Puslapiai: 1
Tema uždaryta
- Pradžia
- » Užrakintos temos
- » Klausimai dėl superseriju, dropsetu, piramidės
- TerminatorLTU
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Štanginė
- Registravosi: 2012-02-29
- Žinutės: 36
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2013-05-06 17:19
Klausimai dėl superseriju, dropsetu, piramidės
Sveiki turiu nemažai klausimų apie superserijas, dropsetus ir piramides
Superserijos, Dropsetai, Piramide - atlikti kiekvienoje treniruotės dienoje ar galima pasirinkt daryt ir viena diena pvz: tik pečius ir kokia nugara treniruot superserijomis?
Dropsetai - kaip daryti dropsetus, nes nelabai randu pavyzdžių po kiek serijų, pakartojimų?
Superserijos - noriu daugiau dėmesio skirt pečiams, tai rašo veiksminga yra atlikti 2 bazinius pratimus iškarto be poilsio. Dabar nežinau ar gerai tinka pečių spaudimas kartu su trauka iki smakro? o tada man mostus į šalis išviso nedaryt po superserijos bazinių pratimų, nes ten jau izoliuotas pratimas nesinori ir jo išmest gal kaip nors suderint?
Piramidė - ar ji veiksminga masės auginime gal kas bandė daryt, nes mano tikslas užsiaugint masės greičiau, nes ilgai stovi vietoj viskas jau
Paskutinį kartą taisė TerminatorLTU (2013-05-06 18:10)
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 22
#2 2013-05-06 17:35
Re: Klausimai dėl superseriju, dropsetu, piramidės
TerminatorLTU rašė:
Superserijos, Dropsetai, Piramide - atlikti kiekvienoje treniruotės dienoje ar galima pasirinkt daryt ir viena diena pvz: tik pečius ir kokia nugara treniruot superserijomis?
Dropsetai - kaip daryti dropsetus, nes nelabai randu pavyzdžių po kiek serijų, pakartojimų?
Superserijos - noriu daugiau dėmesio skirt pečiams, tai rašo veiksminga yra atlikti 2 bazinius pratimus iškarto be poilsio. Dabar nežinau ar gerai tinka pečių spaudimas kartu su trauka iki smakro? o tada man mostus į šalis išviso nedaryt po superserijos bazinių pratimų, nes ten jau izoliuotas pratimas nesinori ir jo išmest gal kaip nors suderint?
Piramidė - ar ji veiksminga masės auginime gal kas bandė daryt, nes mano tikslas užsiaugint kuo greičiau raumenis?
Prajuokinai lietuviskasis terminatoriau.
Neprisijungęs
- TerminatorLTU
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Štanginė
- Registravosi: 2012-02-29
- Žinutės: 36
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 0
#3 2013-05-06 18:11
samas rašė:
TerminatorLTU rašė:
Piramidė - ar ji veiksminga masės auginime gal kas bandė daryt, nes mano tikslas užsiaugint kuo greičiau raumenis?Prajuokinai lietuviskasis terminatoriau.
redagavau čia per klaida
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#4 2013-05-06 19:18
Neprisijungęs
Tema uždaryta