Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#1 2012-04-26 01:24

Karpos

taigi turiu tokia bedele, sugalvojau pora treniruociu be kojniu pasportuot (tiesiog jas pamirsau) ir ziuriu, kad po savaiteles kitos turiu kazkoki neaisku guza ant pedos... jauciasi jog jis gan gilus ir vaizdas isoreje toks, lyg ten butu tokia plokscia karpa isdygusi, gal kas esat susidure su kazkuom, panasiu i sita atveji?

Neprisijungęs

Bandzuke
Atkaklus dalyvis
Vietovė: LT
Registravosi: 2011-07-21
Žinutės: 149
Atsiliepimai: 0

#2 2012-04-26 02:26

Re: Karpos

Ant pedos gali but greiciau jau mazolis negu karpa,buvo vienam draugui taip ejo pas daktara israse kazkoki tepala,bet pas ji buvau jau ysiseneje,tada israse kazkokios tepamos rugsties ir praejo,siaip nera labai rimta jei greit pastebejai toki dalyka.

Neprisijungęs

Estranged
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-22
Žinutės: 2928
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#3 2012-04-26 15:32

Karpos savaime paprastai praeina, bet kartai buna ilgai, man karta buvo and pedos virs puses metu. Siaip nusipirk kokia geresne rugsti nuo karpu.

Neprisijungęs

Artyi
Motyvuotas atletas
Registravosi: 2011-01-03
Žinutės: 6441
Atsiliepimai: 27

#4 2012-04-26 17:32

O man be lazerio pagalbos nesigavo panaikinti...
Vos paeiti jau galejau, kietas gumulas ant pedos pasidare.
Tad nelauk ir gyyk, kol neishsivyste i kazka daugiau...

Neprisijungęs

Ingre
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-02-14
Žinutės: 194

#5 2012-04-27 13:51

Man ant pedos buvo, tai puse metu irgi kazkur kankinausi, visas priemones nuo karpu isbandziau, bet niekas nepadejo, bet po kurio laiko pati dingo. O dabar turiu ant kelio irgi viska isbandziau ir gryna spirita (isoriskai) naudojau ir visas liaudies priemones isbandziau, ir azotu deginau, bet kuo daugiau gydziau, tuo ji labiau vesejo. Tai dabar uzsiregistravau lazeriu nuimti. Gailiuosi, kad to anksciau nepadariau, nes kuo mazesne karpa, tuo maziau moketi, o as jau dvigubai uzauginau ja nuo pradines big_smile
Patarciau imtis kuo efektyvesniu priemoniu ir kuo greiciau, nes tie tepaliukai tai ne kazka.
O cia tiesa, kad karpos rodo kazkoki organizmo nusilpima, ar kazko trukuma?

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#6 2012-04-27 14:12

man irgi idomu  kaip jos atsiranda :?

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715
Atsiliepimai: 37

#7 2012-04-27 15:40

sladeinflame7 rašė:

Karpos savaime paprastai praeina, bet kartai buna ilgai, man karta buvo and pedos virs puses metu. Siaip nusipirk kokia geresne rugsti nuo karpu.

Savaime praeina.. Vat per tokius ir plinta karpos. Geriausia vos pastebejus vaziuot i poliklinika pas dermatologa, kad nudegintu su saltu azotu. Pora sekundziu paskausta, o vakare jau karpos nelieka.

Burbule, karpos yra kazkas panasaus i infekcija ar virusa, daznai zmones vieni nuo kitu uzsikrecia. Savaime tokie dalykai neatsiranda ir nelabai manau kad lengvai savaime isnyksta.

Neprisijungęs

Estranged
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-22
Žinutės: 2928
Atsiliepimai: 4

#8 2012-04-27 16:37

eNrr rašė:

sladeinflame7 rašė:

Savaime praeina.. Vat per tokius ir plinta karpos. Geriausia vos pastebejus vaziuot i poliklinika pas dermatologa, kad nudegintu su saltu azotu. Pora sekundziu paskausta, o vakare jau karpos nelieka.

Burbule, karpos yra kazkas panasaus i infekcija ar virusa, daznai zmones vieni nuo kitu uzsikrecia. Savaime tokie dalykai neatsiranda ir nelabai manau kad lengvai savaime isnyksta.

Jos paprastai savaime praeina ir tai yra tiesa, o kaip su jom kovot kad greiciau praeitu cia jau kitas klausimas.

Paskutinį kartą taisė sladeinflame7 (2012-04-27 17:03)

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#9 2012-04-27 16:42

sladeinflame7 rašė:

eNrr rašė:

sladeinflame7 rašė:

Jos paprastai savaime praeina ir tai yra tiesa, o kaip su jom kovot kad greiciau praeitu cia jau kitas klausimas. "Burbule"? Intelektu ziuriu nepasizymi izeidinedamas forume.

kaa??? kur as tau cia izeidinejau.

Neprisijungęs

DDonatas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-17
Žinutės: 1043
Atsiliepimai: 7

#10 2012-04-27 23:31

MrBurbulas rašė:

sladeinflame7 rašė:

eNrr rašė:

Jos paprastai savaime praeina ir tai yra tiesa, o kaip su jom kovot kad greiciau praeitu cia jau kitas klausimas. "Burbule"? Intelektu ziuriu nepasizymi izeidinedamas forume.

cia tipo enrr izeide tave. wink

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Manchester
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 2263
Atsiliepimai: 2

#11 2012-04-28 00:09

E5 rašė:

taigi turiu tokia bedele, sugalvojau pora treniruociu be kojniu pasportuot (tiesiog jas pamirsau) ir ziuriu, kad po savaiteles kitos turiu kazkoki neaisku guza ant pedos... jauciasi jog jis gan gilus ir vaizdas isoreje toks, lyg ten butu tokia plokscia karpa isdygusi, gal kas esat susidure su kazkuom, panasiu i sita atveji?

Esu vaikysteje turejas ant kulno karpa... Didelio tokia, sake joje buwo apie 20 mazu... Tai gydimas tokiai buvo, su gillet arba sputnik britvuta apipjaustimas, po isbrinkymo kojos vandenyje ir po to saltu ozotu ar kuo ten degina... Skausmas nezmoniskas, amonjako net dave vienu momentu...
Jeigu maza buna tepaliuku ivairiausiu.
turejau ant ranku, tai pats pjausciau aplink ja oda po biski ir pranyko.

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715

#12 2012-04-28 02:42

MrBurbulas rašė:

sladeinflame7 rašė:

eNrr rašė:

Kolega tikrai intelektu nepasižymi, jeigu nesuprato, kad apie plitimą rašiau kitam forumo kolegai MrBurbulas. Kitą kartą perskaityk per naują ir patylėk geriau

Neprisijungęs

tuto170
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-08-10
Žinutės: 166

#13 2012-08-19 18:06

Karpas uzkart reikia salinti smile kas sako kad jos praeina tai jo jei praeina po keliu dienu (kada isdygsta pusiau spuogas ir vel sulenda tada) o jei jau isauga ir buna ilgai, jei yra ant rankos reikai saldyti su WARTNER arba pas dermatologa nueit, su kojom irgi su WARTNER bet labiau pas dermatologa nueiti, o jei ant veido tada yra kebliau bet irgi greiciausiai dermatologas saldys.

Neprisijungęs

fibyyt
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-05-23
Žinutės: 459

#14 2012-11-29 22:33

as taip pat turejau sia beda. Is pradziu buvo ant rankos, po to atsirado ant pedos daug mazuciu. Tai viskas perskaiciusi, emiau kovos ir issinaikinau. kiekviena vakara kelias savaites mirkiau rankas ir peda siltame vandenyje, tuomet jas nusausinusi su ausu krapstuku ir acto esencija 70 proc. patepdavau tas vietas, kiekviena vakara tokia proedura.  O pedoms reikia vis nuimti virsutini odos sluoksni, kad greiciau pasiektu rugstis brudus.. smile

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895

#15 2012-11-29 22:50

buves kolega turejo tu karpu tai pirko kazkoki smekala tepala is soviecko ruskini tai ore issinaikino, po to puse bendradarbiu bobu dar apsiprekino dziauges kaip vaikai saldainiu gave big_smile kadangi su tuom bedu neturejau tai nesidomejau ka ten jie tepas bet pasidomejus pas ruskius manau rastumet ta geri.

Neprisijungęs

mafassx
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-08-28
Žinutės: 18

#16 2014-02-10 09:57

pats turejau 2 karpas an padų sunkiai vaiksciot galejau ,bet tryniau češnaku ir po 2 sav išnyko

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#17 2014-02-10 12:21

As niekuo netryniau ir kazkaip sunyko ant pado, suragejus gal oda, bet nebeliko skausmingumo ir pan. Idomu ar cia is rubines parsinesiau.

Neprisijungęs

Žilvinas.
buvęs Parapapapapa
Registravosi: 2013-05-05
Žinutės: 3088
Atsiliepimai: 11

#18 2014-02-10 12:38

nereik basiem vaiksciot rubinej wink pas mane salej daug buna tokiu kurie vaiksto basom ten, kur visi su batais *ujarina. Bet kartais ir is lempos buna tos karpos.. hmm

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Atsiliepimai: 19

#19 2014-02-10 12:47

pas mane nuo rūkymo ar nuo ko buvo senai, su žirklėm nukarpiau ir viskas

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#20 2014-02-10 12:56

Oi ne as is vienu batu i kitus po sporto i tapkes bet uzteko koja pastatyt ant grindu besirengiant turbut

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962

#21 2014-02-10 12:56

lolardas rašė:

pas mane nuo rūkymo ar nuo ko buvo senai, su žirklėm nukarpiau ir viskas

as ir su zirklem iskirpau su visa mesa vienintele,kuria esu turėjęs.iki šiol kitų neatsiranda

Neprisijungęs

Žilvinas.
buvęs Parapapapapa

#22 2014-02-10 15:13

kaip čia jus taip žiauriai, karpot tas karpas big_smile kai man buvo pasisėję, net nezinau nuo ko ant padu daug, dešimtim net, tai vos paeit buvo galima.. Ir tokį labai idomų gydymo budą radau, keistas, bet man veikė smile pasiėmi lipnios juostos, užklijuoji, bet reiktų apvyniot aplink koją, kad laikytusi ir kad kuo stipriau prisispaustų. Palaikai per naktį ir vsio. ta karpa išdžiūsta kažkaip ir miršta. Ir poto galima išsikirpt ją arba savaime iškrenta, pasidaro išvis nebeskausminga. Pabandykit smile Aišku skamba gan keistai big_smile.

Dar yra toks labai geras tepaliukas, rūgštis kažkokia, bet būtent rusiška, buvau turguj pirkęs kažkada pas bobutę, pora litų kainavo. Labai veiksmingas smile

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Atsiliepimai: 19

#23 2014-02-10 15:20

gaila tau tos karpos? big_smile

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962

#24 2014-02-10 15:22

koks ten ziaurumas big_smile karpa isvis nejaucia nk,tik va pas mane kapiliaras salia buvo tai pusvalandi su situo reikalu teko kovot big_smile

Neprisijungęs

Žilvinas.
buvęs Parapapapapa

#25 2014-02-10 15:31

lolardas rašė:

gaila tau tos karpos? big_smile

negaila, bet kad skausmas nežmoniškas.. Nebent apie kitokias karpas jūs kalbat, aš turiu galvoj, tokios karpos, kur po oda matosi toks kaip ir ratukas.. Ir žiauriai skauda

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net