Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#851 2014-07-07 14:44

Re: Lažybos, statymai ir t.t.

Ignas87 rašė:

Dėl juodo/raudono ir lyginio/nelyginio tai iš praktikos sakau. Nedaskaitot kažko, ta schema ilgai o ypač realiam kazino nepaloši, nes išmes tave. Tikimybės nesupranti nes papagl tave tikimybė kad iškris tarkim kad ir 10skaičių lyginių arba ten kurie dalinas iš 3 iš eilės yra didesnė, nei kad tarp jų įsimaišys koks kitas.

Pelėsi dėl teleloto nežinau nieko, vikingų schemos irgi neturiu nes dar normaliai neanalizavau visų lošimų, bet pasėdėjus tai kad 3skaičius atspėsi yra 90proc.

laukiam skaiciavimu, nors si sta laimesim ant papildu uzteks

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis
Registravosi: 2012-06-07
Žinutės: 2530
Atsiliepimai: 5

#852 2014-07-07 14:59

Ignas87 rašė:

Dėl juodo/raudono ir lyginio/nelyginio tai iš praktikos sakau. Nedaskaitot kažko, ta schema ilgai o ypač realiam kazino nepaloši, nes išmes tave. Tikimybės nesupranti nes papagl tave tikimybė kad iškris tarkim kad ir 10skaičių lyginių arba ten kurie dalinas iš 3 iš eilės yra didesnė, nei kad tarp jų įsimaišys koks kitas.

Pelėsi dėl teleloto nežinau nieko, vikingų schemos irgi neturiu nes dar normaliai neanalizavau visų lošimų, bet pasėdėjus tai kad 3skaičius atspėsi yra 90proc.

realiai tai nelabai net supratau, ka norejai pasakyt, bet del viso pikto nukopijuok, KUR AS TAIP SAKIAU big_smile

Analizuok tu neanalizaves, jokios schemos tu nesurasi big_smile tu bent supranti, kad skaiciai/kamuoliukai, neturi atminties, jie krenta visiskai atsitiktiniu budu kiekviena karta.. ? kaip pvz imkim vikingu loto, yra lygiai tokia pati galimybe, kad iskris 1, 2, 3, 4, 5, 6 arba 6, 13, 18, 25, 32, 43..

Paskutinį kartą taisė Kano (2014-07-07 14:59)

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-01-15
Žinutės: 3227
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 12

#853 2014-07-07 15:20

Tu bandydamas man įrodyt, kad kazino ta taktika nesąmonė teigi būtent tą patį ką paryškinai mano poste. Vikingų loto tikimybė kad iškris 1 2 3 4 5 6 yra lygi 0liui. Bet tingiu aiškint. Nors čia iš dalies kaip ir kazino tavo. Visi kamuoliukai nuo 1 iki 10 yra tos pačios spalvos. Tai kaip ir ruletėj, tai čia be šansų. Ruletei tik didesnis skaičius yra tų iš eilės nes ten daugiau spalvos tos pačios.

Pelėsi na kai paskaičiuosiu kada netingėsiu parašysiu smile

Paskutinį kartą taisė Ignas87 (2014-07-07 15:22)

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#854 2014-07-07 15:22

Ignas87 rašė:

Tu bandydamas man įrodyt, kad kazino ta taktika nesąmonė teigi būtent tą patį ką paryškinai mano poste. Vikingų loto tikimybė kad iškris 1 2 3 4 5 6 yra lygi 0liui. Bet tingiu aiškint.

Pelėsi na kai paskaičiuosiu kada netingėsiu parašysiu smile

lygiai tokia pati galimybe, kaip kad iskris betkokia kita seka. Ne aiskint tyngi, o tiesiog nesupranti.

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#855 2014-07-07 15:31

Aš nesuprantu ignas ant tiek atsilupęs yra, ar jis čia girtas trolina? Betkokiu atveju jau laikas jam gydytis.

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#856 2014-07-07 15:55

Geriau pagalvojus labai geras pavyzdys vikingu loto, galim labai paprastai issiaiskint, kas cia nesupranta tikimybiu teorijos. Irodyk man, kad 1,2,3,4,5,6 turi mazesne tikimybe iskrist, nei BETKURI kita seka.

Neprisijungęs

VarztaZz
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-06-03
Žinutės: 1620
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#857 2014-07-07 16:10

Kano rašė:

Geriau pagalvojus labai geras pavyzdys vikingu loto, galim labai paprastai issiaiskint, kas cia nesupranta tikimybiu teorijos. Irodyk man, kad 1,2,3,4,5,6 turi mazesne tikimybe iskrist, nei BETKURI kita seka.

Neziuriu tu vikingu, bet jei ten visu skaiciu po 1vnt, tada ner skirtumo kokia seka, bet jei skaiciai gali kartotis, tada ir nesikartojantys skaiciai sukuria dar mazesne tikimybe tokiai sekai iskrist.

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#858 2014-07-07 16:12

VarztaZz rašė:

Kano rašė:

Neziuriu tu vikingu, bet jei ten visu skaiciu po 1vnt, tada ner skirtumo kokia seka, bet jei skaiciai gali kartotis, tada ir nesikartojantys skaiciai sukuria dar mazesne tikimybe tokiai sekai iskrist.

visu skaiciu po 1, kartotis negali.

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#859 2014-07-07 16:18

Čia jūs atsilupę smile Bet jau pavargau aš jum aiškint. Sakau pasidarykit ką nors su 36 skaičiais jei ruletę, 48skaičiais jei vikingus ir traukit/meskit dar ką nors darykit su jais. Ir bandykit beleką padaryt, kad tai pasikartotų ~15kartų iš eilės. Kad dalintūs visi skaičiai iš 2 iš 3 kad būtų vienos spalvos, vienženkliai, lyginiai/nelyginiai, paskutinis skaičius būtų tas pats pvz 11, 41. 31 ir pan. Ir ko čia gražulio parankiniai man dar apie matematiką kažką paisto ir tikimybių teroijas. Neprivalgęs dar vienas. Jūs faktus man prašom pateikit o ne šnekėt kad. Mano faktas yra labai paprastas. Kad iš 37 skaičių ištraukt 15kartų iš eilės tuos kurie dalinas iš 3 +0lis yra mažesnė nei ištraukt per tą 15kartų dar skaičių kokį nors, kuris nesidalins iš 3 be kablelių. FAKTAS. dabar jūs man jį paneikit arba jūsų toks kalbos tik pilstymas iš tusčio į kiaurą.

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino

#860 2014-07-07 16:22

Aš tavo pezalų apie ruletę net neskaičiau, bet akį užečiau apie vikingus ką ten rašei lol Ten visos skaičių sekos turi vienodą tikimybę iškrist, jeigu žaidimo taisykles gerai suprantu.

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#861 2014-07-07 16:25

Ignas87 rašė:

Čia jūs atsilupę smile Bet jau pavargau aš jum aiškint. Sakau pasidarykit ką nors su 36 skaičiais jei ruletę, 48skaičiais jei vikingus ir traukit/meskit dar ką nors darykit su jais. Ir bandykit beleką padaryt, kad tai pasikartotų ~15kartų iš eilės. Kad dalintūs visi skaičiai iš 2 iš 3 kad būtų vienos spalvos, vienženkliai, lyginiai/nelyginiai, paskutinis skaičius būtų tas pats pvz 11, 41. 31 ir pan. Ir ko čia gražulio parankiniai man dar apie matematiką kažką paisto ir tikimybių teroijas. Neprivalgęs dar vienas. Jūs faktus man prašom pateikit o ne šnekėt kad. Mano faktas yra labai paprastas. Kad iš 37 skaičių ištraukt 15kartų iš eilės tuos kurie dalinas iš 3 +0lis yra mažesnė nei ištraukt per tą 15kartų dar skaičių kokį nors, kuris nesidalins iš 3 be kablelių. FAKTAS. dabar jūs man jį paneikit arba jūsų toks kalbos tik pilstymas iš tusčio į kiaurą.

nematau cia jokio irodymo, tik vaikiskas sapaliones. Tikimybe laimeti vikingu loto paskaiciuojama yra taip : 48!/[(48-6)!*(6!)] arba dar paprasciau 48*47*46*45*44*43/6*5*4*3*2*1 = 12,271,512.

Taigi tikimybe, atspeti 6 skaicius yra lygi 1 is 12 milijonu.

Kadangi skaiciai krenta visiskai atsitiktiniu budu, kiekvienas is ju turi vienoda galimybe iskrist, kadangi skaiciai neturi jokios atminties, velgi jokiu schemu tu nesugalvosi.

Dabar tu man matematiskai uzrasyk, kodel seka 1,2,3,4,5,6 turi mazesne tikimybe iskrist NEGU BETKURI KITA SKAICIU SEKA.

Laukiu konkretaus matematinio irodymo, o ne vaikisku sapalioniu apie lapeliu traukimus.

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#862 2014-07-07 16:36

Ignas87 rašė:

tu ziuriu visiskai kiauras esi, parodyk man, kur kas nors teige BUTENT taip, ka tu cia parasei. Kitas dalykas, tau buvo sakyta, kad tokia sistema veikia, tik vienu atveju, kai yra NERIBOJAMI statymai ir turi NERIBOTA kieki pinigu.

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Atsiliepimai: 22

#863 2014-07-07 17:06

Kano rašė:

Ignas87 rašė:

tu ziuriu visiskai kiauras esi, parodyk man, kur kas nors teige BUTENT taip, ka tu cia parasei. Kitas dalykas, tau buvo sakyta, kad tokia sistema veikia, tik vienu atveju, kai yra NERIBOJAMI statymai ir turi NERIBOTA kieki pinigu.

...bet tu istrauk popieriuka...

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#864 2014-07-07 17:06

Sakai vikingai 1 prie 13mljn? Bilietas vikingu 3lt ir 2 sekos. Vadinas viena is 6.5mljn? Aukso puode buna virs 50mljn. Pagal tave laisvai tada pasidaryt pliuso galima?,,, nereik jokiu begaliniu ribojimu ar pinogu. 15 is eiles skaiciu pilnai uztenka. Del vikingu tas pats kas su spalvom. Yra tikimybe bet ji mazesne nei 1proc. 99.52proc kad taip nebus. Ir pasinagrinejes statostika labai aiskiai matos sutapimai. Na sakau paskaiciaves imesiu.

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#865 2014-07-07 19:26

Ignas87 rašė:

Sakai vikingai 1 prie 13mljn? Bilietas vikingu 3lt ir 2 sekos. Vadinas viena is 6.5mljn? Aukso puode buna virs 50mljn. Pagal tave laisvai tada pasidaryt pliuso galima?,,, nereik jokiu begaliniu ribojimu ar pinogu. 15 is eiles skaiciu pilnai uztenka. Del vikingu tas pats kas su spalvom. Yra tikimybe bet ji mazesne nei 1proc. 99.52proc kad taip nebus. Ir pasinagrinejes statostika labai aiskiai matos sutapimai. Na sakau paskaiciaves imesiu.

1)Aukso puode beveik niekada 50mln nebuna, standartiskai apie 20.
2)1 prie 13 milijonu yra tikimybe TIK didziajam prizui, nes kad laimet aukso puoda, turi atspet 2 papildomus skaicius, tikimybe laimet stipriai isauga, gali pabandyt suskaiciuot, bet abejoju ar sugebesi big_smile
3)Pliusuot nori? pasiruoses per savaite 13 milijonu bilietu nusipirkt, kad butu visos imanomos kombinacijos ? big_smile big_smile tu gal isvis debilus ?
4)KOKIE DAR SUTAPIMAI ? big_smile big_smile siuo metu vikingu loto yra apie 1000 losimas, o galimu skaiciu kombinaciju yra 13 milijonu! ar tu supranti, kad skaiciai NETURI ATMINTIES, jie visada krenta atsitiktiniu budu, nu utiutiu utiutiu ant kiek tu bukas esi, net pikta big_smile Kaip tu gali kazka deliot apie tikimybes, paskaiciavimus, schemas kazkokias tai, sutapimus, kai net elementariu matematiniu ziniu neturi.. nu absurdas

Neprisijungęs

verriberis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-11-18
Žinutės: 1677
Atsiliepimai: 2

#866 2014-07-07 19:28

Zais aguero uz argentina

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Atsiliepimai: 22

#867 2014-07-07 19:36

Labai laukiu igno paskaiciavimu.

Neprisijungęs

Kolibris
Dažnas dalyvis
Vietovė: vilnius-kaunas
Registravosi: 2008-07-24
Žinutės: 689

#868 2014-07-07 20:31

Red or Black, Odd or Even ir Column Statymai - 48,64% šansas laimėti

Dozen Statymai - 32,43% šansas laimėti

Straight Statymai - 2,7% šansas laimėti

Street Statymai - 8,1% šansas laimėti

Split Statymai - 5,4% šansas laimėti

Line Statymai - 16,21% šansas laimėti

Corner Statymai - 10,81% šansas laimėti

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#869 2014-07-07 20:58

Gaila, bet vis del to tu nesupranti. Kaip visada tingi net elemtarius dalykus pasiziuret ir pasidomet:) kad vikingu aukso puoda laimet nereikia 2 papildomu atspet. Reikia kad pradzioj kur auksinis skaicius kai isrieda isredetu dar papildomai karta. Su eurojacpotu gal painioji bet ten jau ne 7 pagrindiniai o 5 ir dar 2 is 8 papildomi berods. O toliau ir neber ka diskutuot nes tu tik sukauji o kaip realiai yra neziuri. Kartais matematika ir gerai, bet realiam gyvenime yra kaip yra, o ne matematiskai. Na suaugsi gal suprasi. Viskas baihiu ta ginca. Turbut net prie ruletes stalo niekad nesi buves, nors kur busi kai neileidzia. Cia panasiai kaip ernestas tik sukauja kad gert blogai, kas buna kai geri ir tt nors pats net alko negali nusipirt (ar jau gali)? Na nesvarbu, esme tame, kad geriau neaiskink apie tai su kuo realiai nesi susidures.

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#870 2014-07-07 21:01

Kolibris rašė:

Red or Black, Odd or Even ir Column Statymai - 48,64% šansas laimėti

Dozen Statymai - 32,43% šansas laimėti

Straight Statymai - 2,7% šansas laimėti

Street Statymai - 8,1% šansas laimėti

Split Statymai - 5,4% šansas laimėti

Line Statymai - 16,21% šansas laimėti

Corner Statymai - 10,81% šansas laimėti

Kaip tu cia ka skaiciavai?big_smile lol. Procentai didesni tai 1, 2tra kai statyma dvigubi procentas auga.. line statymai 16,21proc?big_smile 16,21x3 yra  48,63 proc. Pagal tave likusius 51,37proc krenta 0lis?big_smile

Neprisijungęs

pusseh
Išmestas
Registravosi: 2014-02-12
Žinutės: 1867
Įspėjimai: 3

#871 2014-07-07 21:12

Kano rašė:

Ignas87 rašė:

1)Aukso puode beveik niekada 50mln nebuna, standartiskai apie 20.
2)1 prie 13 milijonu yra tikimybe TIK didziajam prizui, nes kad laimet aukso puoda, turi atspet 2 papildomus skaicius, tikimybe laimet stipriai isauga, gali pabandyt suskaiciuot, bet abejoju ar sugebesi big_smile
3)Pliusuot nori? pasiruoses per savaite 13 milijonu bilietu nusipirkt, kad butu visos imanomos kombinacijos ? big_smile big_smile tu gal isvis debilus ?
4)KOKIE DAR SUTAPIMAI ? big_smile big_smile siuo metu vikingu loto yra apie 1000 losimas, o galimu skaiciu kombinaciju yra 13 milijonu! ar tu supranti, kad skaiciai NETURI ATMINTIES, jie visada krenta atsitiktiniu budu, nu utiutiu utiutiu ant kiek tu bukas esi, net pikta big_smile Kaip tu gali kazka deliot apie tikimybes, paskaiciavimus, schemas kazkokias tai, sutapimus, kai net elementariu matematiniu ziniu neturi.. nu absurdas

Renkam chebra.. Jau dviese metysim akmenys į langus:)))

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#872 2014-07-07 21:30

Ignas87 rašė:

Gaila, bet vis del to tu nesupranti. Kaip visada tingi net elemtarius dalykus pasiziuret ir pasidomet:) kad vikingu aukso puoda laimet nereikia 2 papildomu atspet. Reikia kad pradzioj kur auksinis skaicius kai isrieda isredetu dar papildomai karta. Su eurojacpotu gal painioji bet ten jau ne 7 pagrindiniai o 5 ir dar 2 is 8 papildomi berods. O toliau ir neber ka diskutuot nes tu tik sukauji o kaip realiai yra neziuri. Kartais matematika ir gerai, bet realiam gyvenime yra kaip yra, o ne matematiskai. Na suaugsi gal suprasi. Viskas baihiu ta ginca. Turbut net prie ruletes stalo niekad nesi buves, nors kur busi kai neileidzia. Cia panasiai kaip ernestas tik sukauja kad gert blogai, kas buna kai geri ir tt nors pats net alko negali nusipirt (ar jau gali)? Na nesvarbu, esme tame, kad geriau neaiskink apie tai su kuo realiai nesi susidures.

koks tu bukaprotis esi, man net gaila taves big_smile

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-09
Žinutės: 4732
Atsiliepimai: 14

#873 2014-07-07 21:35

negi taip sunku pagooglint ruletes tikimybiu procentus?  ar kaip pavadint juos...

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis

#874 2014-07-07 21:38

tu jam nieko neirodysi, jis remiasi "schemomis" ir savo realaus gyvenimo patirtim big_smile o kas ta matematika... kam ji reikalinga..

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino

#875 2014-07-07 22:50

Nu pelėsis šaibas jau seniai varto su igno schemom, kol jūs ginčijatės čia veikia ar ne.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net