- kaskas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-06
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#1 2011-04-09 18:28
astronomija
gal kas domites tuo,ir turite teleskopa? as tuo domiuos,ir galvoju koki teleskopa reiketu nusipirkti? kokio galingumo uztektu kad aiskei pamaticiau urana,neptuna ?ar mieste gyvenant galima megautis dangumi nakti?(kaskur girdejau kad miesto sviesa trugto stebeti dangu teleskopu)
Neprisijungęs
- shotputer
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-12-19
- Žinutės: 430
#2 2011-04-09 18:44
Re: astronomija
man tai ydomu viskas susije su tuo .gyvybes paieskos .nibiru ir visi kiti brudai domina su mielu noru skaitau yvairius straipsnius bet teleskopa pirkt nemanau kam jis ? paziuret iplaneta ? ir su tokiu koki mes paprasti mirtingieji galim nusipirkt nieko daug nepamatysi
Neprisijungęs
- kaskas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-06
- Žinutės: 28
#3 2011-04-09 21:51
shotputer rašė:
man tai ydomu viskas susije su tuo .gyvybes paieskos .nibiru ir visi kiti brudai domina su mielu noru skaitau yvairius straipsnius bet teleskopa pirkt nemanau kam jis ? paziuret iplaneta ? ir su tokiu koki mes paprasti mirtingieji galim nusipirkt nieko daug nepamatysi
esu mates per teleskopa dangaus kunus,tai yra nepaliginama i juos ziureti is foto,ar per teleskopa realei matiti
Neprisijungęs
- geduttis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-08-15
- Žinutės: 452
- Atsiliepimai: 1
#4 2011-04-10 16:02
turiu ir pats tokius ziuronus, ten nestiprus jie,kiek atsimenu 30x ,bet taip kazkada i menuli paziurejau, graziai atrodo ziauriai visi krateriai viskas matosi, o su normaliu teleskopu tai tikrai idomu butu,bet velgi cia reik daug uzsiimt ir pinigu skirt.
Neprisijungęs