- Jamalas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-07-18
- Žinutės: 113
- Atsiliepimai: 0
#1 2011-10-24 16:33
Kojų tempimo pratimai
Kadangi esu visiškai nelankstus, tai nusprendžiau pradėti atlikinėti šiuos kojų tempimo pratimus: http://www.shaping.lt/raumenu_tempimas/ … atimai.htm norėčiau sugebėti padaryti bent virvę ir špagatą. Taigi dabar pora klausimų. Kiek kartų į savaitę patartumėte atlikti tempimo pratimus? Galima juos atlikti kiekvieną dieną? Ar mano nurodyti kojų tempimo pratimai yra geri?
Paskutinį kartą taisė Jamalas (2011-10-24 16:34)
Neprisijungęs
- tas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-08
- Žinutės: 536
- Atsiliepimai: 13
#2 2011-11-11 23:10
Re: Kojų tempimo pratimai
geri tie pratimai. karts nuo karto pasiieskok ir nauju, kur nors youtubej. kaip ir visuose pratimuose - svarbiausia yra teisingas atlikimas, o ne pacio pratimo schema.
pernelyg daznai, be poilsio, raumenims negerai. uztektu ir 3 kart per savaite.
o svarbiausia, zinok kad buna zmoniu, kurie spagatus daro isvis nesitrenirave - ju sanariai nuo prigimties yra labai lankstus. o kitiems ir treniruojantis to pasiekti neina. ir nieko cia nepadarysi.
todel galvok blaiviai ir uzsibrezk realius tikslus. spagatas visai nebutinas, uztenka buti tiesiog lanksciu.
Neprisijungęs
- Aboutwhat
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-11-13
- Žinutės: 34
- Atsiliepimai: 0
#3 2011-11-13 19:46
Kad kasdiena tempimus galima daryt esu isitikines.
Ir zinau pora geru pratimu http://www.akban.org/images/himumbg/spl … _himum.jpg
Lenkis kuo daugiau i prieki ir prie koju !!
Dar as taip darydavau : Uzmesdavau koja and Svediskos sieneles kuo auksciau ir tampiausi.
TIK BUTINAI apsilima daryk ! Karta as koja patempiau tai negalejau tampytis apie menesi !!
Sekmes
P.S Tampytis ilgai nereika , uztenka 20min per diena.
Neprisijungęs
- microlabas
- Išmestas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-04-18
- Žinutės: 163
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 1
#4 2012-01-31 07:38
Aš kas dieną darau tempimus. Taip žymiai viskas greičiau gaunas pirmą ėjau prie špagato,paskui ėjau prie virvės tai lengvai gavos ta virvė. Pratimus darydavau visokius kokius rasdavau internete
Neprisijungęs