Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

getfit
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-09-10
Žinutės: 15
Atsiliepimai: 0

#1 2010-10-02 18:59

Kaip pažabot saldumynų poreikį?

Esu saldumynų maniakė...negaliu praeit pro juos,o vis pažadu,kad nuo rytojaus nebevalgysiu jų.

Įsivaizduokit,kad per savaitę valgydama kiek tik norėjau saldumynų priaugau 6 kg,aš nežinau ką daryt,nes mano mityba tokia : griežtai save riboju,daug sportuoju,jokių saldumynų,minimumas kcal,o po to seka saldumynų ir maisto šlavimas,o po to vėl viskas iš naujo.Tik dabar tas šlavimas užtruko,užtekdavo sau savaitgaliais leist,o dabar jau visą savaitę taip.Ir vis žadu,kad rytoj nebevalgysiu,padarysiu iškrovą ar vandens dieną.Ir neišeina nieko.Visi šonai lašiniais aplipo ir jokios naudos iš mano sportavimo nėra.O svorį tik palaikyt norėjau,dabar jau ir numest.

Pradžioj 70 kg,dabar virš 76kg. 180cm

Gal pirkt kokį proteiną,kurį po treniruotės sugert,nes po jos žiauriai saldaus noriu.

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#2 2010-10-02 19:04

Re: Kaip pažabot saldumynų poreikį?

Per griežtai viską darai.
Pasiimk dieną per kuria gali pora kartų suvalgyt tai ką nori. tarkim kas pora savaičių ar kas savaite po kartą.
Per savaite 6kg priaugti, tai žiauriai daug suvalgyt reikia. manau čia tau vandens ar dar ko prisikaupė ir viskas
Gali ir proteina nusipirkt į nauda bus.

Nėra valios išlaikyt tokį saves ribojimą, taip kad neribok labai ir karts nuo karto pasimėgauk, su saiku
Beje kaip sportuoji

Neprisijungęs

Metropolitan
Dažnas dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2010-08-07
Žinutės: 398

#3 2010-10-02 19:11

Jo kai perdaug save varzai galiausiai vistiek paluzti ir suvalgai daug daugiau smile mano siulymas butu proteinas. ju db visokiu skoniu nerealiu yra... mano mergaite tai labiau uz mcdonalds kokteiliukus juos pamego paragavus big_smile

Neprisijungęs

Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 986
Atsiliepimai: 10

#4 2010-10-02 19:15

getfit rašė:

Esu saldumynų maniakė...negaliu praeit pro juos,o vis pažadu,kad nuo rytojaus nebevalgysiu jų.

Įsivaizduokit,kad per savaitę valgydama kiek tik norėjau saldumynų priaugau 6 kg,aš nežinau ką daryt,nes mano mityba tokia : griežtai save riboju,daug sportuoju,jokių saldumynų,minimumas kcal,o po to seka saldumynų ir maisto šlavimas,o po to vėl viskas iš naujo.Tik dabar tas šlavimas užtruko,užtekdavo sau savaitgaliais leist,o dabar jau visą savaitę taip.Ir vis žadu,kad rytoj nebevalgysiu,padarysiu iškrovą ar vandens dieną.Ir neišeina nieko.Visi šonai lašiniais aplipo ir jokios naudos iš mano sportavimo nėra.O svorį tik palaikyt norėjau,dabar jau ir numest.

Gal pirkt kokį proteiną,kurį po treniruotės sugert,nes po jos žiauriai saldaus noriu.

Cia suprantu badavimas? Jokiais budais nedaryk tokiu nesamoniu. 1200 kcal yra minimumas, zemiau kurio kristi negalima.

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#5 2010-10-02 19:30

Metropolitan rašė:

Jo kai perdaug save varzai galiausiai vistiek paluzti ir suvalgai daug daugiau smile mano siulymas butu proteinas. ju db visokiu skoniu nerealiu yra... mano mergaite tai labiau uz mcdonalds kokteiliukus juos pamego paragavus big_smile

Ir pigiau už maistą išeina porcija proteino ir pvz porcija vištienos

Neprisijungęs

Metropolitan
Dažnas dalyvis

#6 2010-10-02 19:35

Kaina aplamai yra lb reliatyvus dalykas smile As krutineles tarkim perku dezemis po 10-15kg tai kaina gaunasi mazdaug dvigubai mazesne nei siaip pirkti parduotuveje...

Neprisijungęs

getfit
Naujas dalyvis

#7 2010-10-02 20:21

Tai vat,kad aš niekaip neišlaikau tos ribos normalaus valgymo.Arba eina viskas į skrandį,arba lieka trapučiai,virta krūtinėlė,varškė liesa,pienas,obuoliai.

Svoris priaugęs tikrai jaučiasi,apimtys padidėjo,į džinsus neįlendu big_smile

Sportuoju 5k./savaitėj po 1 - 1.40h. treniruokliai ir bent du kartus aerobika plius treniruokliai.

Bėda,kad tas sporto klubas yra tik moterų ir ten labiau akcentuojama jauki atmosfera,nei geri treneriai. Pasikonsultuot dėl mitybos nėr su kuo.Duoda kažkokį lapą su bandelių dieta.
Dabar kaip tik baiginėjasi abonentas,tai galvoju ieškot sporto klubo su rimtesniais treneriais,kad realiai įvertintų,pažiūrėtų kur mažint ,kur ką pakelt ir pan. big_smile Ir nepakenktų mitybos ir treniruočių planas.

Neprisijungęs

getfit
Naujas dalyvis

#8 2010-10-02 20:23

Tai pvz proteinas su pienu gali būt vartojamas ir vietoj vakarienės?

Neprisijungęs

Metropolitan
Dažnas dalyvis

#9 2010-10-02 20:36

baisu tau ka ir patarineti paskui pradesi vien proteinu misti big_smile o del treniruociu tai manau geriau daugiau kardio iterpk. O per ta treniruokliu treniruote savo bent suprakaituoji? smile nes kiek esu mates mergaites dazniausiai ten tik laika gaista... Pradziai aplamai siulyciau tau uzeik kad ir i toki vaikiska puslapiuka kaip bodyrock.tv  padaryk kasdien tas skirtingas auksto intensyvumo treniruotes be svoriu ir kai jau rezultatais dziaugsiesi galesi pakviesti mane i pasimatyma atsidekodama big_smile

Neprisijungęs

getfit
Naujas dalyvis

#10 2010-10-02 20:45

Reik tikėtis,kad nepradėsiu :} Šiaip jau nesu visiškai pakvaišus!

Žinau tą puslapį,vasarą darydavau tas treniruotę rytais. Suprakaituoju.Bet ten tokia treniruotės esmė,kad ratu treniruotė:pratimas ant treniruoklio,tada kokie nors šuoliukai,tada vėl ant treniruoklio.

Ar gert vandenį treniruotės metu?Kai geriu,tai kažkaip "sunki" jaučiuos ir prakaituoju siaubingai.

Gerai,galėsiu pakviest proteininio kokteilio gert  big_smile

Paskutinį kartą taisė getfit (2010-10-02 20:46)

Neprisijungęs

Metropolitan
Dažnas dalyvis

#11 2010-10-02 20:55

Privalai vandeni gerti smile vanduo organizmui lb reikalingas ir dalyvauja daugybeje procesu vienaip ar kitaip... tame tarpe ir riebalu deginime..  Tai va nusipirk koki skanu proteinuka pyrago arba sausainiu skonio (aisku ne geineri) ir pamatysi pirstus apsilaizysi... pamirsi tuos saldumynus smile

Neprisijungęs

getfit
Naujas dalyvis

#12 2010-10-02 23:36

Taip ir padarysiu,tikiuosi bus naudos.

Ką manot? Gal verta sudalyvaut,motyvaciją sustiprint?

"Nuo lapkričio mėnesio kūno dizaino studijoje prasideda projektas "Geležinis progresas". Tai puiki motyvacija norintiems efektyviai numesti svorio, padailinti kūno linijas, patobulinti savo figūrą."

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#13 2010-10-03 12:22

getfit rašė:

Taip ir padarysiu,tikiuosi bus naudos.

Ką manot? Gal verta sudalyvaut,motyvaciją sustiprint?

"Nuo lapkričio mėnesio kūno dizaino studijoje prasideda projektas "Geležinis progresas". Tai puiki motyvacija norintiems efektyviai numesti svorio, padailinti kūno linijas, patobulinti savo figūrą."

Jei nereikės mokėt didelių pinigų norint dalyvaut, gali bandyt.

Neprisijungęs

getfit
Naujas dalyvis

#14 2010-10-09 18:51

Kaip supratau,tai tik abonentas sporto klubo ir viskas. Papildomai nereiks mokėt.

Neprisijungęs

geduttis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-08-15
Žinutės: 452
Atsiliepimai: 1

#15 2010-10-10 14:23

Dar priklauso koks abonentas, žinai gali parinkt kokį sporto kluba kur paliksi 100lt už paslaugas, kuriomis realiai net nesinaudosi.
Kiek žinau yra tokios tabletes vaistinese, kurios kazkaip suregulioja ta norą valgyti saldžiai.Tik neaišku ar veiksmingos jos.

Neprisijungęs

-Katia
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-10-30
Žinutės: 128

#16 2010-11-04 21:58

As tai saldumynus pakeiciau i medu,medus - angliavandeniai,o jo daug ir nesinori greiai apsalsti nuo galvos iki koju big_smile

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė
Registravosi: 2006-09-20
Žinutės: 3571
Atsiliepimai: 2

#17 2010-11-04 22:19

Geras, skanus proteinas atstoja deserta smile) ypac vakarais kai truktelna ant saldaus big_smile

Neprisijungęs

Ingre
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-02-14
Žinutės: 194

#18 2010-11-05 12:43

getfit rašė:

Labai pažįstama situacija iš patirties. Tavo problema - mąstyme. Aš taip pat galvodavau, kad per trumpą laiką numetusi norimus kg, ir pasiekusi idealų svorį, tada jau galėsiu mėgautis saldumynais ir kitu nevertingu, bet traukianačiu maistu. To pasekmė, vėl gi panaši į Tavo - augantys kg, ir visos kitos su tuo susijusios problemos.
Tu tiesiog turi nusiteikti, kad tai nėra trumpalaikė dieta, nuo šiol tai Tavo gyvenimo būdas, o juk visam gyvenimui saldumynų, tikrai neatsisakysi, todėl, kaip jau buvo minėta, geriau pora saldainiukų vieną kartą į savaitę, nei savaitė vien saldumynų, kita - vanduo ir obuoliai.
Tiesiog labai gerai pagalvok, kada būsi tikrai laimingesnė valgydama savaitėmis saldumynus ir pilnėdama dešimtimis kg, ar valgydama saikingai, retkarčiais pasilepindama saldainiais, iš lėto ir užtikrintai lieknėdama.
Visa tai perėjau ir dabar graužiuosi, kad nesupratau viso to ankščiau, jau būčiau seniausiai pasiekusi savo tikslą smile
Sėkmės atrandant lieknėjimo malonumą wink

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#19 2010-11-05 15:11

valgyk normalu maista ir kunas nebeprasys energijos (ka tu vadini CUKRUM - saldumynais)

smile

Neprisijungęs

ladybird
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-05-17
Žinutės: 131

#20 2010-11-09 23:32

kai eini apsipirkti, susidaryk planą, kad aplenktum saldumynų skyrių big_smile bet šiaip geriausias būdas, tai tiesiog jų nepirkti, kai nebus šalia tai ir iškentėsi, geriau jau vaisių kokį suvalgyt hmm aš irgi dievinu saldumynus, bet kažkaip nusistatau sau kiek per dieną galiu sau leist ir viskas, na tik per šventes leidžiu kiek nuklysti į lankas... tereikia valią išsiugdyti wink ir sėkmės smile

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#21 2010-11-10 00:49

Valios reikia valios !!!  Zmones narkotkus meta,o cia tik cukrus wink

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#22 2010-11-10 00:51

Ingrida H2O rašė:

Geras, skanus proteinas atstoja deserta smile) ypac vakarais kai truktelna ant saldaus big_smile

Sitam postui Pritariu 100% smile

Neprisijungęs

sportuniversal
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-05-22
Žinutės: 457
Atsiliepimai: 2

#23 2010-11-10 05:12

geras variantas dar i parduotuve eiti gerai pavalgius kad nenoretum net apie maista pagalvot smile
nes as kaip nueinu alkanas i parduotuve tai prisiperku tokiu dalyku kur budamas sveiko proto sportuojantis zmogus niekada nepirktu lol

Neprisijungęs

geduttis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-08-15
Žinutės: 452
Atsiliepimai: 1

#24 2010-11-11 12:23

sportuniversal rašė:

geras variantas dar i parduotuve eiti gerai pavalgius kad nenoretum net apie maista pagalvot smile
nes as kaip nueinu alkanas i parduotuve tai prisiperku tokiu dalyku kur budamas sveiko proto sportuojantis zmogus niekada nepirktu lol

big_smile buna buna.Ir prisiperki daug daugiau negu suvalgyt gali, kazkada taip prisipirkau Silkutes marinuotos su padazu mišrainės   2 KG big_smileD Po to ilgai damušinėjau aš ją stolt

Neprisijungęs

Blossom
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-05-28
Žinutės: 748

#25 2010-11-30 14:56

Pabandyk chromo pagert. Reguliuoja gliukozes metabolizma.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net