Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Lukkas
Išmestas
Registravosi: 2012-07-25
Žinutės: 26
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 0

#1 2012-11-08 17:06

Norėčiau jūsų patarimo [NATURALUS MASĖS AUGIMAS]

Sveiki, taigi, kaip žiūrinėju forume, visur jeigu nori užaugint masę tai rašo su tais papildais ir t.t. Man yra 14 metų (už mėnesio 15), todėl nelabai dar noriu su papildais pradėt, pradėjau sportuot maždaug vasaros pradžioje ant turniko, dabar šiek tiek pradėjau eiti į štanginę. Tai vat prie reikalo, esu gan kūdas ir norėčiau naturaliai masę užaugint, per vasarą,rudenį priaugiau maždaug 5-7 kg. Prieš miegą valgau varškę, po trenkiu ir vakare geriu pieną bei valgau daug.
Svoris: 58~
ugis: 178... Laukiu jūsų patarimų.
Beje, kaip geriau būtų valgyti varške, gerti piena ir t.t. po trenkių, prieš trenkes, ar prieš miegą, ar ryte?
(Negalvokit kad nieko nevalgau ar t.t.. Mano tėvai kūdi.) big_smile

Paskutinį kartą taisė Lukkas (2012-11-08 17:08)

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-04-20
Žinutės: 904
Atsiliepimai: 3

#2 2012-11-08 18:58

Re: Norėčiau jūsų patarimo [NATURALUS MASĖS AUGIMAS]

O mano kaimynas storas nu ir ką?
Viskas čia parašyta šitam tinklapyje.
Perskaityk pirma.

Paskutinį kartą taisė Kykas (2012-11-08 18:58)

Neprisijungęs

valba10
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-01-13
Žinutės: 1241
Atsiliepimai: 1

#3 2012-11-08 19:24

O kas tavo manymu yra papildai - Chemija?smile

Paskutinį kartą taisė valba10 (2012-11-08 19:25)

Neprisijungęs

Kano
Gražulio parankinis
Registravosi: 2012-06-07
Žinutės: 2530
Atsiliepimai: 5

#4 2012-11-08 22:43

Lukkas rašė:

Sveiki, taigi, kaip žiūrinėju forume, visur jeigu nori užaugint masę tai rašo su tais papildais ir t.t. Man yra 14 metų (už mėnesio 15), todėl nelabai dar noriu su papildais pradėt, pradėjau sportuot maždaug vasaros pradžioje ant turniko, dabar šiek tiek pradėjau eiti į štanginę. Tai vat prie reikalo, esu gan kūdas ir norėčiau naturaliai masę užaugint, per vasarą,rudenį priaugiau maždaug 5-7 kg. Prieš miegą valgau varškę, po trenkiu ir vakare geriu pieną bei valgau daug.
Beje, kaip geriau būtų valgyti varške, gerti piena ir t.t. po trenkių, prieš trenkes, ar prieš miegą, ar ryte?

Matyt blogai ziurejai, nes visur raso, kad svarbiausia yra mityba mases auginime, o ne papildai.

Neprisijungęs

Nait
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-10-21
Žinutės: 47
Atsiliepimai: 0

#5 2012-11-09 17:25

Kano rašė:

Lukkas rašė:

Matyt blogai ziurejai, nes visur raso, kad svarbiausia yra mityba mases auginime, o ne papildai.

nykstys

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net