Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Brolis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-06-09
Žinutės: 1
Atsiliepimai: 0

#1 2007-06-09 19:41

Bėgimas

Sveiki, turiu iproti vasara kiekviena ryta iseit pabegiot po keleta km. Neseniai pradejau taip "megejiskai" kulturizmu uzsiiminet ir dabar galvoju kaip man reiktu keist programa. Isvis, gal man nebebegiot, ar sumazint atstuma? Nors koju raumenys begant labai daug nepavargsta, bet tikrai keldamas svorius nesijauciu taip pat ir aisku neiskeliu tiek pat, kiek nebegiojes. Apskritai, jei galit trumpai parasykit kaip derint siuos du sportus? Gal man begiot tom dienom kai nera treniruotes? hmm

Neprisijungęs

LaZDiJoKaS
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2006-10-12
Žinutės: 281

#2 2007-06-09 20:04

Re: Bėgimas

Brolis rašė:

Sveiki, turiu iproti vasara kiekviena ryta iseit pabegiot po keleta km. Neseniai pradejau taip "megejiskai" kulturizmu uzsiiminet ir dabar galvoju kaip man reiktu keist programa. Isvis, gal man nebebegiot, ar sumazint atstuma? Nors koju raumenys begant labai daug nepavargsta, bet tikrai keldamas svorius nesijauciu taip pat ir aisku neiskeliu tiek pat, kiek nebegiojes. Apskritai, jei galit trumpai parasykit kaip derint siuos du sportus? Gal man begiot tom dienom kai nera treniruotes? hmm

na , tai begiok tom dienom ,  kai neini i stangine , manau atstumo trumpint  nereikia , aisku pasidaryk ir pertrauku , nes negerai kasdien labai sportuot...

Neprisijungęs

partizanas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2007-01-12
Žinutės: 197

#3 2007-06-09 21:22

na as irgi megstu pabegiot. kelis kart i savaite toki maza 7-10 km krosiuka prabegu nykstys iskart atsigaunu wink be to kazkur skaiciau kad Arnoldas Švarcnegeris noredamas padidinti krutines apimti begiojo krosus. taip didino krutines lasta ir tik po to dirbo su svoriais kad augtu raumuo. taip kad begiok i sveikata wink tik aisku ne tom dienom kai i stangine eini. ir tik ziurek nepersistenk. cool

Neprisijungęs

Squint
Naujas dalyvis
Vietovė: Panevėžys
Registravosi: 2007-03-28
Žinutės: 43

#4 2007-06-10 12:02

Atsikeli, padarai 40 atsispaudimų ir 40 atsitupimų tada 2km krosiukas smile Tai mano rytas hanteliai

Paskutinį kartą taisė Squint (2007-06-10 12:02)

Neprisijungęs

qpo
Kalbus dalyvis
Vietovė: Mažeikiai
Žinutės: 69

#5 2007-06-10 13:05

Krosa gali begti, bet nepamirsk kad kunui reikia ilsetis ir jeigu po krosos iskart pulsi prie geleziu tavo kunui i nauda tai neiseis. Pagal mane turetum 8h begti, o 16-18h sportuot. Tame tarpe turi gauti reikiama baltymu ,anglevandeniu ir riebalu kieki kad nesijaustum taip kaip jauteisi:)

Neprisijungęs

partizanas
Atkaklus dalyvis

#6 2007-06-10 14:55

qpo rašė:

Krosa gali begti, bet nepamirsk kad kunui reikia ilsetis ir jeigu po krosos iskart pulsi prie geleziu tavo kunui i nauda tai neiseis. Pagal mane turetum 8h begti, o 16-18h sportuot. Tame tarpe turi gauti reikiama baltymu ,anglevandeniu ir riebalu kieki kad nesijaustum taip kaip jauteisi:)

na nemanau kad labai gerai ryte krosa begt ir dar vasara roll o vakare dar i kacelke eit...taip ilgai netrauksi hmm

Neprisijungęs

qpo
Kalbus dalyvis

#7 2007-06-11 13:51

partizanas rašė:

qpo rašė:

na nemanau kad labai gerai ryte krosa begt ir dar vasara roll o vakare dar i kacelke eit...taip ilgai netrauksi hmm

Krosa, mano galva, tikrai galima begti. Ir tai daryti zymiai geriau ryte, pries diena, kad butum zvalesnis, o ne pries miega tongue Bet as kroso nebegciau.. Susikoncentruok i konkrecius raumenis tongue

Neprisijungęs

partizanas
Atkaklus dalyvis

#8 2007-06-11 17:17

qpo rašė:

partizanas rašė:

qpo rašė:

Krosa, mano galva, tikrai galima begti. Ir tai daryti zymiai geriau ryte, pries diena, kad butum zvalesnis, o ne pries miega tongue Bet as kroso nebegciau.. Susikoncentruok i konkrecius raumenis tongue

kodel nebegtum kroso?
na dabar del ryttinio kroso. visu pirma dabar vasara ir kaip jau minejai pvz kokia 8 h jau  yra tikrai karsta  lauke, tai tas krosiukas neismaloniausiu jau butu. jei isvis neuzvirsi kur nuo siluminio smugio big_smile o tuo tarpu vakare yra vesiau ir zymiai maloniau pabegiot wink nieks gi neliepe begt 1 h nakties.
antra tai ryte atsikelus begt krosa nera gerai del to kad organizmas po miego tam tikra laika yra ramybes busenoje ir nera dar aktyvus todel iskart ji apkraut nera gerai ( cia ne as sugalvojau, tai teko girdet ne is vieno trenerio, beje ne kulturizmo).ryte yra patartina geriau lengva mankstele padaryt, prasitampyt, gerus tempimo pratimus padaryt ir pan.
trecia zmones ryte nelabai tam laiko ir turi, ypac jei dirba. nes pabegiojimas uzima tikrai nemazai laiko. pvz as uztrunku mazdaug valanda. tai man ryte laiko rast butu be sansu.

Neprisijungęs

qpo
Kalbus dalyvis

#9 2007-06-12 13:55

partizanas rašė:

qpo rašė:

partizanas rašė:

kodel nebegtum kroso?
na dabar del ryttinio kroso. visu pirma dabar vasara ir kaip jau minejai pvz kokia 8 h jau  yra tikrai karsta  lauke, tai tas krosiukas neismaloniausiu jau butu. jei isvis neuzvirsi kur nuo siluminio smugio big_smile o tuo tarpu vakare yra vesiau ir zymiai maloniau pabegiot wink nieks gi neliepe begt 1 h nakties.
antra tai ryte atsikelus begt krosa nera gerai del to kad organizmas po miego tam tikra laika yra ramybes busenoje ir nera dar aktyvus todel iskart ji apkraut nera gerai ( cia ne as sugalvojau, tai teko girdet ne is vieno trenerio, beje ne kulturizmo).ryte yra patartina geriau lengva mankstele padaryt, prasitampyt, gerus tempimo pratimus padaryt ir pan.
trecia zmones ryte nelabai tam laiko ir turi, ypac jei dirba. nes pabegiojimas uzima tikrai nemazai laiko. pvz as uztrunku mazdaug valanda. tai man ryte laiko rast butu be sansu.

Zmogus rase, kad megsta rytais begioti, todel visi mano patarimai su tuo ir susije, buk atidesnis! wink Vakare vis del to nera gerai sportuoti, nes apkraunama sirdis , o po to tiesiai i lova. Sulauksi 40metu pamatysi..
20h dar nera velai, manau galima, bet tokiu laiku dar yra labai karsta. O pats atsilimas praeina apie 22h, bet kaip ir sakiau - sirdziai nesveika, nebent eisi miegoti 2h, kada sirdis vel prisitaikis prie ritmo.
O ryte 8h nera karsta, tikrai, nueik pamatysi tongue

Neprisijungęs

Squint
Naujas dalyvis
Vietovė: Panevėžys
Registravosi: 2007-03-28
Žinutės: 43

#10 2007-06-12 15:58

8h karšta big_smile Nejuokinkit. Aš šiandien 9:30 bėgiojau nejaučiau jokio karščio. rock Aišku, grįžtu suprakaitavęs bet iškart po to tiesiai po dušu smile Sėdžiu va dabar skauda visą kūną - nugarą (ypač), kojas, rankas stanga Jaučiu blogai dariau vakar - pabėgiojau tada kažkur po valandos ėjau sportuot roll Nejaučiau nuovargio tik dabar jaučiasi neutral Be to kas ten rašė, kad visą valandą bėgioja smile Aš paimu tokiu nepergreičiausiu bėgimu 2km nubėgu ir man sočiai smile Per kokias 10 min hanteliai kaip pradedančiajam manau užtenka smile

Paskutinį kartą taisė Squint (2007-06-12 16:01)

Neprisijungęs

bicepsas1
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-07-24
Žinutės: 22

#11 2007-07-24 20:07

atsikelus ryte begti krosa.. su svarmenimis rankose po pora kg, iseina y nauda? ar yra tas pats kas begti be ju..?

Neprisijungęs

richis
Kalbus dalyvis
Vietovė: Telsiai
Registravosi: 2007-07-10
Žinutės: 90

#12 2007-08-01 22:36

Naudos bus man taip atrodo bet gerai atrodys big_smilebig_smile as bent jau turiu hantelius po 3 kg prie koju prisitvirtinu ir begioju ausines

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#13 2007-08-05 00:58

aširgi taip daryčiau,, bet sąnariai išiais šaibom sad

Neprisijungęs

richis
Kalbus dalyvis
Vietovė: Telsiai
Registravosi: 2007-07-10
Žinutės: 90

#14 2007-08-05 17:26

rimtai ?

Neprisijungęs

kosmonauts
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-07-25
Žinutės: 27

#15 2007-08-05 20:31

jamada rašė:

kazi ar isejs saibom,nebent sutvirtes

Neprisijungęs

TZR
Dažnas senbūvis
Vietovė: DK
Registravosi: 2006-02-18
Žinutės: 1529

#16 2007-08-05 20:48

kosmonauts rašė:

jamada rašė:

sanariai sutvirtės? lollollol grįžk į žemę wink

Neprisijungęs

Blindness
Dažnas senbūvis
Vietovė: Colchester, United Kingdom
Registravosi: 2007-04-26
Žinutės: 1067

#17 2007-08-05 21:53

kosmonauts rašė:

jamada rašė:

Matos, kad DRAGON BALL Z prisižiūrėjęs big_smile Šiaip galiu pasakyti, kad tas lakstymas su svoriais tik sąnarių gadinimas ir bereikalingas blauzdų deginimas smile Keletas draugų jau nuo to nukentėjo. Vienas draugas dėl to jau 2 metus gydosi kelius abiejų kojų, tad darykitės išvadas...

Neprisijungęs

kosmonauts
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-07-25
Žinutės: 27

#18 2007-08-06 18:03

o taj kajp draugo tinklinio komandos treneris liepia per krosa muvet ant koju svarmenis,taj tajp iseina kad jis nori visus sutraumuot?nepagaunu kampo..

Neprisijungęs

regis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas r
Registravosi: 2006-03-01
Žinutės: 936

#19 2007-08-07 09:47

is kur pas jus tokie draugai, visi viska bande? lol

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis

#20 2007-08-09 09:40

man nei svorių nereikia, kažkas yra su sąnariais neutral

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis

#21 2007-11-15 15:44

kosmonauts rašė:

o taj kajp draugo tinklinio komandos treneris liepia per krosa muvet ant koju svarmenis,taj tajp iseina kad jis nori visus sutraumuot?nepagaunu kampo..

sąnariam nieko neatsitiks, jei palaipsniui didinsi svorį tongue. o jei iškart 3 kg tai už mėnesio nebepaeisi.

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#22 2007-11-15 15:55

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-08 11:21)

Neprisijungęs

Keinas
12cm gun
Registravosi: 2012-02-21
Žinutės: 1417
Atsiliepimai: 1

#23 2012-05-20 15:35

Jei jau norit su svoriu begioti tai yra tam specialios lemenes smile

O nenuvarginsiu perdaug saves jei begiosiu krosus po sporto sale ? Einu y stangine 17 val ir tada ~23 val vakare prabegu krosiuka 14-20km. vidutiniu tempu. (Begioju jau 3 metus y stangine einu pirmus)

Paskutinį kartą taisė Keinas (2012-05-20 15:36)

Neprisijungęs

takeitdown
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-03-22
Žinutės: 1184
Atsiliepimai: 4

#24 2012-05-20 16:41

Keinas rašė:

O nenuvarginsiu perdaug saves jei begiosiu krosus po sporto sale ? Einu y stangine 17 val ir tada ~23 val vakare prabegu krosiuka 14-20km. vidutiniu tempu. (Begioju jau 3 metus y stangine einu pirmus)

biski per velai tas tavo krosiukas ir dar toki atstuma baigsi kokia 1h nakties big_smile

Neprisijungęs

Keinas
12cm gun
Registravosi: 2012-02-21
Žinutės: 1417
Atsiliepimai: 1

#25 2012-05-20 18:15

takeitdown rašė:

Keinas rašė:

biski per velai tas tavo krosiukas ir dar toki atstuma baigsi kokia 1h nakties big_smile

Tai as jau priprates, kadangi mieste begioju nemalonu bekti kai sviesu buna ir zmones vaiksto big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net