- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#1 2011-06-16 15:29
Sporto klubai Kaune
Esu buves ir sportaves ilgai ir nuobodziai ar kelis kartus apsilankes siuose sporto klubuose kaune:
Antika (kalnieciu)
Kalnieciu sveikatingumo centras
Siaures sporto klubas
SK LOKIAI
Pasimatymas GYM
VDU sporto centro sale
situose teko pasportuot ne karta
ikises nosi ir apsidaires buvau:
Baltuose
Iso Sport
LKKA sporto sale
Extra tonuse (netgi sportavau viena karta )
"64"
Metalic Gym
rusys kalnieciu gatvej
o bent prie iejimo pastovet, turbut teko visuose kauno klubuose
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2011-06-16 15:31)
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mintyse
- Registravosi: 2011-05-03
- Žinutės: 1343
- Atsiliepimai: 19
#2 2011-06-16 16:02
Re: Sporto klubai Kaune
Esu jaunas ir grazus sportaves Inkare (kur buvo Titanas), jo jau nebera.
Dar esu buves pabuves maziau ar daugiau:
Kaspinas rusy, Herakleja rusy, Geleziniai Zmones (kur kondicionierius?), Fankas (sita rekomenduociau merginoms arba tiems, kam reikalinga istverme, svorio metimas ar intensyvus kardio )
Neprisijungęs
- Joo.
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-02-02
- Žinutės: 1030
- Atsiliepimai: 1
#3 2011-06-16 17:16
Lankiau sporto klubą(pavadinimas toks ir yra ) Šilainiuose 4. Adresas Baltijos g.30 tai Milikoniu vid.m-klos klubas, kaip ir rusys ten, tokia salike paprasta, Kaina nuo 16m 50lt iki 16m 40lt. Sale kaip sale, treniruokliai yra, vesu tas gerai, bet del higienos tai atsirpasau..Yra kam si sale patogi del vietos ar pns, tas ir lanko. is 10 balu duociau 6
Toliau neblogas klubas Taipogi silainiuose BALTAI, viskas tvarkinga, pakankamai treniruokliu ir pns, Sitam duociau 8balus Sitas neblogas merginos istiesu,labai draugiski treneriai joms , pastoviai beveik salia buna,priziuri ypac naujokes Tai tiek
Neprisijungęs
- Miracle
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-03-30
- Žinutės: 1399
- Atsiliepimai: 3
#4 2011-06-16 18:31
Lankau sporto kluba - Orionas , kaina 70lt, studentams 65 , visko pakankamai yra zmoniu vidutiniskai , ziema tik buna gan daug ir rudeni, o va vasara gerai sportuot, kadangi toks pusrusis tai nekarsta
Paskutinį kartą taisė Miracle (2011-06-16 18:31)
Neprisijungęs
- storafanda
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-06
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#5 2011-06-17 16:58
Metallic gym - forumieciams nuolaidos
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#6 2011-06-17 17:07
storafanda rašė:
Fanke taip pat
Neprisijungęs
- girenas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-02-09
- Žinutės: 99
#7 2011-06-17 18:43
.
Paskutinį kartą taisė girenas (2011-07-19 20:15)
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#8 2011-06-17 19:14
Esu mates nemazai varyzbose is Pasimatymas Gym atletu
Neprisijungęs
- rimviux
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-11
- Žinutės: 499
#9 2011-06-17 19:19
nu taigi aisku ten musu gerbiamas Kepalas dirba treneriu, garantuotai nuo jo papildu visi issipucia ir tampa graziu formu savininkais ;DDDDD
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
#10 2011-06-20 10:17
Bardo rašė:
storafanda rašė:
Fanke taip pat
kokia nuolaida ir per kur ja gaut, jei bus reikalas?
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
#11 2011-06-20 11:11
Tylus rašė:
Bardo rašė:
storafanda rašė:
Fanke taip pat
kokia nuolaida ir per kur ja gaut, jei bus reikalas?
http://www.kulturizmas.net/forumas/view … 9&p=54
priešpaskutinė žinutė
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
#12 2011-06-20 11:20
dėkui, bandysim, o sporto klubo treneris Simonas čia kartais ne Pužas?
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Danija
- Registravosi: 2009-09-03
- Žinutės: 2413
- Atsiliepimai: 1
#13 2011-06-20 11:29
tas pats kitaip tariant Alibras
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
#14 2011-06-20 13:58
Tylus rašė:
dėkui, bandysim, o sporto klubo treneris Simonas čia kartais ne Pužas?
Galėsi ir ranką paspaust
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
#15 2011-06-20 14:37
Tvarka, o nulaužt galėsiu ? beje, jis čia su visam, ar tik vasarai, nes tai gali įtakoti mano klubo pasirinkimą.
Neprisijungęs
- RBMK
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 76
#16 2011-06-20 16:34
Miracle rašė:
Lankau sporto kluba - Orionas , kaina 70lt, studentams 65 , visko pakankamai yra zmoniu vidutiniskai , ziema tik buna gan daug ir rudeni, o va vasara gerai sportuot, kadangi toks pusrusis tai nekarsta
"Orionas"? Ar čia šitas kur išdidžiai vadinasi SPORTO KLUBU??? Juk tai žiaurinė skylė. Klube baisiai priprakaituota, nėra vėdinimo, SMIRDA TEN sporto inventorius verkdamas reikalauja atnaujinimo, bet savininkam utiutiu. Čia galima treniruotis tik su respiratorium, dujokauke ar papildomais deguonies balionais. Bandžiau žiemą nueit ir ištvėriau porą savaičių, o kas ten darosi vasarą net bijau pagalvot. Daugiau mano kojos ten nebebus, nes nesu mazochistas. Be to pradedantiesiems trenerio ten nėra. Vienu žodžiu skylė kokių reta...
Greta šio klubo yra "Pasimatymas GYM". Čia viskas atvirkščiai, puiki salė, geri treneriai, su kuriais galima ir papizdelint ir gerų patarimų gaut. Čia tikrai gera atmosfera ir didelis malonumas sportuot, čia tikrai nesmirda kaip barake (Orione) ir yra kondicionieriai. Kaina didesnė, bet yra už ką mokėt.
P.S. Pagarba Vytui ir Mariui už šių metų rezultatus
Paskutinį kartą taisė RBMK (2011-06-20 17:56)
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#17 2011-06-20 17:00
Apšvieskit tamsuolį Nėra taisyklių ar šitose temose rašoma klubas/salygos/kaina/patiko/nepatiko/kodėl ir pan.? Ar bet kas, kaip "ėjau pro šalį ir prakaitu pro langą smirda"?
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
#18 2011-06-20 17:31
tuoj kasnors parasys, kad ten ir ten i dusa myza
Neprisijungęs
- minis
- Administratorius
- Registravosi: 2006-01-25
- Žinutės: 2291
- Atsiliepimai: 5
#19 2011-06-20 18:06
gazuotas rašė:
Apšvieskit tamsuolį Nėra taisyklių ar šitose temose rašoma klubas/salygos/kaina/patiko/nepatiko/kodėl ir pan.? Ar bet kas, kaip "ėjau pro šalį ir prakaitu pro langą smirda"?
Komentarai, atsiliepimai, rekomendacijos, informacija apie klubus - viskas laisva forma, nėra reikalavimų ar šablonų. Žinoma, kuo detalesnė ir konkretesnė informacija, tuo naudingiau Šioje skiltyje, kaip kitose, galioja bendros diskusijų forumo taisyklės.
Neprisijungęs
- Miracle
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-03-30
- Žinutės: 1399
- Atsiliepimai: 3
#20 2011-06-20 19:17
RBMK rašė:
Miracle rašė:
"Orionas"? Ar čia šitas kur išdidžiai vadinasi SPORTO KLUBU??? Juk tai žiaurinė skylė. Klube baisiai priprakaituota, nėra vėdinimo, SMIRDA TEN sporto inventorius verkdamas reikalauja atnaujinimo, bet savininkam utiutiu. Čia galima treniruotis tik su respiratorium, dujokauke ar papildomais deguonies balionais. Bandžiau žiemą nueit ir ištvėriau porą savaičių, o kas ten darosi vasarą net bijau pagalvot. Daugiau mano kojos ten nebebus, nes nesu mazochistas. Be to pradedantiesiems trenerio ten nėra. Vienu žodžiu skylė kokių reta...
Greta šio klubo yra "Pasimatymas GYM". Čia viskas atvirkščiai, puiki salė, geri treneriai, su kuriais galima ir papizdelint ir gerų patarimų gaut. Čia tikrai gera atmosfera ir didelis malonumas sportuot, čia tikrai nesmirda kaip barake (Orione) ir yra kondicionieriai. Kaina didesnė, bet yra už ką mokėt.
rubineje gal ir nepergeriausias kvapas, bet saleje nieko neuzuodziu gal del prastos uosles, man siaip patinka ten. Treneriu nereikia, nors ten yra treneres, geriausias treneris yra sis tinklapis visko is jo suzinojau.
Paskutinį kartą taisė Miracle (2011-06-20 19:19)
Neprisijungęs
- marius79
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-01-17
- Žinutės: 993
- Atsiliepimai: 31
#21 2011-06-20 21:22
RBMK rašė:
Miracle rašė:
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#22 2011-06-20 22:25
SenasSportas rašė:
Esu buves ir sportaves ilgai ir nuobodziai ar kelis kartus apsilankes siuose sporto klubuose kaune:
Antika (kalnieciu)
Siaures sporto klubas
SK LOKIAI
Pasimatymas GYM
VDU sporto centro sale
Baltuose
Iso Sport
LKKA sporto sale
"64"
Metalic Gym
rusys kalnieciu gatvej
o bent prie iejimo pastovet, turbut teko visuose kauno klubuose
O dabar gal naudos truputi inesk, apibudines kiekviena, o ne isvardines be jokios prasmes?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#23 2011-06-20 22:29
AndrewM rašė:
SenasSportas rašė:
Antika (kalnieciu)
Siaures sporto klubas
SK LOKIAI
Pasimatymas GYM
VDU sporto centro sale
Baltuose
Iso Sport
LKKA sporto sale
"64"
Metalic Gym
rusys kalnieciu gatvej
o bent prie iejimo pastovet, turbut teko visuose kauno klubuosehttp://i404.photobucket.com/albums/pp12 … ry_bro.jpg
O dabar gal naudos truputi inesk, apibudines kiekviena, o ne isvardines be jokios prasmes?
cia tris dienas rasyt galeciau ir pasakot, nes sportuoju beveik 10 metu jau, todel nors ir daug klubu prirasyta, bet visuose ir sportuota ne po menesi. jei bus kam nors klausimu, galesiu pasakot apie dominanti kluba.
Neprisijungęs
- Turbin
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-02-02
- Žinutės: 148
#24 2011-06-20 23:23
Sportavęs tik vienam klube, Heraklėja savanoriuose, visai arti namų, kaina nesikandžioja (moku 50lt), normalūs žmonės (tik rečiau merginų pamatysi, visgi - rusys ) sportuoja, tokia hardcore biški salitė, ir yra viskas ko reikia, bent man asmeniškai.
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 23
#25 2011-07-07 17:35
Kai tik pradejau sporta su svoriais,tai ejau i Gelezinius Zmones ten prie pilies tilto(tas naujesnis), tai viena vasara atsportavau,tai kaip ir nieko ispudingo man pacukui pasirode,viskas kaip ir gerai, yra ko reikia. Paskui sportavau pora metu Geleziniu Zmoniu senoje saleje(prie SVAROS), tai ten man tikrai patiko,viskas tapo sava ir nors treniruokliai ir senoki,nera normaliu rubiniu,daiktus tenka kabint ten kur ir visi ant kabliu,yra tik du dusai(vienas moteru, kitas vyru) ir siaip pati aplinka truputi SSRS dvelkia(gal dabar jau pasikeite),bet man patiko ir tiko.Na zinoma 100lt tikrai kiek per daug tokiom salygom Esu buves Antikoj, man ten isvis nepatiko.Mazas rusys ir tiek. O dabar sportuoju sporto klube SIAURE,moku 100lt ir esu visiskai patenkintas,jauki atmosfera,gan erdvu palyginus su kai kuriais kitais klubais ir siaip malonu sportuot vienam is naujesniu klubu,yra viskas ko reikia(man asmeniskai). Kol kas SIAURE yra mano favoritas is tu kur esu buves
Neprisijungęs