Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#401 2009-12-10 11:39

Re: Treniruotės namų sąlygomis

Sostines centre daugiabutyje. meistrauti sudetinga smile

Neprisijungęs

Tomas222
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-11
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#402 2009-12-11 18:42

Sveiki,
esu "sliekas", mano ūgis 185cm, svoris 60kg. Norėčiau pradėti sportuoti namuose. Gal patartumėte kokius pratimus daryti? Namuose turiu daug ir įvairaus svorio hantelių, magnetinį dviratį. Taip pat manau, kad man reiktų priaugti šiek tiek svorio. Ką patartumėte? Esu girdėjęs, kad reikia kasdien gerti po pieno stiklinę. Gal dar kokių papildų nusipirkti, pvz. proteino? Papildams galiu skirti ~50-100lt per mėnesį.
Dėkui, Tomas.

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#403 2009-12-11 18:58

Tomas222 rašė:

Sveiki,
esu "sliekas", mano ūgis 185cm, svoris 60kg. Norėčiau pradėti sportuoti namuose. Gal patartumėte kokius pratimus daryti? Namuose turiu daug ir įvairaus svorio hantelių, magnetinį dviratį. Taip pat manau, kad man reiktų priaugti šiek tiek svorio. Ką patartumėte? Esu girdėjęs, kad reikia kasdien gerti po pieno stiklinę. Gal dar kokių papildų nusipirkti, pvz. proteino? Papildams galiu skirti ~50-100lt per mėnesį.
Dėkui, Tomas.

Yra šiam forume programelių pritaikytų namų sąlygom sportuot. Kiek metų ?Papildam dar anksti, susireguliuom mityba, valgyk kas porą valandų, išgerk ne stiklinę o litrą pieno per dieną. Visa esmė mityboj, nepamirštant tinkamų treniruočių ir poilsio - auginant svorį. Yra šiam forume ir mitybos planų, žodžiu netyngėk paieškot. wink

Neprisijungęs

Tomas222
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-11
Žinutės: 2

#404 2009-12-11 20:04

Man 17, greit bus 18. roll
Na reikės paskaitinėti forumą daugiau, kai turėsiu daugiau laiko. smile

Neprisijungęs

Boonusas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2009-09-12
Žinutės: 389

#405 2009-12-12 23:29

Sveiki, va turiu broli 10 metu, neturi jis namie ka veikti be kompiuterio galvoju ji sportininku padaryti, kad nebutu koks memius.. big_smile Tai va ar galima tokio amziaus pradet treniruotis su savo kuno svoriu - atsispaudimai, pritupimai ir ar tai naudinga jam butu? stanga_v_r Ir dar norejau paklaust hantelius kokius bicepsiukui padraskyt butu galima jam naudot? Ir kokiu pratimu daugiau zinot tokiam bahuruj? smile Dekui uz patarimus.

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#406 2009-12-12 23:42

Boonusas rašė:

Sveiki, va turiu broli 10 metu, neturi jis namie ka veikti be kompiuterio galvoju ji sportininku padaryti, kad nebutu koks memius.. big_smile Tai va ar galima tokio amziaus pradet treniruotis su savo kuno svoriu - atsispaudimai, pritupimai ir ar tai naudinga jam butu? stanga_v_r Ir dar norejau paklaust hantelius kokius bicepsiukui padraskyt butu galima jam naudot? Ir kokiu pratimu daugiau zinot tokiam bahuruj? smile Dekui uz patarimus.

Jo, jam db bicepsus labiausiai akcentuot reiktu... big_smile nelysk tu geriau prie to vaiko... tegu eina krepsini, futbola, boksa lankyt ar pns...

Neprisijungęs

Boonusas
Dažnas dalyvis

#407 2009-12-12 23:44

Tai, kad pats nori.. Futbolo ir kt zaist nemoka.. big_smile

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#408 2009-12-12 23:48

Boonusas rašė:

Zinok galiu garantuot, kad nieks negime mokedamas... Tipo futbolo nemoka lost, o bica daryt ir kacialintis jau mokes? big_smile nu geru cia veikeju yra... big_smile

Neprisijungęs

Boonusas
Dažnas dalyvis

#409 2009-12-12 23:52

OZ rašė:

Boonusas rašė:

Zinok galiu garantuot, kad nieks negime mokedamas... Tipo futbolo nemoka lost, o bica daryt ir kacialintis jau mokes? big_smile nu geru cia veikeju yra... big_smile

Patikek bica ismokt yra tikrai lengviau nei zaist futbola.. big_smile Pamokyciau atsispaudimus pritupimus padaryt per saltus orus blogiau nebutu.. Ir priciom cia jau toks geras veikejas esu?

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#410 2009-12-13 09:42

Jei tik noro vaikiukas turi, tai pratimai su savo svoriu manau tikrai tiks, tik neleisk perdaug draskytis, taip proto ribose lai mankstinasi.
O kas del hanteliu, tai nelabai dar reikia, geriau skersini padaryk, tai gales bicepsus daryt prisitraukinedamas delnais i save...
Siaip tarybiniais laikais "Nemunas" zurnale netgi buvo savotiska treningo sistema, naudojant tik savo svori, su piesinukais ir t.t. Jei rasiu laiko, gal pabandysiu kazka atgaminti...

Neprisijungęs

Boonusas
Dažnas dalyvis

#411 2009-12-13 12:17

Dekui wink

Neprisijungęs

darius122
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-11-06
Žinutės: 44

#412 2009-12-17 19:24

Sveiki man 13-metu.noreciau uzsikacialinti bicus presa ir panasei....(mano manksta prasideda 6.50h ir darau ten tuos pratimus atsilenkimus,atsispaudimus,kelnoju guntelius(5kg nesijaukit zinau nedaug bet man uztenka big_smile ) dar darau pritupimus. as noriu paklausti po kie man daryti ir ka dar reiketu prideti i mano sporto dienotvarke big_smilebig_smile tik nemalkit sudo kad daryk kiek gali ir t.t.t.t noriu suzinoti jusu nuomones apie tai kuri man svarbi big_smilebig_smile aciu iskarto \Darius       
  Darysiu viska ka sakysite  hmm stanga hanteliai smile
keliuosi 6.50 nes nera labai dauk laiko reike i sule 8h big_smile o per iseigines galiu varyt kada noriu big_smile

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#413 2009-12-17 20:02

darius122 rašė:

Sveiki man 13-metu.noreciau uzsikacialinti bicus presa ir panasei....(mano manksta prasideda 6.50h ir darau ten tuos pratimus atsilenkimus,atsispaudimus,kelnoju guntelius(5kg nesijaukit zinau nedaug bet man uztenka big_smile ) dar darau pritupimus. as noriu paklausti po kie man daryti ir ka dar reiketu prideti i mano sporto dienotvarke big_smilebig_smile tik nemalkit sudo kad daryk kiek gali ir t.t.t.t noriu suzinoti jusu nuomones apie tai kuri man svarbi big_smilebig_smile aciu iskarto \Darius       
keliuosi 6.50 nes nera labai dauk laiko reike i sule 8h big_smile o per iseigines galiu varyt kada noriu big_smile

http://www.kulturizmas.net/forumas/t725 … kuno-svori

Neprisijungęs

darius122
Naujas dalyvis

#414 2009-12-19 09:21

Robšė rašė:

darius122 rašė:

aciu ....o tas max reiskia tipo kad daryti kiek gali nu nesuprantu zalias esu sadsadsad ir tos serijos

Neprisijungęs

darius122
Naujas dalyvis

#415 2009-12-19 09:23

ir beto  gal kas zino kaip sedmenis plonint nu turiu omeni kokius pratimus daryt

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 726

#416 2009-12-19 09:38

darius122 rašė:

ir beto  gal kas zino kaip sedmenis plonint nu turiu omeni kokius pratimus daryt

neimanoma "suploninti" tam tikros vietos.. jei turi stora uzpakali, pirmiausia reikia ismokti valgyti, o poto geriausia butu pradeti rimtai begioti wink

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585
Atsiliepimai: 6

#417 2009-12-19 09:46

darius122 rašė:

Robšė rašė:

darius122 rašė:

aciu ....o tas max reiskia tipo kad daryti kiek gali nu nesuprantu zalias esu sadsadsad ir tos serijos

Nu tai negi maxima.. Taip daryt tiek kiek gali, aisku ne ligi tol kol alpsti.

Neprisijungęs

minde4515
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-08
Žinutės: 6

#418 2009-12-20 19:28

Gal kas žino kaip reikia daryti atsilenkimus naudojant lanką? kojų kėlimą romeniškoje kėdėje?

Paskutinį kartą taisė minde4515 (2009-12-20 19:30)

Neprisijungęs

jovial
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-10-02
Žinutės: 690

#419 2009-12-25 13:03

Gal zinot kokius dar pratimus galima atlikti turint suoliuka,stanga,hantelius, be siu pratimu?

# Štangos spaudimas
# Štangos spaudimas kampu
# Štangos spaudimas siaurai
# Tricepsas sėdint viena ranka
# Atsispaudimai ant suoliuko
# Štangos trauka pasilenkus
# Hantelio trauka
# Stovint su štanga
# Stovint su hanteliais
# Atsirėmus į kelėną
# Štangos trauka prie smakro
# Hantelių kėlimas į šalis
# Hantelių kėlimas į šalis pasilenkus
# Pritūpimai
# Įtūpstai su hanteliais
# Mirties trauka

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#420 2009-12-25 14:05

jovial rašė:

Gal zinot kokius dar pratimus galima atlikti turint suoliuka,stanga,hantelius, be siu pratimu?

# Štangos spaudimas
# Hantelio trauka
# Stovint su štanga
# Stovint su hanteliais
# Atsirėmus į kelėną
# Pritūpimai
# Įtūpstai su hanteliais
# Mirties trauka

Nematau military  press, dar prancūziškas spaudimas.

Paskutinį kartą taisė gazuotas (2009-12-25 14:07)

Neprisijungęs

jovial
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-10-02
Žinutės: 690

#421 2009-12-25 14:39

gazuotas rašė:

jovial rašė:

# Štangos spaudimas
# Hantelio trauka
# Stovint su štanga
# Stovint su hanteliais
# Atsirėmus į kelėną
# Pritūpimai
# Įtūpstai su hanteliais
# Mirties trauka

military press cia peciams? dekui kad pasakei del prancuzisko reiks pamegint su tiesa stanga, nes kai ejau i kluba tj su riesta dariau, bet turbut cia nera skirtumo. Gal dar kokiu zinai?

Neprisijungęs

ramunasx
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaimas
Registravosi: 2009-04-26
Žinutės: 606

#422 2009-12-25 15:50

jovial rašė:

gazuotas rašė:

jovial rašė:

# Štangos spaudimas
# Hantelio trauka
# Stovint su štanga
# Stovint su hanteliais
# Atsirėmus į kelėną
# Pritūpimai
# Įtūpstai su hanteliais
# Mirties trauka

military press cia peciams? dekui kad pasakei del prancuzisko reiks pamegint su tiesa stanga, nes kai ejau i kluba tj su riesta dariau, bet turbut cia nera skirtumo. Gal dar kokiu zinai?

na man asmeniskai darant prancuziska su tiesia riesai lauzias kaskaip nesigauna.

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#423 2009-12-25 16:02

Pabandyk paemimo ploti pakaitaliot, gali atrast vieta kur nelaus...

Neprisijungęs

Justas..07
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-12-02
Žinutės: 333

#424 2009-12-26 10:55

OZ rašė:

Pabandyk paemimo ploti pakaitaliot, gali atrast vieta kur nelaus...

jo jo,man ir taip buvo bet pakaitaliojus radau ta aukso viduriuka.smile

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#425 2009-12-28 12:57

jovial rašė:

gazuotas rašė:

jovial rašė:

# Štangos spaudimas
# Hantelio trauka
# Stovint su štanga
# Stovint su hanteliais
# Atsirėmus į kelėną
# Pritūpimai
# Įtūpstai su hanteliais
# Mirties trauka

Labiausiai turbut  prisitraukimu truktu, jei turi galimybe koki turnika susiimprovizuot. O daugiau:

Spaudimas peciams uz nugaros
Pasistiebimai blauzdoms
Guzciojimai su stanga/hanteliais trapecijai
Koju tiesimas/lenkimas jei yra priekis ant souliuko
Plesimas su hanteliais
Hanteliu spaudimas ant lygaus/kampu/peciams
ir t.t.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net