- arnas22
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-07-15
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-07-15 17:07
Papildu vartojimas
Sveiki,
turiu Gold Standard 100% Whey, MusclePharm Assault, ProMera Sports CON-CRET, Optimum Opti-Men, Optimum BCAA 1000 Caps.
Ar teisingai vartoju:
Treniruociu diena:
1. pabudus ant tuscio skrandzio bcaa uzsigerent kreatinu
2. valgant vitaminai
3. 30min pries sporta assault
4. iskart po treniruotes bcaa uzsigerent kreatinu ir proteinas uz 15min
5. vakare proteinas
Ne treniruociu dienomis:
1. pabudus ant tuscio skrandzio bcaa uzsigerent kreatinu
2. valgant vitaminai
3. ant vakaro bcaa ir proteinas
Aciu uz pasisakymus.
Neprisijungęs
- Ailan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-02-26
- Žinutės: 1479
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 5
#2 2012-07-15 18:41
Re: Papildu vartojimas
Viska gerai vartoji
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-08-02
- Žinutės: 57
#3 2012-07-16 00:47
Prieš treniruotes dar reikia gert proteina, o ne vien po jų iškart. BCAA ir kreatino, ne treniruočių dienomis - gerti nereikia..
Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-07-16 00:48)
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#4 2012-07-16 09:11
NightKata rašė:
Prieš treniruotes dar reikia gert proteina, o ne vien po jų iškart. BCAA ir kreatino, ne treniruočių dienomis - gerti nereikia..
Neprisijungęs
- Importinis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Denmark
- Registravosi: 2012-03-20
- Žinutės: 1131
#5 2012-07-16 09:14
NightKata rašė:
Nu nezinau ar juoktis ar nesijuokt, bet tau reiktu pasidomet apie papildus ir ju vartojima
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#6 2012-07-16 09:20
NightKata rašė:
Viena karta perskaicius kreatino vartojimo instrukcija tamstos teze griutu i shipulius.Niekada nebandei to padaryt ?
Neprisijungęs
- Ailan
- Dažnas senbūvis
#7 2012-07-16 11:33
NightKata rašė:
sveikas,matau nusisneki nebe pirma karta , deja tave nustebinsiu proteina nebutina gerti pries treniruote , o toliau ponas labai nusisnekejote pasiskaitykite daugiau sitame tinklapyje, yra naudingos info ,vien mano apie papildus akiraty praplete lexusr postai , patarciau neklaidinti zmoniu , ir patyleti..
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#8 2012-07-16 12:00
Ailan rašė:
NightKata rašė:
sveikas,matau nusisneki nebe pirma karta , deja tave nustebinsiu proteina nebutina gerti pries treniruote , o toliau ponas labai nusisnekejote pasiskaitykite daugiau sitame tinklapyje, yra naudingos info ,vien mano apie papildus akiraty praplete lexusr postai , patarciau neklaidinti zmoniu , ir patyleti..
butent
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#9 2012-07-16 12:32
Importinis rašė:
NightKata rašė:
Nu nezinau ar juoktis ar nesijuokt, bet tau reiktu pasidomet apie papildus ir ju vartojima
Nueik į bodybuilding.com ir daugiau sužinosi:} Ką man daryt, jeigu aš tik treniruočių dienomis geriu kreatiną ir kuo puikiausiai jaučiuos negerdamas netreniruočių dieną ? Daugiau valgyt reikia ir bus tas atsistatymas ir masė..
Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-07-16 12:33)
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
#10 2012-07-16 12:34
NightKata rašė:
Importinis rašė:
NightKata rašė:
Nueik į bodybuilding.com ir daugiau sužinosi:} Ką man daryt, jeigu aš tik treniruočių dienomis geriu kreatiną ir kuo puikiausiai jaučiuos negerdamas netreniruočių dieną ? Daugiau valgyt reikia ir bus tas atsistatymas ir masė..
vejus sneki..
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#11 2012-07-16 12:47
zaliasss rašė:
NightKata rašė:
Importinis rašė:
Nu nezinau ar juoktis ar nesijuokt, bet tau reiktu pasidomet apie papildus ir ju vartojimaNueik į bodybuilding.com ir daugiau sužinosi:} Ką man daryt, jeigu aš tik treniruočių dienomis geriu kreatiną ir kuo puikiausiai jaučiuos negerdamas netreniruočių dieną ? Daugiau valgyt reikia ir bus tas atsistatymas ir masė..
vejus sneki..
Aš kalbu apie tai, kaip man veikia, mano situacijoje. Visur yra parašyta, jog norint pasiekti gerų rezultatų, reikia laikytis geros dietos, o paskui papildai pagal poreikius.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#12 2012-07-16 13:34
NightKata rašė:
zaliasss rašė:
NightKata rašė:
Nueik į bodybuilding.com ir daugiau sužinosi:} Ką man daryt, jeigu aš tik treniruočių dienomis geriu kreatiną ir kuo puikiausiai jaučiuos negerdamas netreniruočių dieną ? Daugiau valgyt reikia ir bus tas atsistatymas ir masė..vejus sneki..
Aš kalbu apie tai, kaip man veikia, mano situacijoje. Visur yra parašyta, jog norint pasiekti gerų rezultatų, reikia laikytis geros dietos, o paskui papildai pagal poreikius.
Kalba eina ne ar kreatinas geriau uz maista, o kaip ji reiketu vartoti.
Jei skirtum 15sekundziu savo brangaus laiko ir perskaitytum jo vartojimo instrukcija, labai tiketina jog nuomone pakeistum.
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#13 2012-07-16 13:53
Niekas ir nekalba vien apie vandenį
Neprisijungęs
- Importinis
- Dažnas senbūvis
#14 2012-07-16 15:39
NightKata rašė:
Importinis rašė:
NightKata rašė:
Tai tu vartok kaip nori, tik kietiems nepatarinek pievu ir bus taika pasaulyje! PEACE
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#15 2012-07-16 17:00
Tai jeigu man geras efektas taip naudojant, tu nori pasakyt, kad ir kitiem taip negali būt ? Paeksperimentuok pats :}
Neprisijungęs
- Importinis
- Dažnas senbūvis
#16 2012-07-16 17:32
NightKata rašė:
Tai jeigu man geras efektas taip naudojant, tu nori pasakyt, kad ir kitiem taip negali būt ? Paeksperimentuok pats :}
Tai gal tu balta varna.. Yra tukstanciu zmoniu isbandyta, o tu cia vienas issisokineji su savo erezijom. Tau veikia, puiku, pirmyn, tik kitu neklaidink, ypac naujoku.
Neprisijungęs
- arnas22
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-07-15
- Žinutės: 28
#17 2012-07-16 20:20
nu cia nujokas bet kulturizme nelabai buciau susigaudes kad vejus sneka visokiu yra visokiu reik. O kaip galvojat ar neperdaug papildu ? iseis sportuoti 3 kartus tik i savaite, siaip rimtai sportavau pries pusantro menesio, gerdavau tik proteina ir amino
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#18 2012-07-16 20:36
Jeigu negaila litų, tai viskas ok pas tave, bet jeigu biudžetas tavo neleis pastoviai tokiais kiekiais varyt, tai užtektų proteino ir kreatino. Multivitaminus dar karts nuo karto būtina pasiimt.
Neprisijungęs
- Importinis
- Dažnas senbūvis
#19 2012-07-17 09:40
NightKata rašė:
Jeigu negaila litų, tai viskas ok pas tave, bet jeigu biudžetas tavo neleis pastoviai tokiais kiekiais varyt, tai užtektų proteino ir kreatino. Multivitaminus dar karts nuo karto būtina pasiimt.
Vitaminai pirmoj vietoj... Tada visokie proteinai (pagal poreiki t.y. dieta) ir kreatinas. Tada ziuri i atsistayma, jei nespeji atsistatyt, tai galima galvot apie aminkes. O del visu tu energetu ir t.t., tai cia jau kaip nori - jie neprivalomi, kaip vitaminai.
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#20 2012-07-17 11:30
Importinis rašė:
NightKata rašė:
Vitaminai pirmoj vietoj... Tada visokie proteinai (pagal poreiki t.y. dieta) ir kreatinas. Tada ziuri i atsistayma, jei nespeji atsistatyt, tai galima galvot apie aminkes. O del visu tu energetu ir t.t., tai cia jau kaip nori - jie neprivalomi, kaip vitaminai.
Tau gal pirmoje, kitiems ne ir ne man vienam taip
Neprisijungęs
- Ailan
- Dažnas senbūvis
#21 2012-07-17 11:37
NightKata rašė:
Importinis rašė:
NightKata rašė:
Tau gal pirmoje, kitiems ne ir ne man vienam taip
Ar tu baigsi kada klaidinti zmonis? Administratoriai turetu bent ispejimus ar tai laikinus ban'us det , svaigsta totaliai , praita syki jack3d su as lygino, paskui ,kad kreatino negalima vartoti netreniruociu metu, dabar ,kad vitaminai nera svarbu sportuojant... nu baik viena syki ,daugiau skaityk ir nuleides ausis buk
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#22 2012-07-17 12:35
Kur buvo parašyta, kad vitaminų nereikia sportuojant ? Tipinis lietuvis tu ir tiek, nedaskaitai ką žmonės rašo ir verki:} Sakiau, kad karts nuo karto vitaminai būtini, nesvarbu ar anksčiau ar vėliau juos naudos žmogus, bet jie bus būtini. O kreatiną sakiau, kad nereikia netreniruočių dienomis vartot, bet kas nori tas ir netreniruočių dienomis naudoja. Gal pavyzdžiui žmogui nepakanka pinigų, pastoviai pirktis papildus, tai naudoja, tik kai treniruojasi juos ? Nepagalvoji, kad tokių begalės yra ? Ir be to, jeigu žmogus gimė ištižėlis ir galvoja, kad su jūsų papildų patarimais jis taps "galingu", tai klysta, neturinčiam valios žmogui nei papildai nepadės, todėl nereikia čia pasakot marketingo istorijas, apie stebuklingus papildus ir jų poveikį:} Jeigu nenaudočiau papildų, tikriausiai patikėčiau visom tom istorijom.
Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-07-17 12:36)
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
#23 2012-07-17 13:10
NightKata rašė:
Kur buvo parašyta, kad vitaminų nereikia sportuojant ? Tipinis lietuvis tu ir tiek, nedaskaitai ką žmonės rašo ir verki:} Sakiau, kad karts nuo karto vitaminai būtini, nesvarbu ar anksčiau ar vėliau juos naudos žmogus, bet jie bus būtini. O kreatiną sakiau, kad nereikia netreniruočių dienomis vartot, bet kas nori tas ir netreniruočių dienomis naudoja. Gal pavyzdžiui žmogui nepakanka pinigų, pastoviai pirktis papildus, tai naudoja, tik kai treniruojasi juos ? Nepagalvoji, kad tokių begalės yra ? Ir be to, jeigu žmogus gimė ištižėlis ir galvoja, kad su jūsų papildų patarimais jis taps "galingu", tai klysta, neturinčiam valios žmogui nei papildai nepadės, todėl nereikia čia pasakot marketingo istorijas, apie stebuklingus papildus ir jų poveikį:} Jeigu nenaudočiau papildų, tikriausiai patikėčiau visom tom istorijom.
jeigu nepastebejai sitam forume, niekas ir neraso kad nuo papildu tyketis stebuklu. visur pabreziama kad svarbiausia mityba.
o del creatino vartojimo, tai dar niekur nesu mates, kad jis butu vartojamas tik treniruociu dienomis, ir neklaidink zmoniu nes busi ismestas
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#24 2012-07-17 13:18
Dalintis patirtimi, kaip papildas veikia vartojant kitaip, niekas nedraudžia.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#25 2012-07-17 13:22
NightKata rašė:
Atrodytum protingesnis jeigu patylėtum
Neprisijungęs