Puslapiai: 1
Tema uždaryta
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Norėčiau jūsų patarimo [NATURALUS MASĖS AUGIMAS]
- Lukkas
- Išmestas
- Registravosi: 2012-07-25
- Žinutės: 26
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-11-08 17:06
Norėčiau jūsų patarimo [NATURALUS MASĖS AUGIMAS]
Sveiki, taigi, kaip žiūrinėju forume, visur jeigu nori užaugint masę tai rašo su tais papildais ir t.t. Man yra 14 metų (už mėnesio 15), todėl nelabai dar noriu su papildais pradėt, pradėjau sportuot maždaug vasaros pradžioje ant turniko, dabar šiek tiek pradėjau eiti į štanginę. Tai vat prie reikalo, esu gan kūdas ir norėčiau naturaliai masę užaugint, per vasarą,rudenį priaugiau maždaug 5-7 kg. Prieš miegą valgau varškę, po trenkiu ir vakare geriu pieną bei valgau daug.
Svoris: 58~
ugis: 178... Laukiu jūsų patarimų.
Beje, kaip geriau būtų valgyti varške, gerti piena ir t.t. po trenkių, prieš trenkes, ar prieš miegą, ar ryte?
(Negalvokit kad nieko nevalgau ar t.t.. Mano tėvai kūdi.)
Paskutinį kartą taisė Lukkas (2012-11-08 17:08)
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-04-20
- Žinutės: 904
- Atsiliepimai: 3
#2 2012-11-08 18:58
Re: Norėčiau jūsų patarimo [NATURALUS MASĖS AUGIMAS]
O mano kaimynas storas nu ir ką?
Viskas čia parašyta šitam tinklapyje.
Perskaityk pirma.
Paskutinį kartą taisė Kykas (2012-11-08 18:58)
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#3 2012-11-08 19:24
O kas tavo manymu yra papildai - Chemija?
Paskutinį kartą taisė valba10 (2012-11-08 19:25)
Neprisijungęs
- Kano
- Gražulio parankinis
- Registravosi: 2012-06-07
- Žinutės: 2530
- Atsiliepimai: 5
#4 2012-11-08 22:43
Lukkas rašė:
Sveiki, taigi, kaip žiūrinėju forume, visur jeigu nori užaugint masę tai rašo su tais papildais ir t.t. Man yra 14 metų (už mėnesio 15), todėl nelabai dar noriu su papildais pradėt, pradėjau sportuot maždaug vasaros pradžioje ant turniko, dabar šiek tiek pradėjau eiti į štanginę. Tai vat prie reikalo, esu gan kūdas ir norėčiau naturaliai masę užaugint, per vasarą,rudenį priaugiau maždaug 5-7 kg. Prieš miegą valgau varškę, po trenkiu ir vakare geriu pieną bei valgau daug.
Beje, kaip geriau būtų valgyti varške, gerti piena ir t.t. po trenkių, prieš trenkes, ar prieš miegą, ar ryte?
(Negalvokit kad nieko nevalgau ar t.t.. Mano tėvai kūdi.)
Matyt blogai ziurejai, nes visur raso, kad svarbiausia yra mityba mases auginime, o ne papildai.
Neprisijungęs
- Nait
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-10-21
- Žinutės: 47
- Atsiliepimai: 0
#5 2012-11-09 17:25
Kano rašė:
Lukkas rašė:
(Negalvokit kad nieko nevalgau ar t.t.. Mano tėvai kūdi.)Matyt blogai ziurejai, nes visur raso, kad svarbiausia yra mityba mases auginime, o ne papildai.
Neprisijungęs
Tema uždaryta
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Norėčiau jūsų patarimo [NATURALUS MASĖS AUGIMAS]