Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

kersytojas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-01-02
Žinutės: 832
Atsiliepimai: 0

#101 2010-03-08 08:21

Re: sveiki visi bodybuilderiai

man tai keleno sanariai kartais be perstojo traska darant pritupimus gal cia nk rimto nes neskauda bet tai pat nervina. kartais ir peciai retai.

Neprisijungęs

Justas..07
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-12-02
Žinutės: 333

#102 2010-03-08 16:13

man tai ir kelenai traska, bei stuburas darant atsilenkimus. kartais net kekviena karta atsilenket sutraska...

Neprisijungęs

Vitaminas-R
Dažnas dalyvis
Vietovė: enniskillen uk
Registravosi: 2010-02-21
Žinutės: 417

#103 2010-03-08 16:41

buna kartais petys traska..bet manau cia nko blogo..tol kol neskauda...

Neprisijungęs

LietuvisUK
Kalbus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-01-23
Žinutės: 68

#104 2010-03-11 02:11

Sveikas

Saunuolis kad per tiek laiko "svariai" pasiekiai toki rezultata respect hanteliainykstys
Gal gali kitus matmenis surasyt be bico idomu pazet alahstanga_v_r

Neprisijungęs

Vitaminas-R
Dažnas dalyvis

#105 2010-03-11 12:50

kai isimatuosiu tai parasysiu..ten londone jauciu geros kacialkos? smile

Neprisijungęs

Hasisas
Išmestas
Registravosi: 2010-03-08
Žinutės: 110

#106 2010-03-11 13:44

Nu belieka imesti video kur tu per du su puse metu, be steru paspaudi du kartus 185, pora karteliu patrauki 250, ir patupi su 230 - 3.

Tikiu kad privarytas mega dozes kreatinu, vandens ir NO, salei uzpumpuotas dvidesimtmetis gali taip atrodyti, plius minus su optine apgaule su fokusu is apacios ,netikiu visiskai siais jegos rodikliais.

Paskutinį kartą taisė Hasisas (2010-03-11 13:48)

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413
Atsiliepimai: 1

#107 2010-03-11 13:51

man atrodo kad nepatinges ir nufilmuos , pradzioj ir netikejo kad jis ten galvojo fake ar dar kas , bet kaip imete fotkes savo ir dar uzrase kulturizmas.net tai patiket turejo wisi big_smile

Neprisijungęs

Vitaminas-R
Dažnas dalyvis

#108 2010-03-11 21:38

Hasisas rašė:

Nu belieka imesti video kur tu per du su puse metu, be steru paspaudi du kartus 185, pora karteliu patrauki 250, ir patupi su 230 - 3.

Tikiu kad privarytas mega dozes kreatinu, vandens ir NO, salei uzpumpuotas dvidesimtmetis gali taip atrodyti, plius minus su optine apgaule su fokusu is apacios ,netikiu visiskai siais jegos rodikliais.

joa vartoju kreatina...ne mega dozem o kaip priklauso..no irgi naudoju..optines apgaules cia jokios nera..draugas nufotkino ir tiek...jegos rodikliai visai normalus....juk trikovininkai dar daugiau pakelia be steru....

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#109 2010-03-11 22:36

Vitaminas-R rašė:

Hasisas rašė:

joa vartoju kreatina...ne mega dozem o kaip priklauso..no irgi naudoju..optines apgaules cia jokios nera..draugas nufotkino ir tiek...jegos rodikliai visai normalus....juk trikovininkai dar daugiau pakelia be steru....

Be steru?!! galvoji jie nevaro steru?! smile siais laikais sportininkai lb greit didina rezultatus ir su visa siuolaikine mokslo pazanga sportuodamas zmogus tampa monstru. jei ju ir paklausi dvikovininku trikovininku sunkiaatleciu jie nepripazins kad vartoja bet kekvienas kas rimtai ant jegos varo vartoja viska kad tik kuo greiciau pasiektu savo norima meistriskumo lygi didelius jegos rodiklius. kiek db sportininku nutveria antidopingo kontrole! kurie nera nutverti nereiskia kad yra svarus jiems tik sekasi arba speja organizmas issivalyt. cia tai pat tu su tokiais rezultatais per toki lb drysciau sakyt trumpa laika negalejiai svariai pralyst. kiek esu vartojes papildu galiu pasakyt tokiu stebuklu nkd nebuvo i menesi 5kg desidedavau ant stangos... Manau kad yra taip: zmones nervina tie kurie mazai prakaito lieja sporto salej tie steroidiniai greit uzsivaro per trumpa laika ir spaudzia ten tuos 90kg kaip suda meto max 180 kaip nk padaro o tesportuoja nuo 2-5m o tas ,,vargsas" pagal juos saziningai sportuojantis 2-5 metus nepersoka spaudime 100-120kg jauciasi kaip kakutis. as esu saziningas ir sveikas. sveikata mano turtas as geriau 10m drosiu be steru negu su jiais. as zn kad tespaudziu koki 100kg max bet dziaugiuos nes zn kad tai darau svariai ir mano kepenis vietoj ir sirdis gera. geriau nebuna. ir zn kad kadanors pasieksiu dar geresniu rezultatu nes turiu kantrybes ir noro.

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#110 2010-03-12 09:33

uk visi chimina. autorius nesako del to kad cia jo tema gali paskaitineti draugai ar panasiai. nereikia prie jo prisipisineti del to nenori tegul nesako. vistiek ne tik susileisti yra visa prasme, reikia dar ir pavalgyti teisingai ir pailseti ir i sale nueiti kad taip uzaugtum. kiti net su vaistais puse tiek nepasiekia. vien jo mases prieaugis ten du kartus didesnis nei 0.7kg i menesi, tai manau viska pasako. Svarco genetikos nebuna,yra tik vaistuku pagalba.

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413

#111 2010-03-12 11:51

arba kaip daugumai zmoniu pasakytum vartoji steroidus tai jie turbut galvoja ateini susileides ir iskarto stanga 150kg pastumi taip nebuna , reikia daug darbo idet kad taip varytum...

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#112 2010-03-12 12:44

fanis rašė:

arba kaip daugumai zmoniu pasakytum vartoji steroidus tai jie turbut galvoja ateini susileides ir iskarto stanga 150kg pastumi taip nebuna , reikia daug darbo idet kad taip varytum...

tai aisku, cia nesportuojanciam nepaaiskinsi, jau jiem vien papildus kas nauduoja cia cia pz jau tipo belekoks pliusas.. nu krc. nesenai is manes pirko pacanas bcaa amino rugsciu ir klause kada rezultatai matysis..tai ka tokiam galima atsakyti. ir dar pastoviai visi sako "as nenoriu daug visko prigerti, nenoriu kad per daug isnestu" big_smile debilai krc..

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#113 2010-03-12 20:18

kiek as vartojau papildus ir kiek draugai vartojo tai ypatingu rezultatu nebuvo. tas pats kakutis kaip ir be ju...

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#114 2010-03-12 20:21

kersytojas rašė:

kiek as vartojau papildus ir kiek draugai vartojo tai ypatingu rezultatu nebuvo. tas pats kakutis kaip ir be ju...

Man nuo paprastų kol svoris auga tol gerai, mažiau valgyt reikia.
Papildai dar psichologine reikšmę turi, motivuoja

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#115 2010-03-12 20:22

kersytojas rašė:

kiek as vartojau papildus ir kiek draugai vartojo tai ypatingu rezultatu nebuvo. tas pats sudas kaip ir be ju...

Nu nesakyk, tikrai netaspats. Vien atsistatymui kaip padeda...

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#116 2010-03-12 20:34

nu man asmeniskai nepadeda o motyvacijos kiek turiu tiek uztenka nks nebeprideda.

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#117 2010-03-12 20:40

kersytojas rašė:

nu man asmeniskai nepadeda o motyvacijos kiek turiu tiek uztenka nks nebeprideda.

Tai ka vartoji, ar vartojęs esi ? Iš papildų.

Paskutinį kartą taisė Fake'as (2010-03-12 20:40)

Neprisijungęs

kersytojas
Dažnas senbūvis

#118 2010-03-12 21:49

Fake'as rašė:

kersytojas rašė:

Tai ka vartoji, ar vartojęs esi ? Iš papildų.

kreatina milteliais, tabletem, prteina su kreatinu, proteina, amino, mass gainer.

Neprisijungęs

BUBU
Dažnas senbūvis
Vietovė: Raseiniai-Kaunas
Registravosi: 2009-05-28
Žinutės: 830

#119 2010-03-12 22:21

kersytojas rašė:

Jai atvirai tai tris kart po du kilus buvau pirkes ,na pati pirma kart tokiam kibiriuke buvo gal kiek ir pasijuto bet labai labai nezymiai ,o gal tai tik sutapimas .O paskui dar du kartus pirkau tai butent viskas ka priaaugau is apimciu ar svorio ,tai buvo ne papildu vartojimo metu .Per vartojima geriausiu atveju tas pats isliko bet + jokio .O kada normaliai apetitas buna ,pavalgai tada ir rezai buna augime .Tai kazkaip nelabai mane jie ir vilioja .Na ant vasaros gal bandysiupirkt dar karteli paziuret .Neisizadu ju ,bet pirmoi vietoj geras maistas !!!!!!!!!!!! O ne pirma griebt papildu papildu papildu .Valgykit normaliai ir augsit .Nors ir pats zinau ,kad jai valgau augu ,bet daznai sunkiai man su tuo valgymu nors nusisauk ,bet nesiardau niekur neskubu ,todel mazais zingsneliais ,bet vistik pirmyn judu.Va kada svoris didelis bus ir neis tiek suvalgyt tada galvokit apie papildus .

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#120 2010-03-12 23:03

BUBU rašė:

kersytojas rašė:

kiek as vartojau papildus ir kiek draugai vartojo tai ypatingu rezultatu nebuvo. tas pats sudas kaip ir be ju...

Jai atvirai tai tris kart po du kilus buvau pirkes ,na pati pirma kart tokiam kibiriuke buvo gal kiek ir pasijuto bet labai labai nezymiai ,o gal tai tik sutapimas .O paskui dar du kartus pirkau tai butent viskas ka priaaugau is apimciu ar svorio ,tai buvo ne papildu vartojimo metu .Per vartojima geriausiu atveju tas pats isliko bet + jokio .O kada normaliai apetitas buna ,pavalgai tada ir rezai buna augime .Tai kazkaip nelabai mane jie ir vilioja .Na ant vasaros gal bandysiupirkt dar karteli paziuret .Neisizadu ju ,bet pirmoi vietoj geras maistas !!!!!!!!!!!! O ne pirma griebt papildu papildu papildu .Valgykit normaliai ir augsit .Nors ir pats zinau ,kad jai valgau augu ,bet daznai sunkiai man su tuo valgymu nors nusisauk ,bet nesiardau niekur neskubu ,todel mazais zingsneliais ,bet vistik pirmyn judu.Va kada svoris didelis bus ir neis tiek suvalgyt tada galvokit apie papildus .

Tai aišku jog maistas yra visa ka pagrindas, papildai jėgom atstayt grečiau, treniruotės efektyvumui, motyvacija, energija, jėga ir t.t

Neprisijungęs

Vitaminas-R
Dažnas dalyvis

#121 2010-03-13 10:12

nu man tai jauciasi papildu efektyvumas...jei pereinu nuo vieno kreatino ant kitokio..kzkaip pasijaucia..pamenu kaip pirma kart animal pak isgeriau...energijos tikrai daug dave...nors jie tik multivitaminai....o del steru tai mano salej is rimtu sportininku tik du nevartoja...as ir dar toks powerlifteris...visi kiti naudoja..kas keisciausia kad mes du kurie nevartojam esam stipriausi salej smile

Neprisijungęs

Hasisas
Išmestas
Registravosi: 2010-03-08
Žinutės: 110

#122 2010-03-13 10:56

Vitaminas-R rašė:

nu man tai jauciasi papildu efektyvumas...jei pereinu nuo vieno kreatino ant kitokio..kzkaip pasijaucia..pamenu kaip pirma kart animal pak isgeriau...energijos tikrai daug dave...nors jie tik multivitaminai....o del steru tai mano salej is rimtu sportininku tik du nevartoja...as ir dar toks powerlifteris...visi kiti naudoja..kas keisciausia kad mes du kurie nevartojam esam stipriausi salej smile

Jei tu is ties cia nemeluoji, ir per tiek laiko svariai pasiekei tokius jegos rodiklius, naujas pasaulio galiunu cempionas ne bus, bet jau yra.

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#123 2010-03-13 18:44

Hasisas rašė:

Vitaminas-R rašė:

Jei tu is ties cia nemeluoji, ir per tiek laiko svariai pasiekei tokius jegos rodiklius, naujas pasaulio galiunu cempionas ne bus, bet jau yra.

svoris 125kg, bicas 50cm.
mano rezultatai:
stangos spaudimas 185kg-2
trauka 250kg-2
pritupimai 230kg-3

ATVIROS JĖGOS TRIKOVĖS VARŽYBOS 2009
2009 m. gruodis 12 d., Kaunas

125 kg kategorija

120,40    Palivonas Linas    Šiauliai    345,0    247,5    315,0    907,5    E

Cempionu nelabai kvepia net Lietuvoj.

Neprisijungęs

Mantas86
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-20
Žinutės: 2238

#124 2010-03-13 18:50

Hasisas rašė:

Vitaminas-R rašė:

Oi tu duodi kibirksciu lollollol

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#125 2010-03-13 19:13

Hasisas rašė:

As irgi netikiu.

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net