Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 35
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Užrakintos temos
- » Clenbuterol
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#301 2010-06-29 10:03
Re: Clenbuterol
isvis nesuprantu, kam clenas ir t3..paskaitykit apie ju salutinius......
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-05-28
- Žinutės: 748
- Atsiliepimai: 0
#302 2010-06-29 10:43
nenormalus rašė:
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
#303 2010-06-29 11:35
Blossom rašė:
nenormalus rašė:
Nejauciu jokiu salutiniu nuo tu vaistu... beje jau 2 sav kaip varau clena ir t3 tasko nesveikai imesiu foto po kurso ir pries kursa
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#304 2010-06-29 11:37
Hugoboy rašė:
Blossom rašė:
nenormalus rašė:
Nejauciu jokiu salutiniu nuo tu vaistu... beje jau 2 sav kaip varau clena ir t3 tasko nesveikai
imesiu foto po kurso ir pries kursa
laimingas tu tada dabar as jo negeriu, bet man bent pasireiskia VISI isvardinti
ziauru.. vien todel neverta atrodo
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#305 2010-06-29 12:21
Hugoboy rašė:
Blossom rašė:
nenormalus rašė:
Nejauciu jokiu salutiniu nuo tu vaistu... beje jau 2 sav kaip varau clena ir t3 tasko nesveikai
kad nejauti, nereiskia, kad nera..
mano dede irgi gerai jautesi nakti po joniniu..ryte isveze i ligonine del insulto
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#306 2010-06-29 12:23
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
Blossom rašė:
kad nejauti, nereiskia, kad nera..
mano dede irgi gerai jautesi nakti po joniniu..ryte isveze i ligonine del insulto
nu jo.. salutinis poveikis - maziausia kas gali nutikti..
Neprisijungęs
- Jhonas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-15
- Žinutės: 343
#307 2010-06-29 18:11
jauciau salutini kokia savaite, daba tik menkas ranku drebejimas o dozes 120mg ED :]
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#308 2010-06-29 18:30
nenormalus rašė:
+1
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
#309 2010-06-29 23:44
Taboo rašė:
nenormalus rašė:
+1
+50
Neprisijungęs
- Benua
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Jonava
- Registravosi: 2009-03-13
- Žinutės: 54
#310 2010-07-26 13:54
salutiniai...... svarbu rezultatas geras su rankom drebanciom pavaiksciot pradioj netaip ir baisu, nebent darbas su parkeriu :d tada jau nelabai kas
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#311 2010-07-26 14:05
Benua rašė:
salutiniai...... svarbu rezultatas geras
su rankom drebanciom pavaiksciot pradioj netaip ir baisu, nebent darbas su parkeriu :d tada jau nelabai kas
Jei salutinis poveikis tebutu ranku drebejimas tai cia tikrai nebutu tokiu diskusiju. Tas "geras" - trumpalaikis ir tik is vienos puses.
Neprisijungęs
- Benua
- Kalbus dalyvis
#312 2010-07-26 16:27
na ce trumpalaikis ar ilgalaikis tik nuo vartojhancio priklauso, neveiks nei clenas nei visi kiti reikalai jei niam niam bele ka ir bele kada, jei jau formas laikyt tai is rezimo reikia neisklyst o sirdis baladojasi ir nuo stipresnio fat burnerio... gerai kai manes jau niekas nebeveikia beveik tai clenas ir tas sukabina tik pacia pirma savaite paskui net rankos nebedreba, na su miegu gal biski problema, ne visada uzmiegi kada nori... na dar aisku nuotaikos nebuvimas... bet alternatyva yra - griezta dieta, koks burneriukas lengvesnis, karnitino kilogramas ir prasom vargstam pusmeti koki... tik nuo dietos nuotaika ne ka ne geresne buna
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#313 2010-07-27 00:08
tai jei ne bet ka ir ne bet kada valgai - kam tas clenas? trumpalaikis geris turiu omeny ne del riebalu "ataugimo", o del sveikatos "amzinumo"
)
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#314 2010-07-27 09:34
Blossom rašė:
tai jei ne bet ka ir ne bet kada valgai - kam tas clenas?
trumpalaikis geris turiu omeny ne del riebalu "ataugimo", o del sveikatos "amzinumo"
)
Tam, kad greiciau viskas eitus :-) o su leta medziagu apykaita zmogui isvis labai sunku nusikratyt tu keletos paskutiniu kilogrameliu kurie akis bado, net su gerom dietom. Geras daiktas clenas, lauzo stiprokai, bet jei rinktis tarp cleno ir ephedrino mano balsa gauna clenas ;-)
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#315 2010-07-27 09:41
Phobos rašė:
Blossom rašė:
trumpalaikis geris turiu omeny ne del riebalu "ataugimo", o del sveikatos "amzinumo"
)
Tam, kad greiciau viskas eitus :-) o su leta medziagu apykaita zmogui isvis labai sunku nusikratyt tu keletos paskutiniu kilogrameliu kurie akis bado, net su gerom dietom. Geras daiktas clenas, lauzo stiprokai, bet jei rinktis tarp cleno ir ephedrino mano balsa gauna clenas ;-)
nu jei rinktis tarp peilio ar kastuvo i sikna, rinkciaus kastuva
greitint apytaka galima ir padidintu fiziniu kruviu ir kitais ramesniai papildais
pats clena esu 3 kartus gal vartoje ir taip, rezultatai yra, bet ir daug minusu...ir vienas is ju, beje, jei tik biski po cleno atsipusi su mityba, iskart tie kg gris
apie ranku drebulius, salcio kretimus pasakoti tikriausiai niekam nereikia
o dar apie jo poveiki sirdziai...
as db sau darau cardio 2-3 kartus i savaite ir turiu labai geru rezultatu + sveikata saugau
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#316 2010-07-27 09:53
nenormalus rašė:
Phobos rašė:
Blossom rašė:
)
greitint apytaka galima ir padidintu fiziniu kruviuir kitais ramesniai papildais
pats clena esu 3 kartus gal vartoje ir taip, rezultatai yra, bet ir daug minusu...ir vienas is ju, beje, jei tik biski po cleno atsipusi su mityba, iskart tie kg gris
as db sau darau cardio 2-3 kartus i savaite ir turiu labai geru rezultatu+ sveikata saugau
visiskai sutinku
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#317 2010-07-27 10:00
nenormalus rašė:
Phobos rašė:
Blossom rašė:
)
greitint apytaka galima ir padidintu fiziniu kruviuir kitais ramesniai papildais
as db sau darau cardio 2-3 kartus i savaite ir turiu labai geru rezultatu+ sveikata saugau
Ne, nu tai aisku galima pagreitint fiziniu kruviu, bet cardio 3 kart per savaite ir cardio 3 kart per savaite + clenas, tai rezultatai skiriasi :-) as bent 5 kart per savaite cardio darydavau klena saudamas, nes jei jau nusprendei ji vartoti ir kentet visus atchodus reikia isgauti is to tiek kiek imanoma. Man asmeniskai didziausias jo minusas ne drebulys ar saltkretis, bet pastovus galvos skausmas.
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#318 2010-07-27 10:06
Phobos rašė:
nenormalus rašė:
Phobos rašė:
Tam, kad greiciau viskas eitus :-) o su leta medziagu apykaita zmogui isvis labai sunku nusikratyt tu keletos paskutiniu kilogrameliu kurie akis bado, net su gerom dietom. Geras daiktas clenas, lauzo stiprokai, bet jei rinktis tarp cleno ir ephedrino mano balsa gauna clenas ;-)nu jei rinktis tarp peilio ar kastuvo i sikna, rinkciaus kastuva
Ne, nu tai aisku galima pagreitint fiziniu kruviu, bet cardio 3 kart per savaite ir cardio 3 kart per savaite + clenas, tai rezultatai skiriasi :-) as bent 5 kart per savaite cardio darydavau klena saudamas, nes jei jau nusprendei ji vartoti ir kentet visus atchodus reikia isgauti is to tiek kiek imanoma. Man asmeniskai didziausias jo minusas ne drebulys ar saltkretis, bet pastovus galvos skausmas.
na man asmeniskai tai nei rezultatai nedziugina kai tokia savijauta. noris tik guleti namie - jau nekalbu apie darbo kokybe ar isejima kur su draugais, tai kas is to..viskas nervina na bet cia turbut kiekvienam individualiai.
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#319 2010-07-27 10:19
Blossom rašė:
Phobos rašė:
nenormalus rašė:
na man asmeniskai tai nei rezultatai nedziugina kai tokia savijauta. noris tik guleti namie - jau nekalbu apie darbo kokybe ar isejima kur su draugais, tai kas is to..viskas nervina
na bet cia turbut kiekvienam individualiai.
Cia bendra tema visai farmai, kazka turi aukot, kad kazka gauti, vieniem atrodo verta, kitiem - ne. Vienas pasakys, kad jis sportuoja svariai, turi geru rezultatu ir saugo sveikata, o kitas kentes atchodus, kankins ir sirdi ir ka tik nori, tam kad igauti ta extra edge... Kiekvienam individualiai.
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#320 2010-07-27 10:21
Phobos rašė:
Blossom rašė:
Phobos rašė:
Ne, nu tai aisku galima pagreitint fiziniu kruviu, bet cardio 3 kart per savaite ir cardio 3 kart per savaite + clenas, tai rezultatai skiriasi :-) as bent 5 kart per savaite cardio darydavau klena saudamas, nes jei jau nusprendei ji vartoti ir kentet visus atchodus reikia isgauti is to tiek kiek imanoma. Man asmeniskai didziausias jo minusas ne drebulys ar saltkretis, bet pastovus galvos skausmas.na man asmeniskai tai nei rezultatai nedziugina kai tokia savijauta. noris tik guleti namie - jau nekalbu apie darbo kokybe ar isejima kur su draugais, tai kas is to..viskas nervina
na bet cia turbut kiekvienam individualiai.
Cia bendra tema visai farmai, kazka turi aukot, kad kazka gauti, vieniem atrodo verta, kitiem - ne. Vienas pasakys, kad jis sportuoja svariai, turi geru rezultatu ir saugo sveikata, o kitas kentes atchodus, kankins ir sirdi ir ka tik nori, tam kad igauti ta extra edge... Kiekvienam individualiai.
va butent visiskai sutinku
as pasakysiu, kad man del sviekatos sumetimu uzteks vieno kurso su 600 testo, 500 boldos ir dar ko nors, o TNT pasakys, kad jam uzteks visus metus saudytis
cia kiekvienas pagal savo poreikius, o savo nuomone issamia issakiau. tegul daro kiekvienas, kaip jam norisi
Neprisijungęs
- Benua
- Kalbus dalyvis
#321 2010-07-27 22:54
faktas... man kaip riebalu maisui per 26 metus sukaupto clenas padejo, nors dabar ir be cleno yra papildu stipriu riebalui padegint, svarbausia atsmint kad jis nyksta letai.... labai letai o rezultato visada norisi greitesnio, neiskenti ir pradedi 0.02 +0.04 +......
Neprisijungęs
- iliuzija
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-08-09
- Žinutės: 2
#322 2010-08-09 12:04
Gal gali pasakyt pas ka galeciau issigyt clenbuterolio? Nes kazkaip nerandu.
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2010-03-10
- Žinutės: 3884
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 7
#323 2010-08-09 12:18
iliuzija rašė:
Gal gali pasakyt pas ka galeciau issigyt clenbuterolio? Nes kazkaip nerandu.
Pas dylerius, kurie uzsiema AS pardavinejimu.
Neprisijungęs
- iliuzija
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-08-09
- Žinutės: 2
#324 2010-08-09 18:45
o gal zinot pas ka butu galima isigyt?
Neprisijungęs
- Benua
- Kalbus dalyvis