Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Dariusz
Atkaklus dalyvis
Vietovė: akmenes r.
Registravosi: 2009-08-26
Žinutės: 154
Atsiliepimai: 0

#76 2009-10-15 20:53

Re: Kaip laikote delnus spaudime?

Mantas86 rašė:

Povilas yra teisus, as klydau... smile dabar radau gera straipsni apie spaudima gulint,  http://www.kulturizmas.net/forumas/t679 … mas-gulint Cia rasit visus atsakymus

labai geras straipsnis ypac paskutine pastraipa ,citata: "Galite pasakyti sau: «tai per sunku!» ar «neįsitikinęs, kad tai sugebėsiu padaryti». Ar sakėte kada nors savo partneriui: «pažiūrėk,aš pabandysiu atlikti 5 pakartojimus»? niekada ne «bandykit», o visada darykit! Tai ką jūs sakote sau prieš treniruotę ar jos metu, turi milžinišką reikšmę sėkmei. Pakeiskite negatyvų nusistatymą į pozityvų. Vietoj žodžių: «tai sunku», sakykite: «taigi čia vaikiškas svoris!» visą laiką kartokite sau: «tai lengvas svoris, tai lengvas svoris, lengvas, lengvas!» išreikškite savo nuomonę dėl svorio: «tuoj aš jį švystelsiu, kaip pūkelį!» ar «aš būtinai jį įveiksiu!». O kai tikrai jį įveiksite, pasakykite sau: «tai buvo visai lengva!».

pats taip daryti pradejau po vasaros ir istiesu padeda .
snd dariau krutine ir kaip zadejau meginau ta krutines itempima isstumus , bet neisejo, ji man ir taip issitempus nykstys
na pirmadieny vel krutines diena, meginsim su issirietimu smile

Paskutinį kartą taisė Dariusz (2009-10-15 20:54)

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#77 2009-10-15 23:49

Dariusz rašė:

OZ rašė:

Dariusz rašė:

skaiciau ir net nzn kam pritart, kiekvienoj zinutej vis rasot beveik kita minty...wink kiekvienas turi savo technika bet visi islaikom esme tokai pat.. ta foto be to tai ziauri , anksciau taip nkd nemeginau spaust , siemet jau reiks pasimokyt pasiraitant paspaust tongue

kokiu tikslu?

varzybom roll dar per jas turi zmones tokias maikes kur traukia rankas priekin (atrodo ziauriai) big_smile bet iki tiek kolkas nesirisiu tongue

(to OZ - tyli tyli ,bet kai isikisi tai nepriciom,nemaciau dar tavo protingu kaip sportininko minciu... - pagal mane wink )

as tik paklausiau... protingu minciu nerasi pas mane wink

Neprisijungęs

Dariusz
Atkaklus dalyvis

#78 2009-10-16 18:28

OZ rašė:

Dariusz rašė:

OZ rašė:

kokiu tikslu?

varzybom roll dar per jas turi zmones tokias maikes kur traukia rankas priekin (atrodo ziauriai) big_smile bet iki tiek kolkas nesirisiu tongue

(to OZ - tyli tyli ,bet kai isikisi tai nepriciom,nemaciau dar tavo protingu kaip sportininko minciu... - pagal mane wink )

tu uzsiimi sportu ? lol

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#79 2009-10-17 18:09

Dariusz rašė:

OZ rašė:

Dariusz rašė:

tu uzsiimi sportu ? lol

nea, o ka spotas duoda? sake brangu biski ir sunku, teisybe sake?

Neprisijungęs

Dariusz
Atkaklus dalyvis

#80 2009-10-17 20:49

OZ rašė:

Dariusz rašė:

OZ rašė:

tu uzsiimi sportu ? lol

offtopicofftopicofftopic

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#81 2009-10-17 21:35

Dariusz rašė:

OZ rašė:

Dariusz rašė:

tu uzsiimi sportu ? lol

offtopicofftopicofftopic

tai utiutiu klausi tada big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net