Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Apie viską
- » Ar sieksi savo 2013 m. tikslų? VALIOS TESTAS
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#26 2013-01-01 22:27
Re: Ar sieksi savo 2013 m. tikslų? VALIOS TESTAS
varge vargeli, dabar jau rankas palaikyt yra valios požymis kažkoks? o jei birką 13min stačiai palaikyt, tai išvis valios monstras?
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
- Atsiliepimai: 9
#27 2013-01-01 23:17
LarisVaris rašė:
whatever rašė:
LarisVaris rašė:
O dabar pabūk tas nušvitęs ir paaiškink kur čia idiotizmą matai? Norbekovas kažkaip man link idiotų neneša.. :-)Kur tu cia valia matai? Kuris Norbekovas?
Užduotyje.. Čia paprasta užduotis, kuriai reikia šiek tiek valios, gal super ištvermės reikalaujančio testo tikėjaisi?
Mirzakarimas Norbekovas.
Tau zmogau pagalbos reikia...
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-04
- Žinutės: 1788
- Atsiliepimai: 12
#28 2013-01-01 23:21
whatever rašė:
LarisVaris rašė:
whatever rašė:
Kur tu cia valia matai? Kuris Norbekovas?
Užduotyje.. Čia paprasta užduotis, kuriai reikia šiek tiek valios, gal super ištvermės reikalaujančio testo tikėjaisi?
Mirzakarimas Norbekovas.Tau zmogau pagalbos reikia...
Kokia diagnozė ir gydymas? Būtų įdomu sužinoti, jeigu nebus ko nors apie klijų uostymą ar kitokių pievų..
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#29 2013-01-01 23:28
LarisVaris rašė:
whatever rašė:
LarisVaris rašė:
Mirzakarimas Norbekovas.Tau zmogau pagalbos reikia...
Kokia diagnozė ir gydymas? Būtų įdomu sužinoti, jeigu nebus ko nors apie klijų uostymą ar kitokių pievų..
Nzn ar vis dar klijus uostai ar nebe ir del to kliedesiu padave... Bet galiu pasakyt,kad panasaus lygio pezalus buvau girdejes pries 14-15m ,kai papuoliau i "seminara" L.Draudime. Pradzioj juokas eme, po to liudna pasidare,pamacius uzsirasinejancius zmones tas "genialias" mintis
Tau gydyma psichologu ir psichiatru komanda turetu nustatyt
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
#30 2013-01-01 23:36
whatever rašė:
LarisVaris rašė:
whatever rašė:
Tau zmogau pagalbos reikia...Kokia diagnozė ir gydymas? Būtų įdomu sužinoti, jeigu nebus ko nors apie klijų uostymą ar kitokių pievų..
Nzn ar vis dar klijus uostai ar nebe ir del to kliedesiu padave... Bet galiu pasakyt,kad panasaus lygio pezalus buvau girdejes pries 14-15m ,kai papuoliau i "seminara" L.Draudime. Pradzioj juokas eme, po to liudna pasidare,pamacius uzsirasinejancius zmones tas "genialias" mintis
Tau gydyma psichologu ir psichiatru komanda turetu nustatyt
O apie kokias tu čia genialias mintis kalbi? Čia tiesiog mažas valios testas, ar prieš patį Norbekovą kažką turi?
Ne visuose seminaruose tiesa sakoma, gauni informaciją - pritaikai praktikoje ir žiūri - veikia, neveikia, pezalas ar naudinga.. :-)
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#31 2013-01-01 23:49
LarisVaris rašė:
whatever rašė:
LarisVaris rašė:
Kokia diagnozė ir gydymas? Būtų įdomu sužinoti, jeigu nebus ko nors apie klijų uostymą ar kitokių pievų..Nzn ar vis dar klijus uostai ar nebe ir del to kliedesiu padave... Bet galiu pasakyt,kad panasaus lygio pezalus buvau girdejes pries 14-15m ,kai papuoliau i "seminara" L.Draudime. Pradzioj juokas eme, po to liudna pasidare,pamacius uzsirasinejancius zmones tas "genialias" mintis
Tau gydyma psichologu ir psichiatru komanda turetu nustatytO apie kokias tu čia genialias mintis kalbi? Čia tiesiog mažas valios testas, ar prieš patį Norbekovą kažką turi?
Ne visuose seminaruose tiesa sakoma, gauni informaciją - pritaikai praktikoje ir žiūri - veikia, neveikia, pezalas ar naudinga.. :-)
Kas jis toks yra,kad apie ji kaip apie Dieva kalbi?
Tai ka parasei cia ne valios testas - cia kazkoks izdivonas... Vaikams cia skirta gal tas.
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
#32 2013-01-02 00:04
whatever rašė:
LarisVaris rašė:
whatever rašė:
Tau gydyma psichologu ir psichiatru komanda turetu nustatytO apie kokias tu čia genialias mintis kalbi? Čia tiesiog mažas valios testas, ar prieš patį Norbekovą kažką turi?
Ne visuose seminaruose tiesa sakoma, gauni informaciją - pritaikai praktikoje ir žiūri - veikia, neveikia, pezalas ar naudinga.. :-)Kas jis toks yra,kad apie ji kaip apie Dieva kalbi?
![]()
Tai ka parasei cia ne valios testas - cia kazkoks izdivonas... Vaikams cia skirta gal tas.
Sudievinimo aš čia neįžvelgiu. Jeigu įdomu kas toks tai pasidomėsi..
Jei pas tave su valia viskas tvarkoje ir sieki savo tikslų tai tik pasidžiaugti galiu, bet kažkodėl kiekvienas nedaro tai ko nori, nes pritrūksta valios siekti savo tikslų ir pasirenka lengvesnį kelią - nieko nedaryti, tingėti ir skųstis koks gyvenimas blogas ir netgi valios tokiam reikalui pritrūksta, o ką jau tada kalbėti apie pokyčių darymą gyvenime.. :-)
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#33 2013-01-02 00:06
LarisVaris rašė:
whatever rašė:
LarisVaris rašė:
O apie kokias tu čia genialias mintis kalbi? Čia tiesiog mažas valios testas, ar prieš patį Norbekovą kažką turi?
Ne visuose seminaruose tiesa sakoma, gauni informaciją - pritaikai praktikoje ir žiūri - veikia, neveikia, pezalas ar naudinga.. :-)Kas jis toks yra,kad apie ji kaip apie Dieva kalbi?
![]()
Tai ka parasei cia ne valios testas - cia kazkoks izdivonas... Vaikams cia skirta gal tas.Sudievinimo aš čia neįžvelgiu. Jeigu įdomu kas toks tai pasidomėsi..
Jei pas tave su valia viskas tvarkoje ir sieki savo tikslų tai tik pasidžiaugti galiu, bet kažkodėl kiekvienas nedaro tai ko nori, nes pritrūksta valios siekti savo tikslų ir pasirenka lengvesnį kelią - nieko nedaryti, tingėti ir skųstis koks gyvenimas blogas ir netgi valios tokiam reikalui pritrūksta, o ką jau tada kalbėti apie pokyčių darymą gyvenime.. :-)
Visiskai neidomu kas jis toks.
Tai ir sakau,kad vaikams ta lempa skirta. Man toks vaizdas,kad visa antra pastraipa sau skyrei.
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-02-08
- Žinutės: 834
- Atsiliepimai: 4
#34 2013-01-02 00:34
LarisVaris rašė:
Su Naujaisiais metais, kaip ir kiekvienais metais - prisigalvojame daug įvairių tikslų kitiems metams, kad darysim tą ar aną, o ar turit tam pakankamai valios?
Skaitau vieną knygą ir joje yra įdomi užduotis pasitikrinti savo valią.
Kas namuose šeimininkas: tinginystė ar valia?
Pratimas vadinasi rankos į šalis.
Atsistokit, į šonus ištiestas rankas pakelti aukščiau pečių, maždaug 45 laipsnių kampu, plaštakas suspausti į kumštį, nykštys maksimaliai tiesus. Dabar pasukame rankas taip, kad nykštys rodytų į grindis. Reikia taip išstovėti lygiai dešimt (10) minučių.
Asmeniniai potyriai:
Pavyko iš antro karto, rekomenduoju naudoti atgalinį laikmatį ar chronometrą, taip tada tikrai bus sąžiningai ir tiksliai 10 min. Man užduotis pasirodė pakankamai sunki, bet jausmas po šios užduoties įvykdymo tikrai geras, nerekomenduoju atlikti prieš treniruotę, sąžiningai atlikę suprasit kodėl.. :-)
Nuoširdžiai siūlau pasibandyti.
Namu darbus per ta laika padares butum
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#35 2013-01-02 00:38
mindaugelis rašė:
LarisVaris rašė:
Su Naujaisiais metais, kaip ir kiekvienais metais - prisigalvojame daug įvairių tikslų kitiems metams, kad darysim tą ar aną, o ar turit tam pakankamai valios?
Skaitau vieną knygą ir joje yra įdomi užduotis pasitikrinti savo valią.
Kas namuose šeimininkas: tinginystė ar valia?
Pratimas vadinasi rankos į šalis.
Atsistokit, į šonus ištiestas rankas pakelti aukščiau pečių, maždaug 45 laipsnių kampu, plaštakas suspausti į kumštį, nykštys maksimaliai tiesus. Dabar pasukame rankas taip, kad nykštys rodytų į grindis. Reikia taip išstovėti lygiai dešimt (10) minučių.
Asmeniniai potyriai:
Pavyko iš antro karto, rekomenduoju naudoti atgalinį laikmatį ar chronometrą, taip tada tikrai bus sąžiningai ir tiksliai 10 min. Man užduotis pasirodė pakankamai sunki, bet jausmas po šios užduoties įvykdymo tikrai geras, nerekomenduoju atlikti prieš treniruotę, sąžiningai atlikę suprasit kodėl.. :-)
Nuoširdžiai siūlau pasibandyti.Namu darbus per ta laika padares butum
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#36 2013-01-02 10:35
B. Tracy, Mirzakarimas Norbekovas, apskritimai... Lari, tiksliai tai kiek tau?
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
#37 2013-01-02 10:43
Gyvenimo teisėjai susirinko tai, kad jums tai atrodo nesąmonė - nereiškia, kad ir yra nesąmonė apskritai, kiekvienas viską mato pagal savo patirtį, kaip galima susidaryti įspūdį tai Vaidui nenusisekė kažkokiam seminare tai ir piktas ant visų seminarų ir apskritimų.
Paskutinį kartą taisė LarisVaris (2013-01-02 10:44)
Neprisijungęs
- olegaskimanas
#38 2013-01-02 10:46
Mes taves neteisiam, bet uz rimta to tai tikrai nepriimam.
Neprisijungęs
- spinae
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2012-12-11
- Žinutės: 157
- Atsiliepimai: 0
#39 2013-01-02 10:53
Nori valią pasitikrint? Pabandyk pasiruošt kokiam maratonui (42 km) arba bent pusmaratoniui (21,095 km) ir dar nebetkaip nubėgt o per koki nors megejiskai vidutiniska laika. Ar uzteks valios daryt ilgus uzbegimus per lietu ir veja arba prie +30. ir t.t. O ne rankom mosikuot, gi ne paukštis esi.. o gal?
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
#40 2013-01-02 10:59
Aiškiai parašiau, kad tai maža užduotis, gal nelygink musės su drambliu? Jei jau taip per silpnai tai gali kaip Savickas - hantelį ore laikyti, irgi valios bei jėgų reikalas. :-)
Neprisijungęs
- spinae
- Atkaklus dalyvis
#41 2013-01-02 11:00
LarisVaris rašė:
Aiškiai parašiau, kad tai maža užduotis, gal nelygink musės su drambliu? Jei jau taip per silpnai tai gali kaip Savickas - hantelį ore laikyti, irgi valios bei jėgų reikalas. :-)
Tu man paaiškink koks tikslas tas rankas laikyt? Be valios patikrinimo? Šneki vėjus.
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
#42 2013-01-02 11:01
spinae rašė:
LarisVaris rašė:
Tu man paaiškink koks tikslas tas rankas laikyt? Be valios patikrinimo? Šneki vėjus.
Tai čia esmė ir yra valios patikrinimas. Liejasi akyse?
Paskutinį kartą taisė LarisVaris (2013-01-02 11:01)
Neprisijungęs
- Prabas
- Išmestas
- Registravosi: 2012-04-06
- Žinutės: 967
- Įspėjimai: 2
#43 2013-01-02 11:03
Kas atsitiko kad tokias temas pradejai pletoti.? Tai valia tai greitis tai siekiai
Paskutinį kartą taisė Prabas (2013-01-02 11:04)
Neprisijungęs
- spinae
- Atkaklus dalyvis
#44 2013-01-02 11:05
LarisVaris rašė:
Tai čia esmė ir yra valios patikrinimas. Liejasi akyse?
O tu šventas marazme..... aš out.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Atsiliepimai: 19
#45 2013-01-02 11:07
pasimetęs mokyklinio amžiaus jaunuolis ir tiek
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
#46 2013-01-02 11:11
Dar vienas teisėjas atėjo ir nusprendė kas aš toks ir ką veikiu.
Viso šito reziumė yra tai, kad aš ieškau, domiuosi, pritaikau ir siekiu, dabar jeigu sugebėsit įrodyti, kad tai blogai tai aš liksiu nuoširdžiai nustebintas. :-)
Neprisijungęs
- olegaskimanas
#47 2013-01-02 11:13
LarisVaris rašė:
![]()
Viso šito reziumė yra tai, kad aš ieškau, domiuosi, pritaikau ir siekiu, dabar jeigu sugebėsit įrodyti, kad tai blogai tai aš liksiu nuoširdžiai nustebintas. :-)
Visi kiti cia ant kelmo uzsnude...
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
#48 2013-01-02 11:15
olegaskimanas rašė:
LarisVaris rašė:
![]()
Viso šito reziumė yra tai, kad aš ieškau, domiuosi, pritaikau ir siekiu, dabar jeigu sugebėsit įrodyti, kad tai blogai tai aš liksiu nuoširdžiai nustebintas. :-)Visi kiti cia ant kelmo uzsnude...
Kiekvienas renkasi savo kelią ir gyvenimą, aš tik pasidalinu kai kuo, gal kam pravers. Jei tu ant to kelmo nesnaudi ir veiki - sveikinu.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#49 2013-01-02 11:21
LarisVaris rašė:
Gyvenimo teisėjai susirinko
tai, kad jums tai atrodo nesąmonė - nereiškia, kad ir yra nesąmonė apskritai, kiekvienas viską mato pagal savo patirtį, kaip galima susidaryti įspūdį tai Vaidui nenusisekė kažkokiam seminare tai ir piktas ant visų seminarų ir apskritimų.
Kazka ne ta tada skaitineji, anukeli :-) Nes ir susidarantys ispudziau visiskai i lankas, ir valios testavimas kaip pas mazvaiki ir t.t. Nori valia pasitikrink - pasedek ant vandens kokia diena. Kita savaite pakartok ir taip pora menesiu. Va tau patarimas is patirties.
P.S.Savickas hantelio ore nelaiko.
Neprisijungęs
- Prabas
- Išmestas
- Registravosi: 2012-04-06
- Žinutės: 967
- Įspėjimai: 2
#50 2013-01-02 11:22
Pasakyk geriau kaip sekasi sporte.Kiek stumi kiek pritupi.? Turi six packa.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Apie viską
- » Ar sieksi savo 2013 m. tikslų? VALIOS TESTAS