Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Woody
Išmestas
Registravosi: 2014-04-19
Žinutės: 1183
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 1

#601 2015-02-09 15:09

Re: Clenbuterol

To susta- As dar atsistatineju kai baigsiu pct tada menesiuka off ir clen tada kalsiu todel testo prie clen nenoriu ir negaliu.. O butina prie clen testas? yikes As kokes tik 5-6 sav palaikyciau.

Paskutinį kartą taisė Woody (2015-02-09 15:10)

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#602 2015-02-09 15:16

Gal kas patarsit kokiom proporcijom valgyt kramtant clen?? pvz x% angliu, x% baltymo, x% riebalo, varant clen?

Neprisijungęs

Lift4Sex
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mount Olympus
Registravosi: 2009-11-11
Žinutės: 1043
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 11

#603 2015-02-09 15:22

Nu tai pagal standartines nuorodas iš bb.com
Kalorijas deficite laikai, o deficitą sudarai mažindamas anglis.

Neprisijungęs

Naujokas1990
Mr Klausimelis
Registravosi: 2010-08-22
Žinutės: 891
Atsiliepimai: 2

#604 2015-02-09 15:28

Jei taurino, kalio atletas nevartoja, diuretikai ar kitas slamstas is kuno viska absoliuciai isplauna, plius zmogus deficite kcal nemazam sedi, meslungis cia smulkmena, rimtesniu dalyku gali nutikti su sirdute ar pan isplovus visus mineralus ir t.t visiskai...idomu:)
2) Sakot taurino tiek daug laikyti reikia, as cleno nevarau, taurina naudoju kaip pre workouta, esu gal iki 1g per karta 1 tik jo isgeres, tai baisiau nei kelis redbull isgert, enegijos dave, siaip aktyvus tapau itin, o rasot n kartu didesnes dozes jo gerti, kaip jus pernesat toki kieki?

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#605 2015-02-09 15:28

Lift4Sex rašė:

Nu tai pagal standartines nuorodas iš bb.com
Kalorijas deficite laikai, o deficitą sudarai mažindamas anglis.

O kazkur skaiciau, kad clen ziauriai padidina angliu deginima todel varant ji reik angliu palaikyti daugiau negu seip ant dietos sedint, o deficita sudaryt mazinant ne tik anglis bet ir riebala... Netiesa?

Neprisijungęs

Lift4Sex
Dažnas senbūvis

#606 2015-02-09 15:35

Riebalo ne kurso metu daugiau reikia, nes jis už testo gamybą atsakingas. Aišku turi būt gerieji riebalai.

Kam tų anglių daugiau? Man čia kažkokia nesąmonė atrodo. Jei nebus kalorijų deficito niekas nedegs. Clenas deginimą gal tik 10% paspartina, tai vistiek dieta yra viskas.

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#607 2015-02-09 15:36

Naujokas1990 rašė:

Jei taurino, kalio atletas nevartoja, diuretikai ar kitas slamstas is kuno viska absoliuciai isplauna, plius zmogus deficite kcal nemazam sedi, meslungis cia smulkmena, rimtesniu dalyku gali nutikti su sirdute ar pan isplovus visus mineralus ir t.t visiskai...idomu:)
2) Sakot taurino tiek daug laikyti reikia, as cleno nevarau, taurina naudoju kaip pre workouta, esu gal iki 1g per karta 1 tik jo isgeres, tai baisiau nei kelis redbull isgert, enegijos dave, siaip aktyvus tapau itin, o rasot n kartu didesnes dozes jo gerti, kaip jus pernesat toki kieki?

Vitaminu isvis pamirs negalima, bet kokiu atveju... clen nera diuretikas. o redbull tai isvis sysalas nuo jo nei silta nei salta big_smileD

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#608 2015-02-09 15:38

Lift4Sex rašė:

Riebalo ne kurso metu daugiau reikia, nes jis už testo gamybą atsakingas. Aišku turi būt gerieji riebalai.

Kam tų anglių daugiau? Man čia kažkokia nesąmonė atrodo. Jei nebus kalorijų deficito niekas nedegs. Clenas deginimą gal tik 10% paspartina, tai vistiek dieta yra viskas.

Viskas aisku. aciu nykstys O kaip galvoji ar reik test butinai prie clen nes ziauriai degs ne tik riebalas ir raumuo? clen laikysiu tik 5-6 sav. kokiam 500kcal deficite.?

Neprisijungęs

Naujokas1990
Mr Klausimelis

#609 2015-02-09 15:44

Woody, geriau ECA nusipirk:) n draugu vare clena ir ECA,visi sako ECA geriau

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#610 2015-02-09 15:48

Woody rašė:

Naujokas1990 rašė:

Vitaminu isvis pamirs negalima, bet kokiu atveju... clen nera diuretikas. o redbull tai isvis sysalas nuo jo nei silta nei salta :DDac cofeino 400mg saunu pries workout... big_smile

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#611 2015-02-09 15:54

Naujokas1990 rašė:

Woody, geriau ECA nusipirk:) n draugu vare clena ir ECA,visi sako ECA geriau

na nzn vistiek pas tave ekos nepirkciau.. smile) Sueis ir clenas si karta. smile nezinau net foume nerandu nieko apie eca paieskoj. yikes

Neprisijungęs

Lift4Sex
Dažnas senbūvis

#612 2015-02-09 16:14

ECA smagus dalykas. Clenas nepatinka man širdis virpa, nuo jo, o ECA ir energijos duoda, ir apetitą slopina.
Nebent dar nebloga combo yra 1sav ECA - 1sav clenas. Arba jei norisi stipriau už ECA, tada yra Ultraburn, kuriame eina yohimbinas, sibutraminas, synefrinas ir kiti smagūs dalykėliai big_smile

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#613 2015-02-09 16:42

Lift4Sex rašė:

ECA smagus dalykas. Clenas nepatinka man širdis virpa, nuo jo, o ECA ir energijos duoda, ir apetitą slopina.
Nebent dar nebloga combo yra 1sav ECA - 1sav clenas. Arba jei norisi stipriau už ECA, tada yra Ultraburn, kuriame eina yohimbinas, sibutraminas, synefrinas ir kiti smagūs dalykėliai big_smile

Aaa kazkur eslife minejo, kad eca gerai.. ten berots ieina efedra, cofeinas ir aspirinas?? bet jos gaut nera taip lengva? kokiom dozem ecoj viskas sudeta?

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#614 2015-02-09 16:42

Lift4Sex rašė:

cia jau tiesiogine to zodzio prasme:D kkosmosas ten

Neprisijungęs

Lift4Sex
Dažnas senbūvis

#615 2015-02-09 17:01

Woody rašė:

Lift4Sex rašė:

Aaa kazkur eslife minejo, kad eca gerai.. ten berots ieina efedra, cofeinas ir aspirinas?? bet jos gaut nera taip lengva? kokiom dozem ecoj viskas sudeta?

Įvairiai pagal brandus.

Aš kur gėriau 200mg caffeine, 75mg aspirin ir 30mg ephedrine vienoje tabletėje.
Draugei buvau davęs, geria po 0,5tb

Paskutinį kartą taisė Lift4Sex (2015-02-09 17:04)

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5190
Atsiliepimai: 53

#616 2015-02-09 18:41

Woody rašė:

Lift4Sex rašė:

Kaip tik as minejau, kad bent man tas eca gai*ys, bet yra kam patinka smile..

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#617 2015-02-09 20:04

Lift4Sex rašė:

Woody rašė:

Lift4Sex rašė:

Įvairiai pagal brandus.

Aš kur gėriau 200mg caffeine, 75mg aspirin ir 30mg ephedrine vienoje tabletėje.
Draugei buvau davęs, geria po 0,5tb

Viena tablete dienoj gert reikia? Nes coffeino tai nepasakyciau, kad dau... idomu tik butu kaip ephedrinas veikia.?

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#618 2015-02-09 20:05

eslife rašė:

Woody rašė:

Lift4Sex rašė:

Kaip tik as minejau, kad bent man tas eca gai*ys, bet yra kam patinka smile..

gal gali palyginti clen ir eca? smile

Neprisijungęs

Lift4Sex
Dažnas senbūvis

#619 2015-02-09 20:52

Užtenka per akis. Efedrinas gerai kabina.

O ECA ir clen, tai pabandyk vieną, pabandyk kitą ir matysi kas labiau patinka. Jie skirtingai veikia ir dar nuo žmogaus priklauso kaip kas kabina ir kokie šalutiniai pasireiškia.

Neprisijungęs

azuolyno bicas
Varžybų dalyvis
Vietovė: uk
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 3111
Atsiliepimai: 23

#620 2015-02-09 22:49

bandai abu ir zinosi kas geriau, buna kad nuo cleno pradzioj purto o paskui adaptuojasi..

Neprisijungęs

Naujokas1990
Mr Klausimelis

#621 2015-02-09 23:38

Woody nk as nestumdau wtf:D draugiskai patariau. Senu vilku paklausk salei ar siaip rimtesniu nuomoniu dauguma bus uz eca. Pasiimk eca ir clena abu pracekinsi. ECA sesijos metu bandziau 1oji patirtis buvo, AS nebandes. ECA net mokymosi tikslams padeda:D

Neprisijungęs

brifkius
Geografas
Vietovė: Inveness, Scotland
Registravosi: 2013-01-30
Žinutės: 482
Atsiliepimai: 0

#622 2015-03-10 18:50

geras dalykas clenas, taciau daug pasaliniu. vakar pries pusrycius isgeriau 80mcg clen , pavalgiau pusrycius ir i kirpykla isejau. Ir zinot kai tave kerpa ant taves tokia prijuoste uzdeda, kad plaukai ant rubu nekristu. Man kojos drebete pradejo ir rankos, nieko padaryt negalejau, atrodo lyg drocines ten buciau po ta prijuoste.... tikiuos nepastebejo... na taciau gan apsimoka ji gert, jaucias kaip lasinys traukias.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#623 2015-03-10 18:54

brifkius rašė:

geras dalykas clenas, taciau daug pasaliniu. vakar pries pusrycius isgeriau 80mcg clen , pavalgiau pusrycius ir i kirpykla isejau. Ir zinot kai tave kerpa ant taves tokia prijuoste uzdeda, kad plaukai ant rubu nekristu. Man kojos drebete pradejo ir rankos, nieko padaryt negalejau, atrodo lyg drocines ten buciau po ta prijuoste.... tikiuos nepastebejo... na taciau gan apsimoka ji gert, jaucias kaip lasinys traukias.

tik drebejimas pasireiske ar dar kokiu pasaliniu buvo ? smile

Neprisijungęs

brifkius
Geografas
Vietovė: Inveness, Scotland
Registravosi: 2013-01-30
Žinutės: 482
Atsiliepimai: 0

#624 2015-03-10 18:57

Prakaitas kartais ispila be priezasties ir kartais raumeni betkuri sutraukia