Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1385
Atsiliepimai: 27

#26 2015-02-09 14:06

Re: Kraujo tyrimai

NATURAL1978 rašė:

nu va pas jaunima 42 testas leistinas,o diedam 33 ,
aukstesnes normos uzsieny  nei pas mus:Dbig_smilebig_smile

sian gavau pries savaite darytus kraujo rezus,sustanonas 250 buvo sautas 6 dienos pries tyrima,hgh dvi dienos pries tyrima.
uzmesk aki i skaiciukus,gal patarima koki wink
http://s29.postimg.org/cvq42e4mb/20150209_135758_2.jpg

Prisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14183
Atsiliepimai: 38

#27 2015-02-09 14:16

Re: Kraujo tyrimai

spenius stebek

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1385
Atsiliepimai: 27

#28 2015-02-09 14:32

Re: Kraujo tyrimai

Robšė rašė:

spenius stebek

jau apie savaite kramtau tamoxifena,po 1tab i diena,nes pajautreje yra
del estradiolio kaip ir viskas aisku -tamoxas
okaip del PRL,FSH ir LH ? ar nekreipt demesio ?

Prisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14183
Atsiliepimai: 38

#29 2015-02-09 14:38

Re: Kraujo tyrimai

Tai ir E ir prolaktinas kyla, uztat spenius reikia stebet ir but pasiruosus jei ir del prolaktino, netik E, bedos prasidetu
fsh ir lh pas tave atjungti, taigi sintetini t leidi

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1385
Atsiliepimai: 27

#30 2015-02-09 14:41

Re: Kraujo tyrimai

pries savaite dar pajungiau pregnyli kas trecia diena saunu po 500 iu, tai dabar manau fsh ir lh butu geresnis tyrimas

Prisijungęs

 
HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4565
Atsiliepimai: 8

#31 2015-02-09 15:05

Re: Kraujo tyrimai

Broma arba caberi  dadek prie tamoxos.
kazkaip lb mazai testo pas tave rodo.

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1385
Atsiliepimai: 27

#32 2015-02-09 15:35

Re: Kraujo tyrimai

HRS rašė:

Broma arba caberi  dadek prie tamoxos.
kazkaip lb mazai testo pas tave rodo.

taigivsakau kad po suvio praeje 6 dienos, o be farmos naturalus testas pas mane 8,1 smile

Prisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14183
Atsiliepimai: 38

#33 2015-02-09 15:54

Re: Kraujo tyrimai

tu cia kursuoji ar savigyda uzsiimi?

Neprisijungęs

 
lapinas
buvęs lapesnape
Registravosi: 2014-10-22
Žinutės: 896
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 1

#34 2015-02-09 19:30

Re: Kraujo tyrimai

Valdai kiek tau metų jei nepaslaptis?

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1385
Atsiliepimai: 27

#35 2015-02-09 22:09

Re: Kraujo tyrimai

Robšė rašė:

tu cia kursuoji ar savigyda uzsiimi?

Kursinesavigyda smile man nereikia daug mases priaugt,keleta kg ir uztenka,nenoriu atrodyt nenaturaliai.
41 metukas man jaunuoliai wink

Prisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14183
Atsiliepimai: 38

#36 2015-02-09 22:15

Re: Kraujo tyrimai

Nebuk naivus, nenaturaliai ir noredamas neatrodysi, su kursavimu ar be smile

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1385
Atsiliepimai: 27

#37 2015-02-09 22:41

Re: Kraujo tyrimai

Draugas dare lygiai toki pat kursa,maciau ir pries,ir po tai visai patenkintas buvo isvaizda,manau ir man tiek pat uztektu wink
Tik nepykit uz asmenine nuomone wink

Prisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5065
Atsiliepimai: 30

#38 2015-02-10 03:39

Re: Kraujo tyrimai

valdas4x4 rašė:

Draugas dare lygiai
toki pat kursa,maciau ir pries,ir po tai visai patenkintas buvo
isvaizda,manau ir man tiek pat uztektu wink
Tik nepykit uz asmenine nuomone wink

kas tiko petrui nereiskia kad veiks antanui.sena tiesa.neiziuriu tu skaiciu tyrimo.gal gali parasyt koki skaiciai.idomu

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1385
Atsiliepimai: 27

#39 2015-02-10 22:13

Re: Kraujo tyrimai

NATURAL1978 rašė:

valdas4x4 rašė:

Draugas dare lygiai
toki pat kursa,maciau ir pries,ir po tai visai patenkintas buvo
isvaizda,manau ir man tiek pat uztektu wink
Tik nepykit uz asmenine nuomone wink

kas tiko petrui nereiskia kad veiks antanui.sena tiesa.neiziuriu tu skaiciu tyrimo.gal gali parasyt koki skaiciai.idomu

visai gerai man tinka petro kursas smile

      mano                         norma
estradiolis -  181                      42-151 
prolaktinas - 21                         2.1-17
FSH -         0.300                       1.4-18
LH  -          0.0700                      1.4-18

tik dabar man tokia dilema iskilo,kad numust prolaktina nusipirkau bromocriptino, bet skaitau dabar instrukcija ir parasyta,kad (Bromokriptinas mažina augimo hormono kiekį kraujyje).
O siuo metu mano kursas susta + hgh, tai kaip cia gausis,saudysiu hgh,o su bromu ji numusinesiu ?

Paskutinį kartą taisė valdas4x4 (2015-02-10 22:24)

Prisijungęs

 
HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4565
Atsiliepimai: 8

#40 2015-02-10 22:31

Re: Kraujo tyrimai

valdas4x4 rašė:

NATURAL1978 rašė:

valdas4x4 rašė:

Draugas dare lygiai
toki pat kursa,maciau ir pries,ir po tai visai patenkintas buvo
isvaizda,manau ir man tiek pat uztektu wink
Tik nepykit uz asmenine nuomone wink

kas tiko petrui nereiskia kad veiks antanui.sena tiesa.neiziuriu tu skaiciu tyrimo.gal gali parasyt koki skaiciai.idomu

visai gerai man tinka petro kursas smile

      mano                         norma
estradiolis -  181                      42-151 
prolaktinas - 21                         2.1-17
FSH -         0.300                       1.4-18
LH  -          0.0700                      1.4-18

tik dabar man tokia dilema iskilo,kad numust prolaktina nusipirkau bromocriptino, bet skaitau dabar instrukcija ir parasyta,kad (Bromokriptinas mažina augimo hormono kiekį kraujyje).
O siuo metu mano kursas susta + hgh, tai kaip cia gausis,saudysiu hgh,o su bromu ji numusinesiu ?

Naturalu gal pamustu, ant sintetinio tai nemanau kad turetu must

Neprisijungęs

 
azuolyno bicas
Varžybų dalyvis
Vietovė: uk
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 3597
Atsiliepimai: 23

#41 2015-02-10 22:55

Re: Kraujo tyrimai

Numus ir bus pinigai i bala... big_smile

Neprisijungęs

 
nenugalimas
pulsometras
Registravosi: 2011-03-15
Žinutės: 4023
Atsiliepimai: 12

#42 2015-02-11 09:30

Re: Kraujo tyrimai

valdas4x4 rašė:

HRS rašė:

Broma arba caberi  dadek prie tamoxos.
kazkaip lb mazai testo pas tave rodo.

taigivsakau kad po suvio praeje 6 dienos, o be farmos naturalus testas pas mane 8,1 smile

Koks LH, FSH pries kursa buvo?

Neprisijungęs

 
azuolyno bicas
Varžybų dalyvis
Vietovė: uk
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 3597
Atsiliepimai: 23

#43 2015-02-12 11:05

Re: Kraujo tyrimai

nu va parejo tyrimai ir mano..
ijunges durniu turiu nes taip reikia, ta prasme nesisakojau daug ten, testas, 2.95nml minimalus 9.9nml..
lh ir fsh nedare, dbr antradieny tolimesni tyrimai..

Neprisijungęs

 
azuolyno bicas
Varžybų dalyvis
Vietovė: uk
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 3597
Atsiliepimai: 23

#44 2015-02-12 11:15

Re: Kraujo tyrimai

HDL maziau, LDL daugiau nei ribos - not good
Cholesterol 4.5 kas yra good! Bl rodikliai lyg po Gero kurso big_smile
Dbr biski hcg soviau bet antrad vel testai laukia tai Manau reikia vel nutraukt kad nesu varyt rezu per daug..
Veliau imesiu rezus

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14183
Atsiliepimai: 38

#45 2015-02-12 13:30

Re: Kraujo tyrimai

valdas4x4 rašė:

Draugas dare lygiai toki pat kursa,maciau ir pries,ir po tai visai patenkintas buvo isvaizda,manau ir man tiek pat uztektu wink
Tik nepykit uz asmenine nuomone wink

tai nori pasakt, kad tas tavo pazenges drauas ant tiek dabar pazenge, kad jau atrodo nebenaturaliai? smile

Neprisijungęs

 
Susta
Moderatorius
Vietovė: LTU
Registravosi: 2007-09-18
Žinutės: 1472
Atsiliepimai: 1

#46 2015-02-12 13:37

Re: Kraujo tyrimai

azuolyno bicas rašė:

nu va parejo tyrimai ir mano..
ijunges durniu turiu nes taip reikia, ta prasme nesisakojau daug ten, testas, 2.95nml minimalus 9.9nml..
lh ir fsh nedare, dbr antradieny tolimesni tyrimai..

Kaip savijauta? nekalbant apie tai ka minejai lovoj.

Neprisijungęs

 
HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4565
Atsiliepimai: 8

#47 2015-02-12 17:10

Re: Kraujo tyrimai

kaip SHBG pakelt?

Neprisijungęs

 
azuolyno bicas
Varžybų dalyvis
Vietovė: uk
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 3597
Atsiliepimai: 23

#48 2015-02-12 17:19

Re: Kraujo tyrimai

savaitgali isoves buvau hcg, mt2, ir cialio tai stovejo gal 3 dienas big_smile pora suviu... savijauta normaliai, durne daktare nepazymejo lh ir fsh prolaktino ir e2
bet nenorejau gincytis, kd nekiltu itarimas... gal atradieni kai vel ims krauja, reiks ja pakonsultuoti big_smile big_smile ;D

Neprisijungęs

 
21.30 PM
Piktas
Vietovė: London
Registravosi: 2012-01-18
Žinutės: 1606
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 11

#49 2015-02-12 17:36

Re: Kraujo tyrimai

azuolyno bicas rašė:

savaitgali isoves buvau hcg, mt2, ir cialio tai stovejo gal 3 dienas big_smile pora suviu... savijauta normaliai, durne daktare nepazymejo lh ir fsh prolaktino ir e2
bet nenorejau gincytis, kd nekiltu itarimas... gal atradieni kai vel ims krauja, reiks ja pakonsultuoti big_smile big_smile ;D

O tai siap is tavo sudejimo nesimato, kad ne del paracetamolio problemos? :-)

Paskutinį kartą taisė 21.30 PM (2015-02-12 17:36)

Neprisijungęs

 
azuolyno bicas
Varžybų dalyvis
Vietovė: uk
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 3597
Atsiliepimai: 23

#50 2015-02-12 19:23

Re: Kraujo tyrimai

21.30 PM rašė:

azuolyno bicas rašė:

savaitgali isoves buvau hcg, mt2, ir cialio tai stovejo gal 3 dienas big_smile pora suviu... savijauta normaliai, durne daktare nepazymejo lh ir fsh prolaktino ir e2
bet nenorejau gincytis, kd nekiltu itarimas... gal atradieni kai vel ims krauja, reiks ja pakonsultuoti big_smile big_smile ;D

O tai siap is tavo sudejimo nesimato, kad ne del paracetamolio problemos? :-)

big_smile big_smile big_smile ne ne dbr tikrai nesimato, kai pasake kad ldl pakiles, sakau reiks pradet sportuot big_smile

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2019 Kulturizmas.net