Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Mycha
Naujas dalyvis
Vietovė: aNx
Registravosi: 2009-03-15
Žinutės: 26
Atsiliepimai: 0

#226 2009-03-23 17:14

Re: Papildai pradedančiajam

Jei leidžia pinigai tai valgyk kiek galedamas daugiau kartu vištiena , jogurtus , kiaušinius , varške nykstys

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-08-22
Žinutės: 215

#227 2009-03-23 18:27

Mycha rašė:

Ka patartumėte iš Univerasl gaminiu masei auginti???????????????    hmm

O kdl butent universal?

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#228 2009-03-23 18:28

roobis rašė:

Mycha rašė:

Ka patartumėte iš Univerasl gaminiu masei auginti???????????????    hmm

O kdl butent universal?

tikriausiai kitokio brand'o nezino big_smile

Neprisijungęs

Mycha
Naujas dalyvis

#229 2009-03-23 18:45

Mano kaime kitokiu pirkt nėra big_smilebig_smile
Ir kitokius žinau hmm lol

Tai ka pasiulitumet? roll

Neprisijungęs

beginner
Apsišaukėlis gruzinas...
Registravosi: 2009-03-18
Žinutės: 46

#230 2009-03-24 16:15

Aš sportuoju jau pilnai 1metus ir pradžioje labai daug valgiau (5-6kartus per diena). Po kokiu puse metu nusipirkau papildu Universal GH MAX taciau man jie nieko nepadejo nes nustojau valgyti ir galvojau kad naudojant papildus kiek valgai nera labai svarbu taciau dabar galvoju kitaip ;D neseniai nusipirkau dar vienus papildus Ultra Whey pro ir naudoju juos jau mazdaug kokia 3sav ir tikrai matau skirtuma ;D

Tad patariu valgyti labai daug ir nepirkti papildu kurie yra labai pigus ir didelis kiekis nes is to nieko nebus... Pats patyriau ka reiskia pirkti pigius papildus ;DD

Neprisijungęs

beginner
Apsišaukėlis gruzinas...
Žinutės: 46

#231 2009-03-24 16:16

Mycha rašė:

Tai nuvaziuok i kita miesta ir nusipirk ;DD

Neprisijungęs

Sonis.
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Tauragė
Registravosi: 2008-09-18
Žinutės: 182

#232 2009-03-24 16:31

Mycha rašė:

Yra internetines parduotuves, pigiau gali rasti skelbimu skilty wink

Neprisijungęs

Mycha
Naujas dalyvis

#233 2009-03-24 17:30

Nu tai gerai big_smile lol

Neprisijungęs

vartotojo vardas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-24
Žinutės: 3

#234 2009-03-24 21:52

sweiki.nusipirkau 1kg "hypermass".kaip ji  naudodi ir ar jis geras papildas?smile

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-08-22
Žinutės: 215

#235 2009-03-24 22:09

vartotojo vardas rašė:

sweiki.nusipirkau 1kg "hypermass".kaip ji  naudodi ir ar jis geras papildas?smile

yra ir geresniu smile na kaip kiekviena geineri iskart po treniruotes. O seip tai ant pakuotes turi but parasyta

Neprisijungęs

imtynes
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-25
Žinutės: 2

#236 2009-03-25 02:34

Sveiki,

Situacija:
Yra toks dalykas kad mastau eit sportuot i fitneso kluba. Pries metus ejau i "kacialka" pusmeti~ aktyviai, bet poto isejo tiap kad db Jav gyvenu.. Krc dalykas toks kad sportavau nuo pavasario iki sios ziemos nelabai daug ( tai yra - eidavau begiot, su hanteliais pasportuodavau, nugaros pagrindiniai pratimai, krutine kazkaip be stangos, rankos etc. ), ir visa ziema 3 menesius ejau shulej i imtynes.
    Ten numeciau 5kg+ svorio, sezonas imtyniu baiges svorio mest nebereik, reik raumenu biski . Dabar mastau pirkti Creatina ir varyt i ta sporto sale - man mase ne pagrindinis tikslas . Pagrinde sprogstamosios jegos(turiu omeny kazka pns i sprinta) man reikia, istvermes ir paprastos jegos. Del to mastau apie Kreatina
Duomenys : Ugis 172~175 ( nlb turiu normalaus metro su europietiskais vienetais..). Sveriu dabar apie 65kg(buvo pries ziema 70++)
Del prieparatu:
1) Ar apsimoka naudoti creatina is karto, ir naudoti ji iki imtyniu sezono pradzios ( prasides treniruotes pas mane 6x savaitej,  varzybos noriu tikrai geros formos but)
2) Jei pirkti Creatina, ka salia jo imti geriausiai? Pagrinde man jegai, dar noretus biski didesniu atrodyt ( kaip visada didesniu ranku, Korpusas visai nieko atrodo- truksta tikro 6 packo, kojos nuo begiojimo pastovaus irgi issivysciusios, aisq gali but ir didesnes big_smile )
3) Turit gal ka kita patart, gal imti koki proteina, pradziai ir pilnai mityba susiderint, tik noriu as maksimaliai sprogstama jega isvystit, jega.

P.s. Tikiuos ne per daug parasiau, sita foruma neretai pavartydavau, bet vis nesusiruosdavau pasiklaust nieko. Skaiciau kad Creatinas tinka i imtynes ir panasius sportus del to ir klausiu apie ji

P.p.s. imtyniavau dziudo nuo 9 metu iki mzdg 13. Poto po biski eidavau stangeles pakelnot, namu salygom, pries mzdg metus baigiau savo treniruotes kacialkoj.

Paskutinį kartą taisė imtynes (2009-03-25 02:42)

Neprisijungęs

Mycha
Naujas dalyvis

#237 2009-03-26 19:53

Daug skaityt  fuckyou

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#238 2009-03-26 21:42

imtynes rašė:

Sveiki,

Situacija:
Yra toks dalykas kad mastau eit sportuot i fitneso kluba. Pries metus ejau i "kacialka" pusmeti~ aktyviai, bet poto isejo tiap kad db Jav gyvenu.. Krc dalykas toks kad sportavau nuo pavasario iki sios ziemos nelabai daug ( tai yra - eidavau begiot, su hanteliais pasportuodavau, nugaros pagrindiniai pratimai, krutine kazkaip be stangos, rankos etc. ), ir visa ziema 3 menesius ejau shulej i imtynes.
    Ten numeciau 5kg+ svorio, sezonas imtyniu baiges svorio mest nebereik, reik raumenu biski . Dabar mastau pirkti Creatina ir varyt i ta sporto sale - man mase ne pagrindinis tikslas . Pagrinde sprogstamosios jegos(turiu omeny kazka pns i sprinta) man reikia, istvermes ir paprastos jegos. Del to mastau apie Kreatina
Duomenys : Ugis 172~175 ( nlb turiu normalaus metro su europietiskais vienetais..). Sveriu dabar apie 65kg(buvo pries ziema 70++)
Del prieparatu:
1) Ar apsimoka naudoti creatina is karto, ir naudoti ji iki imtyniu sezono pradzios ( prasides treniruotes pas mane 6x savaitej,  varzybos noriu tikrai geros formos but)
2) Jei pirkti Creatina, ka salia jo imti geriausiai? Pagrinde man jegai, dar noretus biski didesniu atrodyt ( kaip visada didesniu ranku, Korpusas visai nieko atrodo- truksta tikro 6 packo, kojos nuo begiojimo pastovaus irgi issivysciusios, aisq gali but ir didesnes big_smile )
3) Turit gal ka kita patart, gal imti koki proteina, pradziai ir pilnai mityba susiderint, tik noriu as maksimaliai sprogstama jega isvystit, jega.

P.s. Tikiuos ne per daug parasiau, sita foruma neretai pavartydavau, bet vis nesusiruosdavau pasiklaust nieko. Skaiciau kad Creatinas tinka i imtynes ir panasius sportus del to ir klausiu apie ji

P.p.s. imtyniavau dziudo nuo 9 metu iki mzdg 13. Poto po biski eidavau stangeles pakelnot, namu salygom, pries mzdg metus baigiau savo treniruotes kacialkoj.

Pirmiausia pradėk treniruotis ir mityba suderink, gali proteino pasiimt, jei sunku iš maisto surikt baltymus, o vėliau kai isivažiuosi kažką daugiau galėsi pasiimt, kad ir tą pati kreatiną, dar nepamiršk vitaminų ir mineralų.

Neprisijungęs

Tomsis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-03
Žinutės: 42

#239 2009-03-29 16:25

Sveiki, ka tik pradejau  eiti i kacialke ir ar man nereikia pirkt papildu ir pan.? Ugis 1.67 svoris 52 kg 14 metu. Valgau po 5-6 kartus per diena. butu gerai, kad paarasytumet geriausius produktus smile thx

Paskutinį kartą taisė Tomsis (2009-03-29 16:27)

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#240 2009-03-29 16:26

Tomsis rašė:

Sveiki, ka tik pradejau  eiti i kacialke ir ar man nereikia pirkt papildu ir pan.? Ugis 1.67 svoris 52 kg 14 metu.

nereikia. visu pirma mokinkis tinkama mityba pasydaryt. tai kurkas svarbiau wink

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#241 2009-03-29 16:27

Tomsis rašė:

Sveiki, ka tik pradejau  eiti i kacialke ir ar man nereikia pirkt papildu ir pan.? Ugis 1.67 svoris 52 kg 14 metu.

Pirma pradėk treniruotis ir normaliai maitintis, papildų tau nereikia, nebent vitaminų, žuvų taukų ir pan.

Neprisijungęs

Tomsis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-06-03
Žinutės: 42

#242 2009-03-29 16:30

studentas rašė:

Tomsis rašė:

Pirma pradėk treniruotis ir normaliai maitintis, papildų tau nereikia, nebent vitaminų, žuvų taukų ir pan.

Nu as siaip geriu zuvu tauku, kalcio. O kokie geriausi produktai butu?

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#243 2009-03-29 16:39

Tomsis rašė:

studentas rašė:

Tomsis rašė:

Nu as siaip geriu zuvu tauku, kalcio. O kokie geriausi produktai butu?

Multivitaminu ir mineralu reiketu. O produktai butu: angliavandeniai - ivairiu grudu koses, darzoves, baltymai - mesa (vistiena, jautiena), zuvis, kiausiniai, varske...

Neprisijungęs

dovjan
Dažnas senbūvis
Žinutės: 985
Atsiliepimai: 2

#244 2009-04-03 15:31

Nuo keliu metu gali  naudoti Gainer 2 , ar jis patikimas , arpagal kaina geras ,gal  bandet kas ? apsimoka imti? Iskart aciu smile

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#245 2009-04-03 17:12

Jankys rašė:

Nuo keliu metu gali  naudoti Gainer 2 , ar jis patikimas , arpagal kaina geras ,gal  bandet kas ? apsimoka imti? Iskart aciu smile

Mano manymu nera nustatyto amziaus nuo keliu metu galima naudoti papildus. Tiem kas nors kiek suvokia apie sporta, jauciu ent toks klausimas neiskyla, tagi mano isvada butu geriau tu vyras pasidomek siuo sportu, papildais, mitybom, poilsiu...

Neprisijungęs

domukas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-04-06
Žinutės: 2

#246 2009-04-06 10:07

Sveiki, norėjau pasiteirauti dėl papildų vartojimo, man ne už kalnų 17 metų, sporto klubą lankau maždaug 3 mėnesius, po 3 kartus per savaitę. Iki šiol treniravausi pagal sudarytą programą pradedantiesiems . Dabar programą žada keisti, mano ūgis apie 190 cm svoris apie 73 kg. Žinau, kad trūksta masės, kažkada jos turėjau pakankamai svėriau virš 80 kg bet man kaip paaugliui buvo per daug. Grįžtant prie papildų, norėčiau vartoti tokius, kurie nekenktų sveikatai, pvz.: kaip metalas, kai kuriems draugams pasireiškė nemažai šalutinių poveikių. Treneris man siūlė amino rūgštis ir dar kažką dabar neprisimenu. Nenoriu būti kultūristas, tiesiog noriu, kad mano raumenys būtų išvystyti ir t.t. žinau, kad jei sporto klubą lankyčiau du metus, viso šito pasiekčiau ir be papildų, bet artėja vasarą noriu šiek tiek masės ir raumenų priaugti, jei sąžiningai treniruočiausi 3 4 kartus per savaitę suderinčiau mitybą ar įmanoma per du mėnesius vartojant papildus pasiekti kažkokį progresą ? nesakau, kad po dviejų mėnesių jau būsiu raumenų kalnas, bet ar per tą laikotarpį įmanoma pakankamai sustiprinti pilvo krūtinės rankų raumenis ?
Ačiū už atsakymą.

Neprisijungęs

Sirva
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-03-11
Žinutės: 43

#247 2009-04-06 10:59

domukas rašė:

Sveiki, norėjau pasiteirauti dėl papildų vartojimo, man ne už kalnų 17 metų, sporto klubą lankau maždaug 3 mėnesius, po 3 kartus per savaitę. Iki šiol treniravausi pagal sudarytą programą pradedantiesiems . Dabar programą žada keisti, mano ūgis apie 190 cm svoris apie 73 kg. Žinau, kad trūksta masės, kažkada jos turėjau pakankamai svėriau virš 80 kg bet man kaip paaugliui buvo per daug. Grįžtant prie papildų, norėčiau vartoti tokius, kurie nekenktų sveikatai, pvz.: kaip metalas, kai kuriems draugams pasireiškė nemažai šalutinių poveikių. Treneris man siūlė amino rūgštis ir dar kažką dabar neprisimenu. Nenoriu būti kultūristas, tiesiog noriu, kad mano raumenys būtų išvystyti ir t.t. žinau, kad jei sporto klubą lankyčiau du metus, viso šito pasiekčiau ir be papildų, bet artėja vasarą noriu šiek tiek masės ir raumenų priaugti, jei sąžiningai treniruočiausi 3 4 kartus per savaitę suderinčiau mitybą ar įmanoma per du mėnesius vartojant papildus pasiekti kažkokį progresą ? nesakau, kad po dviejų mėnesių jau būsiu raumenų kalnas, bet ar per tą laikotarpį įmanoma pakankamai sustiprinti pilvo krūtinės rankų raumenis ?
Ačiū už atsakymą.

Sveikas, gali drasiai naudoti creatina proteina amino rugstys vitaminus tau kaip pradedanciajam tikrai uzteks ir jie nekenkia sveikatai bet svarbiausia visada bus pagrinde mityba. Susitelk i mityba ir ziurek kad gautum baltymu 2g vienam tavo kuno kg ir angliavandeniu 4-5 g ir manau per 2-3 menesius tikrai sustiprinsi kuna ir prades matytis rezultatai jei saziningai dirbsi ir ilsesies:) sekmes!

Neprisijungęs

Arnisimo
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-19
Žinutės: 30

#248 2009-04-06 11:31

man tuoj 17, 182/65 ryskiai reikia mases nors kazkiek, zadu pirkti mega mass 3000 arba whey gainer koki. skaiciau, kad porcija 165g !! cia porcija ta tinka kiekvienam, ar man, pradedanciam (sportuoju 4men.) tikrai tiek reiktu ar maziau, nes ir isleisiu 200lt per kelias sav. tada hmm vien nuo proteino (norejau pirkti universal 100% whey gold kazkoki) nelabai koks progresas bus, kreatino dar bijau pirkti, kazkaip jis man stipresnis atrodo.. mityba 5-6kartus valgau jau zinau ka tikrai, skaiciau cia, ir man (einu i impulsa) pagal sudaryta programa trenerio sportuoju jau 4men. gal man paprasyt, kad sudarytu baziniu pratimu, nes skaiciau, kad su shtanga ir hanteliais zymiai geriau masei nei su tais treniruokliais ? jusu nuomone labai svarbi, todel noreciau isgirsti pries klausiant trenerio smile tikiuos nenusishnekejau kazkur. ^^

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#249 2009-04-06 11:35

Jei tik pradejai sportuot, tai ir saugo tave, uztat su treniruokliais pradzioj dave... Veliau, isisavinus technika ir pripratus prie kruviu geriau butu dirbti su svarmenimis... Jei sportuoji 4 men ir s... nemali, - pats laikas pradet dirbt su stangom ir hanteliais...
Geras geineris mases uzsiaugint padetu...
Kreatinas irgi geras papildas, ir nieko ten stipraus nera, - jei skaitei, tai turejai suprast...

Neprisijungęs

Arnisimo
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-19
Žinutės: 30

#250 2009-04-06 12:19

nu suprantu, kad saugo, nes pas mane truputuka stuburas pakrypes, nedaug, bet truputi, ten impulse ant kamuoliu to guminio pasivartau,baseina nueinu 2-3kart paplaukioju tai gal ir gerai. bet turiu omeny jei wartosiu vien mega mass 3000 ta ar nereiktu prideti ko nors ? nu kas veiksmingiausiai butu ? kreatinas,proteinas, aminkes prie gainerio ? ar tiesiog uzteks jo su gera mityba, nes pagal kaina ir kokybe nezinau geresnio nei mega mass 3000 , baltymu ir angliu santykis mane tenkina.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net