- Brolis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-09
- Žinutės: 1
- Atsiliepimai: 0
#1 2007-06-09 19:41
Bėgimas
Sveiki, turiu iproti vasara kiekviena ryta iseit pabegiot po keleta km. Neseniai pradejau taip "megejiskai" kulturizmu uzsiiminet ir dabar galvoju kaip man reiktu keist programa. Isvis, gal man nebebegiot, ar sumazint atstuma? Nors koju raumenys begant labai daug nepavargsta, bet tikrai keldamas svorius nesijauciu taip pat ir aisku neiskeliu tiek pat, kiek nebegiojes. Apskritai, jei galit trumpai parasykit kaip derint siuos du sportus? Gal man begiot tom dienom kai nera treniruotes?
Neprisijungęs
- LaZDiJoKaS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-10-12
- Žinutės: 281
#2 2007-06-09 20:04
Re: Bėgimas
Brolis rašė:
Sveiki, turiu iproti vasara kiekviena ryta iseit pabegiot po keleta km. Neseniai pradejau taip "megejiskai" kulturizmu uzsiiminet ir dabar galvoju kaip man reiktu keist programa. Isvis, gal man nebebegiot, ar sumazint atstuma? Nors koju raumenys begant labai daug nepavargsta, bet tikrai keldamas svorius nesijauciu taip pat ir aisku neiskeliu tiek pat, kiek nebegiojes. Apskritai, jei galit trumpai parasykit kaip derint siuos du sportus? Gal man begiot tom dienom kai nera treniruotes?
na , tai begiok tom dienom , kai neini i stangine , manau atstumo trumpint nereikia , aisku pasidaryk ir pertrauku , nes negerai kasdien labai sportuot...
Neprisijungęs
- partizanas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2007-01-12
- Žinutės: 197
#3 2007-06-09 21:22
na as irgi megstu pabegiot. kelis kart i savaite toki maza 7-10 km krosiuka prabegu iskart atsigaunu
be to kazkur skaiciau kad Arnoldas Švarcnegeris noredamas padidinti krutines apimti begiojo krosus. taip didino krutines lasta ir tik po to dirbo su svoriais kad augtu raumuo. taip kad begiok i sveikata
tik aisku ne tom dienom kai i stangine eini. ir tik ziurek nepersistenk.
Neprisijungęs
- Squint
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Panevėžys
- Registravosi: 2007-03-28
- Žinutės: 43
#4 2007-06-10 12:02
Atsikeli, padarai 40 atsispaudimų ir 40 atsitupimų tada 2km krosiukas Tai mano rytas
Paskutinį kartą taisė Squint (2007-06-10 12:02)
Neprisijungęs
- qpo
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Žinutės: 69
#5 2007-06-10 13:05
Krosa gali begti, bet nepamirsk kad kunui reikia ilsetis ir jeigu po krosos iskart pulsi prie geleziu tavo kunui i nauda tai neiseis. Pagal mane turetum 8h begti, o 16-18h sportuot. Tame tarpe turi gauti reikiama baltymu ,anglevandeniu ir riebalu kieki kad nesijaustum taip kaip jauteisi:)
Neprisijungęs
- partizanas
- Atkaklus dalyvis
#6 2007-06-10 14:55
qpo rašė:
Krosa gali begti, bet nepamirsk kad kunui reikia ilsetis ir jeigu po krosos iskart pulsi prie geleziu tavo kunui i nauda tai neiseis. Pagal mane turetum 8h begti, o 16-18h sportuot. Tame tarpe turi gauti reikiama baltymu ,anglevandeniu ir riebalu kieki kad nesijaustum taip kaip jauteisi:)
na nemanau kad labai gerai ryte krosa begt ir dar vasara o vakare dar i kacelke eit...taip ilgai netrauksi
Neprisijungęs
- qpo
- Kalbus dalyvis
#7 2007-06-11 13:51
partizanas rašė:
qpo rašė:
na nemanau kad labai gerai ryte krosa begt ir dar vasara
o vakare dar i kacelke eit...taip ilgai netrauksi
Krosa, mano galva, tikrai galima begti. Ir tai daryti zymiai geriau ryte, pries diena, kad butum zvalesnis, o ne pries miega Bet as kroso nebegciau.. Susikoncentruok i konkrecius raumenis
Neprisijungęs
- partizanas
- Atkaklus dalyvis
#8 2007-06-11 17:17
qpo rašė:
partizanas rašė:
qpo rašė:
Krosa, mano galva, tikrai galima begti. Ir tai daryti zymiai geriau ryte, pries diena, kad butum zvalesnis, o ne pries miega
Bet as kroso nebegciau.. Susikoncentruok i konkrecius raumenis
kodel nebegtum kroso?
na dabar del ryttinio kroso. visu pirma dabar vasara ir kaip jau minejai pvz kokia 8 h jau yra tikrai karsta lauke, tai tas krosiukas neismaloniausiu jau butu. jei isvis neuzvirsi kur nuo siluminio smugio o tuo tarpu vakare yra vesiau ir zymiai maloniau pabegiot
nieks gi neliepe begt 1 h nakties.
antra tai ryte atsikelus begt krosa nera gerai del to kad organizmas po miego tam tikra laika yra ramybes busenoje ir nera dar aktyvus todel iskart ji apkraut nera gerai ( cia ne as sugalvojau, tai teko girdet ne is vieno trenerio, beje ne kulturizmo).ryte yra patartina geriau lengva mankstele padaryt, prasitampyt, gerus tempimo pratimus padaryt ir pan.
trecia zmones ryte nelabai tam laiko ir turi, ypac jei dirba. nes pabegiojimas uzima tikrai nemazai laiko. pvz as uztrunku mazdaug valanda. tai man ryte laiko rast butu be sansu.
Neprisijungęs
- qpo
- Kalbus dalyvis
#9 2007-06-12 13:55
partizanas rašė:
qpo rašė:
partizanas rašė:
Krosa, mano galva, tikrai galima begti. Ir tai daryti zymiai geriau ryte, pries diena, kad butum zvalesnis, o ne pries miega
Bet as kroso nebegciau.. Susikoncentruok i konkrecius raumenis
kodel nebegtum kroso?
na dabar del ryttinio kroso. visu pirma dabar vasara ir kaip jau minejai pvz kokia 8 h jau yra tikrai karsta lauke, tai tas krosiukas neismaloniausiu jau butu. jei isvis neuzvirsi kur nuo siluminio smugioo tuo tarpu vakare yra vesiau ir zymiai maloniau pabegiot
nieks gi neliepe begt 1 h nakties.
antra tai ryte atsikelus begt krosa nera gerai del to kad organizmas po miego tam tikra laika yra ramybes busenoje ir nera dar aktyvus todel iskart ji apkraut nera gerai ( cia ne as sugalvojau, tai teko girdet ne is vieno trenerio, beje ne kulturizmo).ryte yra patartina geriau lengva mankstele padaryt, prasitampyt, gerus tempimo pratimus padaryt ir pan.
trecia zmones ryte nelabai tam laiko ir turi, ypac jei dirba. nes pabegiojimas uzima tikrai nemazai laiko. pvz as uztrunku mazdaug valanda. tai man ryte laiko rast butu be sansu.
Zmogus rase, kad megsta rytais begioti, todel visi mano patarimai su tuo ir susije, buk atidesnis! Vakare vis del to nera gerai sportuoti, nes apkraunama sirdis , o po to tiesiai i lova. Sulauksi 40metu pamatysi..
20h dar nera velai, manau galima, bet tokiu laiku dar yra labai karsta. O pats atsilimas praeina apie 22h, bet kaip ir sakiau - sirdziai nesveika, nebent eisi miegoti 2h, kada sirdis vel prisitaikis prie ritmo.
O ryte 8h nera karsta, tikrai, nueik pamatysi
Neprisijungęs
- Squint
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Panevėžys
- Registravosi: 2007-03-28
- Žinutės: 43
#10 2007-06-12 15:58
8h karšta Nejuokinkit. Aš šiandien 9:30 bėgiojau nejaučiau jokio karščio.
Aišku, grįžtu suprakaitavęs bet iškart po to tiesiai po dušu
Sėdžiu va dabar skauda visą kūną - nugarą (ypač), kojas, rankas
Jaučiu blogai dariau vakar - pabėgiojau tada kažkur po valandos ėjau sportuot
Nejaučiau nuovargio tik dabar jaučiasi
Be to kas ten rašė, kad visą valandą bėgioja
Aš paimu tokiu nepergreičiausiu bėgimu 2km nubėgu ir man sočiai
Per kokias 10 min
kaip pradedančiajam manau užtenka
Paskutinį kartą taisė Squint (2007-06-12 16:01)
Neprisijungęs
- bicepsas1
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-24
- Žinutės: 22
#11 2007-07-24 20:07
atsikelus ryte begti krosa.. su svarmenimis rankose po pora kg, iseina y nauda? ar yra tas pats kas begti be ju..?
Neprisijungęs
- richis
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Telsiai
- Registravosi: 2007-07-10
- Žinutės: 90
#12 2007-08-01 22:36
Naudos bus man taip atrodo bet gerai atrodys as bent jau turiu hantelius po 3 kg prie koju prisitvirtinu ir begioju
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#13 2007-08-05 00:58
aširgi taip daryčiau,, bet sąnariai išiais šaibom
Neprisijungęs
- richis
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Telsiai
- Registravosi: 2007-07-10
- Žinutės: 90
#14 2007-08-05 17:26
rimtai ?
Neprisijungęs
- kosmonauts
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-25
- Žinutės: 27
#15 2007-08-05 20:31
jamada rašė:
kazi ar isejs saibom,nebent sutvirtes
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#16 2007-08-05 20:48
kosmonauts rašė:
jamada rašė:
sanariai sutvirtės? grįžk į žemę
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Colchester, United Kingdom
- Registravosi: 2007-04-26
- Žinutės: 1067
#17 2007-08-05 21:53
kosmonauts rašė:
jamada rašė:
Matos, kad DRAGON BALL Z prisižiūrėjęs Šiaip galiu pasakyti, kad tas lakstymas su svoriais tik sąnarių gadinimas ir bereikalingas blauzdų deginimas
Keletas draugų jau nuo to nukentėjo. Vienas draugas dėl to jau 2 metus gydosi kelius abiejų kojų, tad darykitės išvadas...
Neprisijungęs
- kosmonauts
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-25
- Žinutės: 27
#18 2007-08-06 18:03
o taj kajp draugo tinklinio komandos treneris liepia per krosa muvet ant koju svarmenis,taj tajp iseina kad jis nori visus sutraumuot?nepagaunu kampo..
Neprisijungęs
- regis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas r
- Registravosi: 2006-03-01
- Žinutės: 936
#19 2007-08-07 09:47
is kur pas jus tokie draugai, visi viska bande?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#20 2007-08-09 09:40
man nei svorių nereikia, kažkas yra su sąnariais
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#21 2007-11-15 15:44
kosmonauts rašė:
o taj kajp draugo tinklinio komandos treneris liepia per krosa muvet ant koju svarmenis,taj tajp iseina kad jis nori visus sutraumuot?nepagaunu kampo..
sąnariam nieko neatsitiks, jei palaipsniui didinsi svorį . o jei iškart 3 kg tai už mėnesio nebepaeisi.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#22 2007-11-15 15:55
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-08 11:21)
Neprisijungęs
- Keinas
- 12cm gun
- Registravosi: 2012-02-21
- Žinutės: 1417
- Atsiliepimai: 1
#23 2012-05-20 15:35
Jei jau norit su svoriu begioti tai yra tam specialios lemenes
O nenuvarginsiu perdaug saves jei begiosiu krosus po sporto sale ? Einu y stangine 17 val ir tada ~23 val vakare prabegu krosiuka 14-20km. vidutiniu tempu. (Begioju jau 3 metus y stangine einu pirmus)
Paskutinį kartą taisė Keinas (2012-05-20 15:36)
Neprisijungęs
- takeitdown
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-03-22
- Žinutės: 1184
- Atsiliepimai: 4
#24 2012-05-20 16:41
Keinas rašė:
O nenuvarginsiu perdaug saves jei begiosiu krosus po sporto sale ? Einu y stangine 17 val ir tada ~23 val vakare prabegu krosiuka 14-20km. vidutiniu tempu. (Begioju jau 3 metus y stangine einu pirmus)
biski per velai tas tavo krosiukas ir dar toki atstuma baigsi kokia 1h nakties
Neprisijungęs
- Keinas
- 12cm gun
- Registravosi: 2012-02-21
- Žinutės: 1417
- Atsiliepimai: 1
#25 2012-05-20 18:15
takeitdown rašė:
Keinas rašė:
O nenuvarginsiu perdaug saves jei begiosiu krosus po sporto sale ? Einu y stangine 17 val ir tada ~23 val vakare prabegu krosiuka 14-20km. vidutiniu tempu. (Begioju jau 3 metus y stangine einu pirmus)biski per velai tas tavo krosiukas ir dar toki atstuma baigsi kokia 1h nakties
Tai as jau priprates, kadangi mieste begioju nemalonu bekti kai sviesu buna ir zmones vaiksto
Neprisijungęs