Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

bugas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-08-13
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2009-10-14 13:35

olimp labs kretinas

------

Paskutinį kartą taisė bugas (2010-03-04 23:24)

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#2 2009-10-14 13:44

Re: olimp labs kretinas

dar viena is daugelio komedija/tragedija...smile

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#3 2009-10-14 13:50

bugas rašė:

Sveiki, pries geras 3savaites is trenerio nusipirkau  "olipm creatine 1000" bet  per tas 3 savaites jokiu rezultatu nei ant raumenu mases nei ant jegos to kretino sudetis "maistine verte 5 tabletes,energine verte 54,5kj/13kcal,baltymu 0g , angliavandeniu 2,7g, riebalu 0,25g, kretino monohidrato 5000mg" as juos geriu su medu maisyta vandeniu  per diena po 4 tabletes ryte 2 ir pries treniruote2. gal as ka blogai darau ? gal didint dozes ?  ar ka nors. o su mytiba tj nlb gerai pas mane ryte kaip ir nieko nevalgau tik ta kretina greit isgeriu ir pro duris begu mokykloj uzvalgau kokio kotleto ar panasiai ir namie uzvalga kokiu makaronu su desrelem poto trefke o po trefkes dazniausiai nk nevalges ainu miegot nes bunu nusikales jau atsikeles uzvalgau vistienos biski o vakarieniai koses. zinau pas mane mityba baisi bet apie mitybas nelabai ka ir nusimanau

Reiketu apie 15tableciu kad butu poveikis.
O monohydrata pirkti tabletem yra visishka nesamone, nes miltu kogero 5 kart daugiau butum nusipirkes.
Treneriui uz tokius dalykus pastaba gali drasiai duoti.
Cia jau pasityciojimas.
Jei dar koki verslininka smaugtu kuris tingi su miltais terliotis priesh tai viska paishkimnus as suoprasciau, bet vargshui moksleiviui kishti tiko produkta yra abra pasityciojimas arba absoliutus nesiorientavimas situacijoj.
Skelbimu lentoj butum gaves kelis kart geresni varianta uz tuos pinigus su visais patarimais.

Neprisijungęs

atletas525
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-09-26
Žinutės: 143

#4 2009-10-14 14:46

bugas rašė:

Sveiki, pries geras 3savaites is trenerio nusipirkau  "olipm creatine 1000" bet  per tas 3 savaites jokiu rezultatu nei ant raumenu mases nei ant jegos to kretino sudetis "maistine verte 5 tabletes,energine verte 54,5kj/13kcal,baltymu 0g , angliavandeniu 2,7g, riebalu 0,25g, kretino monohidrato 5000mg" as juos geriu su medu maisyta vandeniu  per diena po 4 tabletes ryte 2 ir pries treniruote2. gal as ka blogai darau ? gal didint dozes ?  ar ka nors. o su mytiba tj nlb gerai pas mane ryte kaip ir nieko nevalgau tik ta kretina greit isgeriu ir pro duris begu mokykloj uzvalgau kokio kotleto ar panasiai ir namie uzvalga kokiu makaronu su desrelem poto trefke o po trefkes dazniausiai nk nevalges ainu miegot nes bunu nusikales jau atsikeles uzvalgau vistienos biski o vakarieniai koses. zinau pas mane mityba baisi bet apie mitybas nelabai ka ir nusimanau

forume gali pasikaityt tikrai daug naudingos informacijos yra esme netinget

SenasSportas rašė:

dar viena is daugelio komedija/tragedija...smile

xea xea lol good one nykstys

Neprisijungęs

Dejavu
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-25
Žinutės: 401

#5 2009-10-14 15:08

Nesinori tavęs nuvilt, bet prie tokios mitybos tai nebent kaulus išryškint gali, apie masę čia nei kalbos būt negali smile Mitybos skilty iškalk kaip poterius smile

bugas rašė:

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#6 2009-10-14 15:35

bugas rašė:

o dar sumekejau 50lt.. na nieko nepadarysi teks suvartot o daugiau zinosiu kad is jo nepirkti nes kiek pastebejau kiek anksciau pirgdavau kretinus milteleis tai po savaites gal net greiciau pasijusdavo energija jegu padideimas ir mases o  dabar nieko.. na o siaip gal galit ka patart kaip man juos dabar butu geriau suvartoti kad butu poveikis, gal didint dozes per diena 8 tabletes ?

As juk parasiau jog reikia apie 15gr, tai butu 15tabs.
Cia taupyk netaupes.gali gerti po 5 ir nieko nejausti arba gerti po 15 ir jausti.Tiesiog kita karta nusipirk geresni varianta uz tuos pinigus.
Pasizhvalgyk skelbimu lentoj, pasirinkimas tikrai nemazas.

Neprisijungęs

mmantas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-02
Žinutės: 25

#7 2009-10-21 21:08

pats irgi per klaida ta gaidi olip nusipirkau,ir man net po 15 ta tableciu geriant nieko neveikiai:) zodziu pinigai  ismesti i ora:)

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#8 2009-10-21 22:22

mmantas rašė:

pats irgi per klaida ta gaidi olip nusipirkau,ir man net po 15 ta tableciu geriant nieko neveikiai:) zodziu pinigai  ismesti i ora:)

Matai kai nesusidures su papildais tai kartais gana sudetinga pasirinkaima pasidaryti.
Eini i skelbimu Lenta, ten musu Dealeriukai kaip taisykle neblogus produktus turi ir patarti gali.
Tikrai didzioji dauguma ju nekish kad tik ikishti, o jei jau ir ikish ka tai veikianti ir ko tamstai reikia.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#9 2009-10-21 22:26

lexusrx rašė:

mmantas rašė:

Matai kai nesusidures su papildais tai kartais gana sudetinga pasirinkaima pasidaryti.
Eini i skelbimu Lenta, ten musu Dealeriukai kaip taisykle neblogus produktus turi ir patarti gali.
Tikrai didzioji dauguma ju nekish kad tik ikishti, o jei jau ir ikish ka tai veikianti ir ko tamstai reikia.

istikruju tai tiesa sakai, jeigu manes klausia ar turi ta ir ta,  ir jeigu as turiu, as pasiulysiu ir parduosiu, netgi jei tai mano nuomone prastas variantas (bet koks mano reikalas, negi kisi savo nuomone per prievarta). bet jei paklausia mano asmenines nuomones, NIEKADA neikisiu kokio nors sh ir patarsiu bent jau savo nuomone  geriausius variantus.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net