Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

arnas22
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-07-15
Žinutės: 28
Atsiliepimai: 0

#1 2012-07-15 17:07

Papildu vartojimas

Sveiki,
turiu   Gold Standard 100% Whey,   MusclePharm Assault,   ProMera Sports CON-CRET,   Optimum Opti-Men,   Optimum BCAA 1000 Caps.
Ar teisingai vartoju:

Treniruociu diena:
                                   1. pabudus ant tuscio skrandzio bcaa uzsigerent kreatinu
                                   2. valgant vitaminai
                                   3. 30min pries sporta assault
                                   4. iskart po treniruotes bcaa uzsigerent kreatinu ir proteinas uz 15min
                                   5. vakare proteinas

Ne treniruociu dienomis:
                                   1. pabudus ant tuscio skrandzio bcaa uzsigerent kreatinu
                                    2. valgant vitaminai
                                    3. ant vakaro bcaa ir proteinas

Aciu uz pasisakymus.

Neprisijungęs

Ailan
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-26
Žinutės: 1479
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 5

#2 2012-07-15 18:41

Re: Papildu vartojimas

Viska gerai vartoji

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-08-02
Žinutės: 57

#3 2012-07-16 00:47

Prieš treniruotes dar reikia gert proteina, o ne vien po jų iškart. BCAA ir kreatino, ne treniruočių dienomis - gerti nereikia..

Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-07-16 00:48)

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#4 2012-07-16 09:11

NightKata rašė:

Prieš treniruotes dar reikia gert proteina, o ne vien po jų iškart. BCAA ir kreatino, ne treniruočių dienomis - gerti nereikia..

lollollol

Neprisijungęs

Importinis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Denmark
Registravosi: 2012-03-20
Žinutės: 1131

#5 2012-07-16 09:14

NightKata rašė:

Nu nezinau ar juoktis ar nesijuokt, bet tau reiktu pasidomet apie papildus ir ju vartojima dumbom

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#6 2012-07-16 09:20

NightKata rašė:

Viena karta perskaicius kreatino vartojimo instrukcija tamstos teze griutu i shipulius.Niekada nebandei to padaryt ?

Neprisijungęs

Ailan
Dažnas senbūvis

#7 2012-07-16 11:33

NightKata rašė:

sveikas,matau nusisneki nebe pirma karta , deja tave nustebinsiu proteina nebutina gerti pries treniruote , o toliau ponas labai nusisnekejote pasiskaitykite daugiau sitame tinklapyje, yra naudingos info ,vien mano apie papildus akiraty praplete lexusr postai , patarciau neklaidinti zmoniu , ir patyleti..smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#8 2012-07-16 12:00

Ailan rašė:

NightKata rašė:

sveikas,matau nusisneki nebe pirma karta , deja tave nustebinsiu proteina nebutina gerti pries treniruote , o toliau ponas labai nusisnekejote pasiskaitykite daugiau sitame tinklapyje, yra naudingos info ,vien mano apie papildus akiraty praplete lexusr postai , patarciau neklaidinti zmoniu , ir patyleti..smile

butent

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#9 2012-07-16 12:32

Importinis rašė:

NightKata rašė:

Nu nezinau ar juoktis ar nesijuokt, bet tau reiktu pasidomet apie papildus ir ju vartojima dumbom

Nueik į bodybuilding.com ir daugiau sužinosi:} Ką man daryt, jeigu aš tik treniruočių dienomis geriu kreatiną ir kuo puikiausiai jaučiuos negerdamas netreniruočių dieną ? Daugiau valgyt reikia ir bus tas atsistatymas ir masė..

Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-07-16 12:33)

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#10 2012-07-16 12:34

NightKata rašė:

Importinis rašė:

NightKata rašė:

Nueik į bodybuilding.com ir daugiau sužinosi:} Ką man daryt, jeigu aš tik treniruočių dienomis geriu kreatiną ir kuo puikiausiai jaučiuos negerdamas netreniruočių dieną ? Daugiau valgyt reikia ir bus tas atsistatymas ir masė..

vejus sneki..

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#11 2012-07-16 12:47

zaliasss rašė:

NightKata rašė:

Importinis rašė:

vejus sneki..

Aš kalbu apie tai, kaip man veikia, mano situacijoje. Visur yra parašyta, jog norint pasiekti gerų rezultatų, reikia laikytis geros dietos, o paskui papildai pagal poreikius.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#12 2012-07-16 13:34

NightKata rašė:

zaliasss rašė:

NightKata rašė:

vejus sneki..

Aš kalbu apie tai, kaip man veikia, mano situacijoje. Visur yra parašyta, jog norint pasiekti gerų rezultatų, reikia laikytis geros dietos, o paskui papildai pagal poreikius.

Kalba eina ne ar kreatinas geriau uz maista, o kaip ji reiketu vartoti.
Jei skirtum 15sekundziu savo brangaus laiko ir perskaitytum jo vartojimo instrukcija, labai tiketina jog nuomone pakeistum.

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#13 2012-07-16 13:53

Niekas ir nekalba vien apie vandenį smile

Neprisijungęs

Importinis
Dažnas senbūvis

#14 2012-07-16 15:39

NightKata rašė:

Importinis rašė:

NightKata rašė:

Tai tu vartok kaip nori, tik kietiems nepatarinek pievu ir bus taika pasaulyje! PEACE

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#15 2012-07-16 17:00

Tai jeigu man geras efektas taip naudojant, tu nori pasakyt, kad ir kitiem taip negali būt ? Paeksperimentuok pats :}

Neprisijungęs

Importinis
Dažnas senbūvis

#16 2012-07-16 17:32

NightKata rašė:

Tai jeigu man geras efektas taip naudojant, tu nori pasakyt, kad ir kitiem taip negali būt ? Paeksperimentuok pats :}

Tai gal tu balta varna.. Yra tukstanciu zmoniu isbandyta, o tu cia vienas issisokineji su savo erezijom. Tau veikia, puiku, pirmyn, tik kitu neklaidink, ypac naujoku.

Neprisijungęs

arnas22
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-07-15
Žinutės: 28

#17 2012-07-16 20:20

nu cia nujokas bet kulturizme nelabai buciau susigaudes kad vejus sneka smile visokiu yra visokiu reik. O kaip galvojat ar neperdaug papildu ? iseis sportuoti 3 kartus tik i savaite, siaip rimtai sportavau pries pusantro menesio, gerdavau tik proteina ir amino

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#18 2012-07-16 20:36

Jeigu negaila litų, tai viskas ok pas tave, bet jeigu biudžetas tavo neleis pastoviai tokiais kiekiais varyt, tai užtektų proteino ir kreatino. Multivitaminus dar karts nuo karto būtina pasiimt.

Neprisijungęs

Importinis
Dažnas senbūvis

#19 2012-07-17 09:40

NightKata rašė:

Jeigu negaila litų, tai viskas ok pas tave, bet jeigu biudžetas tavo neleis pastoviai tokiais kiekiais varyt, tai užtektų proteino ir kreatino. Multivitaminus dar karts nuo karto būtina pasiimt.

Vitaminai pirmoj vietoj... Tada visokie proteinai (pagal poreiki t.y. dieta) ir kreatinas. Tada ziuri i atsistayma, jei nespeji atsistatyt, tai galima galvot apie aminkes. O del visu tu energetu ir t.t., tai cia jau kaip nori - jie neprivalomi, kaip vitaminai.

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#20 2012-07-17 11:30

Importinis rašė:

NightKata rašė:

Vitaminai pirmoj vietoj... Tada visokie proteinai (pagal poreiki t.y. dieta) ir kreatinas. Tada ziuri i atsistayma, jei nespeji atsistatyt, tai galima galvot apie aminkes. O del visu tu energetu ir t.t., tai cia jau kaip nori - jie neprivalomi, kaip vitaminai.

Tau gal pirmoje, kitiems ne ir ne man vienam taip smile

Neprisijungęs

Ailan
Dažnas senbūvis

#21 2012-07-17 11:37

NightKata rašė:

Importinis rašė:

NightKata rašė:

Tau gal pirmoje, kitiems ne ir ne man vienam taip smile

Ar tu baigsi kada klaidinti zmonis? Administratoriai turetu bent ispejimus ar tai laikinus ban'us det , svaigsta totaliai , praita syki jack3d su as lygino, paskui ,kad kreatino negalima vartoti netreniruociu metu, dabar ,kad vitaminai nera svarbu sportuojant... nu baik viena syki ,daugiau skaityk ir nuleides ausis buk

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#22 2012-07-17 12:35

Kur buvo parašyta, kad vitaminų nereikia sportuojant ? Tipinis lietuvis tu ir tiek, nedaskaitai ką žmonės rašo ir verki:} Sakiau, kad karts nuo karto vitaminai būtini, nesvarbu ar anksčiau ar vėliau juos naudos žmogus, bet jie bus būtini. O kreatiną sakiau, kad nereikia netreniruočių dienomis vartot, bet kas nori tas ir netreniruočių dienomis naudoja. Gal pavyzdžiui žmogui nepakanka pinigų, pastoviai pirktis papildus, tai naudoja, tik kai treniruojasi juos ? Nepagalvoji, kad tokių begalės yra ? Ir be to, jeigu žmogus gimė ištižėlis ir galvoja, kad su jūsų papildų patarimais jis taps "galingu", tai klysta, neturinčiam valios žmogui nei papildai nepadės, todėl nereikia čia pasakot marketingo istorijas, apie stebuklingus papildus ir jų poveikį:} Jeigu nenaudočiau papildų, tikriausiai patikėčiau visom tom istorijom.

Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-07-17 12:36)

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#23 2012-07-17 13:10

NightKata rašė:

Kur buvo parašyta, kad vitaminų nereikia sportuojant ? Tipinis lietuvis tu ir tiek, nedaskaitai ką žmonės rašo ir verki:} Sakiau, kad karts nuo karto vitaminai būtini, nesvarbu ar anksčiau ar vėliau juos naudos žmogus, bet jie bus būtini. O kreatiną sakiau, kad nereikia netreniruočių dienomis vartot, bet kas nori tas ir netreniruočių dienomis naudoja. Gal pavyzdžiui žmogui nepakanka pinigų, pastoviai pirktis papildus, tai naudoja, tik kai treniruojasi juos ? Nepagalvoji, kad tokių begalės yra ? Ir be to, jeigu žmogus gimė ištižėlis ir galvoja, kad su jūsų papildų patarimais jis taps "galingu", tai klysta, neturinčiam valios žmogui nei papildai nepadės, todėl nereikia čia pasakot marketingo istorijas, apie stebuklingus papildus ir jų poveikį:} Jeigu nenaudočiau papildų, tikriausiai patikėčiau visom tom istorijom.

jeigu nepastebejai sitam forume, niekas ir neraso kad nuo papildu tyketis stebuklu. visur pabreziama kad svarbiausia mityba.
o del creatino vartojimo, tai dar niekur nesu mates, kad jis butu vartojamas tik treniruociu dienomis, ir neklaidink zmoniu nes busi ismestas

Neprisijungęs

NightKata
Kalbus dalyvis

#24 2012-07-17 13:18

Dalintis patirtimi, kaip papildas veikia vartojant kitaip, niekas nedraudžia.

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#25 2012-07-17 13:22

NightKata rašė:

Atrodytum protingesnis jeigu patylėtum

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net