Puslapiai: 1 … 6 7 8 9 10 … 46
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Apie viską
- » Uzvedanti sporto sales muzika
- 159159
- Rusų ambasados apmokamas komentatorius
- Registravosi: 2010-11-18
- Žinutės: 10805
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 24
#176 2011-02-08 17:43
Re: Uzvedanti sporto sales muzika
Marshalas rašė:
159159 rašė:
rubizzz rašė:
suvare...
marshalas toks savotiskas zmogus, uzduchint jauciu kebli problema
tu ce ka apie mane? tu manes neuzduxintum net jei butum dievas, o jei ir iseitu kadanors kazkaip pazemint tai galiausei metams begant sumoketum uz tai taip kaip mokejo zydai hitleriui uz savo egzistavima
![]()
taip cia apie tave, ir dar vienas pastebejimas kad turbut esi LABAI (zodis reiskia tikrai labai labai ) iskalbingas zmogus, gali kalbet be sustojimo, kaip kad ir ta suvartei, visai ne i tema iseidamas
Neprisijungęs
- robocop
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-13
- Žinutės: 306
- Atsiliepimai: 3
#177 2011-02-08 18:18
Marshalas rašė:
Va kur skonis uzvedanciai muzikai Daugiau tokiu
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#178 2011-02-08 20:09
159159 rašė:
Marshalas rašė:
159159 rašė:
marshalas toks savotiskas zmogus, uzduchint jauciu kebli problema
tu ce ka apie mane? tu manes neuzduxintum net jei butum dievas, o jei ir iseitu kadanors kazkaip pazemint tai galiausei metams begant sumoketum uz tai taip kaip mokejo zydai hitleriui uz savo egzistavima
![]()
taip cia apie tave, ir dar vienas pastebejimas kad turbut esi LABAI (zodis reiskia tikrai labai labai ) iskalbingas zmogus, gali kalbet be sustojimo, kaip kad ir ta suvartei, visai ne i tema iseidamas
Suprantu tave, tipo: labai labai labai karstai, labai labai labai ilgai ...
Tas kokybiskas suvartymas manau labiau lobizmo savybem pasizymi negu nenutraukemu tarskejimu ne y tema. Moketi viska pakreipti norima linkme rimtas talentas aisku nekalbu apie save nes man dar siektiek truksta patirties kelt kalnus, kolkas dar tik spardau debesis, bet viskas jau eina link to kai pasikeisiu netik pats bet ir visas pasaulis kontinento spinduliu aplink mane
O kad kartais ce paskaldau tai tik vardan geros nuotaikos, nes gyvenimas seip yra liudnas reikalas, todel reike ieskot progu juo dziaugtis, nepasiduodant blogoms mintis uzvaldyt samone
Neprisijungęs
- 159159
#179 2011-02-08 20:15
Marshalas rašė:
159159 rašė:
Marshalas rašė:
tu ce ka apie mane? tu manes neuzduxintum net jei butum dievas, o jei ir iseitu kadanors kazkaip pazemint tai galiausei metams begant sumoketum uz tai taip kaip mokejo zydai hitleriui uz savo egzistavima![]()
Tas kokybiskas suvartymas manau labiau lobizmo savybem pasizymi negu nenutraukemu tarskejimu ne y tema. Moketi viska pakreipti norima linkme rimtas talentasaisku nekalbu apie save nes man dar siektiek truksta patirties kelt kalnus, kolkas dar tik spardau debesis, bet viskas jau eina link to kai pasikeisiu netik pats bet ir visas pasaulis kontinento spinduliu aplink mane
O kad kartais ce paskaldau tai tik vardan geros nuotaikos, nes gyvenimas seip yra liudnas reikalas, todel reike ieskot progu juo dziaugtis, nepasiduodant blogoms mintis uzvaldyt samone
![]()
gali eit jau y lietuvos talentus ar 2 minutes sloves, cempionas garantuotas
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#180 2011-02-08 20:16
rubizzz rašė:
Marshalas rašė:
rubizzz rašė:
kazkaip sito nabuvau uzfiksaves, bet uzviko juodaiiskart parsisiunciau
zinai, jis vienintelis reperis baltasis kurio repa pripazysta negrai.. kaikukiu dainu zodzei kiaurai musa visus dmx ir kitus veteranus
aisku nevisi, ir jis pats kaip skaiciau savo karjieros super sekminga nelaiko, bet man atrodo ce jo kuklumas prasiverze
nes vertinant tai kad pakilo is gatves, ir db visam pasaulyje zinomas kaip vienas kieciausiu reperiu, manau yspudingai
jo, ta jo istorija esu girdejes, bet man asmeniskai DMX labiau patinka. nors nemazai eminemo gabalu klausau..
dar viena mixiuka prisiminiau, kuris limpa man eminem ft. lil wayne
joa gliukas ce irgi neblogas, palaikau Nu o dmx, bbzno, riaumoja jis labai dainuodamas
Aisku nesakau yra ir vezanciu gabaliuku, bet asmeniskai niekada juo nesizavejau
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#181 2011-02-08 20:27
159159 rašė:
Marshalas rašė:
159159 rašė:
taip cia apie tave, ir dar vienas pastebejimas kad turbut esi LABAI (zodis reiskia tikrai labai labai ) iskalbingas zmogus, gali kalbet be sustojimo, kaip kad ir ta suvartei, visai ne i tema iseidamasSuprantu tave, tipo: labai labai labai karstai, labai labai labai ilgai ...
Tas kokybiskas suvartymas manau labiau lobizmo savybem pasizymi negu nenutraukemu tarskejimu ne y tema. Moketi viska pakreipti norima linkme rimtas talentasaisku nekalbu apie save nes man dar siektiek truksta patirties kelt kalnus, kolkas dar tik spardau debesis, bet viskas jau eina link to kai pasikeisiu netik pats bet ir visas pasaulis kontinento spinduliu aplink mane
![]()
Neprisijungęs
- 159159
#182 2011-02-08 20:31
Marshalas rašė:
159159 rašė:
Marshalas rašė:
![]()
![]()
![]()
dabar jau man atkersinsi kaip sakei kad hitleris zydams uz savo egzistavima?
Paskutinį kartą taisė 159159 (2011-02-08 20:32)
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#183 2011-02-08 20:37
159159 rašė:
Marshalas rašė:
159159 rašė:
![]()
![]()
kokia ta trauma apturejai?.. ;d
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#184 2011-02-08 20:41
utiutiu ne ta versija till I colapse ydejau, va kure norejau ydet:
Im gangsta to the top niga you cant move me
Neprisijungęs
- 159159
#185 2011-02-08 20:42
Makleris rašė:
159159 rašė:
Marshalas rašė:
![]()
![]()
kokia ta trauma apturejai?.. ;d
seni, kazka maisai, traumos neturejau niekada dar
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#186 2011-02-08 20:43
159159 rašė:
Marshalas rašė:
159159 rašė:
![]()
![]()
dieve dieve, tu apgailetinas seni geriausiu atveju as tave uzjaust galeciau
Neprisijungęs
- 159159
#187 2011-02-08 20:46
Marshalas rašė:
159159 rašė:
Marshalas rašė:
![]()
![]()
dieve dieve, tu apgailetinas seni
geriausiu atveju as tave uzjaust galeciau
jeigu tu ginciniesi su idiotu, jis tikriausiai daro ta pati kaip kazkas cia buvo uzsirases. tai va. nieko as tau daugiau nesakysiu
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#188 2011-02-08 21:00
159159 rašė:
Marshalas rašė:
159159 rašė:
dieve dieve, tu apgailetinas seni
geriausiu atveju as tave uzjaust galeciau
jeigu tu ginciniesi su idiotu, jis tikriausiai daro ta pati kaip kazkas cia buvo uzsirases. tai va. nieko as tau daugiau nesakysiu
As tik palaikiau pokalby ziuredamas kaip reguosi y vienoky ar kitoky teiginy, maciau kad jau spurdi, daviau proga kurios taip troskai pasireikst, bet kaip ir tikejausi nieko protingo taip ir nesugebejei isbezdet.. Ir dar, esi ponas jautruolis kuris turbut y kiekviena net ir micro negatyvu inpulsa vidui jauce priesiskumo audra, tuo pat metu nuo saves skleisdamas ta paty tik 10 kartu stipriau Kiaurai tave permatau sunau, tureciau lietsargy paskolinciau jei zinociau kad jis tave nuo taves apsaugos
Anywai, tavo laime kad laiku sustojai, nes buciau isspades sikna kaip karbonada
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-02-08 21:11)
Neprisijungęs
- 159159
#189 2011-02-08 21:10
Marshalas rašė:
159159 rašė:
Marshalas rašė:
dieve dieve, tu apgailetinas senigeriausiu atveju as tave uzjaust galeciau
As tik palaikiau pokalby ziuredamas kaip reguosi y vienoky ar kitoky teiginy, maciau kad jau spurdi, daviau proga kurios taip troskai pasireikst, bet kaip ir tikejausi nieko protingo taip ir nesugebejei isbezdet.. Ir dar, esi ponas jautruolis kuris turbut y kiekviena net ir micro negatyvu inpulsa vidui jauce priesiskumo audra
Anywai, tavo laime kad laiku sustojai, nes buciau isspades sikna kaip karbonada![]()
jautruolis neesu, bet ir sustojau kad neparaudonuociau, nes tu sugebi pradet ne i tema blevyzgot, ir isvedi visokias teorijas, vienu zodziu ir as noreciau tokio talento, rytoj puse klases uzduchinciau
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#190 2011-02-08 21:27
159159 rašė:
Marshalas rašė:
159159 rašė:
As tik palaikiau pokalby ziuredamas kaip reguosi y vienoky ar kitoky teiginy, maciau kad jau spurdi, daviau proga kurios taip troskai pasireikst, bet kaip ir tikejausi nieko protingo taip ir nesugebejei isbezdet.. Ir dar, esi ponas jautruolis kuris turbut y kiekviena net ir micro negatyvu inpulsa vidui jauce priesiskumo audra
Anywai, tavo laime kad laiku sustojai, nes buciau isspades sikna kaip karbonada![]()
jautruolis neesu, bet ir sustojau kad neparaudonuociau, nes tu sugebi pradet ne i tema blevyzgot, ir isvedi visokias teorijas, vienu zodziu ir as noreciau tokio talento, rytoj puse klases uzduchinciau
meile seimai, draugams ir merginoms, o visiems kitiems tai ka is ju gauni pats Jeigu tave ten duchina arba yzeidineje puse klases tai suprantu kad gali jaust kazkoke neapykanta visiems tiems zmonems, bet tai nereiske kad gali ateit y foruma ir yzeidinet kitus
As stengiuosi neyzeidinet, but realistas, aisku kartais megstantis kaikuriuos nerimtus dalykus paverst linksmais, nemanau kad nuo to galetu kazkam kazka skaudet
Aisku jei esi super drovus ar emocionalus gali ir raudonuot ir gedytis visu tu nesamoniu bet ar tai reikalinga ir ar turi prasme...
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-02-08 21:28)
Neprisijungęs
- 159159
#191 2011-02-08 21:47
Marshalas rašė:
159159 rašė:
Marshalas rašė:
meile seimai, draugams ir merginoms, o visiems kitiems tai ka is ju gauni pats
Jeigu tave ten duchina arba yzeidineje puse klases tai suprantu kad gali jaust kazkoke neapykanta visiems tiems zmonems, bet tai nereiske kad gali ateit y foruma ir yzeidinet kitus
![]()
As stengiuosi neyzeidinet, but realistas, aisku kartais megstantis kaikuriuos nerimtus dalykus paverst linksmais, nemanau kad nuo to galetu kazkam kazka skaudet
Aisku jei esi super drovus ar emocionalus gali ir raudonuot ir gedytis visu tu nesamoniu bet ar tai reikalinga ir ar turi prasme...
ne, patikek prie manes nekimba mokykloj, ir ta ka sakiau neturejau omeny emociskai pasmerkti, bet va prie bajerio kaip tu. nedaug tokiu zmoniu yra
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#192 2011-02-08 23:29
159159 rašė:
Marshalas rašė:
159159 rašė:
jautruolis neesu, bet ir sustojau kad neparaudonuociau, nes tu sugebi pradet ne i tema blevyzgot, ir isvedi visokias teorijas, vienu zodziu ir as noreciau tokio talento, rytoj puse klases uzduchinciaumeile seimai, draugams ir merginoms, o visiems kitiems tai ka is ju gauni pats
Jeigu tave ten duchina arba yzeidineje puse klases tai suprantu kad gali jaust kazkoke neapykanta visiems tiems zmonems, bet tai nereiske kad gali ateit y foruma ir yzeidinet kitus
![]()
ne, patikek prie manes nekimba mokykloj, ir ta ka sakiau neturejau omeny emociskai pasmerkti, bet va prie bajerio kaip tu. nedaug tokiu zmoniu yra
koks as nuostabus ir nepakartojamas
pz, zudai tu mane
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#193 2011-02-08 23:32
gerai viskas uztenka, nes man nuo juoko jau zandai tuoi plis
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-02-08 23:33)
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#194 2011-02-09 23:22
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#195 2011-02-09 23:26
nezinau buvo ar ne:
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#196 2011-02-13 18:24
nu ka, savaitgalis tesesi
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#197 2011-02-13 18:39
AAAAAAAAAIIIIIIIINNNNAAAAAAA!!!!!!!
Neprisijungęs
- Rimtuolis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-01-11
- Žinutės: 56
- Atsiliepimai: 0
#198 2011-02-13 22:50
Gal buvo jau sita, nezinau, bet kazkada salej sugrojo, iskart "pabudau" ir seip, lyg jegos atsirado
Paskutinį kartą taisė Rimtuolis (2011-02-13 22:50)
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#199 2011-02-13 23:37
Rimtuolis rašė:
Gal buvo jau sita, nezinau, bet kazkada salej sugrojo, iskart "pabudau" ir seip, lyg jegos atsirado
![]()
cia yra prisimenanciu sita??? jis veze pries kokia 15metu!!!!
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#200 2011-02-14 07:52
80s 4-ever
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis