- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#76 2009-08-10 16:53
Re: Tribestan
Arif rašė:
lolardas rašė:
Arif rašė:
Jis zino, kokia itaka yra testosterono, tiesiog sporte siulo vartoti kitokius skatintojus, o ne Tribestan.Pvz?
Pavadinimu neivardino, bet turejo omeny maisto papildus skirtus sportui, o ne vaistus.
Labai konkretus farmacininkas.Viskas paprastai ir aishkiai,arne? :-)
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#77 2009-08-10 17:00
Arif trinsiu tavo nesamoningus postus
Neprisijungęs
- Arif
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-03-09
- Žinutės: 36
- Atsiliepimai: 0
#78 2009-08-10 17:17
Jis sporto maisto papilduose nesikvalifikuoja beje. Idomu, ar vaistinej vaistininkas Tau paaiskintu, kuo skiriasi Stak'as nuo M-Stako ?
Susta, jei Tau atrodo nesamones, gali trint, man nesvarbu, forumas yra nuomoniu pateikimui, o kiek zmoniu, tiek nuomoniu, cia atejes kiekvienas zmogus pagal save atsirenka, kas Jam atrodo samone, o kas nesamone...
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#79 2009-08-10 17:25
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:11)
Neprisijungęs
- Klausimask
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-08
- Žinutės: 62
#80 2009-08-10 17:29
lolardas rašė:
Tai kad tu nieko nepateiki apart oro pranašysčių iš šūdo atspalvio
ziuriu nikeip negali isivauoti is minkstosios srities ... subine kakutis vis sukasi ratu apie ta vieta
Neprisijungęs
- Arif
- Naujas dalyvis
#81 2009-08-10 17:52
Nepatinka - neskaityk kaip sakant. Tau gal sia tema disertacija reik parasyt, ar ko dar truksta ? Tiesiog parasiau, ka girdejau is zmogaus, turincio issilavinima farmacijos srityje, greiciausiai lolardas ir Klausimask tuo pasigirt negali, tai tik apie sudus ir terasineja...Pries Tribestan nieko bloga neturiu, tiesiog parasiau, ka girdejau, galit normaliai parasyt savo nuomone, pasakyt, Jis klysta, as galvoju taip ir taip, o ne kabinetis, ziuriu, kas pries bendra nuomone paraso ka, pradeda visi kabinetis, o ne normaliai aiskintis. Sekmes ugdant komunikacijos igudzius.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#82 2009-08-10 19:19
Arif rašė:
Nepatinka - neskaityk kaip sakant.
Tau gal sia tema disertacija reik parasyt, ar ko dar truksta ? Tiesiog parasiau, ka girdejau is zmogaus, turincio issilavinima farmacijos srityje, greiciausiai lolardas ir Klausimask tuo pasigirt negali, tai tik apie sudus ir terasineja...Pries Tribestan nieko bloga neturiu, tiesiog parasiau, ka girdejau, galit normaliai parasyt savo nuomone, pasakyt, Jis klysta, as galvoju taip ir taip, o ne kabinetis, ziuriu, kas pries bendra nuomone paraso ka, pradeda visi kabinetis, o ne normaliai aiskintis. Sekmes ugdant komunikacijos igudzius.
As farmacinio ishsilavinimo neturiu, bet papildu tiek vartojes tiek ju poveikiu domejes esu nemazhai.
Todel ir parasiau Savo nuomone, kiek supratau tamstos farmacininko zhinios papildu srityje nera labai toli pazhengusios, todel pamirshkim ta diskusija, juolab kad Tribulas kaip jau minejau keliais postais aukshcio tau yra bereikalingas siuo metu.
Neprisijungęs
- Arif
- Naujas dalyvis
#83 2009-08-10 20:01
lexusrx rašė:
Arif rašė:
Tau gal sia tema disertacija reik parasyt, ar ko dar truksta ? Tiesiog parasiau, ka girdejau is zmogaus, turincio issilavinima farmacijos srityje, greiciausiai lolardas ir Klausimask tuo pasigirt negali, tai tik apie sudus ir terasineja...Pries Tribestan nieko bloga neturiu, tiesiog parasiau, ka girdejau, galit normaliai parasyt savo nuomone, pasakyt, Jis klysta, as galvoju taip ir taip, o ne kabinetis, ziuriu, kas pries bendra nuomone paraso ka, pradeda visi kabinetis, o ne normaliai aiskintis. Sekmes ugdant komunikacijos igudzius.
As farmacinio ishsilavinimo neturiu, bet papildu tiek vartojes tiek ju poveikiu domejes esu nemazhai.
Todel ir parasiau Savo nuomone, kiek supratau tamstos farmacininko zhinios papildu srityje nera labai toli pazhengusios, todel pamirshkim ta diskusija, juolab kad Tribulas kaip jau minejau keliais postais aukshcio tau yra bereikalingas siuo metu.
Tai as Tribulus siuo metu nezadu vartoti, turejau omeny, kad pabandysiu ateiti kada. Sutinku su Tavimi, kad jaunam amziuj, testo skatinimas yra bereikalingas pinigu svaistymas.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#84 2009-08-10 20:19
Arif rašė:
lexusrx rašė:
Arif rašė:
Todel ir parasiau Savo nuomone, kiek supratau tamstos farmacininko zhinios papildu srityje nera labai toli pazhengusios, todel pamirshkim ta diskusija, juolab kad Tribulas kaip jau minejau keliais postais aukshcio tau yra bereikalingas siuo metu.Tai as Tribulus siuo metu nezadu vartoti, turejau omeny, kad pabandysiu ateiti kada.
Sutinku su Tavimi, kad jaunam amziuj, testo skatinimas yra bereikalingas pinigu svaistymas.
Visishkai teisingai, yra aibe papildu kurie duotu daug daugiau naudos uz tuos pacius pinigus.Testo skatintojus palikim nuo 25-30metu.
Neprisijungęs
- Mitrasun
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-10
- Žinutės: 33
#85 2009-08-21 14:27
Taigi baigiau vartoti Tribestan. Nesiskundžiu, poveikis tikrai yra, nors ir nelabai didelis. Priaugau svorio( nors man sito nereikejo), padidejo jega, daugiau istverme ir idomus psichologinis poveikis. Vienintelis jo minusas kaina( gamintojai investavo i reklama ir nori atsiplest pelno, tai suprantama ir veikia). Dabar pradejau vartoti Activ lab Tribu stallion, poveiki apibudint reikes laiko. Bet stai skaiciai kalba patys uz save - Tribestan dežuteje 60 tableciu vienoje tableteje 112,5 mg saponinu, kaina ~ 74 lt. Tribu stallion- bonkuteje 60 dideliu kapsuliu, vienoje kapsuleje 600 mg saponinu , kaina 49 lt. Taigi kaip nieko nereklamuodamas galiu pasakyt jeigu antrasis produktas yra taipat kokybiskas ir darys stipresni arba bent toki pati poveiki, tai tas Tribestanas tada "dega" .
Idomus tas saponinu poveikis ne tik fizinis bet ir psihologinis, atrodo padarai treniruote iki 9 prakaito, o praejus valandai ( pas mane sporto sale namie) negaliu praeiti pro stanga, nors zinau kad reikia raumenims atsistatyt, bet rankos pacios tiesiasi .
Dar iskyla toks klausimas. Sitie saponinai isvaro is organizmo vandeni, nes dazniau reikia i tualeta kiek pastebejau. Taigi gaunasi tokia kad ir nedidele dehidratacija, o ar ilgiau vartojant tai nepadarys zalos organizmui, nes kiek zinau lastelems organizme vanduo labai reikalingas.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#86 2009-08-21 15:50
Mitrasun rašė:
Taigi baigiau vartoti Tribestan. Nesiskundžiu, poveikis tikrai yra, nors ir nelabai didelis. Priaugau svorio( nors man sito nereikejo), padidejo jega, daugiau istverme ir idomus psichologinis poveikis. Vienintelis jo minusas kaina( gamintojai investavo i reklama ir nori atsiplest pelno, tai suprantama ir veikia). Dabar pradejau vartoti Activ lab Tribu stallion, poveiki apibudint reikes laiko. Bet stai skaiciai kalba patys uz save - Tribestan dežuteje 60 tableciu vienoje tableteje 112,5 mg saponinu, kaina ~ 74 lt. Tribu stallion- bonkuteje 60 dideliu kapsuliu, vienoje kapsuleje 600 mg saponinu , kaina 49 lt. Taigi kaip nieko nereklamuodamas galiu pasakyt jeigu antrasis produktas yra taipat kokybiskas ir darys stipresni arba bent toki pati poveiki, tai tas Tribestanas tada "dega"
.
Idomus tas saponinu poveikis ne tik fizinis bet ir psihologinis, atrodo padarai treniruote iki 9 prakaito, o praejus valandai ( pas mane sporto sale namie) negaliu praeiti pro stanga, nors zinau kad reikia raumenims atsistatyt, bet rankos pacios tiesiasi.
Dar iskyla toks klausimas. Sitie saponinai isvaro is organizmo vandeni, nes dazniau reikia i tualeta kiek pastebejau. Taigi gaunasi tokia kad ir nedidele dehidratacija, o ar ilgiau vartojant tai nepadarys zalos organizmui, nes kiek zinau lastelems organizme vanduo labai reikalingas.
zhalos tikrainepadarys, tiesiog vartok daugiau vandens, o kad dazhnai vaikshtai cia nebeda.
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 219
#87 2009-08-27 18:06
kiek laiko mitrasun vartojai tribestana? ir po kiek ir svoris tavo jei nepaslaptis. as varau jau 3 dezute, psichologinis poveikis labai patinka energingesnis, galva kitaip masto, svaresnes mintys gal tam ytakos ir vitaminai turi nzn, bet jaucuiosi super
manau dasipirkti
padidejo svoris biski, zodziu gereas preparatas tik brangokas
Neprisijungęs
- Mitrasun
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-10
- Žinutės: 33
#88 2009-08-29 19:19
cloudmaker rašė:
kiek laiko mitrasun vartojai tribestana? ir po kiek ir svoris tavo jei nepaslaptis. as varau jau 3 dezute, psichologinis poveikis labai patinka
energingesnis, galva kitaip masto, svaresnes mintys gal tam ytakos ir vitaminai turi nzn, bet jaucuiosi super
manau dasipirkti
Na tribestano suvartojau viena dezute isp radziu minimalia doze o paskutine savaite po dvi tabletes du kartus. O svoris po dvieju savaiciu pradejo augt suvartojes ta dezute pasikeite nuo 75 iki 79, bet svoris cia nuo organizmo priklauso, cia aisku as nepriaugau gryno raumens tieks nes nelabai i tai keipiu demesi. Pas mane visuos pratimuos priejimai 3x20 eina as istvermei daugiau darau, bet vistiek svorio priaugau nors raumenys ir issiryskino akivaizdziai. Dabar vartoju tribu stallion ir rodos jis palieka tribestana po saves( tribestanas kokybiskas produktas bet kaina didele o koncetracija maza). Dabar pradejau gerti kaip sako " ant alkano kraujo"( is ryto kol dar nevalges), man taip geriau veikia nors skrandziui nelabai sveika. O kad mintys pasikeite tai faktas ir svaresnes . Del vitaminu nezinau nes sintetiniu sintezes budu pagamintu nevartoju, pakanka naturaliu. Mane is pradziu gazdino agresija sukilus( vos ne pats problemu ieskojau vienu metu, naglas pasidariau ) dabar viskas normalizavosi. Ir dar spuogai
. O siaip man dar vienas klausimas lieka, kaip del pertrauku kada ir kokias daryt. Vieni rekomenduoja po menesio vartojimo kelias savaites nevartot, kiti nonstop ryja. Kazin kaip geriau elgtis ?
Paskutinį kartą taisė Mitrasun (2009-08-29 19:25)
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
#89 2009-08-30 11:09
Mitrasun rašė:
cloudmaker rašė:
kiek laiko mitrasun vartojai tribestana? ir po kiek ir svoris tavo jei nepaslaptis. as varau jau 3 dezute, psichologinis poveikis labai patinka
energingesnis, galva kitaip masto, svaresnes mintys gal tam ytakos ir vitaminai turi nzn, bet jaucuiosi super
manau dasipirkti
Na tribestano suvartojau viena dezute isp radziu minimalia doze o paskutine savaite po dvi tabletes du kartus. O svoris po dvieju savaiciu pradejo augt suvartojes ta dezute pasikeite nuo 75 iki 79, bet svoris cia nuo organizmo priklauso, cia aisku as nepriaugau gryno raumens tieks nes nelabai i tai keipiu demesi. Pas mane visuos pratimuos priejimai 3x20 eina as istvermei daugiau darau, bet vistiek svorio priaugau nors raumenys ir issiryskino akivaizdziai. Dabar vartoju tribu stallion ir rodos jis palieka tribestana po saves( tribestanas kokybiskas produktas bet kaina didele o koncetracija maza). Dabar pradejau gerti kaip sako " ant alkano kraujo"( is ryto kol dar nevalges), man taip geriau veikia nors skrandziui nelabai sveika. O kad mintys pasikeite tai faktas ir svaresnes . Del vitaminu nezinau nes sintetiniu sintezes budu pagamintu nevartoju, pakanka naturaliu. Mane is pradziu gazdino agresija sukilus( vos ne pats problemu ieskojau vienu metu, naglas pasidariau )
dabar viskas normalizavosi. Ir dar spuogai
. O siaip man dar vienas klausimas lieka, kaip del pertrauku kada ir kokias daryt. Vieni rekomenduoja po menesio vartojimo kelias savaites nevartot, kiti nonstop ryja. Kazin kaip geriau elgtis ?
gerai tau cia nuo vienos dezutes kazkaip ydomiai cia tu +4kg ir isryskejai
ir nuo 60tableciu tiktai
as labiau pasitikiu sopharma, nei ten papildu firmom kokiom, kurios velniai zino ko i juos prikisa.. sopharma patikrintas reikalas taipogi gamina clenbuteroli, carsili ir kitus prepus...
krc kaip ten bebutu as uz tribestana veiksmingas prepas pasiemiau dar, darysiu savaites pertraukele ir kramtysim toliau
jei yra norinciu isigyti rasykit i ap (londonas)
Paskutinį kartą taisė cloudmaker (2009-08-30 11:14)
Neprisijungęs
- Water
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-12-01
- Žinutės: 116
#90 2009-11-29 20:41
As ji rimtai vartojau 3 menesius, priaugau svorio, padidejo jegos, zodziu viskas ok... Bet man atsirado beda, kurios anksciau niekad neturejau - ant veido ir nugaros pradejo daugintis labai daug spuogu, pradzioje nesupratau nuo ko cia kyla spuogai. Vienu momentu issigandau netgi, nes buvo vieni pulinai ant skruostu, smakro, kaktos, peciu, nugaros, zodziu visur, bet labiausiai ant veido. Pagalvojau, gal nuo maisto papildu (papildomai geriau vitaminus, aminkes ir mineralus), tai nutraukiau vitaminus ir aminkes, taciau nepadejo... Tai nusprendziau is vis viska mesti, ir tribestana meciau, tai spuogu labai apmazejo per savaite, bet vis tiek iki siol veido oda nera visiskai isgijus, vis dar kyla spuogai, bet ne taip ziauriai, kaip tuomet. O pries tribestana jokiu veido problemu neturejau, grazi ir lygi oda buvo. O jums ne tas pats buvo, kai vartojot tribestana? Noriu zinot, ar cia tikrai nuo tribestano... O gal cia nuo hormonu... Beje man 21 metai.
Neprisijungęs
- cloudmaker
- Dažnas dalyvis
#91 2009-12-02 19:44
Water rašė:
As ji rimtai vartojau 3 menesius, priaugau svorio, padidejo jegos, zodziu viskas ok... Bet man atsirado beda, kurios anksciau niekad neturejau - ant veido ir nugaros pradejo daugintis labai daug spuogu, pradzioje nesupratau nuo ko cia kyla spuogai. Vienu momentu issigandau netgi, nes buvo vieni pulinai ant skruostu, smakro, kaktos, peciu, nugaros, zodziu visur, bet labiausiai ant veido. Pagalvojau, gal nuo maisto papildu (papildomai geriau vitaminus, aminkes ir mineralus), tai nutraukiau vitaminus ir aminkes, taciau nepadejo... Tai nusprendziau is vis viska mesti, ir tribestana meciau, tai spuogu labai apmazejo per savaite, bet vis tiek iki siol veido oda nera visiskai isgijus, vis dar kyla spuogai, bet ne taip ziauriai, kaip tuomet. O pries tribestana jokiu veido problemu neturejau, grazi ir lygi oda buvo. O jums ne tas pats buvo, kai vartojot tribestana? Noriu zinot, ar cia tikrai nuo tribestano... O gal cia nuo hormonu... Beje man 21 metai.
jap, spuogai nuo tribestano. man po pirmos savaites vartojimo biski ju atsirado ir isnyko po to, tau kazkaip ziauriai organizmas sureagavo
Neprisijungęs
- Jojikas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-02-27
- Žinutės: 557
- Atsiliepimai: 7
#92 2009-12-05 09:28
Daugiau info apie vartojimą yra tribestan.lt .Sueina ta dėžutė labai greit vartojant per dieną po 6 tab., o stebuklų nėra. Jei tau 20-25 m., testo ir taip fontanas, galima tuos pinigus geriau panaudot:).
Neprisijungęs
- tomas17
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-16
- Žinutės: 32
#93 2010-07-14 10:08
Sveiki, ar yra vartojančių tribestana?
Neprisijungęs
- senisjau
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2020-11-09
- Žinutės: 2
#94 2020-11-09 10:50
sveiki vyrai kazin tribulus produktus galima naudoti nuolat ar naudoti kaip kursa metu jau 40 sportuoju lengvai tik forma palaikau streso darbe yra kazkoks vis nerimas esu naudojes gal pries 15 metu tuomet sportavau rimciau jis rezultatus duoda ir sporte ir darbe sveriu virs 80
Neprisijungęs
- enox
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-24
- Žinutės: 1691
- Atsiliepimai: 6
#95 2020-11-09 11:55
senisjau rašė:
sveiki vyrai kazin tribulus produktus galima naudoti nuolat ar naudoti kaip kursa metu jau 40 sportuoju lengvai tik forma palaikau streso darbe yra kazkoks vis nerimas esu naudojes gal pries 15 metu tuomet sportavau rimciau jis rezultatus duoda ir sporte ir darbe sveriu virs 80
Jau geriau parekomenduočiau vitaminų ir mineralų kursą pasidaryti negu tokius visokius testo skatintojus gerti ir pinigus laidyti. Nes toks kurselis duos naudos visam organizmui, tik vartojimas koks 2-3 mėnesiai su pertraukomis.
Vit. D - 5000 IU/ED
Vit. E - 400 IU/ED
Vit. C - 1 g./ED
vit. B kompleksas injekcinis (Neurorubinas ar Malgama), 5-10 ampulių
Cinkas (cinko citratas) 30-60 mg/ED, su pertraukomis
Selenas 200-400 mcg/ED
Magnis (minimum citrato forma) ~400 mg/ED
Kalis (kalio citratas) - 300 mg/ED ( jeigu yra trūkūmas).
Geležis 50-100 mg/ED (jeigu yra trūkūmas)
L-carnitinas - 3 g/ED
Taurinas - 3-5 g/ED
AAKG - 1-2,5 g/ED
Čia mano subjektyvi nuomonė.Aš tokį rinkinį naudočiau, na gal dar mildronatą po 500 mg. prieš trenkę dadėčiau ir tiek žinoma vartoti pagal tyrimus yra geriausia kai aišku ko trūksta ar reikia šiek tiek daugiau
toliau tik tinkamas gyvenimo būdas ir tiek
Paskutinį kartą taisė enox (2020-11-09 11:56)
Neprisijungęs
- invisibble
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2019-09-29
- Žinutės: 1924
#96 2020-11-09 12:56
Jeigu su testu bedos yra,gal vertetu pas gydytojus nueiti,pasidaryti tyrimus ir pabandyti clomifena pavartoti,gautusi pigiau,o ir nauda butu akivaizdi
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Atsiliepimai: 15
#97 2020-11-09 17:08
invisibble rašė:
Jeigu su testu bedos yra,gal vertetu pas gydytojus nueiti,pasidaryti tyrimus ir pabandyti clomifena pavartoti,gautusi pigiau,o ir nauda butu akivaizdi
Arbaaaaa trt
Neprisijungęs
- invisibble
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2019-09-29
- Žinutės: 1924
#98 2020-11-09 17:55
BloodyZero rašė:
invisibble rašė:
Arbaaaaa trt
trt bet kam neisraso reikia daug tyrimu,pinigu ir laiko
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Atsiliepimai: 15
#99 2020-11-09 22:08
invisibble rašė:
BloodyZero rašė:
invisibble rašė:
Arbaaaaa trt
trt bet kam neisraso
reikia daug tyrimu,pinigu ir laiko
O kas kalba apie israsymus?
Neprisijungęs
- sidaz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-07-29
- Žinutės: 958
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 1
#100 2020-11-10 18:23
nepinigu svaistymas, as pirkau primotyvavo tai gal savaite kita isijautes sportavau
Neprisijungęs