- E5
- Moderatorius
- Registravosi: 2009-01-08
- Žinutės: 1645
- Atsiliepimai: 10
#1 2012-04-26 01:24
Karpos
taigi turiu tokia bedele, sugalvojau pora treniruociu be kojniu pasportuot (tiesiog jas pamirsau) ir ziuriu, kad po savaiteles kitos turiu kazkoki neaisku guza ant pedos... jauciasi jog jis gan gilus ir vaizdas isoreje toks, lyg ten butu tokia plokscia karpa isdygusi, gal kas esat susidure su kazkuom, panasiu i sita atveji?
Neprisijungęs
- Bandzuke
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: LT
- Registravosi: 2011-07-21
- Žinutės: 149
- Atsiliepimai: 0
#2 2012-04-26 02:26
Re: Karpos
Ant pedos gali but greiciau jau mazolis negu karpa,buvo vienam draugui taip ejo pas daktara israse kazkoki tepala,bet pas ji buvau jau ysiseneje,tada israse kazkokios tepamos rugsties ir praejo,siaip nera labai rimta jei greit pastebejai toki dalyka.
Neprisijungęs
- Estranged
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-22
- Žinutės: 2928
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#3 2012-04-26 15:32
Karpos savaime paprastai praeina, bet kartai buna ilgai, man karta buvo and pedos virs puses metu. Siaip nusipirk kokia geresne rugsti nuo karpu.
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
- Registravosi: 2011-01-03
- Žinutės: 6441
- Atsiliepimai: 27
#4 2012-04-26 17:32
O man be lazerio pagalbos nesigavo panaikinti...
Vos paeiti jau galejau, kietas gumulas ant pedos pasidare.
Tad nelauk ir gyyk, kol neishsivyste i kazka daugiau...
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-02-14
- Žinutės: 194
#5 2012-04-27 13:51
Man ant pedos buvo, tai puse metu irgi kazkur kankinausi, visas priemones nuo karpu isbandziau, bet niekas nepadejo, bet po kurio laiko pati dingo. O dabar turiu ant kelio irgi viska isbandziau ir gryna spirita (isoriskai) naudojau ir visas liaudies priemones isbandziau, ir azotu deginau, bet kuo daugiau gydziau, tuo ji labiau vesejo. Tai dabar uzsiregistravau lazeriu nuimti. Gailiuosi, kad to anksciau nepadariau, nes kuo mazesne karpa, tuo maziau moketi, o as jau dvigubai uzauginau ja nuo pradines
Patarciau imtis kuo efektyvesniu priemoniu ir kuo greiciau, nes tie tepaliukai tai ne kazka.
O cia tiesa, kad karpos rodo kazkoki organizmo nusilpima, ar kazko trukuma?
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#6 2012-04-27 14:12
man irgi idomu kaip jos atsiranda :?
Neprisijungęs
- eNrr
- Aesthetix
- Registravosi: 2011-01-19
- Žinutės: 7715
- Atsiliepimai: 37
#7 2012-04-27 15:40
sladeinflame7 rašė:
Karpos savaime paprastai praeina, bet kartai buna ilgai, man karta buvo and pedos virs puses metu. Siaip nusipirk kokia geresne rugsti nuo karpu.
Savaime praeina.. Vat per tokius ir plinta karpos. Geriausia vos pastebejus vaziuot i poliklinika pas dermatologa, kad nudegintu su saltu azotu. Pora sekundziu paskausta, o vakare jau karpos nelieka.
Burbule, karpos yra kazkas panasaus i infekcija ar virusa, daznai zmones vieni nuo kitu uzsikrecia. Savaime tokie dalykai neatsiranda ir nelabai manau kad lengvai savaime isnyksta.
Neprisijungęs
- Estranged
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-22
- Žinutės: 2928
- Atsiliepimai: 4
#8 2012-04-27 16:37
eNrr rašė:
sladeinflame7 rašė:
Savaime praeina.. Vat per tokius ir plinta karpos. Geriausia vos pastebejus vaziuot i poliklinika pas dermatologa, kad nudegintu su saltu azotu. Pora sekundziu paskausta, o vakare jau karpos nelieka.
Burbule, karpos yra kazkas panasaus i infekcija ar virusa, daznai zmones vieni nuo kitu uzsikrecia. Savaime tokie dalykai neatsiranda ir nelabai manau kad lengvai savaime isnyksta.
Jos paprastai savaime praeina ir tai yra tiesa, o kaip su jom kovot kad greiciau praeitu cia jau kitas klausimas.
Paskutinį kartą taisė sladeinflame7 (2012-04-27 17:03)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#9 2012-04-27 16:42
sladeinflame7 rašė:
eNrr rašė:
sladeinflame7 rašė:
Burbule, karpos yra kazkas panasaus i infekcija ar virusa, daznai zmones vieni nuo kitu uzsikrecia. Savaime tokie dalykai neatsiranda ir nelabai manau kad lengvai savaime isnyksta.Jos paprastai savaime praeina ir tai yra tiesa, o kaip su jom kovot kad greiciau praeitu cia jau kitas klausimas. "Burbule"? Intelektu ziuriu nepasizymi izeidinedamas forume.
kaa??? kur as tau cia izeidinejau.
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-17
- Žinutės: 1043
- Atsiliepimai: 7
#10 2012-04-27 23:31
MrBurbulas rašė:
sladeinflame7 rašė:
eNrr rašė:
Burbule, karpos yra kazkas panasaus i infekcija ar virusa, daznai zmones vieni nuo kitu uzsikrecia. Savaime tokie dalykai neatsiranda ir nelabai manau kad lengvai savaime isnyksta.Jos paprastai savaime praeina ir tai yra tiesa, o kaip su jom kovot kad greiciau praeitu cia jau kitas klausimas. "Burbule"? Intelektu ziuriu nepasizymi izeidinedamas forume.
cia tipo enrr izeide tave.
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#11 2012-04-28 00:09
E5 rašė:
taigi turiu tokia bedele, sugalvojau pora treniruociu be kojniu pasportuot (tiesiog jas pamirsau) ir ziuriu, kad po savaiteles kitos turiu kazkoki neaisku guza ant pedos... jauciasi jog jis gan gilus ir vaizdas isoreje toks, lyg ten butu tokia plokscia karpa isdygusi, gal kas esat susidure su kazkuom, panasiu i sita atveji?
Esu vaikysteje turejas ant kulno karpa... Didelio tokia, sake joje buwo apie 20 mazu... Tai gydimas tokiai buvo, su gillet arba sputnik britvuta apipjaustimas, po isbrinkymo kojos vandenyje ir po to saltu ozotu ar kuo ten degina... Skausmas nezmoniskas, amonjako net dave vienu momentu...
Jeigu maza buna tepaliuku ivairiausiu.
turejau ant ranku, tai pats pjausciau aplink ja oda po biski ir pranyko.
Neprisijungęs
- eNrr
- Aesthetix
- Registravosi: 2011-01-19
- Žinutės: 7715
#12 2012-04-28 02:42
MrBurbulas rašė:
sladeinflame7 rašė:
eNrr rašė:
Kolega tikrai intelektu nepasižymi, jeigu nesuprato, kad apie plitimą rašiau kitam forumo kolegai MrBurbulas. Kitą kartą perskaityk per naują ir patylėk geriau
Neprisijungęs
- tuto170
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-08-10
- Žinutės: 166
#13 2012-08-19 18:06
Karpas uzkart reikia salinti kas sako kad jos praeina tai jo jei praeina po keliu dienu (kada isdygsta pusiau spuogas ir vel sulenda tada) o jei jau isauga ir buna ilgai, jei yra ant rankos reikai saldyti su WARTNER arba pas dermatologa nueit, su kojom irgi su WARTNER bet labiau pas dermatologa nueiti, o jei ant veido tada yra kebliau bet irgi greiciausiai dermatologas saldys.
Neprisijungęs
- fibyyt
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-05-23
- Žinutės: 459
#14 2012-11-29 22:33
as taip pat turejau sia beda. Is pradziu buvo ant rankos, po to atsirado ant pedos daug mazuciu. Tai viskas perskaiciusi, emiau kovos ir issinaikinau. kiekviena vakara kelias savaites mirkiau rankas ir peda siltame vandenyje, tuomet jas nusausinusi su ausu krapstuku ir acto esencija 70 proc. patepdavau tas vietas, kiekviena vakara tokia proedura. O pedoms reikia vis nuimti virsutini odos sluoksni, kad greiciau pasiektu rugstis brudus..
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
#15 2012-11-29 22:50
buves kolega turejo tu karpu tai pirko kazkoki smekala tepala is soviecko ruskini tai ore issinaikino, po to puse bendradarbiu bobu dar apsiprekino dziauges kaip vaikai saldainiu gave kadangi su tuom bedu neturejau tai nesidomejau ka ten jie tepas bet pasidomejus pas ruskius manau rastumet ta geri.
Neprisijungęs
- mafassx
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-08-28
- Žinutės: 18
#16 2014-02-10 09:57
pats turejau 2 karpas an padų sunkiai vaiksciot galejau ,bet tryniau češnaku ir po 2 sav išnyko
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#17 2014-02-10 12:21
As niekuo netryniau ir kazkaip sunyko ant pado, suragejus gal oda, bet nebeliko skausmingumo ir pan. Idomu ar cia is rubines parsinesiau.
Neprisijungęs
- Žilvinas.
- buvęs Parapapapapa
- Registravosi: 2013-05-05
- Žinutės: 3088
- Atsiliepimai: 11
#18 2014-02-10 12:38
nereik basiem vaiksciot rubinej pas mane salej daug buna tokiu kurie vaiksto basom ten, kur visi su batais *ujarina. Bet kartais ir is lempos buna tos karpos..
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Atsiliepimai: 19
#19 2014-02-10 12:47
pas mane nuo rūkymo ar nuo ko buvo senai, su žirklėm nukarpiau ir viskas
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#20 2014-02-10 12:56
Oi ne as is vienu batu i kitus po sporto i tapkes bet uzteko koja pastatyt ant grindu besirengiant turbut
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
#21 2014-02-10 12:56
lolardas rašė:
pas mane nuo rūkymo ar nuo ko buvo senai, su žirklėm nukarpiau ir viskas
as ir su zirklem iskirpau su visa mesa vienintele,kuria esu turėjęs.iki šiol kitų neatsiranda
Neprisijungęs
- Žilvinas.
- buvęs Parapapapapa
#22 2014-02-10 15:13
kaip čia jus taip žiauriai, karpot tas karpas kai man buvo pasisėję, net nezinau nuo ko ant padu daug, dešimtim net, tai vos paeit buvo galima.. Ir tokį labai idomų gydymo budą radau, keistas, bet man veikė
pasiėmi lipnios juostos, užklijuoji, bet reiktų apvyniot aplink koją, kad laikytusi ir kad kuo stipriau prisispaustų. Palaikai per naktį ir vsio. ta karpa išdžiūsta kažkaip ir miršta. Ir poto galima išsikirpt ją arba savaime iškrenta, pasidaro išvis nebeskausminga. Pabandykit
Aišku skamba gan keistai
.
Dar yra toks labai geras tepaliukas, rūgštis kažkokia, bet būtent rusiška, buvau turguj pirkęs kažkada pas bobutę, pora litų kainavo. Labai veiksmingas
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Atsiliepimai: 19
#23 2014-02-10 15:20
gaila tau tos karpos?
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
#24 2014-02-10 15:22
koks ten ziaurumas karpa isvis nejaucia nk,tik va pas mane kapiliaras salia buvo tai pusvalandi su situo reikalu teko kovot
Neprisijungęs
- Žilvinas.
- buvęs Parapapapapa
#25 2014-02-10 15:31
lolardas rašė:
gaila tau tos karpos?
negaila, bet kad skausmas nežmoniškas.. Nebent apie kitokias karpas jūs kalbat, aš turiu galvoj, tokios karpos, kur po oda matosi toks kaip ir ratukas.. Ir žiauriai skauda
Neprisijungęs