Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Badboykiller
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-10-16
Žinutės: 73
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#1 2013-01-03 18:46

Traskejimas ties kelienu

Sveiki, pasidalinsiu savo problema, gal esate kazka panasaus tureje ir galetumete patarti ka daryti. Taigi darant pritupimus traska kaires kojos kelienas. Skausmo jokio nejauciu. Kazkas is pazystamu patare naudoti bintus, taciau ir jie nepadeda. Pritupimai vienas megstamiausiu mano pratimu taciau del sio traskesio bijau juos daryti. Darant pritupimus HACK staklese viskas gerai, jokio traskesio. Gal yra kam taip buve? Ka patartumet daryti?

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Atsiliepimai: 9

#2 2013-01-03 18:49

Re: Traskejimas ties kelienu

daug kam cia traska tie kelinai .... tai daryk hacke

Neprisijungęs

Badboykiller
Kalbus dalyvis

#3 2013-01-03 18:53

Gaila pritupimu, taciau sveikatos labiau gaila, teks pasilikti prie hack pritupimu manau sad

Neprisijungęs

takeitdown
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-03-22
Žinutės: 1184
Atsiliepimai: 4

#4 2013-01-03 18:53

man traska lankstant paprastai koja big_smile

Neprisijungęs

Badboykiller
Kalbus dalyvis

#5 2013-01-03 18:55

takeitdown rašė:

man traska lankstant paprastai koja big_smile

Man taip pat, kad ir tupiu be svorio vistiek traska

Neprisijungęs

Svaigalas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-06-13
Žinutės: 369
Atsiliepimai: 2

#6 2013-01-03 18:58

Apsilimo metu ir man traska, kol sanariai neissijudine pakankamai. Patraskini, patraskini ir praeina big_smile . Bet gal problemos su technika tada, jeigu hacke viskas gerai, o pritupimuos traska?

Neprisijungęs

Badboykiller
Kalbus dalyvis

#7 2013-01-03 19:00

Svaigalas rašė:

Apsilimo metu ir man traska, kol sanariai neissijudine pakankamai. Patraskini, patraskini ir praeina big_smile . Bet gal problemos su technika tada, jeigu hacke viskas gerai, o pritupimuos traska?

Apsylu gerai, vien koju apsilimui skiriu koke 20 min su dviraciu su tempimais. Nemanau kad technikoi, nes koju pozicija hack staklese tokia pati kaip ir darydavau paprastus pritupimus

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net