Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

AliceFromWonderland
Naujas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2009-08-10
Žinutės: 10
Atsiliepimai: 0

#51 2009-08-11 16:02

Re: Ka manot apie vairuotojas MOTERIS?

Nors pati esu mergina, bet apie didziaja moteru vairuotoju dali esu nekokios nuomones. Daznai vien is vairavimo stiliaus galiu nustatyti - o! cia moteris vairuoja:)O tas stilius... Vaziavimas 30-40 km greiciu antra arba trecia juosta (ir aisku nieko nepraleis:)gink dieve:), prie ziedines sankryzos netgi jei visiskai tuscia reikia sustabdyti masina ir pastoveti (palaukti kol masinu atsiras?smile, mazos masinos parkavimas per dvi vietas (didybes manija?tongue) ir pan.
P.S. Pati tikrai nepretenduoju i geriausios metu vairuotojos titula:DBet auksciau isvardytu nuodemiu tikrai nedarau.

Neprisijungęs

 
mHx
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-08-11
Žinutės: 35
Atsiliepimai: 0

#52 2009-08-11 16:13

Re: Ka manot apie vairuotojas MOTERIS?

Bendrai tai turbut neutrali nuomone butu apie vairuojancias moterys. Is vienos puses jos gal kiek labiau paiso taisykliu, taciau esant situacijai kai reikia elgtis kitaip nei "buvo parasyta knyguteje" daugelis pasimeta. Taip pat daznai daro labai kvailus sprendimus del issiblaskymo (vyrai dazniausiai tai daro del per didelio pasitikejimo savimi). Siap kiek zinau moteru tai nepasakyciau kad jos yra zymiai blogesnes vairuotojos, bet skirtumas vis del to yra.

Neprisijungęs

 
Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468
Atsiliepimai: 1

#53 2009-08-11 20:30

Re: Ka manot apie vairuotojas MOTERIS?

As tai galiu pasakyti,kad priklauso nuo konkrecios moters,zinau tokiu kur nu katastrofa,taip ir norisi nutrynt nuo vaizdo,tfu vairo lol bet turiu pora draugiu kur vairuoja geriau negu daug bachuriuku:) ir ne to,kad taisykles geriau zino,bet ir i draga nespjauna:)

Neprisijungęs

 
Mantas86
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-20
Žinutės: 2238
Atsiliepimai: 1

#54 2009-08-11 20:43

Re: Ka manot apie vairuotojas MOTERIS?

Ir vyru ir moteru puseje yra nevykeliu ... As neisivaizduoju kaip jie teises islaiko... dumbom

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net