Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 17
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » naturalaus testosterono atstatymas po ilgos steroidu terapijos
- Sirvan
- Piziaus sugyventinis
- Vietovė: Piziaus lova
- Registravosi: 2015-10-27
- Žinutės: 493
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 0
#301 2015-12-09 19:45
Re: naturalaus testosterono atstatymas po ilgos steroidu terapijos
Tavo hormonai normos ribose. Kokiu tikslu tu geri clomida bent isivaizduoji pats ?
Neprisijungęs
- VRS
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2015-11-21
- Žinutės: 17
#302 2015-12-09 20:04
Sirvan rašė:
Tavo hormonai normos ribose. Kokiu tikslu tu geri clomida bent isivaizduoji pats ?
Taip isivaizduoju,kad pasiekti 29metu vyro normalias testo ribas,nes testas yra matuojamas ne tik pagal min max riba,o ir pagal amziu...(prie visa to ir savijauta normalia).beskaitant foruma buvau rades lenteles testo lygiui pagal amziaus kategorija.mano testo lygis kaip 50-60metu.
Paskutinį kartą taisė VRS (2015-12-09 20:05)
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
- Registravosi: 2011-03-15
- Žinutės: 3797
- Atsiliepimai: 13
#303 2015-12-09 20:04
VRS rašė:
nenugalimas rašė:
VRS rašė:
Pakartotinas ejo tik E2.po 2 savaiciu vartojimo.daug kur raso taip daryti,kad nenumusti per daug.
Pilnas tyrimas yra darytas pries 2-3 savaites.
Pirmine diskusija 11lape.
P.s pasikartosiu nuo 19metu iki 25metu gyno buvo.tada 25m isoperuota,o ~27metu pradejo atsinaujinti vel,buvau pas daktarus atsakymas neaisku nuo ko ir pasiule siuntima i ligonine.siuo metu 29metai gyno toliau didejo, po skalpeliu gultis nera noro vel.tyrimus dariau privaciai.
Kas keisciausia E2 didesnis 2vnt nei pries,taciau gyno pasikeites i gera puse, guzai kazkiek sumazejo ir skausmas atslugo.gal kam dar kokiu minciu buto?Po 1 tab letro per savaite, arba aromasino po viena tab per savaite palaikyt menesi ir kartot tyrimus, bet geriau bandyt susirast koki urloga ar endokrinologa kuris priziuretu vartojima, jei pats nenusimanai, nes gali dar ir pablogint situacija su libido. Reikejo ir testo tyrima pasidaryt..
Kaip suprantu aromasina ar letro naudoti,kad e2 musti?poliklinikos daktarais pasibaisejau,pamacius gyno jie siuntinejo vienas nuo kito,normaliai visu net hormonu neistyre,ju siulimas ligonine,o ligonineje siulo stebeti situacija arba skalpelis,nieks nesiule gydyti.privaciai siuo metu nera galimybiu lankytis.prisidaryti bedu daugiau tikrai nesinoreto..
Toliau vartojant clomida ir arimidexa yra galimybe,kad visai isnyks gyno?
Konsultavausi su pazystamais dirbanciais medicinoje,buvo pasakymas,hormonai normos ribose,tad ir gyno netureto buti.
Privaciai su daktarais irgi ne geresne situacija. Gyno lenda nes per mazai androgenu, arba (ir) per daug E2,prl ir dar kitu hormonu itaka gali but, bet sitie pagrindiniai. Tau esme yra pakelti testa ir sumazint E2. Clomidas kelia testa, bet kelia ir E2, arimidexas siektiek kelia testa ir mazina E2, bet nustojus vartot vel gali pakilt E2. Aromasinas musa stipriai E2, nustojus vartot nera rebound'o, bet jei numusi per daug bus problemu su libido.. letrozole labai stipriai musa E2, kelia siek tiek teso, bet nustojus vartot E2 rebound'as yra. Galima varyt clomida + aromasina arba viena aromasina, bet turi pastoviai darytis tyrimus, sekt savijauta, bendra kraujo tyrima daryt, kepenu fermentu neprosal butu.. bet cia tik patarimai ir pamastymai, kaip daryt turi nusprest tavo gyditojas(kur ji rast bbzn).
Sita tema turetu visi tie skaityt "ka patartumet pirmam kursui", nes visu laukia tokia situacija, anksciau ar veliu.
Paskutinį kartą taisė nenugalimas (2015-12-09 20:06)
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
- Vietovė: Vaistinė
- Registravosi: 2012-11-20
- Žinutės: 1683
- Atsiliepimai: 10
#304 2015-12-09 20:15
VRS rašė:
Sirvan rašė:
Taip isivaizduoju,kad pasiekti 29metu vyro normalias testo ribas,nes testas yra matuojamas ne tik pagal min max riba,o ir pagal amziu...(prie visa to ir savijauta normalia).beskaitant foruma buvau rades lenteles testo lygiui pagal amziaus kategorija.mano testo lygis kaip 50-60metu.
Tos lenteles tik gaires, bet nera tikslios...kad testo 12 nereiskia kad savijauta bus lieva, cia ne tik nuo jo priklauso viskas...yra kas gyvena normaliai su 10-15 testo ir nesuka galvos, jei visalaika toks buvo...daleiskim pas tave testo yra 25, bet shgb 38...o pas kita testo 12, bet shgb 15...kuris geriau jausis cia dar klausimas...be to dar priklauso kur tyrimus dareisi, as neseniai pradejau manyti, kad skirtumas tarb labiu gali buti vos ne 50%...o endokrinologas man pasake taip - gydo tik kai yra dvi sudetines dalys, t.y. paciento nusiskundimai ir kraujo tyrimai, jei nusiskundimu yra, o tyrimai blogi - gydo, jei nors vieno is tu daliu ner, tavo bedos, viskas pas tave ok...o tavo normalus testas tokiame amziuje gali buti nuo 10 iki 25...as pagal tyrimus pusantru (o gal ir daugiau metu) prasedejau su 7-11 testo, db pasidariau tyrimus, rode 19, o savijauta tai nepasakyciau kad labai pasikeite, gal kazkiek nuotaika pakilo ir jegu prisidejo, bet tik tiek nezymiai, taip kad ne viskas tik I sita skaiciu susiveda...gali buti bedu su skydliauke, kepenimis, inkstais, diabetu, prostata ir pan...visa tai yra susije, ir jei kazkas vienas issiderine, visi kiti irgi stringa...
P.S. gydytojo normalaus pas mus nerasi, mes jau isieskojom ir isbandem, jiems lytiniai hormonai yra nelabai idomus...
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-12-09 20:19)
Neprisijungęs
- VRS
- Naujas dalyvis
#305 2015-12-09 20:16
nenugalimas rašė:
VRS rašė:
nenugalimas rašė:
Po 1 tab letro per savaite, arba aromasino po viena tab per savaite palaikyt menesi ir kartot tyrimus, bet geriau bandyt susirast koki urloga ar endokrinologa kuris priziuretu vartojima, jei pats nenusimanai, nes gali dar ir pablogint situacija su libido. Reikejo ir testo tyrima pasidaryt..
Kaip suprantu aromasina ar letro naudoti,kad e2 musti?poliklinikos daktarais pasibaisejau,pamacius gyno jie siuntinejo vienas nuo kito,normaliai visu net hormonu neistyre,ju siulimas ligonine,o ligonineje siulo stebeti situacija arba skalpelis,nieks nesiule gydyti.privaciai siuo metu nera galimybiu lankytis.prisidaryti bedu daugiau tikrai nesinoreto..
Toliau vartojant clomida ir arimidexa yra galimybe,kad visai isnyks gyno?
Konsultavausi su pazystamais dirbanciais medicinoje,buvo pasakymas,hormonai normos ribose,tad ir gyno netureto buti.Privaciai su daktarais irgi ne geresne situacija. Gyno lenda nes per mazai androgenu, arba (ir) per daug E2,prl ir dar kitu hormonu itaka gali but, bet sitie pagrindiniai. Tau esme yra pakelti testa ir sumazint E2. Clomidas kelia testa, bet kelia ir E2, arimidexas siektiek kelia testa ir mazina E2, bet nustojus vartot vel gali pakilt E2. Aromasinas musa stipriai E2, nustojus vartot nera rebound'o, bet jei numusi per daug bus problemu su libido.. letrozole labai stipriai musa E2, kelia siek tiek teso, bet nustojus vartot E2 rebound'as yra. Galima varyt clomida + aromasina arba viena aromasina, bet turi pastoviai darytis tyrimus, sekt savijauta, bendra kraujo tyrima daryt, kepenu fermentu neprosal butu.. bet cia tik patarimai ir pamastymai, kaip daryt turi nusprest tavo gyditojas(kur ji rast bbzn).
Sita tema turetu visi tie skaityt "ka patartumet pirmam kursui", nes visu laukia tokia situacija, anksciau ar veliu.
Supratau,reiks mastyt kur normalu gydytoja rasti.didelis aciu
Paskutinį kartą taisė VRS (2015-12-09 20:17)
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 889
- Atsiliepimai: 11
#306 2015-12-09 20:25
iparado rašė:
VRS rašė:
Sirvan rašė:
Tos lenteles tik gaires, bet nera tikslios...kad testo 12 nereiskia kad savijauta bus lieva, cia ne tik nuo jo priklauso viskas...yra kas gyvena normaliai su 10-15 testo ir nesuka galvos, jei visalaika toks buvo...daleiskim pas tave testo yra 25, bet shgb 38...o pas kita testo 12, bet shgb 15...kuris geriau jausis cia dar klausimas...be to dar priklauso kur tyrimus dareisi, as neseniai pradejau manyti, kad skirtumas tarb labiu gali buti vos ne 50%...o endokrinologas man pasake taip - gydo tik kai yra dvi sudetines dalys, t.y. paciento nusiskundimai ir kraujo tyrimai, jei nusiskundimu yra, o tyrimai blogi - gydo, jei nors vieno is tu daliu ner, tavo bedos, viskas pas tave ok...o tavo normalus testas tokiame amziuje gali buti nuo 10 iki 25...
Dėl šios priežasties yra referentinės normos ribos, t.y. normos ribos pagal analizatorių, kuriuo tyrimas buvo atliktas, visi analizatoriai turi būti kliniškai patvirtinti, blogų nėra. Rezultatas skiriasi, bet tuo pačiu ir normos kitos būna šalia parašytos.
Dar daug sumaišties įneša matavimo vienetai.
Jokio skirtumo, kur darai - rezultatas gali būti norma arba ne norma. Kelių milimolių skirtumas klinikinės reikšmės neturi.
Be viso to prisideda tokie dalykai kaip kraujo paėmimo technika, laikas iki analizatoriaus, laikymas iki analizatoriaus, skirtingi reagentai mėgintuvėliuose - veiksniai kurių neįtakosi. Ką jau bekalbėti pavalgęs/nepavalgęs/rytas/vakaras ir t.t. ..
Suma sumarum, jei įžvelgi labai didelę problemą tame darykis visada tyrimus vienoje vietoje. Kliniškai šitie skirtumai neturi įtakos.
Paskutinį kartą taisė mauglis (2015-12-09 20:26)
Neprisijungęs
- VRS
- Naujas dalyvis
#307 2015-12-09 20:26
iparado rašė:
VRS rašė:
Sirvan rašė:
Tos lenteles tik gaires, bet nera tikslios...kad testo 12 nereiskia kad savijauta bus lieva, cia ne tik nuo jo priklauso viskas...yra kas gyvena normaliai su 10-15 testo ir nesuka galvos, jei visalaika toks buvo...daleiskim pas tave testo yra 25, bet shgb 38...o pas kita testo 12, bet shgb 15...kuris geriau jausis cia dar klausimas...be to dar priklauso kur tyrimus dareisi, as neseniai pradejau manyti, kad skirtumas tarb labiu gali buti vos ne 50%...o endokrinologas man pasake taip - gydo tik kai yra dvi sudetines dalys, t.y. paciento nusiskundimai ir kraujo tyrimai, jei nusiskundimu yra, o tyrimai blogi - gydo, jei nors vieno is tu daliu ner, tavo bedos, viskas pas tave ok...o tavo normalus testas tokiame amziuje gali buti nuo 10 iki 25...as pagal tyrimus pusantru (o gal ir daugiau metu) prasedejau su 7-11 testo, db pasidariau tyrimus, rode 19, o savijauta tai nepasakyciau kad labai pasikeite, gal kazkiek nuotaika pakilo ir jegu prisidejo, bet tik tiek nezymiai, taip kad ne viskas tik I sita skaiciu susiveda...gali buti bedu su skydliauke, kepenimis, inkstais, diabetu, prostata ir pan...visa tai yra susije, ir jei kazkas vienas issiderine, visi kiti irgi stringa...
P.S. gydytojo normalaus pas mus nerasi, mes jau isieskojom ir isbandem, jiems lytiniai hormonai yra nelabai idomus...
Nekokia situacija pas mus gaunas.ka vartojai,kad testas pakilo?reiks man pasidaryti tyrimus kitoje klinikoje ir sulyginti.nebuto savijauta prasta,libido sumazejes ir gyno,tai sedeciau ramus.
P.s Mauglis,super paaiskinai
Paskutinį kartą taisė VRS (2015-12-09 20:29)
Neprisijungęs
- Sirvan
- Piziaus sugyventinis
#308 2015-12-09 21:04
VRS rašė:
Sirvan rašė:
Tik zaidi su savo hormonais ir dar daugiau bedu prisidarysi. E2 pas tave norma jei nori vistiek numust i zemumas imk letrozole ir isvis birka nebestoves.
Neprisijungęs
- VRS
- Naujas dalyvis
#309 2015-12-09 21:21
Sirvan rašė:
VRS rašė:
Sirvan rašė:
Tik zaidi su savo hormonais ir dar daugiau bedu prisidarysi. E2 pas tave norma jei nori vistiek numust i zemumas imk letrozole ir isvis birka nebestoves.
Ka tada pasiulysi,kad nebuto gyno,savijauta pagereto ir libido?
Paskutinį kartą taisė VRS (2015-12-09 21:26)
Neprisijungęs
- Sirvan
- Piziaus sugyventinis
#310 2015-12-09 21:24
Ieskot kame beda. Tyrimai geri hormonu. Pats turiu ta gyno sausi operacija. Jei hormonai norma, o lenda gyno tik pjaut telieka.
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
- Registravosi: 2011-03-15
- Žinutės: 3797
- Atsiliepimai: 13
#311 2015-12-09 22:06
Sirvan rašė:
Ieskot kame beda. Tyrimai geri hormonu. Pats turiu ta gyno sausi operacija. Jei hormonai norma, o lenda gyno tik pjaut telieka.
Tai gyno speju nuo kursu atsirado, nes niekad nenaudojai AI? Nes nuodas, ane? Kokios tavo nuomone gyno atsirdimo priezastis? Del kokiu bedu jis gali atsirast?
Neprisijungęs
- Sirvan
- Piziaus sugyventinis
#312 2015-12-09 22:17
Naudojau AI. O durnas buvau, kad naudojau galejau senai isipjaut.
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#313 2015-12-09 22:57
mauglis rašė:
iparado rašė:
VRS rašė:
Tos lenteles tik gaires, bet nera tikslios...kad testo 12 nereiskia kad savijauta bus lieva, cia ne tik nuo jo priklauso viskas...yra kas gyvena normaliai su 10-15 testo ir nesuka galvos, jei visalaika toks buvo...daleiskim pas tave testo yra 25, bet shgb 38...o pas kita testo 12, bet shgb 15...kuris geriau jausis cia dar klausimas...be to dar priklauso kur tyrimus dareisi, as neseniai pradejau manyti, kad skirtumas tarb labiu gali buti vos ne 50%...o endokrinologas man pasake taip - gydo tik kai yra dvi sudetines dalys, t.y. paciento nusiskundimai ir kraujo tyrimai, jei nusiskundimu yra, o tyrimai blogi - gydo, jei nors vieno is tu daliu ner, tavo bedos, viskas pas tave ok...o tavo normalus testas tokiame amziuje gali buti nuo 10 iki 25...
Dėl šios priežasties yra referentinės normos ribos, t.y. normos ribos pagal analizatorių, kuriuo tyrimas buvo atliktas, visi analizatoriai turi būti kliniškai patvirtinti, blogų nėra. Rezultatas skiriasi, bet tuo pačiu ir normos kitos būna šalia parašytos.
Dar daug sumaišties įneša matavimo vienetai.
Jokio skirtumo, kur darai - rezultatas gali būti norma arba ne norma. Kelių milimolių skirtumas klinikinės reikšmės neturi.
Be viso to prisideda tokie dalykai kaip kraujo paėmimo technika, laikas iki analizatoriaus, laikymas iki analizatoriaus, skirtingi reagentai mėgintuvėliuose - veiksniai kurių neįtakosi. Ką jau bekalbėti pavalgęs/nepavalgęs/rytas/vakaras ir t.t. ..
Suma sumarum, jei įžvelgi labai didelę problemą tame darykis visada tyrimus vienoje vietoje. Kliniškai šitie skirtumai neturi įtakos.
Na gydytojai kiek kitaip sneka apie tyrimus...turbut ne be priezasties nenori pripazinti privaciu labiu tyrimu, kai eini valdiskai gydytis...normos tai normos, o koks netikslumas ar paklaida galima vienai ar kitai irangai? sestadieni dariausi tyrimus santariskese, parode tiek testo kiek dar neesu mates pas save, dabar tik gailiuosi kad nenuvaziavau iskarto po to I privacia labe palyginimui padaryti, sekanti karta butinai taip darysiu, zesim koks tas realus skirtumas gaunasi...endokrinologe sake, kad skirtumas gali buti gana didelis, nesvarbu kokios normos, jos juk pagal aparata nustatomos, bet faktine norma visur ta pati turi buti...jei yra 19 moliu, tai ir yra 19 moliu, o ne tai kad vienur parodys 12, kitur 19...
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-12-09 22:58)
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#314 2015-12-09 22:59
VRS rašė:
iparado rašė:
VRS rašė:
Taip isivaizduoju,kad pasiekti 29metu vyro normalias testo ribas,nes testas yra matuojamas ne tik pagal min max riba,o ir pagal amziu...(prie visa to ir savijauta normalia).beskaitant foruma buvau rades lenteles testo lygiui pagal amziaus kategorija.mano testo lygis kaip 50-60metu.Tos lenteles tik gaires, bet nera tikslios...kad testo 12 nereiskia kad savijauta bus lieva, cia ne tik nuo jo priklauso viskas...yra kas gyvena normaliai su 10-15 testo ir nesuka galvos, jei visalaika toks buvo...daleiskim pas tave testo yra 25, bet shgb 38...o pas kita testo 12, bet shgb 15...kuris geriau jausis cia dar klausimas...be to dar priklauso kur tyrimus dareisi, as neseniai pradejau manyti, kad skirtumas tarb labiu gali buti vos ne 50%...o endokrinologas man pasake taip - gydo tik kai yra dvi sudetines dalys, t.y. paciento nusiskundimai ir kraujo tyrimai, jei nusiskundimu yra, o tyrimai blogi - gydo, jei nors vieno is tu daliu ner, tavo bedos, viskas pas tave ok...o tavo normalus testas tokiame amziuje gali buti nuo 10 iki 25...as pagal tyrimus pusantru (o gal ir daugiau metu) prasedejau su 7-11 testo, db pasidariau tyrimus, rode 19, o savijauta tai nepasakyciau kad labai pasikeite, gal kazkiek nuotaika pakilo ir jegu prisidejo, bet tik tiek nezymiai, taip kad ne viskas tik I sita skaiciu susiveda...gali buti bedu su skydliauke, kepenimis, inkstais, diabetu, prostata ir pan...visa tai yra susije, ir jei kazkas vienas issiderine, visi kiti irgi stringa...
P.S. gydytojo normalaus pas mus nerasi, mes jau isieskojom ir isbandem, jiems lytiniai hormonai yra nelabai idomus...Nekokia situacija pas mus gaunas.ka vartojai,kad testas pakilo?reiks man pasidaryti tyrimus kitoje klinikoje ir sulyginti.nebuto savijauta prasta,libido sumazejes ir gyno,tai sedeciau ramus.
P.s Mauglis,super paaiskinai
vartojau Clomida ir Tamoxa pries kelis menesius, po to tik ZMA ir L-dopa 5 dienas geriau, bet nemanau kad cia nuo sito, greiciausiai taip apsitvarke ir viskas...
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#315 2015-12-09 23:04
sveiki, vakar eidamas pro veterinerine pamaciau vitrinoj metano pakuote. ten buvo 50tabs. siandien jauciu kad testas pakrites, koki siulytumet pct?
ir ar reikia clomido jei sportuoji su kursuojanciu..nu vistien jis iskviepia ora, tu ikvepi, tai kaip ir gauni pats tos farmos.. dar jei po jo stanga imi ir biski prakaito patenka ant odos, kiek girdejau per oda irgi yra vartojama...
Neprisijungęs
- Arnoldas
- buvęs ArnoldasWFF
- Registravosi: 2009-04-21
- Žinutės: 1647
- Atsiliepimai: 4
#316 2015-12-09 23:07
uztenka vien pasisveikint su kursuojanciu ir be clomido neapsieisi:D
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#317 2015-12-09 23:09
tai jei pasisveikinciau su 3 vartotojais ta diena, kiek hcg ir clomido reikia? ar niekas nepades ir reikia butinai jungti testa?
Neprisijungęs
- Arnoldas
- buvęs ArnoldasWFF
- Registravosi: 2009-04-21
- Žinutės: 1647
- Atsiliepimai: 4
#318 2015-12-10 00:01
tada jau trt belieka...
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#319 2015-12-10 00:14
iparado rašė:
bet faktine norma visur ta pati turi buti...jei yra 19 moliu, tai ir yra 19 moliu, o ne tai kad vienur parodys 12, kitur 19...
Nu tą ir sakau, kad faktinė norma negali būti ta pati dėl skirtingo nustatymo metodo, niekas nevertina absoliutaus skaičiaus, jei nėra šalia normos.. Paprasčiau skirtingas heparino kiekis mėgintuvėlyje priklausomai nuo gamintojo gali iškreipti rezultatus, dėl to vertini tyrimą pagal tas normas, kurias duoda laboratorija, o ne absoliutų skaičių.
Supaprastintai
Laboratorijoje A išmatuoja kiekį 15nmol/l ir šalia prideda normą 13-34nmol/l. Laboratorijoje B tą pačia dieną rodo 10nmol/l ir šalia norma 9-29nmol/l. Kuris tyrimas bus atliktas tiksliau?
Ar yra kliniškai reikšmingas skirtumas tarp jų?
Kaip įtakoja tolimesnę gydymo strategija jei randi 10 ir 15?
Čia primena kW skaičiavimą 1,9tdi golfui, nes labai skirtumas ar likę 58 ar 60, o tas stendas, kuris rodo daugiau/mažiau yra neteisingas.
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#320 2015-12-10 08:01
Ok tai pagal ka td yra nusprendziama kad zmogui reikia gydymo,jei vienoje labeje tu telpi i normas,o kitoje ne...nes is tavo sneku atrodo kad tyrimai nieko naudingo neparodo ir vadovautis reikia bbz kuo...kaip kursavusiam nuspresti pv ar jam reik pct ar ne,jei vienur parodys zemiau normos tyrimus,o kitur virs normos...ir kiek dariausi skirtingose labese tyrimus,visur zemutine riba buvo 7,ta pati sake ir endo,tos mano minetos gaires irgi piesia 7-29 mol,tai i kaziureti td? Realiai suprantu ka nori pasakyti,bet as sneku apie situacija kai vienoje labeje tu esi prie pat ribos,pagal ju normas, kitoje labeje tuo paciu metu esi tarkime per viduri,pagal ju normas.....tai cia netikslumas ar kas? Ir kuo td vadovautis?
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-12-10 08:09)
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#321 2015-12-10 14:49
Skaičiai lieka skaičiais, skaičių niekas negydo.
Tarkim kalio kiekis 2,5mmol/l norma ar ne norma? - turbūt bet kuriam žmogui atrodo ne norma. Bet gydytojui, kuris atliks klinikinį ištyrimą, o tyrimo duomenis vertins žinodamas preanalizinius ir analizinius veiksnius, gali atrodyti pakankamai normalus skaičius.
Tai raktažodis ir yra "preanaliziniai ir analizinei veiksniai" - nemėgsta vertinti kitų įstaigų tyrimų, nes nežino analizinių veiksnių. Kiti žinodami preanalizinius veiksnius gali, tą dieną nevertinti tyrimo pvz. žino, kad tą pamaina dirba sesutė, kuri prieš paimdama kraują mėgsta pamušt per ranką ir t.t.
Netikslumas? - Galbūt. Ar reikšmingas? - Nemanau. Ar bus skirtumas nuo žinojimo, kad pas tave golfe 61 ar 65kW?
Kuo vadovautis? - Turbūt gydytojų rekomendacijom. Viską įvertinę gali pasakyti kažką. Jeigu pats eksperimentuoji ten beleką ir lakstai nuo vieno pas kito, bet vis tiek visi blogi, gal reikėtų susirūpinti kitokia sveikata.
Čia labiau primena hipochondrija, o ne hipogonadizmą, nors turbūt jie jau persipynę pas jus
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#322 2015-12-10 15:11
mauglis rašė:
Tarkim kalio kiekis 2,5mmol/l norma ar ne norma? - turbūt bet kuriam žmogui atrodo ne norma. Bet gydytojui, kuris atliks klinikinį ištyrimą, o tyrimo duomenis vertins žinodamas preanalizinius ir analizinius veiksnius, gali atrodyti pakankamai normalus skaičius.
Tai raktažodis ir yra "preanaliziniai ir analizinei veiksniai" - nemėgsta vertinti kitų įstaigų tyrimų, nes nežino analizinių veiksnių. Kiti žinodami preanalizinius veiksnius gali, tą dieną nevertinti tyrimo pvz. žino, kad tą pamaina dirba sesutė, kuri prieš paimdama kraują mėgsta pamušt per ranką ir t.t.
Netikslumas? - Galbūt. Ar reikšmingas? - Nemanau. Ar bus skirtumas nuo žinojimo, kad pas tave golfe 61 ar 65kW?
Kuo vadovautis? - Turbūt gydytojų rekomendacijom. Viską įvertinę gali pasakyti kažką. Jeigu pats eksperimentuoji ten beleką ir lakstai nuo vieno pas kito, bet vis tiek visi blogi, gal reikėtų susirūpinti kitokia sveikata.
Čia labiau primena hipochondrija, o ne hipogonadizmą, nors turbūt jie jau persipynę pas jus
Na jeigu gydytojai remiasi tais faktais, kurie pasak taves nera reiksmingi (laboratoriju rodmenys) tai visai cia supainiota viskas...nes db gaunasi tavo sneka snekant, kad tyrimai realiai netikslus, ir nereikia per daug I juos ziureti, bet gydytojai, atlike klinikini tyrima, matydami tuos pacius skaicius, jau spres reikia gydymo ar ne, tai ka zinau, tai jeigu netikslu, tai kam jais vadovautis ir kaip galima jais vadovautis, nebent nori pasakyti, kad paprastiems zmones nederetu uzsiimti savianalize I patiketi tai gydytojams, tik vot sunku su jais pas mus yra...bet seip apskritai mes apie skirtingus dalykus snekam, tu vis rasai apie ta mazaji skirtuma, kuris man visai neaktualus, pats suprantu kad tas mazas skirtumas nieko neduos, o as sneku apie situacija, kai rodmenys skirtingose vietose skiriasi radikaliai (tarkime 100% ar kazkas panasaus)...na arba paklausiu kitaip - ar bus skirtumas, jei pas tave golfe bus 60kw ar 110kw...paklausi kodel taip uzsikabines ant to skirtumo, o gi todel, kad ilga laika pralaksciau su tyrimais po labes, gaudavau daugmaz vienodus skaicius salia zemutines ribos, o cia sast po santariskiu gavau vos ne 100% didesne reiksme, ko pasekoje endo man palinkejo geros dienos ir viskas, nors pagal anuos tyrimus turejau ir seimos gydytojo siuntima ir to paties endokrinologo rekomenduota papildoma konsultacija aisku kas durniausia, as isvis nebuciau pradejes visu situ marazmu, bet neturejau kur deti sveikatos draudimo pinigu, tai pasidariau hormonu tyrima, kuris buvo visas prie minimaliu ribu...aisku siokia tokia duobe buvo, su libido bedu, nuotaikos meslinos ir pan...vot taip atsiranda visokios paranojos, nors db jau uzmetu si reikala, kaip yra taip, per daug brangus tie tyrimai kad kas pora savaiciu juos daryti
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-12-10 15:21)
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 3
#323 2015-12-10 15:36
iparado rašė:
mauglis rašė:
Čia labiau primena hipochondrija, o ne hipogonadizmą, nors turbūt jie jau persipynę pas jusNa jeigu gydytojai remiasi tais faktais, kurie pasak taves nera reiksmingi (laboratoriju rodmenys) tai visai cia supainiota viskas...nes db gaunasi tavo sneka snekant, kad tyrimai realiai netikslus, ir nereikia per daug I juos ziureti, bet gydytojai, atlike klinikini tyrima, matydami tuos pacius skaicius, jau spres reikia gydymo ar ne, tai ka zinau, tai jeigu netikslu, tai kam jais vadovautis ir kaip galima jais vadovautis, nebent nori pasakyti, kad paprastiems zmones nederetu uzsiimti savianalize I patiketi tai gydytojams, tik vot sunku su jais pas mus yra...bet seip apskritai mes apie skirtingus dalykus snekam, tu vis rasai apie ta mazaji skirtuma, kuris man visai neaktualus, pats suprantu kad tas mazas skirtumas nieko neduos, o as sneku apie situacija, kai rodmenys skirtingose vietose skiriasi radikaliai (tarkime 100% ar kazkas panasaus)...na arba paklausiu kitaip - ar bus skirtumas, jei pas tave golfe bus 60kw ar 110kw...paklausi kodel taip uzsikabines ant to skirtumo, o gi todel, kad ilga laika pralaksciau su tyrimais po labes, gaudavau daugmaz vienodus skaicius salia zemutines ribos, o cia sast po santariskiu gavau vos ne 100% didesne reiksme, ko pasekoje endo man palinkejo geros dienos ir viskas, nors pagal anuos tyrimus turejau ir seimos gydytojo siuntima ir to paties endokrinologo rekomenduota papildoma konsultacija
aisku kas durniausia, as isvis nebuciau pradejes visu situ marazmu, bet neturejau kur deti sveikatos draudimo pinigu, tai pasidariau hormonu tyrima, kuris buvo visas prie minimaliu ribu...aisku siokia tokia duobe buvo, su libido bedu, nuotaikos meslinos ir pan...vot taip atsiranda visokios paranojos, nors db jau uzmetu si reikala, kaip yra taip, per daug brangus tie tyrimai kad kas pora savaiciu juos daryti
Viskas čia labai paprasta. Tik metodai skiriasi, ir jų ribos.
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#324 2015-12-10 15:42
Apie metodus ir ribas mes jau issiaiskinom, dabar eina sneka apie zenklia paklaida ir skirtuma tarp skirtingu laboratoriju...elementarus pavyzdys, ateina zmogus su skundais, kad jam is tikro blogai, nera jegu, libido, nesinori gyventi ir pan...na visu zemo testo pozymiu nevardinsiu, yra cia pas mus keli su mediku diagnozuotu hipogonodizmu, jie ten papasakoje yra savo potyrius, tai tarkime jis juos turi...pasidaro tyrimus keliose vietose, ten rodo zemuma, beveik nuli mol, zodziu blogai...ateina pas gydytoja, nusiuncia ji I trecia vieta pasidaryti tyrimus, ten jobt ir rodo kad viskas ok, rodikliai per viduri...sako, sory, taves nei gydysim, nei apie kompensuojama trt negali buti snekos, viskas tau ok na arba ieskok bedu kitur bet ne pas mus...reali tokia situacija ar nelabai ir ar gali egzistuoti tokios paklaidos...?
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-12-10 16:10)
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 3
#325 2015-12-10 18:01
iparado rašė:
Apie metodus ir ribas mes jau issiaiskinom, dabar eina sneka apie zenklia paklaida ir skirtuma tarp skirtingu laboratoriju...elementarus pavyzdys, ateina zmogus su skundais, kad jam is tikro blogai, nera jegu, libido, nesinori gyventi ir pan...na visu zemo testo pozymiu nevardinsiu, yra cia pas mus keli su mediku diagnozuotu hipogonodizmu, jie ten papasakoje yra savo potyrius, tai tarkime jis juos turi...pasidaro tyrimus keliose vietose, ten rodo zemuma, beveik nuli mol, zodziu blogai...ateina pas gydytoja, nusiuncia ji I trecia vieta pasidaryti tyrimus, ten jobt ir rodo kad viskas ok, rodikliai per viduri...sako, sory, taves nei gydysim, nei apie kompensuojama trt negali buti snekos, viskas tau ok na arba ieskok bedu kitur bet ne pas mus...reali tokia situacija ar nelabai ir ar gali egzistuoti tokios paklaidos...?
As kaip suprantu, jei pas tave bus zemiau normos ribu tai visose klinikose taip ir bus. Pvz A klinika ribos 9-24mmol/l pas tave rado 6 molius B klinika ribos 14-56mmol/l pas tave rodo 11 moliu. mano galva taip turetu gautis.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 17
- Pradžia
- » Farmakologija
- » naturalaus testosterono atstatymas po ilgos steroidu terapijos