Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

nikolajuss
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-04-14
Žinutės: 3
Atsiliepimai: 0

#651 2012-04-14 19:37

Re: USPlabs Jack3d

šiandien pirma karta isgeriau  jack3d, poveikis keistas, buvau kaip girtas, atejau i sporto sale nesupratau kas darosi, sirdis kala kaip nuo balto, zmoniu veidu nematau, po pratimu, svaigsta galva, isejau is sporto sales kaip girtas, valgit nenorejau, svaigsta galva, norejau greiciau namo paguleti ant nugaros, kai pagulejau viska praejo. cia normalu?

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#652 2012-04-14 19:40

nikolajuss rašė:

šiandien pirma karta isgeriau  jack3d, poveikis keistas, buvau kaip girtas, atejau i sporto sale nesupratau kas darosi, sirdis kala kaip nuo balto, zmoniu veidu nematau, po pratimu, svaigsta galva, isejau is sporto sales kaip girtas, valgit nenorejau, svaigsta galva, norejau greiciau namo paguleti ant nugaros, kai pagulejau viska praejo. cia normalu?

Esi labai jautrus energetikams.Duageliui tokia reakcija nebuna, arba pasireiksia tik nuo didesniu porciju.
Siulyciau arba nutraukti vartojima arba bent jau sumazhinti porcija kokia ji bebutu.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#653 2012-04-14 22:26

nikolajuss rašė:

kiek isidejai jacked ?

Neprisijungęs

nikolajuss
Naujas dalyvis

#654 2012-04-14 23:26

zaliasss rašė:

nikolajuss rašė:

kiek isidejai jacked ?

Is pradziu is ryto, ant tuscio skrandzio, gerai uzkabino, nematavau kiek, kai uzkabino, sugalvojau uz 3 val eiti sportoti, bet pagalvojau gal reikia dar, tada idejau viena porcija, isgeriau ir prasidejo smile net i prakaita pradejo musti smile paskui pikino, dabar negaliu zmigti sad

Neprisijungęs

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 2546
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#655 2012-04-15 01:28

nikolajuss rašė:

zaliasss rašė:

nikolajuss rašė:

kiek isidejai jacked ?

Is pradziu is ryto, ant tuscio skrandzio, gerai uzkabino, nematavau kiek, kai uzkabino, sugalvojau uz 3 val eiti sportoti, bet pagalvojau gal reikia dar, tada idejau viena porcija, isgeriau ir prasidejo smile net i prakaita pradejo musti smile paskui pikino, dabar negaliu zmigti sad

Man ant 95kg pilnai uztekdavo 1,5h scoop'o ant tuscio skrandzio pries treniruote 30min.
Kam tu ji rytais geriai?

Neprisijungęs

nikolajuss
Naujas dalyvis

#656 2012-04-15 10:06

Ciujunelabai rašė:

nikolajuss rašė:

zaliasss rašė:

kiek isidejai jacked ?

Man ant 95kg pilnai uztekdavo 1,5h scoop'o ant tuscio skrandzio pries treniruote 30min.
Kam tu ji rytais geriai?

Norejau isbandyti, ar veikia smile, pirkau per is ranku, kad padelka ne butu. Idomu ar gamina padelku jack 3d? Visa nakti blogai miegojau, dabar pries treniruotes isgersiu puse smile paziuresiu kaip veikia smile mano svoris 105 kg. gali buti kad organizmas atmete pirma karta tokia didele doze, reikia pratintis. Veliau papasakosiu kaip reagoja kita doze.
p.s. Kai pirkau jack3d man pasake kad visokiu atsilepimu buna, kad ir pikina ir t.t, Man idomu kam nors panasiai buvo, ar cia toks produktas veikia i mano organizma.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#657 2012-04-15 11:25

nikolajuss rašė:

Ciujunelabai rašė:

nikolajuss rašė:

Kam tu ji rytais geriai?

Norejau isbandyti, ar veikia smile, pirkau per is ranku, kad padelka ne butu. Idomu ar gamina padelku jack 3d? Visa nakti blogai miegojau, dabar pries treniruotes isgersiu puse smile paziuresiu kaip veikia smile mano svoris 105 kg. gali buti kad organizmas atmete pirma karta tokia didele doze, reikia pratintis. Veliau papasakosiu kaip reagoja kita doze.
p.s. Kai pirkau jack3d man pasake kad visokiu atsilepimu buna, kad ir pikina ir t.t, Man idomu kam nors panasiai buvo, ar cia toks produktas veikia i mano organizma.

del miego tai daryk pirmoj dienos pusej treniruotes.
as pirma karta jacked kai isgeriau 1 kauseli, mane ir neblogai isdauze, pradejo galva svaigt, neuzmigau iki 4 ryto. bet cia pirm porcija tik, paskui viskas ok buvo

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Atsiliepimai: 15

#658 2012-04-15 13:33

Salej nusibausk ir nebus jokiu problemu su miegu.

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585
Atsiliepimai: 6

#659 2012-04-15 13:35

Makleris rašė:

Salej nusibausk ir nebus jokiu problemu su miegu.

Tikrai Makleri?
Nemiga būna ir dėl perdidelio nuovargio smile

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#660 2012-04-15 13:45

Pervertintos tos jusu nemigos,depresijos. Viskas tik galvoj. Nuvaziuokit prie juros, pro pusyna prasibekit kiekviena ryta ir tada pasakokit kaip uzmigt negalit. Neisnaudota papildoma energija ir sukelia tas pasekmes.

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#661 2012-04-15 15:18

Makleris rašė:

Pervertintos tos jusu nemigos,depresijos. Viskas tik galvoj. Nuvaziuokit prie juros, pro pusyna prasibekit kiekviena ryta ir tada pasakokit kaip uzmigt negalit. Neisnaudota papildoma energija ir sukelia tas pasekmes.

lol 4 sakiniai ir visi nesamoningi...
1. tai nera pervertinama. ilgainiui tai gali nualinti organizma ir tapti rimta problema. issekimas gali netgi atsiliepti netgi sveikatai
2. jei zmogus padaugino jacko, tai toli grazu ne vien tik galvoj viskas
3. net juokinga atsakinet. jei visi gyventume prie juros ir i darba vaziuotume tik ant pietu, tai tikrai pasinaudotume tavo patarimu. minti supratai
4. i sita kenis atsake. del pervargimo gali atsirasti nemiga. bet aisku ne nuo treniruotes cia, visa diena turetu but sekinanti..

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#662 2012-04-15 15:57

rubizzz rašė:

Makleris rašė:

1. tai nera pervertinama. ilgainiui tai gali nualinti organizma ir tapti rimta problema. issekimas gali netgi atsiliepti netgi sveikatai
3. net juokinga atsakinet. jei visi gyventume prie juros ir i darba vaziuotume tik ant pietu, tai tikrai pasinaudotume tavo patarimu. minti supratai
4. i sita kenis atsake. del pervargimo gali atsirasti nemiga. bet aisku ne nuo treniruotes cia, visa diena turetu but sekinanti..

issekimas gali netgi atsiliepti netgi sveikatai

NETGI? papasakok placiau kokia dar itaka issekimas gali padaryt, be to kad GALBUT TURBUT gali atsiliept sveikatai lol
Dabar apie galva, kurios neturi, siek tiek placiau.
Jei zmogus padaugino jacko, tai patikek siuo atveju tik galvoj jam vejai pucia.
3. topas. Jei jau sergat kaip vadinat rimta liga ''depresija ar nemiga'', kodel nepasinaudotum mano patarimu? Prie ko cia pietai? big_smile
4. sitai ir pats savo poste bandei nupasakot, tik bandei kruciau tai padaryt wink

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#663 2012-04-15 16:17

makleri jei pats niekad nesi turejes  nemigos nuo pervargimo tai tyliai slepkis.. ziureciau kaip komentuotum  jei paciam taip butu. wink

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#664 2012-04-15 16:19

MrBurbulas rašė:

makleri jei pats niekad nesi turejes  nemigos nuo pervargimo tai tyliai slepkis.. ziureciau kaip komentuotum  jei paciam taip butu. wink

Viskas tik tavo galvoj.. lol patikek padeda ;d

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#665 2012-04-15 16:36

Makleris rašė:

MrBurbulas rašė:

Viskas tik tavo galvoj.. lol patikek padeda ;d

smile   teoretikas  busi ? smile  ar  tau taip buve?

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#666 2012-04-15 19:30

Makleris rašė:

rubizzz rašė:

Makleris rašė:

issekimas gali netgi atsiliepti netgi sveikatai

NETGI? papasakok placiau kokia dar itaka issekimas gali padaryt, be to kad GALBUT TURBUT gali atsiliept sveikatai lol
Dabar apie galva, kurios neturi, siek tiek placiau.
Jei zmogus padaugino jacko, tai patikek siuo atveju tik galvoj jam vejai pucia.
3. topas. Jei jau sergat kaip vadinat rimta liga ''depresija ar nemiga'', kodel nepasinaudotum mano patarimu? Prie ko cia pietai? big_smile
4. sitai ir pats savo poste bandei nupasakot, tik bandei kruciau tai padaryt wink

kai subresi ir suprasi ka tai reiskia, tada suprasi ka parasiau... esu senajam darbe susidures su pervargimu, netgi sportus mesti teko ilgam. o tu mokyklos vargu nelygink su tikru gyvenimu. is patirties kalbu, o tu akivaizdziai tik teoriskai kalbi ir viska lygini su lengvu nuovargiu. o nuovargis skiriasi nuo issekimo

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#667 2012-04-15 21:14

Makleris rašė:

Nesutikciau. Pasibegiojimas ar gera traniruote zinoma padetu, jau vien tuo jog ishsiskirtu serotoninas (nuotaikos hormonas), butent todel po treniruotes daugelis jauciame toki malonu jausma, nors ir yra nuovargis.
Fizinis nuovargis taipogi padeda kovoti su nemiga iki tam tikro lygio.
Visgi yra toks dalykas kaip stresas, persidribimas , aukstas spaudimas ir t.t.
Jau nekalbant apie energetiku per ilga vartojima ar vartojima per velai.
Paskaicius Maklerio, tai butu galima sedincius ant balto ir negalincius uzhmigti 3 paras siusi i pushyneli palakstyti.Tik bijau,jog del per didelio spaudimo Santarishkemis nesibaigtu.
Pasilakstymai pushynelyje zinoma puikus variantas Palangos gyventojams, lygiai taip pat puikiai suveiktu 2 savaiciu poilsis sauletoje Kuboje.Tik ar visiems tai butu tikrai prieinama ?..

Neprisijungęs

Amerikietis
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2011-09-30
Žinutės: 137

#668 2012-05-14 15:56

lexusrx rašė:

thinkalot rašė:

antra trefke vakar su jack3d dariau. si kart pilna scoop'a ishgeriau. to neshiojimosi po sale nebuvo tokio jau. Krutine su bicu sportavau-  visishkai nesveikas pump'as buvo. del kvepavimo jau kai zinai ko tiketis tai utiutiu - nemaishe.  Dvi dienos tokiu trefkiu su jacku ir siandien jau pasiilsesiu nes gerai sudauzytas jauciuos, siaip buciau dar sportaves siandien, jausmas kaip po pertraukos pasportaves gerai buciau, nors taip nera - veikia velnias nors tu ka. valgyti non stop tik noriu - kunui plytu reikia:D

Davei organizmui didesni kruvi, todel jam reikalingas ir atsistatymas rimtesnis.
O tas sulauzhymo jausmas dingsta momentaliai vartojant 10-15gr BCAA.
Patikrinta. Rimtas sportas be BCAA neimanomas.

Be BCAA neisivaizduoju jokiu treniruociu..

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#669 2012-05-14 16:46

Amerikietis rašė:

lexusrx rašė:

thinkalot rašė:

antra trefke vakar su jack3d dariau. si kart pilna scoop'a ishgeriau. to neshiojimosi po sale nebuvo tokio jau. Krutine su bicu sportavau-  visishkai nesveikas pump'as buvo. del kvepavimo jau kai zinai ko tiketis tai utiutiu - nemaishe.  Dvi dienos tokiu trefkiu su jacku ir siandien jau pasiilsesiu nes gerai sudauzytas jauciuos, siaip buciau dar sportaves siandien, jausmas kaip po pertraukos pasportaves gerai buciau, nors taip nera - veikia velnias nors tu ka. valgyti non stop tik noriu - kunui plytu reikia:D

Davei organizmui didesni kruvi, todel jam reikalingas ir atsistatymas rimtesnis.

bcaa numeris vienas bent jau man is papildu

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#670 2012-05-14 16:49

Savas4u rašė:

Amerikietis rašė:

lexusrx rašė:

psichologiskai ar fiziskai? jauti skirtuma geriant ir negeriant Xtendo?

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis

#671 2012-05-14 16:58

uzsivedes rašė:

Savas4u rašė:

Amerikietis rašė:

psichologiskai ar fiziskai? jauti skirtuma geriant ir negeriant Xtendo?

kokiu ten psichologiskai dar big_smile
tik fiziskai.
cia kazkada buvo pasibaiges bcaa ir deliveris suvelavo, nes sandely neturejo ir tormazino kol atsiunte, tai visas isdveses vaiksciojau, raumenis skaudedavo  2-3 dienas po treniruotes.
o kai sportuodamas sugeriu apie 14-18gr xtendo, tai kita diena tik malonumas kai raumenukus jauti jog dares vakar, bet tikrai nera to varginancio skausmo. aisku jei po pertraukos padarau dideli soka kokiai grupei su super serijom ar drop setais, 21nu ar kt principais ir jauciu jog varginantis skausmas prasideda tada isgeriu papildomai viena porcijele ir ramu wink

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 16

#672 2012-05-14 17:02

Man tas pats, tikrai jaucias poveikis, ne kaip nuo kreatino.. Bet tik nuo 20gr bcaa ar daugiau, 15gr nevelka, po trefkes visada ~10gr grynu bcaa, pries trefke ir pries miega, kita diena neskauda arba nezymiai, anksciau kojas 4d. skaudedavo, visa kita po 2-3.

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis

#673 2012-05-14 17:08

duglas rašė:

Man tas pats, tikrai jaucias poveikis, ne kaip nuo kreatino.. Bet tik nuo 20gr bcaa ar daugiau, 15gr nevelka, po trefkes visada ~10gr grynu bcaa, pries trefke ir pries miega, kita diena neskauda arba nezymiai, anksciau kojas 4d. skaudedavo, visa kita po 2-3.

kreatinas cia prie ko? big_smile visiskai du skirtingi papildai cia smile

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 16

#674 2012-05-14 17:09

Savas4u rašė:

duglas rašė:

Sakau jaucias poveikis nuo bcaa, ne kaip nuo kreatino. Ta prasme kreatinas isvis nevelka, kitiems ten istvermes, jegos kazkiek priduoda, vandens uzplaukia, zinau kuo skirias big_smile

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis

#675 2012-05-14 17:16

duglas rašė:

Savas4u rašė:

duglas rašė:

Sakau jaucias poveikis nuo bcaa, ne kaip nuo kreatino. Ta prasme kreatinas isvis nevelka, kitiems ten istvermes, jegos kazkiek priduoda, vandens uzplaukia, zinau kuo skirias big_smile

na, o kreatinas mano nuomone yra  papildas numeris 1 pagal kaina, poveiki ir kieki jegos, mases atzvilgiu.
bent jau man vartojant 10gr/day akivaizdziai padideja jega po 2-4 savaciu, uzsimeta po 1-2cm ant kiekvienos grupes

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net