Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#26 2013-01-01 22:27

Re: Ar sieksi savo 2013 m. tikslų? VALIOS TESTAS

varge vargeli, dabar jau rankas palaikyt yra valios požymis kažkoks? sad o jei birką 13min stačiai palaikyt, tai išvis valios monstras? big_smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048
Atsiliepimai: 9

#27 2013-01-01 23:17

LarisVaris rašė:

whatever rašė:

LarisVaris rašė:

O dabar pabūk tas nušvitęs ir paaiškink kur čia idiotizmą matai? Norbekovas kažkaip man link idiotų neneša.. :-)

Kur tu cia valia matai? Kuris Norbekovas?

Užduotyje.. Čia paprasta užduotis, kuriai reikia šiek tiek valios, gal super ištvermės reikalaujančio testo tikėjaisi?

Mirzakarimas Norbekovas.

Tau zmogau pagalbos reikia...

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#28 2013-01-01 23:21

whatever rašė:

LarisVaris rašė:

whatever rašė:

Kur tu cia valia matai? Kuris Norbekovas?

Užduotyje.. Čia paprasta užduotis, kuriai reikia šiek tiek valios, gal super ištvermės reikalaujančio testo tikėjaisi?

Mirzakarimas Norbekovas.

Kokia diagnozė ir gydymas? Būtų įdomu sužinoti, jeigu nebus ko nors apie klijų uostymą ar kitokių pievų..

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#29 2013-01-01 23:28

LarisVaris rašė:

whatever rašė:

LarisVaris rašė:

Mirzakarimas Norbekovas.

Kokia diagnozė ir gydymas? Būtų įdomu sužinoti, jeigu nebus ko nors apie klijų uostymą ar kitokių pievų..

Nzn ar vis dar klijus uostai ar nebe ir del to kliedesiu padave... Bet galiu pasakyt,kad panasaus lygio pezalus buvau girdejes pries 14-15m ,kai papuoliau i "seminara" L.Draudime. Pradzioj juokas eme, po to liudna pasidare,pamacius uzsirasinejancius zmones tas "genialias" mintis smile

Tau gydyma psichologu ir psichiatru komanda turetu nustatyt wink

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis

#30 2013-01-01 23:36

whatever rašė:

LarisVaris rašė:

whatever rašė:

Nzn ar vis dar klijus uostai ar nebe ir del to kliedesiu padave... Bet galiu pasakyt,kad panasaus lygio pezalus buvau girdejes pries 14-15m ,kai papuoliau i "seminara" L.Draudime. Pradzioj juokas eme, po to liudna pasidare,pamacius uzsirasinejancius zmones tas "genialias" mintis smile

O apie kokias tu čia genialias mintis kalbi? Čia tiesiog mažas valios testas, ar prieš patį Norbekovą kažką turi?

Ne visuose seminaruose tiesa sakoma, gauni informaciją - pritaikai praktikoje ir žiūri - veikia, neveikia, pezalas ar naudinga.. :-)

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#31 2013-01-01 23:49

LarisVaris rašė:

whatever rašė:

LarisVaris rašė:

O apie kokias tu čia genialias mintis kalbi? Čia tiesiog mažas valios testas, ar prieš patį Norbekovą kažką turi?

Ne visuose seminaruose tiesa sakoma, gauni informaciją - pritaikai praktikoje ir žiūri - veikia, neveikia, pezalas ar naudinga.. :-)

Kas jis toks yra,kad apie ji kaip apie Dieva kalbi? smile

Tai ka parasei cia ne valios testas - cia kazkoks izdivonas... Vaikams cia skirta gal tas.

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis

#32 2013-01-02 00:04

whatever rašė:

LarisVaris rašė:

whatever rašė:

Tai ka parasei cia ne valios testas - cia kazkoks izdivonas... Vaikams cia skirta gal tas.

Sudievinimo aš čia neįžvelgiu. Jeigu įdomu kas toks tai pasidomėsi..

Jei pas tave su valia viskas tvarkoje ir sieki savo tikslų tai tik pasidžiaugti galiu, bet kažkodėl kiekvienas nedaro tai ko nori, nes pritrūksta valios siekti savo tikslų ir pasirenka lengvesnį kelią - nieko nedaryti, tingėti ir skųstis koks gyvenimas blogas ir netgi valios tokiam reikalui pritrūksta, o ką jau tada kalbėti apie pokyčių darymą gyvenime.. :-)

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#33 2013-01-02 00:06

LarisVaris rašė:

whatever rašė:

LarisVaris rašė:

Sudievinimo aš čia neįžvelgiu. Jeigu įdomu kas toks tai pasidomėsi..

Jei pas tave su valia viskas tvarkoje ir sieki savo tikslų tai tik pasidžiaugti galiu, bet kažkodėl kiekvienas nedaro tai ko nori, nes pritrūksta valios siekti savo tikslų ir pasirenka lengvesnį kelią - nieko nedaryti, tingėti ir skųstis koks gyvenimas blogas ir netgi valios tokiam reikalui pritrūksta, o ką jau tada kalbėti apie pokyčių darymą gyvenime.. :-)

Visiskai neidomu kas jis toks.

Tai ir sakau,kad vaikams ta lempa skirta. Man toks vaizdas,kad visa antra pastraipa sau skyrei.

Neprisijungęs

mindaugelis
Detektyvas ŪSAS
Vietovė: Ireland
Registravosi: 2007-02-08
Žinutės: 834
Atsiliepimai: 4

#34 2013-01-02 00:34

LarisVaris rašė:

Su Naujaisiais metais, kaip ir kiekvienais metais - prisigalvojame daug įvairių tikslų kitiems metams, kad darysim tą ar aną, o ar turit tam pakankamai valios?

Skaitau vieną knygą ir joje yra įdomi užduotis pasitikrinti savo valią.

Kas namuose šeimininkas: tinginystė ar valia?

Pratimas vadinasi rankos į šalis.

Atsistokit, į šonus ištiestas rankas pakelti aukščiau pečių, maždaug 45 laipsnių kampu, plaštakas suspausti į kumštį, nykštys maksimaliai tiesus. Dabar pasukame rankas taip, kad nykštys rodytų į grindis. Reikia taip išstovėti lygiai dešimt  (10) minučių.

Asmeniniai potyriai:
Pavyko iš antro karto, rekomenduoju naudoti atgalinį laikmatį ar chronometrą, taip tada tikrai bus sąžiningai ir tiksliai 10 min. Man užduotis pasirodė pakankamai sunki, bet jausmas po šios užduoties įvykdymo tikrai geras, nerekomenduoju atlikti prieš treniruotę, sąžiningai atlikę suprasit kodėl.. :-)

Nuoširdžiai siūlau pasibandyti.

Namu darbus per ta laika padares butum

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#35 2013-01-02 00:38

mindaugelis rašė:

LarisVaris rašė:

Su Naujaisiais metais, kaip ir kiekvienais metais - prisigalvojame daug įvairių tikslų kitiems metams, kad darysim tą ar aną, o ar turit tam pakankamai valios?

Skaitau vieną knygą ir joje yra įdomi užduotis pasitikrinti savo valią.

Kas namuose šeimininkas: tinginystė ar valia?

Pratimas vadinasi rankos į šalis.

Atsistokit, į šonus ištiestas rankas pakelti aukščiau pečių, maždaug 45 laipsnių kampu, plaštakas suspausti į kumštį, nykštys maksimaliai tiesus. Dabar pasukame rankas taip, kad nykštys rodytų į grindis. Reikia taip išstovėti lygiai dešimt  (10) minučių.

Asmeniniai potyriai:
Pavyko iš antro karto, rekomenduoju naudoti atgalinį laikmatį ar chronometrą, taip tada tikrai bus sąžiningai ir tiksliai 10 min. Man užduotis pasirodė pakankamai sunki, bet jausmas po šios užduoties įvykdymo tikrai geras, nerekomenduoju atlikti prieš treniruotę, sąžiningai atlikę suprasit kodėl.. :-)

Nuoširdžiai siūlau pasibandyti.

Namu darbus per ta laika padares butum

big_smile big_smile

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#36 2013-01-02 10:35

B. Tracy, Mirzakarimas Norbekovas, apskritimai... big_smile Lari, tiksliai tai kiek tau? big_smile

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis

#37 2013-01-02 10:43

Gyvenimo teisėjai susirinko big_smile tai, kad jums tai atrodo nesąmonė - nereiškia, kad ir yra nesąmonė apskritai, kiekvienas viską mato pagal savo patirtį, kaip galima susidaryti įspūdį tai Vaidui nenusisekė kažkokiam seminare tai ir piktas ant visų seminarų ir apskritimų.

Paskutinį kartą taisė LarisVaris (2013-01-02 10:44)

Neprisijungęs

olegaskimanas

#38 2013-01-02 10:46

Mes taves neteisiam, bet uz rimta to tai tikrai nepriimam. big_smile

Neprisijungęs

spinae
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2012-12-11
Žinutės: 157
Atsiliepimai: 0

#39 2013-01-02 10:53

Nori valią pasitikrint? Pabandyk pasiruošt kokiam maratonui (42 km) arba bent pusmaratoniui (21,095 km) ir dar nebetkaip nubėgt o per koki nors megejiskai vidutiniska laika. Ar uzteks valios daryt ilgus uzbegimus per lietu ir veja arba prie +30. ir t.t. O ne rankom mosikuot, gi ne paukštis esi.. o gal?

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis

#40 2013-01-02 10:59

Aiškiai parašiau, kad tai maža užduotis, gal nelygink musės su drambliu? Jei jau taip per silpnai tai gali kaip Savickas - hantelį ore laikyti, irgi valios bei jėgų reikalas. :-)

Neprisijungęs

spinae
Atkaklus dalyvis

#41 2013-01-02 11:00

LarisVaris rašė:

Aiškiai parašiau, kad tai maža užduotis, gal nelygink musės su drambliu? Jei jau taip per silpnai tai gali kaip Savickas - hantelį ore laikyti, irgi valios bei jėgų reikalas. :-)

Tu man paaiškink koks tikslas tas rankas laikyt? Be valios patikrinimo? Šneki vėjus.

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis

#42 2013-01-02 11:01

spinae rašė:

LarisVaris rašė:

Tu man paaiškink koks tikslas tas rankas laikyt? Be valios patikrinimo? Šneki vėjus.

Tai čia esmė ir yra valios patikrinimas. Liejasi akyse? smile

Paskutinį kartą taisė LarisVaris (2013-01-02 11:01)

Neprisijungęs

Prabas
Išmestas
Registravosi: 2012-04-06
Žinutės: 967
Įspėjimai: 2

#43 2013-01-02 11:03

http://www.part.lt/img/0286ad3aebc35d92ec8ceec703774a8f511.png
Kas atsitiko kad tokias temas pradejai pletoti.? Tai valia tai greitis tai siekiai

Paskutinį kartą taisė Prabas (2013-01-02 11:04)

Neprisijungęs

spinae
Atkaklus dalyvis

#44 2013-01-02 11:05

LarisVaris rašė:

Tai čia esmė ir yra valios patikrinimas. Liejasi akyse? smile

O tu šventas marazme..... aš out.

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Atsiliepimai: 19

#45 2013-01-02 11:07

pasimetęs mokyklinio amžiaus jaunuolis ir tiek smile

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis

#46 2013-01-02 11:11

Dar vienas teisėjas atėjo ir nusprendė kas aš toks ir ką veikiu. smile

Viso šito reziumė yra tai, kad aš ieškau, domiuosi, pritaikau ir siekiu, dabar jeigu sugebėsit įrodyti, kad tai blogai tai aš liksiu nuoširdžiai nustebintas. :-)

Neprisijungęs

olegaskimanas

#47 2013-01-02 11:13

LarisVaris rašė:

Viso šito reziumė yra tai, kad aš ieškau, domiuosi, pritaikau ir siekiu, dabar jeigu sugebėsit įrodyti, kad tai blogai tai aš liksiu nuoširdžiai nustebintas. :-)

Visi kiti cia ant kelmo uzsnude...

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis

#48 2013-01-02 11:15

olegaskimanas rašė:

LarisVaris rašė:

Visi kiti cia ant kelmo uzsnude...

Kiekvienas renkasi savo kelią ir gyvenimą, aš tik pasidalinu kai kuo, gal kam pravers. Jei tu ant to kelmo nesnaudi ir veiki - sveikinu.

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#49 2013-01-02 11:21

LarisVaris rašė:

Gyvenimo teisėjai susirinko big_smile tai, kad jums tai atrodo nesąmonė - nereiškia, kad ir yra nesąmonė apskritai, kiekvienas viską mato pagal savo patirtį, kaip galima susidaryti įspūdį tai Vaidui nenusisekė kažkokiam seminare tai ir piktas ant visų seminarų ir apskritimų.

Kazka ne ta tada skaitineji, anukeli :-) Nes ir susidarantys ispudziau visiskai i lankas, ir valios testavimas kaip pas mazvaiki ir t.t. Nori valia pasitikrink - pasedek ant vandens kokia diena. Kita savaite pakartok ir taip pora menesiu. Va tau patarimas is patirties.

P.S.Savickas hantelio ore nelaiko.

Neprisijungęs

Prabas
Išmestas
Registravosi: 2012-04-06
Žinutės: 967
Įspėjimai: 2

#50 2013-01-02 11:22

Pasakyk geriau kaip sekasi sporte.Kiek stumi kiek pritupi.?smile Turi six packa.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net