Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruočių programų kritika
- » Turiu pora klausymeliu
- spyroxion
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-03-12
- Žinutės: 10
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-11-02 22:11
Turiu pora klausymeliu
Sveiki. Man 18 metu, ugis 172cm, svoris ~57kg. Aktyviai sportuoju, akrobatas (nu as atlieku "pareigas" kai sitas vyrkuas sitam video ) ir kaip matot is video, reikia daug jegos norint islaikyti partnere sunkiem pratimam. Taciau man truksta jegos norint padaryti kazka ispudingiau, todel pirmiausia noreciau priaugti ~15-20kg lieos raumenu mases nepaisant savo genu(na visi sako kad esu kudas del genu..). Labiausiai noreciau sustambint virsutine kuno dali, kojos ir taip neblogos, nes apie 9metus uzsiiminejau ant batuto tai jos ir jegos turi ir stambumo. Del dietu jau kaip ir viska issiaiskinau tik va iskylo pora problemeliu:
1)reikia susidaryti gera 3 dienu programa(nu is bedos 4 dienu, bet po ziemos prasides vaziavimas i kaima ir teks pereit prie 3dienu). Gal kas galit patart kokia?
2)treniruociu laikas. Kiek zinau kacelkej netureciau praleist daugiau 60min, bet as i ja nueinu pasportaves ~1h40min ir joje bunu apie pusvalandi, nu galiu praleist apie 40min. Gal man deretu eit i kacialke is pradziu ir po to treniruotis akrobatikos reikalais? Bet ar tai nenuvargintu mano raumenu ant tiek, kad negaleciau normaliai dirbt? Ar palykt taip kaip yra ir ei kacelken po treniruotes? Kruviui as esu priprates, atlaikau tikrai nemaza, sportuoju jau 12 metu
P.S.: musu kacelke nera ispudinga, yra pora stangu (na svorio galima prisidet labai daug, blynai nuo 0.2kg iki 20kg), lygegriate, turnikas, tada treniruoklis kaip sitoj nuotraukoj tas raudonas http://images04.olx.lt/ui/4/86/29/66977 … okliai.jpg , girios Na daugiau kaip ir nieko tokio nera, vietoj hanteliu as naudoju blynus nuo stangos(2.3kg, 5kg, 10kg, sunkesniu dar nepaiemu)
A jo, radau sita programa, kaip manot, gera?
1diena
Blauzda: pasistiebimai viena koja ant laiptelio 3xmax
Nugara: Prisitraukimai uz galvos 3xmax
Nugara: Hanteliu kelimas i sonus atsigulus ant pilvo ant suolo 3x8
Nugara: Stangos trauka prie pilvo stovint palinkus, TIESIA nugara 3x8
Nugara: Mirties trauka (pasilenkimai su stanga stovint, nugara visada TIESI!!! )3x8
Tricepsas: Atsispaudimai atsiremus i suoliuka uz nugaros, tiesi nugara. 3x10-12
Tricepsas: Dilbio tiesimas su hanteliu, alkune visalaika virsuj 3x8
Tricepsas: dilbio tiesimas atgal atsiremus i suoliuka, nugara horizontali, alkune nejuda. 3x8
Presas: atsilenkimai skersai suoliuko sedint. Vienu metu kyla kojos ir krutine. Neturi jaust nugaros
2 diena
Blauzda - pasistiebimai viena koja, 3xmax
Krūtinė: Štangos spaudimas ant suoliuko 4ч8
Krūtinė: hanteliu plesimas ant suoliuko 3ч8
Krūtinė: Puloveris skersai suoliuko su hanteliu (-iais, jei svoris per mazas) 3ч8
Bicepsas: Stangos kelimas nejudinant alkuniu 4x8
Bicepsas: Dilbio lenkimas sedint, alkune atremta i vidine slaunies dali 3x8
Presas: Koju kelimas ant turniko 3x max
Presas: Susirietimai gulint, kojos ant suoliuko, max iskvepiam 3x max
3 Diena
Presas: Susirietimai kaitaliojant su koju kelimu 4xmax
Kojos: Pritupimai su stanga jei moki tai daryt taisyklingai. Jei ne - pritupimai su hanteliais (laikyt tarp koju) 4x12
Kojos: Itūpstai su hanteliais rankose 3x12
Kojos: Pritupimai su hanteliais, padetais tarp slaunu ir pilvo. Nugara visur tiesi!!! 3x12
Kojos: pritupimai pistoletu, jei reikia prisilaikyti. 3x max
Pečiai: Hanteliu kelimas i virsu sedint
Pečiai: Hanteliu kelimas i sonus
Pečiai ir trapecija: Štangos kelimas stovint prie smakro
Paskutinį kartą taisė spyroxion (2012-11-02 22:59)
Neprisijungęs
- Braskinis kokteilis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-14
- Žinutės: 38
#2 2012-11-04 01:26
Re: Turiu pora klausymeliu
http://www.kulturizmas.net/forumas/t151 … vyzdziai/1
pasižiūrėk čia.
Neprisijungęs
- spyroxion
- Naujas dalyvis
#3 2012-11-04 09:29
Braskinis kokteilis rašė:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t15163-treniruociu-programu-pavyzdziai/1
pasižiūrėk čia.
Nu gerai cia yra daug programu, bet gal ir mano gera? Neprasau jos koreguot ar dar ka, tik pasakyt, bei tai neatsako ir i antra mano klausima. Be to, tose programose yra nemazai pratimu, kuriem as neturiu treniruokliu, todel as ir noreciau lykt prie sitos programos, na aisku jei ji yra gera
Paskutinį kartą taisė spyroxion (2012-11-04 09:36)
Neprisijungęs
- DEAD
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-11-04
- Žinutės: 6
#4 2012-11-04 10:10
tiek liesos mases prisiauginti reikes nemazai laiko.
Neprisijungęs
- spyroxion
- Naujas dalyvis
#5 2012-11-04 13:13
Niekur neskubu geriau leciau bet geriau
Paskutinį kartą taisė spyroxion (2012-11-04 13:13)
Neprisijungęs
- Braskinis kokteilis
- Naujas dalyvis
#6 2012-11-04 13:44
spyroxion rašė:
pasižiūrėk čia.Nu gerai cia yra daug programu, bet gal ir mano gera? Neprasau jos koreguot ar dar ka, tik pasakyt, bei tai neatsako ir i antra mano klausima. Be to, tose programose yra nemazai pratimu, kuriem as neturiu treniruokliu, todel as ir noreciau lykt prie sitos programos, na aisku jei ji yra gera
Pasiimk pirmą programą ir tu man pasakyk ,kurio pratimo (apart kojų) negali padaryti ,nes neturi staklių? Kojas sakei geras turi ,tad gali vietoj duotų pratimų ,įsimesti savuosius. Treniruotes reikia keisti maždaug kas porą mėnesių ,siekiant gerų rezultatų. O dėl sportavimo laiko ,tai manau jog būtų geriau po savosios treniruotės eitum augint raumenį ,bus it galingas apšilimas tau
Neprisijungęs
- spyroxion
- Naujas dalyvis
#7 2012-11-04 14:22
spyroxion rašė:
pasižiūrėk čia.Nu gerai cia yra daug programu, bet gal ir mano gera? Neprasau jos koreguot ar dar ka, tik pasakyt, bei tai neatsako ir i antra mano klausima. Be to, tose programose yra nemazai pratimu, kuriem as neturiu treniruokliu, todel as ir noreciau lykt prie sitos programos, na aisku jei ji yra gera
Pasiimk pirmą programą ir tu man pasakyk ,kurio pratimo (apart kojų) negali padaryti ,nes neturi staklių? Kojas sakei geras turi ,tad gali vietoj duotų pratimų ,įsimesti savuosius. Treniruotes reikia keisti maždaug kas porą mėnesių ,siekiant gerų rezultatų. O dėl sportavimo laiko ,tai manau jog būtų geriau po savosios treniruotės eitum augint raumenį ,bus it galingas apšilimas tau
O as tureciau ziuret pazngusiam ar pradedanciajam? Nu as jau 12 metu sportuoju, bet i kacialke vaiksciojau tik del saves, niekad rimtai neuzsiminejau(nu ta prasme kad butent pratimai masei augint ar jegai ar reljefui), tiesiog darydavau paprastsu, bazinius pratimus.
Paskutinį kartą taisė spyroxion (2012-11-04 14:22)
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#8 2012-11-04 15:43
Nuo 6 metu stangine? Gtfo
Neprisijungęs
- spyroxion
- Naujas dalyvis
#9 2012-11-04 16:19
athletic rašė:
Nuo 6 metu stangine? Gtfo
Nu kas sake kad kai vos pradejau sportuot nuejau prie stangu? 12 metu akrobatas as, i atskira kacialke nevaikstau, o vaikstau i ta kur yra musu sporo centre ir pradejau i ja vaiksciot tikrai ne 6 metu
Neprisijungęs
- spyroxion
- Naujas dalyvis
#10 2012-11-04 19:27
Nenoriu skubint, bet kas nors pakomentuokit programa ryt treniruote
O jei bloga ar imt is cia http://www.kulturizmas.net/forumas/t151 … vyzdziai/1 ? ir jei is cia tai pazengusiems ar naujokams? ar galit patys kokia parasyt? kokie treniruokliai man prieinami parasiau pirmam poste.
Buciau labai dekingas
Neprisijungęs
- Braskinis kokteilis
- Naujas dalyvis
#11 2012-11-04 20:28
spyroxion rašė:
Nenoriu skubint, bet kas nors pakomentuokit programa
ryt treniruote
O jei bloga ar imt is cia http://www.kulturizmas.net/forumas/t151 … vyzdziai/1 ? ir jei is cia tai pazengusiems ar naujokams? ar galit patys kokia parasyt? kokie treniruokliai man prieinami parasiau pirmam poste.
Buciau labai dekingas
aš asmeniškai siūlyčiau tau imti pačią toje nuorodoje. viską kuo puikiausiai eis atlikti (apart kojų) su tavo turimais geležim..
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Treniruočių programų kritika
- » Turiu pora klausymeliu