Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

zh1golo
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-10-17
Žinutės: 412
Atsiliepimai: 1

#1 2012-10-07 19:11

Cmek

Sveiki gal kas ejo nesenai CMEK'a ir gali papasakoti kaip ten viskas vyksta?

Neprisijungęs

 
ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#2 2012-10-07 19:36

Re: Cmek

čia iš kito forumo, nes pačiam įdomu cmek/kmek



"Okey, šiek tiek papasakosiu apie CMEK. Ėjau 2009 metų vasarą. Viskas užtruko 2 dienas, nors prieš tai reikėjo rinktis įvairias pažymas. Kokių pažymų reikia, yra nurodytos CMEK internetiniame tinklalapyje. Pažymas rinkausi apie 2 savaites, priklauso nuo eilės pas tą gydytoją. Dabar apie CMEK:
Pradžia: Atėjau ~7 valandą ryto paskirtą datą. Iš pat pradžių visiems atvykusiems davė tokias anketas, kurias reikėjo užpildyti. Tenai tokie panašūs klausimai kaip: Ar turėjai traumų? Kokių turėjai traumų? Ir panašiai. Atsakęs į tuos klauimus ir užpildęs anketą turėjau ją atiduoti registratūrai. Štai čia mano patarimas: stenkitės pildyti anketą kuo greičiau, kad nesusidarytų eilė prie registratūros. Nes į tą Cmek'ą, tuo laiku kai ėjau, buvo begalė žmonių. Tad užpilžiau ir įėjau į registartūrą. Iš pat pradžių, kiek pamenu, daviau visas pažymas ir savo medicininės kortelės kopiją, kuri buvo patvirtinta ir sunumeruota. Būtinai neškitės kortelės kopiją ir sunumeruotą, ir patvirtintą, nes jie prie tos kortelės kimba o kartais jeigu nėra patvirtinta ar nesunumeruota liepia numeruoti pačiam arba nešti patvirtinti. Na po pažymų pateikimo ir parodymo medicininės kortelės davė tokį lapą su kabinetų numeriais. Ir tada prasidėjo linksmybės. Padariau klaidą, kad ėjau iš pat pradžių pas nereikšmingus daktarus, o pas reikšmingus ėjau jau paskutiniu momentu, todėl buvau nusikalęs. Dabar papasakosiu pas kokį daktarą ėjau ir ką panašiai tikrino (viskas surašyta eiliškumo tvarka):
1) Traumotologas - kadangi turėjau kelias traumas, bijojau pas jį užstrigti. Tačiau, galima sakyti, praėjo viskas sklandžiai. Liepė „tik“ pasidaryti 4 nuotraukas, patikrino stuburą, ir žinoma pervertė visą medicininę kortelę. Na ir kažką užrašė į tą lapą, kur buvo davusi registratūra, padėjo parašą ir liepė toliau tęsti ir eiti pas kitus gydytojus.
2) Dermatologas (ar kaip jis ten vadinasi, nebepamenu) – čia irgi neužstrigau ir praėjau palyginus gan greitai. Žinoma, irgi vartė visą medicininę kortelę ir klausinėjo ar sirgau veijaraupiais ir panašiomis ligomis.
3) Akių gydytojas – jeigu akys geros – praeisit. Turi būti matomumas ne mažiau kaip 0,6 lygtais. Tiksliai nepamenu. Akinių jokių negalima turėti ar kontaktinių lęšių. Ji tai greitai patikrina. Taigi vėl pasirašė į tą lapą ir tęsiam toliau!
4) Psichologinių tyrimų salė – ji man prasidėjo 10H, kiek pamenu. Ką tenai daryti? Ogi spręsti testus! Be šių tyrimų jūs negalėsite patekti pas Psichiatrą ir Psichologą. Tad Keliaujam į psichologinių tyrimų salę. Iš pat pradžių viską paaiškina ką reikia daryti. Sprendėm įvairius testus, klausimai buvo įvairiausi: Ar myli mamą, ar tu jautiesi suaugęs, ar sapnuoji košmarus, ar tiki dievu ir panašiai. Palyginti juokingi klausimai, tačiau kaip tokių klausimų daugiau negu 150, juokas greitai dingsta ;DD. Tuomet dar davė piešti ir t.t.
5) Pabaigęs ir išsprendęs testus, einu toliau. Testus sprendžiau kažkur 1 valandą. Toliau einu pas Dantistę. Pas ją galima papulti tik po 10h, nes tik tuomet pradeda dirbti. Gan maloni daktarė, o juo labiau, kai žinojau, kad visi dantys tvarkoje, nes prieš tai tikrinausi sau profilaktiškai. Tad ilgai neužtrukau.
6) Vidaus ligų gydytojas – va čia tai prasideda! Kadangi eilės nuo ryto pas šią daktarę apmažėjo, nusprendžiau užsiimti eilę ir laukti. Norėjosi šiek tiek pailsėti, kadangi jau buvau pavargęs po tos tyrimų salės. Tad pralaukiau apie 2h kol pakliuvau pas ją. Taigi, įžengiu į kabinetą. Pačioje pirmoje eilėje pradeda matuoti spaudimą. Pamatuoja, tuomet pradeda vartyti medicininę kortelę. Varto ir skaito viską, o jeigu, neduok dieve, pamato, kad kažką praleido kitas gydytojas, prirašo į tą lapą, kur davė registratūra. Tuomet su klausos tuo aparatus paklauso plaučius ir panašiai, pasižiūri stuburą ir liepia pasidaryti pas juos tyrimus. T.y. dviračio praminimas, ekoskopiją, galvos rentonogramą ir dar kažkokį „pūtiklį“ ar kaip jis tenai vadinasi, pamiršau. Kadangi visus tyrimus užrašė kitai dienai, o cmeko darbo laikas jau ėjo į pabaigą, nunešiau visus dokumentus į registartūrą ir nusprendžiau važiuoti namo.
ANTROJI DIENA:
Na štai vėl 7 valandą ryto aš stoviu ir laukiu kada atidarys cmeką. Gan daug žmonių, kaip ir pirmą dieną. Taip pat pamačiau daug naujų veidų, kurie atėjo praeidinėti Cmeką. Dabar man jau su visais eilėje nereikėjo stovėti, kadangi ėjau antrą dieną, reikėjo tik iš registartūros greitai pasiimti dokumentus, kuriuos palikau vakar. Tad pasiemu medicininės kortelės kopiją ir tą lapą ir skubu į tyrimus. (Tyrimų laikas visada būna paskirtas, tad stenkitės neveluoti). Beje, dėl ekoskopijos, tai ją reikia darytis poliklinikoje, o ne pas juos, tad vakar, t.y. pirmąją dieną po cmeko ejau pasidaryti širdies ekoskopiją.
1) Smegenų rentonograma – iš pat pradžių atrodė gan pavojingai. Apkarsto tave daug laidų aplink galvą, uždaro į tamsų mažą kambariuką ir įjungia blicą. Pojūtis nėra malonus, tačiau nieko ypatingo nepajutau.
2) Dviračio mynimas – iš karto po smegenų rentonogramos skubu minti dviračio. Čia irgi pavargau, kadangi šiek tiek pakankina. Tačiau esmė ta, kad pramyniau ir ten kažką prižymėjo ir liepė eiti į šalia esantį „pūtiklį“.
3) „Pūtiklis“ – tai toks daiktas, kai tau reikia per vamzdelį kiek galima labiau išpūsti ir įtraukti orą. Tad praėjes visą tą liepia eiti atgal pas vidaus ligų gydytoją.
4) Vidaus ligų gydytojas – kaip žinia vėl eilėje praleidau apie 1h kol pakliuvau. Padaviau visus tyrimus, ji pažiūrėjo, kažką užsirašė ir liepė tęsti toliau.
5) Psichiatras – iš pat pradžių reikia eiti pas psichiatrą, tada pas psichologą. Tad jau 11h ryto ir keliauju pas psichiatrą. Va čia tai buvo klausimėliai!!!! Pirmoji kregždė jau atėjo pavasaris – kas? „Dienos ir nakties santykis per žmogiškųjų santykių visumą. Paaiškinkite.“ Ir panašūs klausimai. Tuomet net nežinojau, ar verkti, ar juoktis, tačiau kažkaip pradėjau vartyti tenai savo nuomonė, jai gan patiko ta mano nuomonė tai šiaip ne taip praleido, Tuomet iš karto bėgu pas psichologą.
6) Psichologas – gan greitai paklausinėjo ar turėjau galvos traumų, pervertė kortelę, pasirašė ir liepė keliauti toliau.
7) Ausų, nosies gydytojas – Pagaliau! Paskutinis gydytojas. Taip pat eilių nebuvo, tad greitai patekau, patikrino gerklę, ausis, nosį, pasirašė, pervertė kortelę, paklausė ar sirgau ten kokiomis labai rimtomis ligomis nosies ar ausų. Beje, visada, kai klausia, sakykit tiesą, nes jeigu perverčia kortelę ir pamato, kad sirgai rimtomis, o nepasakei, jie tavęs to tikrai paklaus. Tuomet sakykit „Oj, atsiprašau, pamiršau“ ;DD.
Na štai jau beveik 14h, skubu į registartūrą atiduoti visų dokumentų, man tuomet paduoda kodą, su kuriuo galėsiu pasitikrinti interniatiniame tinklalapyje, ar praėjau, ar nepraėjau cmeko. Tad viską atidavęs išeinu. "

Neprisijungęs

 
zh1golo
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-10-17
Žinutės: 412
Atsiliepimai: 1

#3 2012-10-07 19:55

Re: Cmek

Dekui ,sita buvau rades,bet gal koks forumietis pats praejo CMEK.

Neprisijungęs

 
Kaspa
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 728
Atsiliepimai: 2

#4 2012-10-07 20:03

Re: Cmek

Kas tas cmekas? hmm huh

Neprisijungęs

 
159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#5 2012-10-07 20:16

Re: Cmek

Centrinė medicinos ekspertizės komisija

Neprisijungęs

 
Linasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-07-21
Žinutės: 1168
Atsiliepimai: 1

#6 2012-10-07 22:14

Re: Cmek

Cia kur kaune reikia praeit ja? Jei ta pati, tai as.

Neprisijungęs

 
zh1golo
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-10-17
Žinutės: 412
Atsiliepimai: 1

#7 2012-10-07 23:11

Re: Cmek

Tj kad tik Vilniui man atrodo yra .

Neprisijungęs

 
MONX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-13
Žinutės: 1831
Atsiliepimai: 1

#8 2012-10-07 23:24

Re: Cmek

Kaune KMEK

Neprisijungęs

 
zh1golo
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-10-17
Žinutės: 412
Atsiliepimai: 1

#9 2012-10-08 09:09

Re: Cmek

Nu tj kaune karo medicinos ekspertizes komisija,o man reikia cmeko smile

Neprisijungęs

 
Markiz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-04-08
Žinutės: 263
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#10 2012-10-08 15:33

Re: Cmek

as ejau pries pora metu Vilniuj ir sia vasara Klaipedoje Cmeka

Neprisijungęs

 
Ilgas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2007-02-10
Žinutės: 314
Atsiliepimai: 0

#11 2012-10-08 16:01

Re: Cmek

cmekas tik Vilniuje, Klaipedoje tik medkomisija yra, Jurininku poliklinikoje.
na antrame poste viskas issamei paaiskinta.

Neprisijungęs

 
zh1golo
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-10-17
Žinutės: 412
Atsiliepimai: 1

#12 2012-10-08 16:02

Re: Cmek

Markiz rašė:

as ejau pries pora metu Vilniuj ir sia vasara Klaipedoje Cmeka

Gali papasakoti kaip ten Vilniui viskas vyksta?

Neprisijungęs

 
Ilgas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2007-02-10
Žinutės: 314
Atsiliepimai: 0

#13 2012-10-08 17:04

Re: Cmek

zh1golo rašė:

Markiz rašė:

as ejau pries pora metu Vilniuj ir sia vasara Klaipedoje Cmeka

Gali papasakoti kaip ten Vilniui viskas vyksta?

kazin ka daugiau gales dadeti siaip viskas jau iisamiai parasyta. smile

Paskutinį kartą taisė Ilgas (2012-10-08 17:07)

Neprisijungęs

 
inex
Naujas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-08-07
Žinutės: 16
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#14 2013-04-13 14:41

Re: Cmek

Sveiki, kas zinot ar einant cmek sportui daro narkologini tyrima?

Neprisijungęs

 
Vladzzka
Išmestas
Registravosi: 2009-05-14
Žinutės: 178
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 1

#15 2013-04-13 15:26

Re: Cmek

jo daro

Neprisijungęs

 
Ubivajet
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-01-09
Žinutės: 7
Atsiliepimai: 0

#16 2014-05-10 11:59

Re: Cmek

Sveiki, aš nepasidariau šių dvejų tyrimų: dvylikos standartinių derivacijų elektrokardiogramą ramybėje;naujai priimamieji, arba stojantieji į vidaus reikalų sistemos (toliau VRS) mokymo įstaigas, kuriems taikoma Sąvado I-a skiltis gali (rekomenduojama) pristatyti elektrokardiogramą su fizinio krūvio mėginiu (VEM - veloergometrija).
Ar šiuos tyrimus man atliks CMEKE ar darytis vietoje?

Neprisijungęs

 
markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#17 2014-05-10 12:05

Re: Cmek

Ubivajet rašė:

Sveiki, aš nepasidariau šių dvejų tyrimų: dvylikos standartinių derivacijų elektrokardiogramą ramybėje;naujai priimamieji, arba stojantieji į vidaus reikalų sistemos (toliau VRS) mokymo įstaigas, kuriems taikoma Sąvado I-a skiltis gali (rekomenduojama) pristatyti elektrokardiogramą su fizinio krūvio mėginiu (VEM - veloergometrija).
Ar šiuos tyrimus man atliks CMEKE ar darytis vietoje?

geriau darykis savo klinikoi tyrimus kokius tik gali tai jei ka blogiau rodytu paprasytai kad pataisytu ir t.t. nes tam CMEKE tai issipisinejimas prie smulkmenu kimba.

Neprisijungęs

 
Ubivajet
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-01-09
Žinutės: 7
Atsiliepimai: 0

#18 2014-05-10 12:20

Re: Cmek

Pasidaryčiau viską, bet eilės iki liepos mėn, kur man gegužės 21 jau reikia.. Taigi jai nuvykčiau be tų dvejų tyrimų į CMEK, ten ištirtu ar sakytu išsitirt pačiam kurnors ir ateit su pažymomis?

Paskutinį kartą taisė Ubivajet (2014-05-10 12:21)

Neprisijungęs

 
markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#19 2014-05-10 12:32

Re: Cmek

Ubivajet rašė:

Pasidaryčiau viską, bet eilės iki liepos mėn, kur man gegužės 21 jau reikia.. Taigi jai nuvykčiau be tų dvejų tyrimų į CMEK, ten ištirtu ar sakytu išsitirt pačiam kurnors ir ateit su pažymomis?

ten ištirtų, bet kardiogramai iki liepos mėn eilės, nesąmonė :DDD

Neprisijungęs

 
Ubivajet
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-01-09
Žinutės: 7
Atsiliepimai: 0

#20 2014-05-10 12:58

Re: Cmek

Dabar daktaras atostoguose, registracijoje man pasakė, kad liepos mėnesiui jai nori užsiregistruok smile

Neprisijungęs

 
markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#21 2014-05-10 13:05

Re: Cmek

aš kai cmeką ėjau tai savo klinikoi dariausi ką tik galėjau ir gerai nes daug pataisė man kai paprašiau, nes kitaip ten būčiau neperėjęs.

Neprisijungęs

 
satrebor
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 116
Atsiliepimai: 1

#22 2014-05-10 13:17

Re: Cmek

Aš ėjau, labai daug rašyt, labai daug žinau jei domina paskambink.

Neprisijungęs

 
smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#23 2014-05-11 16:11

Re: Cmek

satrebor rašė:

Aš ėjau, labai daug rašyt, labai daug žinau jei domina paskambink.

dw nepatingek ir parasyk man I pm, buciau labia dekingas:))

Neprisijungęs

 
Diky
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-03-27
Žinutės: 1855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 3

#24 2014-05-11 17:12

Re: Cmek

ir man parašyk, jei gali

Neprisijungęs

 
satrebor
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 116
Atsiliepimai: 1

#25 2014-05-12 16:00

Re: Cmek

Buvo istorija. Važiavau į CMEK iš Šiaulių, netrumpas kelias, riedėjau savo ratais buvo baisu, šikau į kelnes "ne eilinė diena" kelionė prailgėjo 4x. Buvau pasiruošęs 100 proc. Vežiausi visus reikiamus tyrimus jų buvo gera papkė + sveikatos knygutė. Buvau tikras, kad praeisiu, nes esu nepriekaištingos sveikatos nepaisant to kad turėjau nosies lūžį ir pirštus sulūžusius.  Nukeliavau ten, buvo baisu, drebėjau, laukiau eilės.  Prieš tai " išlakiau raminamų" kad spaudimo nerodytu didelio del baimes, nes kiek žinojau tai 70 proc. ten susikirsdavo ir nepraeidavo . Ėjom testus, didelius testus kur neimanoma suspėti, ėjom per daktarus (šunis) elgias su tavim kaip su malka, kabinėjas prei kiekvieno spuogelio, raukšlelės. Tyliai sau pakuždėjau "GAIDYNAS ČIA..."  kai jau buvau laimingas ir susirinkau visus parašus. Dar kai buvo kyšininkas pirmininkas S.Ratiukas tai pasikvietė mane. Aš jau džiaugiausi kad paraša gausiu vsio jau laimingas lekiu, tuo tarpu jis man "Ka vartojai? " aš sakau NIEKO , sportuojantis žmogus nei rūkau nei geriu o apie vartojimus nei kalbos nėra. Jis pasakė kad rado myžale narkotinių medžiagų bet bus galima susimokėt ir dar tyrimu padaryt. (Davė žinot kad duoti man jam kyšio) aš tuomet pinigo neturėjau taip ir likau narkomanas...  KAi važiuosi negerk , jei vartojes kažko tai net nebandyk nes ras kas ir prieš 3 mėn. vartojes buvai.. man rado medžiagų nes raminamų gėriau ir vsio. atmink kad ten daktarai yra komisija ten tave kratys kai supuvusi OPELI technikiniam, nusiteik emociškai nes bus labai sunku ir nusiteik 2kg aukot ant masės nuo streso. Sekmės.

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net