Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#4901 2011-09-28 14:38

Re: Proteinas (baltymai)

MrBurbulas rašė:

Tiomis rašė:

Nu dauguma ziuri i kiekio kokybes ir kainos santyki paskui eina skonis o pas tave atvirksciai....

bet ar tai ka keicia? cia man dabar lygintis i dauguma reik? as tuos baltymus surinkt is maisto galiu  3-4  gr/ kg man nesunku, tik kad tas maistas ner labai skanus tai faktas ir sita trukuma man pilnai uzpildo skanus kokteilis

kiekvieno teise rinktis man asmeniskai proteinas ( isoliatas) yra tik po trenkes arba is bedos jei nera kada pavalgyti o maisto niekada nebandau pakeisti milteliais

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#4902 2011-09-28 15:58

MrBurbulas rašė:

rubizzz rašė:

nematomas rašė:

Nu man tas skonis nesvarbu , tik kad jau labai miltai jauciasi . Gal po pusantro sauksto geriau vartoti ?

jo, pusantro. arba isvis puse. geri, kad baltymus surinkt ar kad skanu butu? gal uzteks limonado atsigert? tada tikrai skanu bus nykstys

o kas cia blogo?  as pvz tik del to ir pirkau  kad skanu butu.

Na, as papildus naudoju tam, kad PAPILDYTU MITYBA wink kai noriu ko skanaus, einu i maxima.. Bet cia aisku tik mano nuomone apie PAPILDUS big_smile

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#4903 2011-09-28 16:22

rubizzz rašė:

MrBurbulas rašė:

rubizzz rašė:

jo, pusantro. arba isvis puse. geri, kad baltymus surinkt ar kad skanu butu? gal uzteks limonado atsigert? tada tikrai skanu bus nykstys

o kas cia blogo?  as pvz tik del to ir pirkau  kad skanu butu.

Na, as papildus naudoju tam, kad PAPILDYTU MITYBA wink kai noriu ko skanaus, einu i maxima.. Bet cia aisku tik mano nuomone apie PAPILDUS big_smile

Ir ka toj maximoj rasi? saldainiu? o jei ju negaliu valgyt? tuo atveju lieka mityba pasipildyt skaniu proteinu wink

Neprisijungęs

RIP
Dažnas senbūvis
Vietovė: Leicester, UK /Klaipeda
Registravosi: 2007-10-18
Žinutės: 1222
Atsiliepimai: 4

#4904 2011-09-28 17:03

Niekada nepamirsiu kaip pazystamas mano profesionalus sportininkas sake dietus metu kaip skanesta pasidarau liesos varskes pakiuka apipyles pora tableciu saldiklio istirpinto vandeny sirupu, matau kaip zmogus pasakoja ir dziaugiasi galvoju ot asilas, sedau pats ant dietos ir kau jau ziuri i laikrodi ir lauki kol ateis ta valanda kada galesi ta varskyte kapot big_smile

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#4905 2011-09-28 17:14

RIP rašė:

Niekada nepamirsiu kaip pazystamas mano profesionalus sportininkas sake dietus metu kaip skanesta pasidarau liesos varskes pakiuka apipyles pora tableciu saldiklio istirpinto vandeny sirupu, matau kaip zmogus pasakoja ir dziaugiasi galvoju ot asilas, sedau pats ant dietos ir kau jau ziuri i laikrodi ir lauki kol ateis ta valanda kada galesi ta varskyte kapot big_smile

VA VA VA VA VA. kas diena nakti sedi maseje to nesupras  KA reiskia skanus valgis big_smile

Neprisijungęs

Neblo
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-07-16
Žinutės: 148
Atsiliepimai: 0

#4906 2011-09-28 19:57

Kiek tarkim nuo proteino galima užsiauginti masės ? galvoju ar dabar apsimokėtu proteino imt iškarto, pradedant sportuoti, ar padėtu bent kiek masės prisiauginti. ?

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#4907 2011-09-28 19:58

Neblo rašė:

Kiek tarkim nuo proteino galima užsiauginti masės ? galvoju ar dabar apsimokėtu proteino imt iškarto, pradedant sportuoti, ar padėtu bent kiek masės prisiauginti. ?

big_smilebig_smile:Djai tokie klausimai kyla,galima daryt isvada,kad su mytybos suvokimu labai silpna;)

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#4908 2011-09-28 20:00

RIP rašė:

as siaip varskes nelaikiau delikatesu,kol kaip tu sakai pats ant dietos sedau,mmm kaip sueidavo skaniai su jogurtu:nykstys:nykstys

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#4909 2011-09-28 20:16

sporcmenas-2 rašė:

RIP rašė:

as siaip varskes nelaikiau delikatesu,kol kaip tu sakai pats ant dietos sedau,mmm kaip sueidavo skaniai su jogurtu:nykstys:nykstys

nu man tai ta varske jau atsibodus konkreciai kiekviena diena po pora paku eina....

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#4910 2011-09-28 20:27

Tiomis rašė:

sporcmenas-2 rašė:

RIP rašė:

nu man tai ta varske jau atsibodus konkreciai kiekviena diena po pora paku eina....

sesk ant 2500kcal kitaip snekesi:Dbig_smile

Neprisijungęs

Neblo
Atkaklus dalyvis

#4911 2011-09-28 20:30

sporcmenas-2 rašė:

Neblo rašė:

big_smilebig_smile:Djai tokie klausimai kyla,galima daryt isvada,kad su mytybos suvokimu labai silpna;)

Man tai tokie kaip tu juokingi yra, kai jau viska žino , tai utiutiu ''pažvengiam'' iš tų kurie dar tik viską pradeda  .Tai aišku, kad nieko doro dar neišmanau, juk ir bandau išsiaiškint, kad ir kaip tau tai kvailai atroditų. smile

Neprisijungęs

Neblo
Atkaklus dalyvis

#4912 2011-09-28 20:32

Gal ir ne taip pirmai klausima parašiau, bet visvien.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#4913 2011-09-28 20:34

Neblo rašė:

sporcmenas-2 rašė:

Neblo rašė:

Man tai tokie kaip tu juokingi yra, kai jau viska žino , tai utiutiu ''pažvengiam'' iš tų kurie dar tik viską pradeda  .Tai aišku, kad nieko doro dar neišmanau, juk ir bandau išsiaiškint, kad ir kaip tau tai kvailai atroditų. smile

tai pyrma pasiskaityk apie mytyba,nes nuo proteino tu nieko nepriaugsi,beto klausimas durnokas,kas gali zinot kiek tu priaugsi,o gal numesi

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#4914 2011-09-28 20:38

sporcmenas-2 rašė:

Neblo rašė:

labai teisingas pastebejimas smile

Neprisijungęs

Sintetico
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-03-22
Žinutės: 16

#4915 2011-09-28 22:44

Sveiki. Noreciau patarimo, kaip gamintis proteina, kad jis taptu dar skanesniu. ;] Visu pirmiausiai nusipirkau Whey gold standarta sokoladini. Skonis tikrai neblogas, tirpstamumas pasakiskas. Su kuo ji reiktu maisyt, kuom paskanint? Kartu su juo nusipirkau muscletech firmos gamini cell-tech power pakus. Kartu turiu l-karnitino. Apie ta creatina ziniu turiu neperdaugiausiai, gal kas galetu praplesti?? Kaip sis derinukas? Gal kokio nors papildo truksta? Patarkit zmones. ;]]

Neprisijungęs

griuk_negyvas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Silute
Registravosi: 2010-11-15
Žinutės: 1037
Atsiliepimai: 2

#4916 2011-09-28 22:46

Pirma kart girdziu,kad kazkas golda paskanint nori. big_smile skaniau vargu ar rasi. smile maisyt gali su vandeniu ar pienu.

Paskutinį kartą taisė griuk_negyvas (2011-09-28 22:47)

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#4917 2011-09-28 22:49

griuk_negyvas rašė:

Pirma kart girdziu,kad kazkas golda paskanint nori. big_smile skaniau vargu ar rasi. smile maisyt gali su vandeniu ar pienu.

ne taip supratai klausyma zmogus noreju pasakyti ka butu dar galima prijungti smile epitetais zmogus varo big_smile

Neprisijungęs

Sintetico
Naujas dalyvis

#4918 2011-09-28 22:58

O Gal galit pasakyti mazdaug kokie galetu buti nuo siu dalykeliu rezultatai?

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#4919 2011-09-28 23:02

Sintetico rašė:

O Gal galit pasakyti mazdaug kokie galetu buti nuo siu dalykeliu rezultatai?

neina paibrezti kokie gali buti nuo siu papildeliu rezultatai nes daug kas priklauso nuo mitybos ka saleje veiki, poilsis ir papildai tai tie tavo papildai sudaro 5-10% tavo bendro rezultato

Neprisijungęs

Sintetico
Naujas dalyvis

#4920 2011-09-28 23:05

Aisku ;]] Svorio turoi apie 92kg. Bet nepakanka. Noriu but didesnis. Lankau sale kiekviena diena, papildai skirti tam kad nejausciau tokio ziauraus pervargimo + svorio priaugio tikiuosi Programa triju dienu, tai raumuo pagal mane pilnai speja pailseti.

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962
Atsiliepimai: 7

#4921 2011-09-28 23:06

Sintetico rašė:

Aisku ;]] Svorio turoi apie 92kg. Bet nepakanka. Noriu but didesnis. Lankau sale kiekviena diena, papildai skirti tam kad nejausciau tokio ziauraus pervargimo + svorio priaugio tikiuosi Programa triju dienu, tai raumuo pagal mane pilnai speja pailseti.

lankai sale kiekviena diena bet programa 3u dienu? as cia kazko nesuprantu huh

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#4922 2011-09-28 23:07

tai jei programa triju dienu o eini 5kartus per savaite smile tai siulau imti 5dienu programa nors mano nuomone 4 dienu programos per akis beje koks ugis tavo?

Neprisijungęs

Sintetico
Naujas dalyvis

#4923 2011-09-28 23:13

Apie 1.83-1.86

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#4924 2011-09-28 23:16

nu ugio svorio santykis puse velnio dar o kaip su riebaliuko pas pati?

Neprisijungęs

Sintetico
Naujas dalyvis

#4925 2011-09-28 23:20

Riebalo yra. Bet pagal mane jau puse velnio. Sveriau 106, pameciau iki 92kg. Svoris kuri laika stovi vietoje, tai sumasciau proteino su creatinu pasiimt. Pagal mane, blogiau nebus. Be to, po sunkios treniruotes, kas antra diena nueinu pas masazinste. Ji man daro viniojimus, bei liposaza. Kaip sakoma, isjudinami ir naikinami riebalai.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net