Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#6601 2012-11-20 21:43

Re: Proteinas (baltymai)

Butu kaip rusu laikais vienos rusies produktas ir visi pirktu ir maziau galva suktu - vienos desreles, vienas pienas, vienas proteinas ir tt smile SS ir boozeria atsipute sneka, nes is ju vistiek kazka pirks, ne viena tai kita smile

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#6602 2012-11-20 22:17

Robšė rašė:

SenasSportas rašė:

boozer rašė:

Didziausias skirtumas yra pscihologinis ir piarinis, visa kita niuansai, kurie daugeliui dideles itakos nedaro smile

pritariu.

As tai nesuprantu, kaip judu taip galite kalbet yikes Judu dar turbut nebandete naujojo 88,5647% isoliato tongue

Robertai,
katik sukontaktavau Seneli Shalti ir uzhsakiau pilnas rogutes dar daugiau % turincio Isoliato.Tebunie tai nedidele paslaptis.
Mazha to jo kaina nebus didesne , nei BIG MAN ZERO 88.7% !
Tai bus mano Dovana gerbiamiems forumieciams Kaledu proga !
P.S. Maziukui , kaina nekils !

Paskutinį kartą taisė lexusrx (2012-11-20 22:45)

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#6603 2012-11-21 08:44

kazkoks tu uzgaulus paskutiniu metu ar cia man taip tik atrodo, bet panasu, kad izvelgi kazkoki persekiojima, o tai jau butu negerai sad big_smile
Taigi normaliai tavo temoj parasiau, kad ans gaunas pinigais taspats kas ir scitec izoliatas jei skaiciuot butent baltyma, bet uztat nera angliu ir kt. wink

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#6604 2012-11-21 10:49

Robšė rašė:

kazkoks tu uzgaulus paskutiniu metu ar cia man taip tik atrodo, bet panasu, kad izvelgi kazkoki persekiojima, o tai jau butu negerai sad big_smile
Taigi normaliai tavo temoj parasiau, kad ans gaunas pinigais taspats kas ir scitec izoliatas jei skaiciuot butent baltyma, bet uztat nera angliu ir kt. wink

Shventes arteja, Robertai.
Tai siek tiek daugiau itampos, bet tikrai nesijauciu persekiojimas
kas del Scitec ir Big Man Zero tai cia nelabai tokie produktai lyginami.
Taciau NET jei uzhmerkiame akis i Big Man Zero akcenta (0% riebalu,laktozes,cukraus) ir ziurime tik i nuoga baltyma, kas jau butu labai labai neteisinga
gauname :

Scitec Isolate 2000g 80-83% as imu maximuma 83% - 1660g baltymo (isoliato) 165lt
BIG MAN ZERO 2270g 88.7% - 2013.5g baltymo (isoliato) 179lt

Neprisijungęs

G-TEX
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 19
Atsiliepimai: 0

#6605 2012-11-22 10:05

labai jau nusivaziavot i smulkmenas,
dabar geriu visu labai visu rekomenduota Protimax (vanilini), pries tai geriau vien scitec izoliata arba concentrata, o dymetize gournament visai nepatiko. cia visi tokei "rimti" sportininkai skaiciuojat gramus 1-2  riebalu ar cukraus. juokas ima zinant kad per diena suvalgot daugiau shh.
kas liecia kaina imat izoliata su intensyvesniu skoniu pvz scitec ir maisot us WPI-90 Whey protein isolate 90 % gaunat 3 kg uz 200lt kas maziau isrankus maisot 50/50 gaunat 4 kg uz ~250 lt.

PS cia tik mano, pilko akmenelio, tarp jusu visu Deimantu nuomuone.

Neprisijungęs

Mr. Dzoshas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2006-05-25
Žinutės: 487
Atsiliepimai: 2

#6606 2012-11-22 10:34

G-TEX rašė:

dabar geriu visu labai visu rekomenduota Protimax (vanilini), pries tai geriau vien scitec izoliata arba concentrata, o dymetize gournament visai nepatiko. cia visi tokei "rimti" sportininkai skaiciuojat gramus 1-2  riebalu ar cukraus. juokas ima zinant kad per diena suvalgot daugiau shh.
kas liecia kaina imat izoliata su intensyvesniu skoniu pvz scitec ir maisot us WPI-90 Whey protein isolate 90 % gaunat 3 kg uz 200lt kas maziau isrankus maisot 50/50 gaunat 4 kg uz ~250 lt.

O kas dar maziau isrankus iskarto perka Nutrisporta ir gaunasi 5 kg uz ~250 lt. Plius kai reikia isimaisai MPC arba WPC ir kaina dar pamazeja.

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#6607 2012-11-22 10:36

G-TEX rašė:

+

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#6608 2012-11-22 11:52

Mr. Dzoshas rašė:

G-TEX rašė:

O kas dar maziau isrankus iskarto perka Nutrisporta ir gaunasi 5 kg uz ~250 lt. Plius kai reikia isimaisai MPC arba WPC ir kaina dar pamazeja.

kad jau sunkiai benupirksi uz tuo 250lt.. o brangiau moket uz toki proteina neverta..

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#6609 2012-11-22 12:02

emexas rašė:

Mr. Dzoshas rašė:

G-TEX rašė:

kad jau sunkiai benupirksi uz tuo 250lt.. o brangiau moket uz toki proteina neverta..

jo sitas tai blogis big_smile atsimenu 5kg kibira braskini, atidarau jau nuo kvapo pykina, o dar isgert reikia. su pienu isvis neimanoma hmm

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#6610 2012-11-22 12:04

zaliasss rašė:

emexas rašė:

Mr. Dzoshas rašė:

jo sitas tai blogis big_smile atsimenu 5kg kibira braskini, atidarau jau nuo kvapo pykina, o dar isgert reikia. su pienu isvis neimanoma hmm

nu jo, ant senosios braskes versijos buvai uztaikes.. big_smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#6611 2012-11-22 12:11

emexas rašė:

zaliasss rašė:

emexas rašė:

nu jo, ant senosios braskes versijos buvai uztaikes.. big_smile

bet izvelgiu ir geraja puse, po sio proteino visus pradejau su vandeniu gerti big_smile taip anksciau skanu tik su pienu budavo, vanduo is bedos

Neprisijungęs

Mr. Dzoshas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2006-05-25
Žinutės: 487

#6612 2012-11-22 12:36

Na skirtingai zinoma visiems su skoniais, bet man tas Nutrisporto izoliatas, tiek braske tiek sokoladas - geriami, esu tikrai blogesniu geres (Nutrabolics braske, Dynamatize banana, All - Stars - citrina ) kur saldumas kaip reikiant plius skonis sintetika grynai big_smile, ir nei su vandeniu nei su pienu jo nenumusi, nebent ten ant kauselio puslitri vandens, bet ir tai. Pagal sudeti jis tikrai geras, o kaip sakant ne del skonio ir yra geriamas, plius po visu CEE, Tribuluso, PEA grynu papildu milteliais, tas skonis pas mane labai jau neisrankus palikes smile.

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#6613 2012-11-22 12:42

Prie skoniu gali su laiku prisiderinti smile kas nustebino tai kad Dymatize negeriamas man tai toks visai nieko buvo, del Nutrisport isoliato tai jo skonio ten normalaus  nerasta bet gerti galima. Seniau man irgi gryni papildai sunkiai ejo dabar jau ir HMB norma big_smile

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#6614 2012-11-22 13:30

uoj su nutrisportu puse metu reikalu turejau..bet kaip sakoma ir kariamas suo pripranta big_smile

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#6615 2012-11-22 13:33

lorenzo rašė:

uoj su nutrisportu puse metu reikalu turejau..bet kaip sakoma ir kariamas suo pripranta big_smile

tikrai taip cia pradzioje irgi keikiausi ir galvojau utiutiu kada as ji isgersiu o i pabaiga jau gerti buvo galima bet apie antra banke minciu nekilo big_smile

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius

#6616 2012-11-22 13:40

Tiomis rašė:

lorenzo rašė:

tikrai taip cia pradzioje irgi keikiausi ir galvojau bl kada as ji isgersiu o i pabaiga jau gerti buvo galima bet apie antra banke minciu nekilo big_smile

3 bankes is viso sugeriau, pripratau ir viskas ok buvo,beto finansai nelabai leido kazka gurmanisko..o db kai pinigu siek tiek atsirado, tai ir poziuris kitas:D vos ne pasikelimas, kad reikia netik gero bet ir skanaus baltymo..prie gero priprantama big_smile

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#6617 2012-11-22 14:07

nu matai kai moki didenius Lt uz proteina tai norisi gero ir skainaus ne kad gero bet utiutiu skoniu

Neprisijungęs

uzniauktojas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-11-16
Žinutės: 484

#6618 2012-11-25 14:11

Kuris jums geriausiai lenda  big_smile Gaspari Nutrition IntraPro, Whey gold, Monster beef big_smile ?

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#6619 2012-11-25 14:19

uzniauktojas rašė:

Kuris jums geriausiai lenda  big_smile Gaspari Nutrition IntraPro, Whey gold, Monster beef big_smile ?

nuo skonio priklauso.. na intrapro vanile ir sokoladas gan geri, bet saldoki skoniai. koksistencija tirsta gaunasi.
gold tai beveik visi skoniai silpni, apart sausainio ir rocky road.. na bet kas megsta skystus ir maziau saldikliu, galbut patiks.
monster tirstumas vidutiniskas. skoniai saldus dauguma. man asmeniskai patiko visi, net ir daugelio nemegstamas (labai saldus) misko uoga. labiausiai vanila-lime patiko.

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius

#6620 2012-11-25 14:21

emexas rašė:

uzniauktojas rašė:

nuo skonio priklauso.. na intrapro vanile ir sokoladas gan geri, bet saldoki skoniai. koksistencija tirsta gaunasi.
gold tai beveik visi skoniai silpni, apart sausainio ir rocky road.. na bet kas megsta skystus ir maziau saldikliu, galbut patiks.
monster tirstumas vidutiniskas. skoniai saldus dauguma. man asmeniskai patiko visi, net ir daugelio nemegstamas (labai saldus) misko uoga. labiausiai vanila-lime patiko.

vanila lime tai toks savotiskas..tikrai gan neblogas skonis smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#6621 2012-11-25 14:22

lorenzo rašė:

emexas rašė:

uzniauktojas rašė:

vanila lime tai toks savotiskas..tikrai gan neblogas skonis smile

jo sitas vienas geriausiu is kolkas ragautu

Paskutinį kartą taisė zaliasss (2012-11-25 14:23)

Neprisijungęs

uzniauktojas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-11-16
Žinutės: 484

#6622 2012-11-25 17:50

O baltymų kiekis, sudėtis, nieko beveik nesiskiria?

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius

#6623 2012-11-25 18:56

uzniauktojas rašė:

O baltymų kiekis, sudėtis, nieko beveik nesiskiria?

o tai tu bent domejaisi sudetim ar cia is oro tuos pavadinimus istraukei nezinodamas kas kaip?

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#6624 2012-11-25 19:04

Snd isbandytas dar vienas naujas proteinas - Big Man Multi Phase Whey sausainiu skoniu, gerta su 1% pienu. i sausainius nelabai panasu, labiau panasu i pieniska sokolada man. Uzskaitau sita smile

Neprisijungęs

Keinas
12cm gun
Registravosi: 2012-02-21
Žinutės: 1417
Atsiliepimai: 1

#6625 2012-11-25 20:07

Pvl mutant whey geras sitas ? Vertas kainos savo ?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net