Puslapiai: 1 … 8 9 10 11 12 … 50
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruotės namų sąlygomis
- gadycaa
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-10-03
- Žinutės: 189
- Atsiliepimai: 0
#226 2009-01-24 23:59
Re: Treniruotės namų sąlygomis
Tricepsas.
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-05
- Žinutės: 347
#227 2009-01-25 01:12
Scotty rašė:
Aciu Jamada uz bandyma padeti ,bet man nereikia sablonisku (paprastu) treniruociu metodu,as nenoriu nieko kardinaliai keisti (kol kas).Nesu visai naujokas,tad sia programa susidariau butent sau, derindamas pratimus prie ,savo tikslu ir galimybiu.Prasau ja tik pakoreguoti ,jei tai imanoma visko is esmes nekeiciant.
Dar vienas klausimelis.Kaip reiktu derinti mityba,kad ryte (8.15 am) tureciau pakankamai jegu treniruotei?Paprastai viska darau per stipriai sukasta sypsena...
neparasiai konkreciai tikslu, bet jei tik augint apimtis gal ir tiktu, bet cia ir rimtos mitybos reiktu, gal net chemijos kad toki intensyvuma islaikyt, pratimu tikrai nemazai
Neprisijungęs
- Scotty
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-16
- Žinutės: 27
#228 2009-02-06 12:52
Cheers BadSanta, jau pasikoregavau savo programa.Kol kas viskas einasi puikiai
Neprisijungęs
- mantasss
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-01-19
- Žinutės: 55
#229 2009-02-07 22:32
gal kas zino lygiagreciu irenginio ploti(nu ce ranku paemino)?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#230 2009-02-09 12:06
mantasss rašė:
gal kas zino lygiagreciu irenginio ploti(nu ce ranku paemino)?
daryk v raidės formos, galėsi ir plačiai ir siaurai daryti. universaliausias dalykas v raidė, o jei daryti lygigrečiai tai tada nieko gero.
Neprisijungęs
- NationLT
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Radviliškis
- Registravosi: 2009-01-12
- Žinutės: 58
#231 2009-03-06 16:30
Pritariiu kolegai is virsaus...
Neprisijungęs
- HugO
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-03-10
- Žinutės: 2
#232 2009-03-10 21:48
Sveiki forumiečiai .Neseniai pradėjau rūpintis ,kad palyginus su kitais savo bendraamžiais esu silpnas .Lankau krepšinio treniruotes ,dvi treniruotės į dieną 5 kartus per savaitę ,tai išties nuvargina ,bet vistik galvojau apie savo kūno lavinimą .Tėvai - nesutiko .Per didelis krūvis nai nai nai ... Bet kol negavau stiprokai per makaulę ,eidamas parku tamsyje pratimų daryti nepradėjau ...Vėliau paaiškėjo ,kad tai buvo 12 metų piemenys ,kurie bandė įrodyti savo galią lazdomis (šiek tiek įkaušę) ,pasidarė šiek tiek gėda prieš kitus ,kad buvau suluptas keleto jaunesnių už mane .Ir kad toki atvėjai nepasikartotų pradėjau daryti pratimus (namų salygomis) .Kolkas turiu tik hantelius .Savaitgalio ankstyvą rytą einu į paupį ,ant skersinio ir nubėgu 2km krosiuką .
Mano svoris 67KG ,ūgis 176cm .Man 14 metų.Mano treniruotės grafikas toks :
1.Atsilenkimai (x20) ,atsipaudimai (x20) , pritūpimai (x40) .
2.Pratimai tricepsui (x10-20) svoriai- nuo 3KG iki 5KG .
3.Pratimai bicepsui (x20) svoris 5KG .
Ir visa tai kartoju 2 kartus .
Gal galite patarti ko trūksta mano treniruotėse.Dėkoju
P.S. Vartoju vitaminus skatinančius raumenų augimą http://hubpages.com/hub/Ginseng_with_Go … upplements ( 2 vitaminai per dieną)
Paskutinį kartą taisė HugO (2009-03-11 09:41)
Neprisijungęs
- roobis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-22
- Žinutės: 215
#233 2009-03-10 23:24
HugO rašė:
Sveiki forumiečiai .Neseniai pradėjau rūpintis ,kad palyginus su kitais savo bendraamžiais esu silpnas .Lankau krepšinio treniruotes ,dvi treniruotės į dieną 5 kartus per savaitę ,tai išties nuvargina ,bet vistik galvojau apie savo kūno lavinimą .Tėvai - nesutiko .Per didelis krūvis nai nai nai ... Bet kol negavau stiprokai per makaulę ,eidamas parku tamsyje pratimų daryti nepradėjau ...Vėliau paaiškėjo ,kad tai buvo 12 metų piemenys ,kurie bandė įrodyti savo galią lazdomis (šiek tiek įkaušę) ,pasidarė šiek tiek gėda prieš kitus ,kad buvau suluptas keleto jaunesnių už mane .Ir kad toki atvėjai nepasikartotų pradėjau daryti pratimus (namų salygomis) .Kolkas turiu tik gantelius .Savaitgalio ankstyvą rytą einu į paupį ,ant skersinio ir nubėgu 2km krosiuką .
P.S. Vartoju vitaminus skatinančius raumenų augimą http://hubpages.com/hub/Ginseng_with_Go … upplements ( 2 vitaminai per dieną)
pradekim nuo to kad rasosi ne ganteliai o Hanteliai na lb butu gerai kad pradetum daryti prisitraukimus ant turnyko. sportuojantiems namu salygomis jis tikrai reikalingas. tricui gali daryt toki pratima kaip: Atsispaudimai ant suoliuko http://www.kulturizmas.net/images/prati … oliuko.gif
(Pasiruošimas
Pasistatykite 2 suoliukus vienas šalia kito maždaug per pusmetrį, rankas padėkite ant suoliuko krašto, kojas padėkite ant kito suoliuko krašto, jeigu yra poreikis galite pasideti svorį ant kojų.
Atlikimas
Leiskite kūną kol jis pilnai išsities arba uodegikaulis pasieks žemę, tada kelkitės kol pilnai ištiesite rankas. )
na ir reiktu po truputy i didesniu svoriu gantelius akutes kreipt jei progresuosi
Paskutinį kartą taisė roobis (2009-03-10 23:25)
Neprisijungęs
- HugO
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-03-10
- Žinutės: 2
#234 2009-03-11 09:40
roobis rašė:
HugO rašė:
Sveiki forumiečiai .Neseniai pradėjau rūpintis ,kad palyginus su kitais savo bendraamžiais esu silpnas .Lankau krepšinio treniruotes ,dvi treniruotės į dieną 5 kartus per savaitę ,tai išties nuvargina ,bet vistik galvojau apie savo kūno lavinimą .Tėvai - nesutiko .Per didelis krūvis nai nai nai ... Bet kol negavau stiprokai per makaulę ,eidamas parku tamsyje pratimų daryti nepradėjau ...Vėliau paaiškėjo ,kad tai buvo 12 metų piemenys ,kurie bandė įrodyti savo galią lazdomis (šiek tiek įkaušę) ,pasidarė šiek tiek gėda prieš kitus ,kad buvau suluptas keleto jaunesnių už mane .Ir kad toki atvėjai nepasikartotų pradėjau daryti pratimus (namų salygomis) .Kolkas turiu tik gantelius .Savaitgalio ankstyvą rytą einu į paupį ,ant skersinio ir nubėgu 2km krosiuką .
P.S. Vartoju vitaminus skatinančius raumenų augimą http://hubpages.com/hub/Ginseng_with_Go … upplements ( 2 vitaminai per dieną)pradekim nuo to kad rasosi ne ganteliai o Hanteliai
na lb butu gerai kad pradetum daryti prisitraukimus ant turnyko. sportuojantiems namu salygomis jis tikrai reikalingas. tricui gali daryt toki pratima kaip: Atsispaudimai ant suoliuko http://www.kulturizmas.net/images/prati … oliuko.gif
(Pasiruošimas
Pasistatykite 2 suoliukus vienas šalia kito maždaug per pusmetrį, rankas padėkite ant suoliuko krašto, kojas padėkite ant kito suoliuko krašto, jeigu yra poreikis galite pasideti svorį ant kojų.
Atlikimas
Leiskite kūną kol jis pilnai išsities arba uodegikaulis pasieks žemę, tada kelkitės kol pilnai ištiesite rankas. )
na ir reiktu po truputy i didesniu svoriu gantelius akutes kreipt jei progresuosi
Ačiū už informaciją .Klaidą ištaisysiu :)Prisitraukimus darau savaitgaliais ,o pratimą ,kurį man pasiūlei išbandysiu ...
Neprisijungęs
- roobis
- Dažnas dalyvis
#235 2009-03-11 11:32
HugO rašė:
roobis rašė:
HugO rašė:
P.S. Vartoju vitaminus skatinančius raumenų augimą http://hubpages.com/hub/Ginseng_with_Go … upplements ( 2 vitaminai per dieną)pradekim nuo to kad rasosi ne ganteliai o Hanteliai
na lb butu gerai kad pradetum daryti prisitraukimus ant turnyko. sportuojantiems namu salygomis jis tikrai reikalingas. tricui gali daryt toki pratima kaip: Atsispaudimai ant suoliuko http://www.kulturizmas.net/images/prati … oliuko.gif
(Pasiruošimas
Atlikimas
na ir reiktu po truputy i didesniu svoriu gantelius akutes kreipt jei progresuosiAčiū už informaciją .Klaidą ištaisysiu :)Prisitraukimus darau savaitgaliais ,o pratimą ,kurį man pasiūlei išbandysiu ...
dar lygiagretes butu lb gerai paprasyk kad tevas padarytu rusyje kur ar sandeliuke
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#236 2009-03-12 17:13
Rytis96 rašė:
o kas yra ta kardio treniruote?
tu gal is menulio nukrites esi, kad tokius vaikiskus klausimus uzdavineji
Neprisijungęs
- roobis
- Dažnas dalyvis
#237 2009-03-12 18:51
TITANAS rašė:
Rytis96 rašė:
tai paaiskink jei toks profesionalas esi? cia juk yra pradedanciu skiltis tai ir uzdavineja tokiu klausimus
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
#238 2009-03-13 10:37
roobis rašė:
TITANAS rašė:
Rytis96 rašė:
tai paaiskink jei toks profesionalas esi? cia juk yra pradedanciu skiltis tai ir uzdavineja tokiu klausimus
prie ko cia profesionalas, ne profesionalas? sitoj kaip tu vadini pradedanciuju skiltyje bent keliose vietose buvo rasoma kas tas kardio... nepatingekit paskaitinet zmogiukai
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#239 2009-03-13 19:31
TITANAS rašė:
roobis rašė:
TITANAS rašė:
tu gal is menulio nukrites esi, kad tokius vaikiskus klausimus uzdavinejitai paaiskink jei toks profesionalas esi? cia juk yra pradedanciu skiltis tai ir uzdavineja tokiu klausimus
prie ko cia profesionalas, ne profesionalas? sitoj kaip tu vadini pradedanciuju skiltyje bent keliose vietose buvo rasoma kas tas kardio... nepatingekit paskaitinet zmogiukai
nematau nieko blogo jei paklausė. cardio- lengvos treniruotės kurios gerina širdies darbą. pvz: bėgimas, dviračio minimas.
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-18
- Žinutės: 985
- Atsiliepimai: 2
#240 2009-03-19 15:31
Man 14 , sveriu 57-58 kg , ugis apie 1,65-70. Padarau y diena apie 100 atsispaudimu , 150 atsilenkimu , 30minuciu su powerball'u pasuku:) , Cia uztenka ar ka dar patariat ?
Neprisijungęs
- roobis
- Dažnas dalyvis
#241 2009-03-19 15:43
Jankys rašė:
Man 14 , sveriu 57-58 kg , ugis apie 1,65-70. Padarau y diena apie 100 atsispaudimu , 150 atsilenkimu , 30minuciu su powerball'u pasuku:) , Cia uztenka ar ka dar patariat ?
duodat jus. Tai tu turetum zinot ar uztenka ar ne. Sau sportuoji o ne mum. Tikslas vapsie nenurodes o ar uztenka klausi ;D
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
#242 2009-03-19 16:00
Jankys rašė:
nieko neaisku ko tu nori paklausti... ir velniams tau tie 100 atsispaudimu? geriau ir kitu pratimu padarytum
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#243 2009-03-19 20:25
TITANAS rašė:
Jankys rašė:
nieko neaisku ko tu nori paklausti... ir velniams tau tie 100 atsispaudimu? geriau ir kitu pratimu padarytum
nemanau kad atsipaudimai kam nors pakenke. tik daryk atsispaudimus sunkiau kai tiek padarai, daryk ant pirstu/riesu/su suplojimais
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
#244 2009-03-20 09:49
zaliasss rašė:
TITANAS rašė:
Jankys rašė:
nemanau kad atsipaudimai kam nors pakenke.
tik daryk atsispaudimus sunkiau kai tiek padarai, daryk ant pirstu/riesu/su suplojimais
neturejau omeny kad pakenks... tikrai ne bet geriau treniruok po truputi visus raumenis - atrodysi proporcingas
tik neperistenk su kruviais dar labai jaunas esi - nesusiknisk sveikatos
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#245 2009-03-20 12:57
man atrodo kad jam vienodai vistiek nezino ko pats nori
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
#246 2009-03-20 17:26
zaliasss rašė:
Na tikrai nevienodai:) , kalbi tikras nesamones , ir neatsakinek uz mane , as zinau ko noriu.
Neprisijungęs
- roobis
- Dažnas dalyvis
#247 2009-03-20 18:23
Jankys rašė:
zaliasss rašė:
Na tikrai nevienodai:) , kalbi tikras nesamones , ir neatsakinek uz mane , as zinau ko noriu.
ir ko tu nori?
Neprisijungęs
- dovjan
- Dažnas senbūvis
#248 2009-03-20 19:47
roobis rašė:
Jankys rašė:
zaliasss rašė:
ir ko tu nori?
Tiesiog norejau , kad papildytu mano pratimus , ir pasakytu ko truksta , ir ka blogai darau.
Neprisijungęs
- Sonis.
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Tauragė
- Registravosi: 2008-09-18
- Žinutės: 182
#249 2009-03-20 21:40
Jankys rašė:
roobis rašė:
Jankys rašė:
Na tikrai nevienodai:) , kalbi tikras nesamones , ir neatsakinek uz mane , as zinau ko noriu.ir ko tu nori?
Tiesiog norejau , kad papildytu mano pratimus , ir pasakytu ko truksta , ir ka blogai darau.
Tau labiausei truksta ziniu
Neprisijungęs
- roobis
- Dažnas dalyvis
#250 2009-03-21 00:14
Jankys rašė:
roobis rašė:
Jankys rašė:
Na tikrai nevienodai:) , kalbi tikras nesamones , ir neatsakinek uz mane , as zinau ko noriu.ir ko tu nori?
o koks tavo tikslas tu visu pirma pasakyk?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 8 9 10 11 12 … 50
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruotės namų sąlygomis