Puslapiai: 1 … 483 484 485 486 487 … 577
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Apie viską
- » Automobiliai/ Motociklai
- Aizen
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: World Wide
- Registravosi: 2012-04-13
- Žinutės: 3514
- Atsiliepimai: 48
#12101 2016-09-29 11:13
Re: Automobiliai/ Motociklai
MrBurbulas rašė:
Aizen rašė:
Matėt kitais metais išeiti turintį Tesla Model 3 ? 35k baksų bazinio kaina, nuo 0 iki 100 per 6s (bazinio, aukštesnės komplektacijos lėks greičiau), už mažiau nei du baksus kainuojantį pilną pakrovimą gali nuvažiuot 344 km. Visai neblogas deal`as skaitau. Kaip vertinat?
Tau 3 menesiai algos kad toki nusipirkt.
Bet paprastiem zmonem po 15 m bus galima galvot paimt.
kai tu verki
Šiaip lizingas vaikiškas būtų vistiek ir nauja ekonomiška auto. Jei gerai girdėjau, tai Tesla turėtojai gauna pilną techninį aprūpinimą. Paskaičiavau,kad važiuočiau 16 kartų pigiau nei su savo senu dyzeliniu pasatu, kas yra labai cool.
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#12102 2016-09-29 11:16
Aizen rašė:
MrBurbulas rašė:
Aizen rašė:
Matėt kitais metais išeiti turintį Tesla Model 3 ? 35k baksų bazinio kaina, nuo 0 iki 100 per 6s (bazinio, aukštesnės komplektacijos lėks greičiau), už mažiau nei du baksus kainuojantį pilną pakrovimą gali nuvažiuot 344 km. Visai neblogas deal`as skaitau. Kaip vertinat?
Bet paprastiem zmonem po 15 m bus galima galvot paimt.kai tu verki
![]()
Šiaip lizingas vaikiškas būtų vistiek ir nauja ekonomiška auto. Jei gerai girdėjau, tai Tesla turėtojai gauna pilną techninį aprūpinimą. Paskaičiavau,kad važiuočiau 16 kartų pigiau nei su savo senu dyzeliniu pasatu, kas yra labai cool.
kas ieina i ta pilna aprupinima?
Neprisijungęs
- zvalgas
- Išsityręs
- Vietovė: klaipeda
- Registravosi: 2013-04-08
- Žinutės: 881
- Atsiliepimai: 2
#12103 2016-09-29 11:20
Abejoju kad LT bus tas aprupinimas, neaisku i kuria sali ja sius apziuret
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#12104 2016-09-29 11:21
zvalgas rašė:
Abejoju kad LT bus tas aprupinimas, neaisku i kuria sali ja sius apziuret
aizianui utiutiu dvi pasims, viena ant daliu...
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#12105 2016-09-29 11:25
Pelesis rašė:
Aizen rašė:
MrBurbulas rašė:
Bet paprastiem zmonem po 15 m bus galima galvot paimt.kai tu verki
![]()
Visi su automobiliu susiję defektai, išskrus dėl tavo kaltės padaryta žala (suprantama), o baterijai negalioja nebent užliejai, laikei automobilį 60 laipsnių celcijaus ir aukščiau, kiti fiziniai pažeidimai dėl tavo kaltės. Čia 4 metam arba 60k km, kas pvz man yra kosmosas, nes aš per metus labai nedaug nuvažiuoju. Toliau, jei gerai pamenu, yra pre-paid garantijos. Tarkim 4k baksų, 8 metus tave visas šitas dengia. Kas 12,500 km priklauso pilna automobilio patikra. Aišku ten reiktų detaliai paskaityt visas tas vingrybes, kabliukų manau yra kaip ir visur.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 11991
- Atsiliepimai: 91
#12106 2016-09-29 11:31
Aizen rašė:
Pelesis rašė:
Aizen rašė:
kai tu verki
![]()
Visi su automobiliu susiję defektai, išskrus dėl tavo kaltės padaryta žala (suprantama), o baterijai negalioja nebent užliejai, laikei automobilį 60 laipsnių celcijaus ir aukščiau, kiti fiziniai pažeidimai dėl tavo kaltės. Čia 4 metam arba 60k km, kas pvz man yra kosmosas, nes aš per metus labai nedaug nuvažiuoju. Toliau, jei gerai pamenu, yra pre-paid garantijos. Tarkim 4k baksų, 8 metus tave visas šitas dengia. Kas 12,500 km priklauso pilna automobilio patikra. Aišku ten reiktų detaliai paskaityt visas tas vingrybes, kabliukų manau yra kaip ir visur.
man jau pasakojo apie teslas kas amerikoj turi, kokias ten nesamones daro. ir siaip nuvaziuoji ZYMIAI maziau nei jie raso.
del defektu tai visos auto turi sita joks cia kosmosas. visi dileriai duoda garantija
Paskutinį kartą taisė Staffordshire (2016-09-29 11:33)
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#12107 2016-09-29 11:38
Staffordshire rašė:
Aizen rašė:
Pelesis rašė:
kas ieina i ta pilna aprupinima?Visi su automobiliu susiję defektai, išskrus dėl tavo kaltės padaryta žala (suprantama), o baterijai negalioja nebent užliejai, laikei automobilį 60 laipsnių celcijaus ir aukščiau, kiti fiziniai pažeidimai dėl tavo kaltės. Čia 4 metam arba 60k km, kas pvz man yra kosmosas, nes aš per metus labai nedaug nuvažiuoju. Toliau, jei gerai pamenu, yra pre-paid garantijos. Tarkim 4k baksų, 8 metus tave visas šitas dengia. Kas 12,500 km priklauso pilna automobilio patikra. Aišku ten reiktų detaliai paskaityt visas tas vingrybes, kabliukų manau yra kaip ir visur.
man jau pasakojo apie teslas kas amerikoj turi, kokias ten nesamones daro. ir siaip nuvaziuoji ZYMIAI maziau nei jie raso.
del defektu tai visos auto turi sitajoks cia kosmosas. visi dileriai duoda garantija
Tai puikiai suprantama,kad viskas nėra taip tobula. Bet reikia pripažinti, Tesla stipriai pažengė ir visus kitus šio segmento automobilius gerokai aplenkė viskuom: kainom, dizainu, tuo pačiu kilometražu. Nors veikiausiai nuvažiuojamas atstumas yra mažesnis, nei dedikuojamas, bet vistiek lenkia nei kokį mersų elektromobilį, o naujasis modelis žada ŽYMIAI lenkt.
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
- Registravosi: 2014-11-18
- Žinutės: 2111
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 8
#12108 2016-09-29 11:43
Aš irgi žiūrėjau kaip variantą tą teslĄ. Lizingu pasiemus tai mėn įmoka tik kokie 300 gautūsi čiuju, tik va jei 4metai ir 60k km tai čia labai mažai man būtų.. Na nelabai mažai, bet trūktų, nes per metus ~25k nuvažiuoju. Taip pat Lietuvoj ji spėju daugiau kainuos. Bent kaip pvz kai galvojau dėl to genesio g80 jav ultimate 3,8 kainuoja 50K dolerio, Lietuvoj man pateikė pasiūlymą su visom nuolaidom 58k ...
Ir gal kas domėjosi kiek kainuoja tą savo stotelę pasistatyt namų jei elektromobilį pasiemus? Kiek elektros suvartoja, ir pan ?
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#12109 2016-09-29 11:50
igndnp rašė:
Aš irgi žiūrėjau kaip variantą tą teslĄ. Lizingu pasiemus tai mėn įmoka tik kokie 300 gautūsi čiuju, tik va jei 4metai ir 60k km tai čia labai mažai man būtų.. Na nelabai mažai, bet trūktų, nes per metus ~25k nuvažiuoju. Taip pat Lietuvoj ji spėju daugiau kainuos. Bent kaip pvz kai galvojau dėl to genesio g80 jav ultimate 3,8 kainuoja 50K dolerio, Lietuvoj man pateikė pasiūlymą su visom nuolaidom 58k ...
Ir gal kas domėjosi kiek kainuoja tą savo stotelę pasistatyt namų jei elektromobilį pasiemus? Kiek elektros suvartoja, ir pan ?
Dėl stotelės nesidomėjau dar, bet kaip ir sakiau, pakrovimas gaunasi apie 1,7 eur. Aišku visi tesla modeliai turi supercharge funkciją,namie be stotelės būtent to nepadarysi žinoma. Bet yra kažkoki specialūs teslos krovikliai, kurie išgauna iš rozetės dvigubą energijos kiekį
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
- Registravosi: 2006-04-19
- Žinutės: 2497
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 3
#12110 2016-09-29 12:09
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
- Atsiliepimai: 10
#12111 2016-09-29 12:10
Aizen rašė:
igndnp rašė:
Ir gal kas domėjosi kiek kainuoja tą savo stotelę pasistatyt namų jei elektromobilį pasiemus? Kiek elektros suvartoja, ir pan ?Dėl stotelės nesidomėjau dar, bet kaip ir sakiau, pakrovimas gaunasi apie 1,7 eur. Aišku visi tesla modeliai turi supercharge funkciją,namie be stotelės būtent to nepadarysi žinoma. Bet yra kažkoki specialūs teslos krovikliai, kurie išgauna iš rozetės dvigubą energijos kiekį
Tai visi elektromobiliai kraunasi iš rozetės, jei nori superchargerio, kad pakrautų kelis kart greičiau, tai gausi statytis jau.
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-18
- Žinutės: 985
- Atsiliepimai: 2
#12112 2016-09-29 12:13
Vegitas rašė:
http://s15.postimg.org/t86sfnkqv/IMG_20 … 164803.jpg
Va vaziuoju ir neprakaituoju dėl jokių taslu ar jokių kitų naujų mašinų, mažesnės klasės tai ar ji nauja ar sena važiuoja lygiai taip pat sudinai
koks cia variklis?
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
#12113 2016-09-29 12:13
Vegitas rašė:
Va vaziuoju ir neprakaituoju dėl jokių taslu ar jokių kitų naujų mašinų, mažesnės klasės tai ar ji nauja ar sena važiuoja lygiai taip pat sudinai
Kiek nuvažiuoji per metus ? Kiek išleidi eksplotacijai, kurui ? Kartais pasiimt mašiną naują lizingu apsimoka labiau, nei važinėt su tokia. +Jei dar turi ir žmones vežiot tai turi būt ir patogumo šiek tiek.
Na bet kiekvienas pagal savo poreikius ieškos. Aš irgi dar perku 2-3m senumo atvažinėjęs 2m parduodu, bet turbūt reiks jau lizinguotis
O šiaip man jaguarai gražūs yra. Galvojau pats pasiimt XJ kokių 13 metų
Paskutinį kartą taisė igndnp (2016-09-29 12:14)
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#12114 2016-09-29 12:18
igndnp rašė:
Vegitas rašė:
Va vaziuoju ir neprakaituoju dėl jokių taslu ar jokių kitų naujų mašinų, mažesnės klasės tai ar ji nauja ar sena važiuoja lygiai taip pat sudinaiKiek nuvažiuoji per metus ? Kiek išleidi eksplotacijai, kurui ? Kartais pasiimt mašiną naują lizingu apsimoka labiau, nei važinėt su tokia. +Jei dar turi ir žmones vežiot tai turi būt ir patogumo šiek tiek.
Na bet kiekvienas pagal savo poreikius ieškos. Aš irgi dar perku 2-3m senumo atvažinėjęs 2m parduodu, bet turbūt reiks jau lizinguotis
O šiaip man jaguarai gražūs yra. Galvojau pats pasiimt XJ kokių 13 metų
jis gal kaip aizenas iki 1000km per metus teprasuka, tai nesvarbu kad ten 3.6 bendzinas ar 4.2. As taip pat kai pirkau auto pagalvojau kad nauja bus pigiau islaikyti nei sena,nes pas mus naujai mokesciai mazesni ir draudimai ir siaip remontu reikia maziau,plius imant 10+metu auto ji jau bus perejusi bent 3-4rankas ir buve savininkai bus pridirbe nesamoniu. beja neesu dar ant tiek prasimuses kad isgaleciau nupirkti 2-3metu senumo auto, pas mane jau 5+metai
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#12115 2016-09-29 12:32
Variklis 3.2 per pusmetį prasukau jau 10k, buvau i lt grįžęs dujas imeciau, dėl naujos Auto tai tu prapissi žymiai daugiau ant nuvertėjimo ir dar jei lizingu tai turbūt ir palūkanom, kuruj gal kiek sutaupai, exploatacijai... Patogumas turbūt nelabai žymus naujos masinos, nemažai naujų isbandziau tai įspūdį tik BMW 330d paliko 2015... Nauja mašina jei perki pvz kokį Ford fiesta ar panašu suda tai tikrai tik pinigų švaistymas
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#12116 2016-09-29 12:37
Vegitas rašė:
Variklis 3.2 per pusmetį prasukau jau 10k, buvau i lt grįžęs dujas imeciau, dėl naujos Auto tai tu prapissi žymiai daugiau ant nuvertėjimo ir dar jei lizingu tai turbūt ir palūkanom, kuruj gal kiek sutaupai, exploatacijai... Patogumas turbūt nelabai žymus naujos masinos, nemažai naujų isbandziau tai įspūdį tik BMW 330d paliko 2015... Nauja mašina jei perki pvz kokį Ford fiesta ar panašu suda tai tikrai tik pinigų švaistymas
nekalbam apie naujas masinas nuo 0, bet ten 3-5metu masina gan optimalu pirkti. beja kalbam apie vidutines klases auto kaip bmw5 ar a6 ar E. Fiesta ar aplamai fordai yra tragedija, bent jau nauji.
jei tau jautesi 3serijos bmw kad neblogas tai daug ka pasako
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#12117 2016-09-29 12:40
Staffordshire rašė:
Vegitas rašė:
nekalbam apie naujas masinas nuo 0, bet ten 3-5metu masina gan optimalu pirkti. beja kalbam apie vidutines klases auto kaip bmw5 ar a6 ar E. Fiesta ar aplamai fordai yra tragedija, bent jau nauji.
jei tau jautesi 3serijos bmw kad neblogas tai daug ka pasako
Nu patikek traukia ir tai ahuet, 5,6 iki 100 berods? Ir jaucias kad vaziuoji tikrai ne su maža mašina o šiaip jo jei 3-5 metu senumo tai sutinku, apsimoka jei tikrai ta mašina patinka :
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#12118 2016-09-29 12:50
Man is po 530d sedus ant 330d cipuoto ziauriai jautesi atrode kad mano visai nevaziuoja
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#12119 2016-09-29 13:31
Nu va, pakalbėję apie naujus išradimus prieinam išvadą,kad senas arklys su dujom kolkas yra geriau. URA ! Malevskis ta proga šauna vieną gerą apie rusus : KAS SOVIETŲ SĄJUNGOJE BUVO PASTOVIAUSIA? :DDDDD LAIKINI SUNKUMAI :DDDDD B*ET VISAD KOKIOS TAI PROBLEMOS BŪDAVO :DDDDD
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#12120 2016-09-29 13:36
nu gerai, o apie volvo s80 II? dyzeliniai ir su automatu... bėgt nuo D5 variklio, ieškot 2.4D, ar atvirkščiai?
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
- Atsiliepimai: 10
#12121 2016-09-29 13:42
Neprivalges rašė:
nu gerai, o apie volvo s80 II? dyzeliniai ir su automatu... bėgt nuo D5 variklio, ieškot 2.4D, ar atvirkščiai?
Kiek žinau 2.4d važiuoja gerai, o sanaudos mažos.
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
#12122 2016-09-29 13:53
Kaip bmw'ų benzininiai varikliai? Nes aš kai prieš dyzelius nusiteikęs... Mercą irgi e klasės imčiau su v6 3,5l
Kalant trumpais ir apie rusus tai:
KAIP VADINASI DEBATAI RUSIJOJE KAREIVIŠKOS AVALYNĖS TEMA? ČEBATAI
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#12123 2016-09-29 14:06
Aizen rašė:
Nu va, pakalbėję apie naujus išradimus prieinam išvadą,kad senas arklys su dujom kolkas yra geriau. URA !
Malevskis ta proga šauna vieną gerą apie rusus : KAS SOVIETŲ SĄJUNGOJE BUVO PASTOVIAUSIA? :DDDDD LAIKINI SUNKUMAI :DDDDD B*ET VISAD KOKIOS TAI PROBLEMOS BŪDAVO :DDDDD
Tik nesakyk kad nenorėtum su tuo senu arkliu pavaziuot
O Malevskio anekdotas kaip tik mūsų firmai kur dirbu
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
#12124 2016-09-29 14:09
igndnp rašė:
Kaip bmw'ų benzininiai varikliai? Nes aš kai prieš dyzelius nusiteikęs... Mercą irgi e klasės imčiau su v6 3,5l
Kalant trumpais ir apie rusus tai:
KAIP VADINASI DEBATAI RUSIJOJE KAREIVIŠKOS AVALYNĖS TEMA? ČEBATAI
Nežinau kodėl prieš juos nusiteikti? Gal nemegines?
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#12125 2016-09-29 14:12
Vegitas rašė:
Aizen rašė:
Nu va, pakalbėję apie naujus išradimus prieinam išvadą,kad senas arklys su dujom kolkas yra geriau. URA !
Malevskis ta proga šauna vieną gerą apie rusus : KAS SOVIETŲ SĄJUNGOJE BUVO PASTOVIAUSIA? :DDDDD LAIKINI SUNKUMAI :DDDDD B*ET VISAD KOKIOS TAI PROBLEMOS BŪDAVO :DDDDD
![]()
Vegitas rašė:
Aizen rašė:
![]()
Aš mėgstu senus amerikietiškus automobilius. Pikapas mano svajonė, bet nereikia seno vežimo kelt kaip geriausios mašinytės pasaulyje, nes TOS NAUJOS TE SHOODAS. Naujas automobilis vistiek išlieka nauju. Pilnai sutinku su faktu,kad niekas jų nebegamina pusei gyvenimo kaip anksčiau. Asmeniškai geriau rinkčiausi naują KIA kokią nors, nei kelių šeimininkų jodytą kažkokį ale prabangų Mersą.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 483 484 485 486 487 … 577
- Pradžia
- » Apie viską
- » Automobiliai/ Motociklai