Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 31
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » USPlabs Jack3d
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-06-03
- Žinutės: 1620
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#576 2011-12-30 18:41
Re: USPlabs Jack3d
Na ka, pabandziau Jack3d.
Esu tas, kurio nekabina jokie energetikai, bet jackedas nustebino. Aisku, tai pirmas papildas mano pries treniruotinis, kuriame yra DMAA, bet DMAA nera energetikas kaip suprantu, ir jis tik padeda daugiau pakelt. Nezinau, ar konkreciai jauciau DMAA poveiki, ar tai buvo kazkokia optimali ir tinkama receptura, sukelianti labai gera sinergija tarp viduj esancio kofeino, beta alanino ir kitu ingridientu, taciau po pirmos treniruotes galiu pasakyt tiek,kad man jau pirma treniruote kazkaip svoriai lengviau judejo + nesveikas susitelkimas ir nuovargio nejautimas po treniruotes.
Bandes esu viska - superpumpas, xplode, horse power, massacra ir kiti. Siu papildeliu isgeres nejausdavau, galbut budavo nuovargio maziau, bet ir to nepastebejau.
Na dedu + sitam papildeliui, ir manau, kad tai bus vienintelis mano toliau vartojamas pries treniruotinis papildas.
Kaip sakau as, geriau isgersiu biski kofeino ir ziupsneli dmaa, nei gersiu vien tik kofeina, ir taurina didelem dozem, kuom pasizymi kiti kitokio pobudzio energetikai nei jacked.
Ieskantiems egzotikos, rekomenduoju!
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#577 2011-12-30 19:01
Tai buvo DMAA veikimas + kofeinas, iki siol bandyti tamstos papildai DMAA neturejo, va ir poveikis.
DMAA yra gryniausias energetikas.
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#578 2011-12-30 19:04
Kadangi meginuku gaut neturejau galimybes, ilgai rinkausi tarp jacked, noexplode ir assault. Pasirinkau pastaraji, nes jis pasirode turintis solidziausia sudeti. Pirmieji du prigrusti energetiku, ypac jacked kuriame dar ir nera nieko skatinancio pumpa. Cia jei atmintis neapgauna is to ka skaiciau. Uzsienio forumuose bande visus tris ir dar daugiau sako, kad assaultas vienintelis nepalieka crasho po treniruotes ty nebuna ziaurios duobes ir nuovargio. Beje idomu kaip buvo tau.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#579 2011-12-30 19:05
VarztaZz rašė:
Esu tas, kurio nekabina jokie energetikai, bet jackedas nustebino. Aisku, tai pirmas papildas mano pries treniruotinis, kuriame yra DMAA, bet DMAA nera energetikas kaip suprantu, ir jis tik padeda daugiau pakelt. Nezinau, ar konkreciai jauciau DMAA poveiki, ar tai buvo kazkokia optimali ir tinkama receptura, sukelianti labai gera sinergija tarp viduj esancio kofeino, beta alanino ir kitu ingridientu, taciau po pirmos treniruotes galiu pasakyt tiek,kad man jau pirma treniruote kazkaip svoriai lengviau judejo + nesveikas susitelkimas ir nuovargio nejautimas po treniruotes.
Bandes esu viska - superpumpas, xplode, horse power, massacra ir kiti. Siu papildeliu isgeres nejausdavau, galbut budavo nuovargio maziau, bet ir to nepastebejau.
Na dedu + sitam papildeliui, ir manau, kad tai bus vienintelis mano toliau vartojamas pries treniruotinis papildas.
Kaip sakau as, geriau isgersiu biski kofeino ir ziupsneli dmaa, nei gersiu vien tik kofeina, ir taurina didelem dozem, kuom pasizymi kiti kitokio pobudzio energetikai nei jacked.
na is pradziu gerai tasko, bet ilgai netruks tas poveikis deja..
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#580 2011-12-30 19:06
uzsivedes rašė:
Kadangi meginuku gaut neturejau galimybes, ilgai rinkausi tarp jacked, noexplode ir assault. Pasirinkau pastaraji, nes jis pasirode turintis solidziausia sudeti. Pirmieji du prigrusti energetiku, ypac jacked kuriame dar ir nera nieko skatinancio pumpa. Cia jei atmintis neapgauna is to ka skaiciau. Uzsienio forumuose bande visus tris ir dar daugiau sako, kad assaultas vienintelis nepalieka crasho po treniruotes ty nebuna ziaurios duobes ir nuovargio. Beje idomu kaip buvo tau.
uzbek, duosiu paragaut su DMAA, galesi papasakot ar smagu buvo
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#581 2011-12-30 20:18
Nebent paragaut! nes nenoriu netikrovisku pojuciu, kai supranti kad nevaldai saves. Siandien iki 1 scoopo assaulta pakeliau tai pora kartu galva svaigo, bet man atrodo del to, kad visas kraujas susivare visur tik ne galvon gal pumpuojant
reiks prisukt iki 0.5 gal visgi, kai poveikis mazes grizt prie 1 bus galima.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#582 2011-12-30 20:21
uzsivedes rašė:
Nebent paragaut!
nes nenoriu netikrovisku pojuciu, kai supranti kad nevaldai saves. Siandien iki 1 scoopo assaulta pakeliau tai pora kartu galva svaigo, bet man atrodo del to, kad visas kraujas susivare visur tik ne galvon gal pumpuojant
reiks prisukt iki 0.5 gal visgi, kai poveikis mazes grizt prie 1 bus galima.
nu jo, gerk tiek kad smagiai vilktu bet ne taskytu
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#583 2012-01-03 15:55
lexus, na matyt anksciau as kofeino nejauciau nes mano minetuose papilduose ju apstu budavo.
Matyt cia tas DMAA mane isjudino.
Tai pagal ideja, jeigu tokiam kaip as, kurio neveikia visi like energetikai, gal labiau apsimoka bandyt atskirai DMAA imtis, ir neblaskyt organizmo su kitais priedais, esanciais jacked?
Nes tarkim ten kreatino, aakg ir kitu priedu yra vaikiskos dozes tame viename scoope
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#584 2012-01-03 16:02
uzsivedes, na jacked gal taves ir nepumpuoja, bet juk visada gali pasiimt aakg ir cm atskirai, ir tau bus tas pumpas. As jacked su minetais junginiais vartoju, kolkas patinka.
Ir apskirtai, mano nuomone, visi pre-workout papildai ir yra tam, kad butum treniruoteje energingas, atsirastu susitelkimas ir panasiai, tai nereikia skustis ir noret kazkokio stebuklo, kad po treniruotes nebutu "crasho". Nebuna juk jau ten taip kaip tu isivaizduoji. As asmeniskai eidamas i treniruote apie 17h, gryzes iki pat vakaro jauciuosi pilnas jegu.
Na o tavo assaultas nebus tas tikras pre-workout papildas, kuris atliks savo funkcija, nes jis nesuteikia to, ka turi suteikt tokio tipo produktas. Na nebent esi labai labai jautrus energetikam, tada puikiai pakaks tau ir jo.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#585 2012-01-03 16:05
VarztaZz rašė:
lexus, na matyt anksciau as kofeino nejauciau nes mano minetuose papilduose ju apstu budavo.
Matyt cia tas DMAA mane isjudino.
Tai pagal ideja, jeigu tokiam kaip as, kurio neveikia visi like energetikai, gal labiau apsimoka bandyt atskirai DMAA imtis, ir neblaskyt organizmo su kitais priedais, esanciais jacked?
Nes tarkim ten kreatino, aakg ir kitu priedu yra vaikiskos dozes tame viename scoope
tai faktas kad visa kas ideta jacke yra del kvapo o pati poveiki duoda butent DMAA, kuri sustiprina kofeinas.
Organizmo labai neishblaskysi del esanciu Jacke priedu, nes ten jie nereiksmingi.
Grynas DMAA + kofeinas ekonomishkiau.
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#586 2012-01-03 16:46
VarztaZz rašė:
uzsivedes, na jacked gal taves ir nepumpuoja, bet juk visada gali pasiimt aakg ir cm atskirai, ir tau bus tas pumpas. As jacked su minetais junginiais vartoju, kolkas patinka.
Ir apskirtai, mano nuomone, visi pre-workout papildai ir yra tam, kad butum treniruoteje energingas, atsirastu susitelkimas ir panasiai, tai nereikia skustis ir noret kazkokio stebuklo, kad po treniruotes nebutu "crasho". Nebuna juk jau ten taip kaip tu isivaizduoji. As asmeniskai eidamas i treniruote apie 17h, gryzes iki pat vakaro jauciuosi pilnas jegu.
Na o tavo assaultas nebus tas tikras pre-workout papildas, kuris atliks savo funkcija, nes jis nesuteikia to, ka turi suteikt tokio tipo produktas. Na nebent esi labai labai jautrus energetikam, tada puikiai pakaks tau ir jo.
Na jo, man yra ispudis, kad assaulte pagrinde shauna ziauriai geras creatinas ir beta-alaninas pumpui. Jei kali jo perdaug, sukasi galva nezinau kodel, bet tos zveriskos energijos ar kitaip sakant kofeino/dmaa poveikio nera, nes jo ir negali buti. Imsiu pas emexa meginuka ir poto ziuresiu kuria kryptim pasukt, toks jausmas, kad issibandzius tokius zaidimus viskas grizta prie pagrindu: creatinas, bcaa, proteinas ir vitaminai
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#587 2012-01-03 17:05
vava as irgi taip galvoju.
anksciau, po poros metu sporto ieskodavau kazkokios egzotikos, dabar pas mane pagrindas proteinas, kreatinas, bcaa, nu ir va senei nebandziau jokio preworkouto, tai dar jacked,
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Atsiliepimai: 15
#588 2012-01-03 18:07
VarztaZz rašė:
Tai gal tu vienas is tu, kurie nieko nevalgo, delto nesugeba isspaust geriausia is papildo? Buvo tokiu veikeju ne vienas jau.
Doriano pumpas irgi neveike? El fenomeno.
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#589 2012-01-03 19:58
Makleris rašė:
VarztaZz rašė:
Ieskantiems egzotikos, rekomenduoju!Tai gal tu vienas is tu, kurie nieko nevalgo, delto nesugeba isspaust geriausia is papildo? Buvo tokiu veikeju ne vienas jau.
Doriano pumpas irgi neveike? El fenomeno.
Kuo cia susijes nieko nevalgymas ir papildu poveikis? Pre-workout butent geriausiai ir veikia ant tuscio skrandzio.
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
#590 2012-01-03 20:18
uzsivedes rašė:
Makleris rašė:
VarztaZz rašė:
Ieskantiems egzotikos, rekomenduoju!Tai gal tu vienas is tu, kurie nieko nevalgo, delto nesugeba isspaust geriausia is papildo? Buvo tokiu veikeju ne vienas jau.
Doriano pumpas irgi neveike? El fenomeno.Kuo cia susijes nieko nevalgymas ir papildu poveikis? Pre-workout butent geriausiai ir veikia ant tuscio skrandzio.
Viena is tu situaciju, kuomet kazka atrasyt jau neisnesa galva
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-17
- Žinutės: 1043
- Atsiliepimai: 7
#591 2012-01-03 21:03
Makleris rašė:
uzsivedes rašė:
Makleris rašė:
Tai gal tu vienas is tu, kurie nieko nevalgo, delto nesugeba isspaust geriausia is papildo? Buvo tokiu veikeju ne vienas jau.
Doriano pumpas irgi neveike? El fenomeno.Kuo cia susijes nieko nevalgymas ir papildu poveikis? Pre-workout butent geriausiai ir veikia ant tuscio skrandzio.
Viena is tu situaciju, kuomet kazka atrasyt jau neisnesa galva
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#592 2012-01-04 19:49
As kalbu ne apie rezultatus savo, o apie energetinius preworkout papildus. Ir man atrodo anoreksikui tas papildelis geriau kabins, nei dede kulturista, taip kad cia valgymas ne prie ko sioje temoje.
Kitas aspektas, tu nei mane matei, nei zinai kaip ir ka as valgau. Ne tau man pamokslus skaityt
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
#593 2012-01-04 19:58
O tu jau rimtas, dede kulturiste? Neatsakei i klausima.
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#594 2012-01-04 20:13
Ne, as tau tik daviau pavyzdi. Daugiau maisto valgydamas, labiau energetikus jauti? Ismedzio iskritai gal?
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
#595 2012-01-04 20:26
Esu tas, kurio nekabina jokie energetikai
Sakei bandei viska, kartoju - doriano pumpas irgi nekabina?
Ir taip, jei nieko nevalgai, ko tu tikies is papildo?
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#596 2012-01-04 21:05
)
negi tu rimtai ant tiek bukas:) na jei nori padiskutuot, galim, bet man jau aiski baigtis.
visu pirma, is tavo posto matau kad esi reklamos auka ir nieko kito.
kuom ypatingas tavo minetas produktas? Tu ka, taip ir blaskysies visa gyvenime ir ieskosi to "stebuklingojo" papildo? negi tu dar pasakom tiki.
As esu isbandes kokius 6 skirtingus (turiu omeny firmu) NO papildelius, visu ju sudetis skiriasi tik parinktom proporcijom energetiku, kuriuos manau zinai.
Kas tavo doriono pumpe yra ypatingo, ko nera, tarkim superpumpe? Tu man ivardink. Ir jei tai bus kazkas, kas tikrai ta papilda padaro "Stebuklingu", paspausiu as tau ranka.
Kitas klausimas, del maisto. Ne tau martynai melynas dangus tu man apie maista neburk energetiku temoje. Suvalgau tiek, kiek man padeda augt, kaloriju neskaiciuoju.
O dabar klausimas tau: Kaip maisto kiekio suvartojimas per diena itakoja energetiniu papildu poveiki treniruotese? Tu nori pasakyt, jei as daugiau valgysiu, mane labiau nesios kofeinas,dmaa, taurinas ir kiti energetikai? Tu biski susitvarkyk ta balagana pas save galvoj, tada kazka man bandyk apie papildus ir mityba burt, sportininke. As tau ne savo nuomone persu, o sakau kaip yra.
Vat jeigu as nevalgyciau, ir sakyciau - man pumpas tas ir anas nedave jokiu rezultatu saleje, nei svoriai paaugo, nei mase padidinau, tada tu man galesi burt, kad as nevalgau.
O kai dabar kalba eina apie pati veikima ( JAUCIU AR NEJAUCIU) tai prie ko cia maistas?
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
#597 2012-01-04 21:24
VarztaZz rašė:
)
negi tu rimtai ant tiek bukas:) na jei nori padiskutuot, galim, bet man jau aiski baigtis.
visu pirma, is tavo posto matau kad esi reklamos auka ir nieko kito.
kuom ypatingas tavo minetas produktas? Tu ka, taip ir blaskysies visa gyvenime ir ieskosi to "stebuklingojo" papildo? negi tu dar pasakom tiki.
As esu isbandes kokius 6 skirtingus (turiu omeny firmu) NO papildelius, visu ju sudetis skiriasi tik parinktom proporcijom energetiku, kuriuos manau zinai.
Kas tavo doriono pumpe yra ypatingo, ko nera, tarkim superpumpe? Tu man ivardink. Ir jei tai bus kazkas, kas tikrai ta papilda padaro "Stebuklingu", paspausiu as tau ranka.
Kitas klausimas, del maisto. Ne tau martynai melynas dangustu man apie maista neburk energetiku temoje. Suvalgau tiek, kiek man padeda augt, kaloriju neskaiciuoju.
O dabar klausimas tau: Kaip maisto kiekio suvartojimas per diena itakoja energetiniu papildu poveiki treniruotese? Tu nori pasakyt, jei as daugiau valgysiu, mane labiau nesios kofeinas,dmaa, taurinas ir kiti energetikai? Tu biski susitvarkyk ta balagana pas save galvoj, tada kazka man bandyk apie papildus ir mityba burt, sportininke. As tau ne savo nuomone persu, o sakau kaip yra.
Vat jeigu as nevalgyciau, ir sakyciau - man pumpas tas ir anas nedave jokiu rezultatu saleje, nei svoriai paaugo, nei mase padidinau, tada tu man galesi burt, kad as nevalgau.
O kai dabar kalba eina apie pati veikima ( JAUCIU AR NEJAUCIU) tai prie ko cia maistas?
Bandes esu viska
Tai viska, ar tik 6 skirtingus?
Estrogenai kai pasipyle, ant noveliu patrauke, dede kulturista.
Reiktu suprast taip, kad tu cia kazkoks ypatingas asmuo, kurio ranka paspaust butu garbinga?
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#598 2012-01-04 21:47
Sunku tu atvejis
Negi tu toks zajoba ir gyvenime
Neprisijungęs
- VarztaZz
- Dažnas senbūvis
#599 2012-01-04 21:48
Prisikabinai prie zodzio, kuris neturi reikmes. Esme kad bandyta daug, o poveikio nulis.
O tu man dar viena toki pati kisi isbandyt tik kitu pavadinimu, o argumentu nei vieno is taves nebuvo. Pradek i etiketes ir sudeti ziuret, estrogene
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
#600 2012-01-04 21:50
Na savo smelio dezes isminties gali neskleist cia.
Prie jau keletos neatsakytu klausimu pridetu ir si - is ko sprendi, kad as reklamos auka?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 31
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » USPlabs Jack3d