Puslapiai: 1 … 53 54 55 56 57 … 196
Prisijungti arba Registruotis
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-10-25
- Žinutės: 1372
- Atsiliepimai: 21
#1351 2011-10-12 20:47
Re: Sporto medikas, klauskite!
assassin rašė:
Tai tuomet gal gali parašyt vieną kitą pratimą kaip stiprint raiščius ? ;] Gal vitaminų ar taip ko papildomai reiktu nusipirkt ?
lengva apkrova pradek minti dviratuka 10 12 min pradziai. veliau kas 5 treniruotes pridek po 5 minutes, kol pasieksi 30min. po dviracio pradek stiprinti keturgalvi raumeni. geriausia, jei dirbtumei su guma. kiekviena koja treniruok atskirai. stiprink hamstringus (irgi kiekviena atskirai atlikinek). Pabaigoje padaryk koordinacijos pratimu, stovint ant vienos kojos, vaiksciojimai buomu, nestabilios platformos ir pan. palaipsniui kas 2 sav didink kruvi. busi pasirenges tikram sportui, kai operuotos kojos jega bus lygi ar daugiau 90% sveikosios kojos jegos. sekmes! P.S. jei turi galimybe, issitestuok biodex dinamometru kojos pajeguma.
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1352 2011-10-12 20:50
zikwis rašė:
Sveiki,turiu problema.
1.pries metus imtyniavau,padariau gera apsilima,po treniruotes atrode viskas gerai,rubinei maudamasis maike keliau ranka,stipriai sudure peti,nei istiest rankos,nei sulenkt.Pora menesiu rankos nejudinau,grizau prie kulturizmo,sportavau menesi,dariau atsispaudimus,pajauciau maza skausma tam paciam peti,nuo siol jau beveik metus skauda,negaliu daryti tokiu pratimu kas susyje su raumenimis is prieko,padares trenerinuote,nejauciu peties,,nutirpsta,taip pat tas skausmas nueina i alkune ir nutirpsta mazasis rankos pirstas.Geriau FLEXIT 3 men,sildziau,ejau i proceduras,nepadejo..
reiktu ziuret. gali buti kad tau yra stuburo problema arba paspausti nervai tarp raumenu. sunku pasakyti nemacius. rekomenduociau nelaukiant pradeti atlikineti mentes ir peties stabilizacijos pratimus. sekmes!
Neprisijungęs
- Silvestrelis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-04-25
- Žinutės: 609
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#1353 2011-10-12 21:11
SPorto medikas jau trecia diena kai darau koju tempimus, ir vakar dariau koju treniruote jokiu skausmu , aciu lb
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1354 2011-10-12 21:24
Silvestrelis rašė:
SPorto medikas jau trecia diena kai darau koju tempimus, ir vakar dariau koju treniruote jokiu skausmu , aciu lb
dziaugiuosi...
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-10-17
- Žinutės: 412
- Atsiliepimai: 1
#1355 2011-10-19 13:44
Sveikas ,turiu viena problema,kiek laiko sportuoju tiek skauda man rankas per sulenkimus ir kojas per sulenkimus, galvojau, kad sanariai bet kad pas daktarus buwau swiete ten man juos tj nk sake nerado ir wisi kaltina sporta atseit, kad per didelis kruvis ir tt... bet manau cia nesamone jug visi sportuoja ,o kruvis pas mane nera labai didelis.Tj va tas skausmas labai kankina per ji negaliu padoriai bicepsa ir nugara daryti... gal kokiu varijantu turi kas tai galetu buti? pirkau kalogena geriu bet nk jis dar nepadejo ,o vakar nusipirkau flexit miltuku ten sanariams,raisciams,kraujagyslems tj viliuosi ,kad gal pades ir pagaliau galesiu sportuoti is visu jegu ir su didesniu malonumu
Neprisijungęs
- Gintaras21
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-09-23
- Žinutės: 814
- Atsiliepimai: 6
#1356 2011-10-19 16:18
Sveiki daktare, turiu tokia viena problemele, spaudziant stanga kai keliu ja arba kai leidziu, desines rankos sanariai(alkune) toks vaizdas kad graziai nepraslysta o tesiog stringa, skaudet neskauda, bet jausmas labai nemalonus,beja tai buna ne kiekviena karta atliekant si pratima,pasitaiko kartas nuo karto. Kame galetu buti problema?
Aciu.
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1357 2011-10-19 21:20
zh1golo rašė:
Sveikas ,turiu viena problema,kiek laiko sportuoju tiek skauda man rankas per sulenkimus ir kojas per sulenkimus, galvojau, kad sanariai bet kad pas daktarus buwau swiete ten man juos tj nk sake nerado ir wisi kaltina sporta atseit, kad per didelis kruvis ir tt... bet manau cia nesamone jug visi sportuoja ,o kruvis pas mane nera labai didelis.Tj va tas skausmas labai kankina per ji negaliu padoriai bicepsa ir nugara daryti...
gal kokiu varijantu turi kas tai galetu buti? pirkau kalogena geriu bet nk jis dar nepadejo ,o vakar nusipirkau flexit miltuku ten sanariams,raisciams,kraujagyslems tj viliuosi ,kad gal pades ir pagaliau galesiu sportuoti is visu jegu ir su didesniu malonumu
nusipirk dar kokiu reklaminiu vaistuku. ar pasake gyd, kuria sanario vieta perkrauni ir kuom perkrauni? ar perkrova pasireiskia tik skausmu? siaip dazniausiai po per didelio kruvio skauda raumenu, kuriems dirbai sausgysles. tai reiktu ziuret, ka perkrauni. man truksta info ir tavo aprasymo, kad galeciau ka patart aiskiau...
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1358 2011-10-19 21:21
Gintaras21 rašė:
Sveiki daktare, turiu tokia viena problemele, spaudziant stanga kai keliu ja arba kai leidziu, desines rankos sanariai(alkune) toks vaizdas kad graziai nepraslysta o tesiog stringa, skaudet neskauda, bet jausmas labai nemalonus,beja tai buna ne kiekviena karta atliekant si pratima,pasitaiko kartas nuo karto. Kame galetu buti problema?
Aciu.
priezasciu gali buti daug...nuo sanario nestabilumo iki alkunes sanario sanarines peles. reiktu atlikti rentgenograma ir pasiziuret, ar nera atskilusios kremzles ar kauliuko sanaryje.
Neprisijungęs
- kro
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-12-07
- Žinutės: 6
- Atsiliepimai: 0
#1359 2011-10-19 22:31
sportomedikas rašė:
kro rašė:
sveiki, jau koki menesi turiu problem petyje, tepiau visokius syldancius kremus, net geriau vaistus nuo raumenu uzdegimu bet nepraejo, buvau nustojes sportuot 2 savaites taippat nepadejo. jauciu gali buti patempta sausgysle, ka manote reiktu daryti?
http://img585.imageshack.us/img585/2298/ranka.pngskausmo priezasciu petyje toje vietoje, kur rodai, gali buti daug. reiktu ziuret gyvai. pamegink padirbeti mentes raumenims, stabilizacijos pratimus ir tada spresk ,ar kreiptis i gydytojus. sekmes!
na pasidariau tyrimus bet nieko tikslaus jie nepasake, po magnetinio rezonanso daktare parase: sanariniame pavirsiuje smulkus SI intarpelis - gali but smulkus skaidulu iplysimas.
Taip kad nezinau ka cia toliau daryti.. traumatologas jau nuo pat pradziu sake operuoti, bet as noreciau isvengti operacijos, greiciausiai su sportu teks atsisveikinti.. o tepalai nelabai padeda taciau pradejau naudoti karbasepta atrodo kazkiek jis man padejo. O ar tiktu sioj vietoj fizioterapija ? ar tik lieka operuotis?
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1360 2011-10-20 11:09
sportomedikas rašė:
zh1golo rašė:
Sveikas ,turiu viena problema,kiek laiko sportuoju tiek skauda man rankas per sulenkimus ir kojas per sulenkimus, galvojau, kad sanariai bet kad pas daktarus buwau swiete ten man juos tj nk sake nerado ir wisi kaltina sporta atseit, kad per didelis kruvis ir tt... bet manau cia nesamone jug visi sportuoja ,o kruvis pas mane nera labai didelis.Tj va tas skausmas labai kankina per ji negaliu padoriai bicepsa ir nugara daryti...
gal kokiu varijantu turi kas tai galetu buti? pirkau kalogena geriu bet nk jis dar nepadejo ,o vakar nusipirkau flexit miltuku ten sanariams,raisciams,kraujagyslems tj viliuosi ,kad gal pades ir pagaliau galesiu sportuoti is visu jegu ir su didesniu malonumu
nusipirk dar kokiu reklaminiu vaistuku. ar pasake gyd, kuria sanario vieta perkrauni ir kuom perkrauni? ar perkrova pasireiskia tik skausmu? siaip dazniausiai po per didelio kruvio skauda raumenu, kuriems dirbai sausgysles. tai reiktu ziuret, ka perkrauni. man truksta info ir tavo aprasymo, kad galeciau ka patart aiskiau...
Daktarai nesake nieko naudingo,tiesiog sake,kad kaltas sportas ,tj jiems nieko ten ir neisaiskinsi.Sportavau sesiolikos metu ir tada atsimenu negalejau normaliai padirbt bicepso kaip kiti,nes skauda ta vieta kur eina zemiau bicepso iskarto.Po to metus nesportavau,tj jei butu cia patemta ar ka tj butu uzgije,nes kai wel sugrizau i sale ,buvo tas pats varijantas ir iki siol skauda man, o svoriu dideliu tikrai neimu ,nes skausmas nepakenciamas.Ir su koju lenkimu atsigulus tas pats tjp ziauriai skauda kad net nedarau to pratimo.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#1361 2011-10-20 12:14
Bicepso sausgysles skauda, maziau drozk bicepsa, kol sausgysles pripras prie kruviu.
O kojos lenkime tai kogero irgi skauda sausgysles ties keliu - slaunies dvigalvio sausgysles, tas pats variantas kaip su bicepsu.
Vnz - sausgysles ir raisciai dar silpni. Kol nesustipres, tol skaudes. Nzn, bet variantas tai dirbt optimaliais kruviais, kol sustiprinsi, antraip uzburtas ratas gausis - nedarai nes skauda, skauda nes nedarai...
Dar tiriu itarima, kad ir treniruotes pas tave neprotingai sudeliotos.
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1362 2011-10-20 12:19
Robšė rašė:
Bicepso sausgysles skauda, maziau drozk bicepsa, kol sausgysles pripras prie kruviu.
O kojos lenkime tai kogero irgi skauda sausgysles ties keliu - slaunies dvigalvio sausgysles, tas pats variantas kaip su bicepsu.
Vnz - sausgysles ir raisciai dar silpni. Kol nesustipres, tol skaudes. Nzn, bet variantas tai dirbt optimaliais kruviais, kol sustiprinsi, antraip uzburtas ratas gausis - nedarai nes skauda, skauda nes nedarai...
Dar tiriu itarima, kad ir treniruotes pas tave neprotingai sudeliotos.
Tj ka man pasiulysi daryt nes nezinau nesportavau metus,wistiek skauda.
O bicepso treniruote tj tik trys pratimai 4x8 kiekvienas nes per daug pakartojimu negaliu kenteti .
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1363 2011-10-20 12:26
zh1golo rašė:
Robšė rašė:
Dar tiriu itarima, kad ir treniruotes pas tave neprotingai sudeliotos.Tj ka man pasiulysi daryt nes nezinau nesportavau metus,wistiek skauda.
O bicepso treniruote tj tik trys pratimai 4x8 kiekvienas nes per daug pakartojimu negaliu kenteti .
3X4=12 seriju bicepsui ir tu sakai TIK? Ir kas kiek dienu bicepsa drozi?
8 serijos bicepsui peraakis
Tepk kokiu saldanciu tepaliuku ir sumazink kruvi kuriam laikui, nes cia kaip uzdegimas gaunasi, netau vienam taip yra, daugkam tik pradejus panasios bedos islenda, kai norai neatitinka galimybiu
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1364 2011-10-20 12:31
Robšė rašė:
zh1golo rašė:
Robšė rašė:
Dar tiriu itarima, kad ir treniruotes pas tave neprotingai sudeliotos.Tj ka man pasiulysi daryt nes nezinau nesportavau metus,wistiek skauda.
O bicepso treniruote tj tik trys pratimai 4x8 kiekvienas nes per daug pakartojimu negaliu kenteti .3X4=12 seriju bicepsui ir tu sakai TIK?
Ir kas kiek dienu bicepsa drozi?
8 serijos bicepsui peraakis
Tepk kokiu saldanciu tepaliuku ir sumazink kruvi kuriam laikui, nes cia kaip uzdegimas gaunasi, netau vienam taip yra, daugkam tik pradejus panasios bedos islenda, kai norai neatitinka galimybiu
Nusipirkau Flexit ten is maistas sportui milteliai tokie ,sanariams , sausgyslems,raisciams. Beja problema ne tik bicepso treniruoteje ,bet ir nugaros ,nes kaip zinia bicepsas dalyvauja nugaros treniruoteje.Tj galima sakyti nekenciu bicepso ir nugaros dienu .O bicepsa tik viena diena darau nes per daug skauda ,kad leisciau daugiau daryti.
Paskutinį kartą taisė zh1golo (2011-10-20 12:32)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1365 2011-10-20 12:46
zh1golo rašė:
Beja problema ne tik bicepso treniruoteje ,bet ir nugaros ,nes kaip zinia bicepsas dalyvauja nugaros treniruoteje.Tj galima sakyti nekenciu bicepso ir nugaros dienu .O bicepsa tik viena diena darau nes per daug skauda ,kad leisciau daugiau daryti.
Butent, tau sakyciau pora sav isviso bico nedaryk, tik nugara, po to pradek nuo 4-5 seriju bicepsui (2-3 serijas butinai plaktuko stiliumi su hant) ir su laiku padidinsi iki 8 seriju.
Nugara daryk, ypac prisitraukimus - gerai stiprina raiscius ir sausgysles virsutiniu galuniu.
O tepaliuko saldancio-nuo skausmo nusipirk vaistinej, bent pamiegot galesi, nes pazystamas tas skausmas...
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1366 2011-10-20 12:53
Robšė rašė:
zh1golo rašė:
Beja problema ne tik bicepso treniruoteje ,bet ir nugaros ,nes kaip zinia bicepsas dalyvauja nugaros treniruoteje.Tj galima sakyti nekenciu bicepso ir nugaros dienu .O bicepsa tik viena diena darau nes per daug skauda ,kad leisciau daugiau daryti.
Butent, tau sakyciau pora sav isviso bico nedaryk, tik nugara, po to pradek nuo 4-5 seriju bicepsui (2-3 serijas butinai plaktuko stiliumi su hant) ir su laiku padidinsi iki 8 seriju.
Nugara daryk, ypac prisitraukimus - gerai stiprina raiscius ir sausgysles virsutiniu galuniu.
O tepaliuko saldancio-nuo skausmo nusipirk vaistinej, bent pamiegot galesi, nes pazystamas tas skausmas...
Va kas ir blogiausia tj prisitraukimai, kai juos darau tj nekas buna,tj kai nulipu nuo turnyko noris truktelt kam nors i barzda is to skausmo o seip kai ilsiuosi tai man ju neskauda,tik va po vakarykstes nugaros treniruotes, kai db istiesiu pilnai rankas jauciasi toks tempimas
O manai kad kazkas bus geriau jei nedarysiu db bicepso,nes minejau jog metus nesportavau ir niekas nepasikeite, kaip skaudejo,taip ir sakuda.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1367 2011-10-20 13:03
As ne aiskiaregis, nezinau kas tau bus ir ka bei kaip tu darysi
Metus nesportavai tai ir skauda dabar, kol pripras. Beda, kad perstaigiai neuzdroztum, nes isimes koks uzdegimas ir turesi problema ilgesniam laikui, uztat ir sakau, kad laikinai sumazink tiesiogini kruvi bicepsui, lai dirba per nugara...
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1368 2011-10-20 13:08
Robšė rašė:
Metus nesportavai tai ir skauda dabar, kol pripras. Beda, kad perstaigiai neuzdroztum, nes isimes koks uzdegimas ir turesi problema ilgesniam laikui, uztat ir sakau, kad laikinai sumazink tiesiogini kruvi bicepsui, lai dirba per nugara...
O tj man db negali buti uzdegimas?
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#1369 2011-10-20 13:10
zh1golo rašė:
Robšė rašė:
Metus nesportavai tai ir skauda dabar, kol pripras. Beda, kad perstaigiai neuzdroztum, nes isimes koks uzdegimas ir turesi problema ilgesniam laikui, uztat ir sakau, kad laikinai sumazink tiesiogini kruvi bicepsui, lai dirba per nugara...O tj man db negali buti uzdegimas?
ir yra
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1370 2011-10-20 13:21
kurgitu rašė:
zh1golo rašė:
Robšė rašė:
Metus nesportavai tai ir skauda dabar, kol pripras. Beda, kad perstaigiai neuzdroztum, nes isimes koks uzdegimas ir turesi problema ilgesniam laikui, uztat ir sakau, kad laikinai sumazink tiesiogini kruvi bicepsui, lai dirba per nugara...O tj man db negali buti uzdegimas?
ir yra
Kodel taip manai?
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#1371 2011-10-20 13:24
zh1golo rašė:
kurgitu rašė:
zh1golo rašė:
O tj man db negali buti uzdegimas?ir yra
Kodel taip manai?
kiek jau laiko turi sita problema ? kalcio pavartok
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1372 2011-10-20 13:26
kurgitu rašė:
zh1golo rašė:
kurgitu rašė:
ir yraKodel taip manai?
kiek jau laiko turi sita problema ? kalcio pavartok
Sportavau nuo 16 metu ir tada jau turejau sita problema,po to metus nesportavau,ir vel pries metus pradejau ir tas pats skausmas.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1373 2011-10-20 14:18
tai tau tipo visi metai jau skauda ar kaip? Pries metus pradejai sportuot ar dabar neseniai (kad ten 16m sportavai tai neaktualu dabartiniu metu)?
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
#1374 2011-10-20 14:21
Robšė rašė:
tai tau tipo visi metai jau skauda ar kaip? Pries metus pradejai sportuot ar dabar neseniai (kad ten 16m sportavai tai neaktualu dabartiniu metu)?
Man dabar yra 20. Pradejau sportuoti nuo 16 ir man skaudejo visa laika. Tj mazdaug 17 meciau sporta. Nu ir pries metus vel pradejau sportuoti ir sportuoju su tuo paciu skausmu.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#1375 2011-10-20 14:30
Jei metus sportuoji ir visa ta laika skauda, tai manau kazkokia rimtesne problema pas tave
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis