- Sarunas84
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-02-07
- Žinutės: 84
- Atsiliepimai: 0
#26 2010-06-08 15:26
Re: labux
tai pagal tave visi kurie sportuoja jegos sporta yra invalidai , arba ateity bus su ivairiom sveikatos problemom, aisku tu is dalies teisus, tie kurie pasiekia elita, tikrai gal yra tureje daug traumu, ir tai jiems ateity atsilieps, bet ka as turejau galvoj, kad jei sportuoji su protu, sumazini galimybe susitraumuoti, ar kitaip isvengti sveikatos sutrikimu.
Neprisijungęs
- Ar+urasMuras
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-06-02
- Žinutės: 342
#27 2010-06-09 13:20
Pagal mane visi kurie vartoja papildus (apie steroidus isvis nekalbu) ir galvoja kad tai yra sveika labai klysta. Viena statai kita griauni. Neseniai atlikti moksliniai tyrimai parode kad papilduose yra skrandzio draugas GLIUTAMATAS. Isvadas darykit patys.
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#28 2010-06-09 13:25
Ar+urasMuras rašė:
Pagal mane visi kurie vartoja papildus (apie steroidus isvis nekalbu) ir galvoja kad tai yra sveika labai klysta. Viena statai kita griauni. Neseniai atlikti moksliniai tyrimai parode kad papilduose yra skrandzio draugas GLIUTAMATAS. Isvadas darykit patys.
Aciu uz patarima, gersiu po ziupsneli maziau nuo siol, vis i sveikata.
Neprisijungęs
- dzidas1978
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-01-11
- Žinutės: 177
#29 2010-06-12 12:19
Ar+urasMuras rašė:
SAUNUOLIS .TEIGIAMA LINKME MASTAI.juk aisku ,kad zmogus nebuvo sukurtas tokiems pratimams ir tokiai VEIKLAI ,kokia daugelis cia is musu uzsiimineja. zmogaus raumenys ir kaulu sistema gal daugiau yra pritaikyta greicio ir vikrumo veiksmams .pvz. pavyti ir nusmeigti laukine kiaule. o mes gruzinam sanarius ir sausgysles su 150 kg spausdami ir su dar daugiau tupdami ir atkeldami.tai jau prasilenkia su zmogaus konstrukcijos projektu is esmes.aisku kunas prisitaiko,TACIAU ,KOKIA TO KAINA?as jau nekalbu apie zmones ,kurie vartodami sterus kelia max svorius .tai perkrauna sausgysles dar labiau ,nes tokiu svoriu be steru nepaciupinetum niekada.viska kalbu is praktikos.mano darbinis spaudimo svoris sportuojant sausai buvo 100 kg -1 * 6. o ant steru keliu metu begyje pasoko iki 150 -1*5(piramides virsune).tai reiskia kad as 50% virsijau savo gamtos duotas galimybes. tai logiska kad issivysto uzdegimai ir plysineja raumenys. as jau nekalbu kad sterai eda vidaus organus kaip rugstis ,peraugina sirdies raumeni del ko istinka nepakankamumas.girdejote sia ziema uzlinko tas rusu galiunas turcinskis DINAMITAS.del sirdies nepakankamumo.tas kur faktor straha vede.o tik 45 bicui buvo ir visa gyvenima sportavo . PARADOKSAS AR DESNINGUMAS KAIP MANOTE?
Neprisijungęs
- Daryla
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-05
- Žinutės: 362
- Atsiliepimai: 1
#30 2010-06-12 13:16
Antana5 rašė:
Ar+urasMuras rašė:
Aciu uz patarima, gersiu po ziupsneli maziau nuo siol, vis i sveikata.
na dabar beveik yra visam maiste to gliutamato ne tik papilduose! bet ir ne visi papildai turi gliutamato jei skanus tai jau aisku kad ten chemijos nemazai! reikia visad demesi atkreipti i sudeti!
Neprisijungęs
- Ar+urasMuras
- Dažnas dalyvis
#31 2010-06-13 17:43
Anksciau as irgi galvojau: kaip butu gerai pastoviai vartoti papildus, aisku ir apie sterus pagalvodavau, esu bandes metanke. 100 tablet. taip ir nedavartojau ismeciau, testosteronas oralinis kaip dejo per apatine dali tai irgi ismeciau. Nieko gero. Kas is tos nenaturalios jegos? ji neisliks ilgam. Pazystu statybininkus buve sporto meistrai. Vienam 45 kitam 56-57 metai. Abu sportavo be steroidu. Vienas boksa kitas sunkiaja atletika. Abu genetiskai apdovanoti. Ju svaraus sporto rezultatai pasijaute kai as pamaciau kaip jei dirba. Ka reiskia naturali jega. O gi nuzenktu nuo scenos raumenu kalnas ir ka??? suda jis padarytu. istirptu statybose kaip niekas. Yra posakis: kai atejo dirbti statybininkai visi issilakste. Man svarbiausias kriterijus vertinant sportininka tai jo geba palaikyti maximalu kruvi tam tikra laikotarpi. Buvo daug mulu kurie stradalino coto ja coto ja, kai nueina padirbet i statybas pasimato kiek kas ko vertas.
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#32 2010-06-13 19:17
Ar+urasMuras rašė:
Anksciau as irgi galvojau: kaip butu gerai pastoviai vartoti papildus, aisku ir apie sterus pagalvodavau, esu bandes metanke. 100 tablet. taip ir nedavartojau ismeciau, testosteronas oralinis kaip dejo per apatine dali tai irgi ismeciau. Nieko gero. Kas is tos nenaturalios jegos? ji neisliks ilgam. Pazystu statybininkus buve sporto meistrai. Vienam 45 kitam 56-57 metai. Abu sportavo be steroidu. Vienas boksa kitas sunkiaja atletika. Abu genetiskai apdovanoti. Ju svaraus sporto rezultatai pasijaute kai as pamaciau kaip jei dirba. Ka reiskia naturali jega. O gi nuzenktu nuo scenos raumenu kalnas ir ka??? suda jis padarytu. istirptu statybose kaip niekas. Yra posakis: kai atejo dirbti statybininkai visi issilakste. Man svarbiausias kriterijus vertinant sportininka tai jo geba palaikyti maximalu kruvi tam tikra laikotarpi. Buvo daug mulu kurie stradalino coto ja coto ja, kai nueina padirbet i statybas pasimato kiek kas ko vertas.
NE BET cia lygina statybininkus su sportininkais isvis nesamone
Neprisijungęs
- Sarunas84
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-02-07
- Žinutės: 84
#33 2010-06-14 02:35
Ar+urasMuras rašė:
Tu rasai visiskas nesamones, kazkas cia pas tave nesiderina, matei nors viena galiuna su naturalia jega savickas irgi sako, kad nieko nevartoja
Neprisijungęs
- BUBU
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Raseiniai-Kaunas
- Registravosi: 2009-05-28
- Žinutės: 830
#34 2010-06-14 10:05
Ar+urasMuras rašė:
Nesamone lygint statybininka ir sportininka .Nors ir gyvai esu kazkada girdejas dar kai nieko nezinojau apie si sporta ; tipo jie neturi jegos kulturistai tik kaip balionai isipute duotum tipo sake i rankas ir uzdustu.Kas sneka dedas dideliais ismaneliais o is tikro ziopliai paskutiniai .Kazi ar koks nesportuojantis kad ir is prigimties stiprus vyras atkeltu kokius 300-400 kilu ? Ar paspaustu nors koki 150 kilu? Manau tikrai ne .Arba man vienas toks paklause kiek paspaudi pasakiau tai sako tipo kodel per telika maciau daug daugiau spaudzia .Ar ne kvailas toks paprasto savo malonumui sportuojancio ir pasauliniio lygio sportininko palyginimas ?Taigi sako ir tu sportuoji tai kodel tiek nekeli :)Nu zasinas paskutinis jai tokius palyginimus iskele
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#35 2010-06-14 10:12
BUBU rašė:
Ar+urasMuras rašė:
Nesamone lygint statybininka ir sportininka .Nors ir gyvai esu kazkada girdejas dar kai nieko nezinojau apie si sporta ; tipo jie neturi jegos kulturistai tik kaip balionai isipute duotum tipo sake i rankas ir uzdustu.Kas sneka dedas dideliais ismaneliais o is tikro ziopliai paskutiniai .Kazi ar koks nesportuojantis kad ir is prigimties stiprus vyras atkeltu kokius 300-400 kilu ? Ar paspaustu nors koki 150 kilu? Manau tikrai ne .Arba man vienas toks paklause kiek paspaudi pasakiau tai sako tipo kodel per telika maciau daug daugiau spaudzia .Ar ne kvailas toks paprasto savo malonumui sportuojancio ir pasauliniio lygio sportininko palyginimas ?Taigi sako ir tu sportuoji tai kodel tiek nekeli
:)Nu zasinas paskutinis jai tokius palyginimus iskele
Durnas durnas palyginimas, kai patys nesportuojantys nesupranta, turbūt galvoja kiek sportuosi laiko tiek pastoviai ir augs tas maximumas
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#36 2010-06-14 17:42
Gal turejo omeny, kad tie kulturistai ant kokiu razboru ar pan. nerimti Nes zinau pavyzdy, kaip vyrukas drutas kulturista sumusa
Bet jei gelezi reiktu pakelt ar kazka pan. tai aisku kulturistas laimetu
Neprisijungęs
- Ar+urasMuras
- Dažnas dalyvis
#37 2010-06-17 20:30
Taip ir ant razboru turejau raumeny
Neprisijungęs
- Daryla
- Dažnas dalyvis
#38 2010-06-17 21:12
Ar+urasMuras rašė:
Taip ir ant razboru turejau raumeny
tai tie zmones kurie augina raumeny nevisu prioritetas razborkes! Jei butu prioritetas razborkes boksa ar kokia kita kovine saka pasirinktu! Ir be to statybose ugdosi istverme o ne jega! biski lygini du nesulyginamus dalykus
Paskutinį kartą taisė Daryla (2010-06-17 21:14)
Neprisijungęs
- BUBU
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Raseiniai-Kaunas
- Registravosi: 2009-05-28
- Žinutės: 830
#39 2010-06-17 22:11
Tie patys boksininkai gi uzsiima dauguma ne tam kad kazka primust ar sumust.Tiesiog kas zmogui patinka tuo jis ir uzsiima .O razborkes tai paaugliu ir i piemens sudo neissikusiu vyru reikalas .Aisku nekalbu kai reikia ka uzsistot ar uz save pastovet ,o tie kur patys iesko kabliuku tai tikri nebrendylos.
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
#40 2010-06-17 22:49
BUBU rašė:
Tie patys boksininkai gi uzsiima dauguma ne tam kad kazka primust ar sumust.Tiesiog kas zmogui patinka tuo jis ir uzsiima .O razborkes tai paaugliu ir i piemens sudo neissikusiu vyru reikalas .Aisku nekalbu kai reikia ka uzsistot ar uz save pastovet ,o tie kur patys iesko kabliuku tai tikri nebrendylos.
Kazkaip iskart sita bahuriuka prisiminiau
Maladec graziai apsidirbo
Paskutinį kartą taisė Mantas86 (2010-06-17 22:50)
Neprisijungęs
- CrowMan
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: marijampole
- Registravosi: 2008-02-24
- Žinutės: 843
#41 2010-06-17 23:55
http://www.buzzhumor.com/videos/31793/Bully_Gets_Abused o man sitas patiko
Neprisijungęs
- Daryla
- Dažnas dalyvis
#42 2010-06-18 09:49
CrowMan rašė:
http://www.buzzhumor.com/videos/31793/Bully_Gets_Abused o man sitas patiko
pats soko pirmas ir prigule pirmas
Neprisijungęs
- Kovalskis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Europa
- Registravosi: 2010-05-18
- Žinutės: 449
#43 2010-06-18 15:01
Mantas86 rašė:
BUBU rašė:
Maladec graziai apsidirbo
Tas geras, bet sako, kad čia tik suvaidinta buvo.
Neprisijungęs
- Ar+urasMuras
- Dažnas dalyvis
#44 2010-06-19 21:49
Tikiuosi visi atkreipe demesi kad ciuvas trenke merginai.
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
#45 2010-06-20 09:38
Ar+urasMuras rašė:
Tikiuosi visi atkreipe demesi kad ciuvas trenke merginai.
O tu pastabus....
Paskutinį kartą taisė Mantas86 (2010-06-20 09:38)
Neprisijungęs
- Ar+urasMuras
- Dažnas dalyvis
#46 2010-06-20 10:56
Ne pastabume esme cia, esme ta kad trenke merginai, jeigu norejo mustis tai kam trenkt merginai. Galejo bernui trenkt ir butu prasideje. O dabar eina gatve ne is sio ne is to na per krutine.
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#47 2010-06-20 11:28
Ar+urasMuras rašė:
Pagal mane visi kurie vartoja papildus (apie steroidus isvis nekalbu) ir galvoja kad tai yra sveika labai klysta.
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
#48 2010-06-20 11:36
Why? rašė:
Mantas86 rašė:
BUBU rašė:
Maladec graziai apsidirboTas geras, bet sako, kad čia tik suvaidinta buvo.
Girdisi kaip snukiai skamba nemanau, kad suvaidinta
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-05-28
- Žinutės: 748
#49 2010-06-20 12:46
Makleris rašė:
Ar+urasMuras rašė:
Pagal mane visi kurie vartoja papildus (apie steroidus isvis nekalbu) ir galvoja kad tai yra sveika labai klysta.
Jei musu maistas butu pilnavertis, nemodifikuotas, racionas platus, pomidorai is parduotuves ne kaip Dirol'as ir tt. gal ir as taip galvociau O ir seip.. man atrodo, kad jei jau zmogus sportuoja ir renkasi tam tikrus papildus - zino ka daro
Juk "seip" zmones nevaiksto i parduotuve pirkti tarkim.. amino rugsciu
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#50 2010-06-20 13:34
Man yra sakes zmogus, kuris sportuoja 15+ metu, bandes kruvas papildu ir steru emes ne viena syki. Ruosesi net atstovauti Lietuvai powerliftinge, tai jis sako, kad duoda proteino savo 2metu vaikui, proteinas, gaineris, vitaminai - cia tik i nauda, kreatinas, bcaa, nezinau, 2 metu vaikui aisku nereiktu, bet sportuojanciam tik + papildai, bent kazkiek apsiskaite ir protingi supranta, o zmones turintys savo isitikinimus, kad tai chemija ir pan. tai tiesiog ju nuomone apie sterus nesneku.
Paskutinį kartą taisė duglas (2010-06-20 13:36)
Neprisijungęs