Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

TerminatorLTU
Naujas dalyvis
Vietovė: Štanginė
Registravosi: 2012-02-29
Žinutės: 36
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2013-05-06 17:19

Klausimai dėl superseriju, dropsetu, piramidės

Sveiki turiu nemažai klausimų apie superserijas, dropsetus ir piramides

Superserijos, Dropsetai, Piramide - atlikti kiekvienoje treniruotės dienoje ar galima pasirinkt daryt ir viena diena  pvz: tik pečius ir kokia nugara treniruot superserijomis?

Dropsetai - kaip daryti dropsetus, nes nelabai randu pavyzdžių po kiek serijų, pakartojimų?
Superserijos - noriu daugiau dėmesio skirt pečiams, tai rašo veiksminga yra atlikti 2 bazinius pratimus iškarto be poilsio. Dabar nežinau ar gerai tinka pečių spaudimas kartu su trauka iki smakro? o tada man mostus į šalis išviso nedaryt po superserijos bazinių pratimų, nes ten jau izoliuotas pratimas nesinori ir jo išmest gal kaip nors suderint?
Piramidė - ar ji veiksminga masės auginime gal kas bandė daryt, nes mano tikslas užsiaugint masės greičiau, nes ilgai stovi vietoj viskas jau

Paskutinį kartą taisė TerminatorLTU (2013-05-06 18:10)

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 22

#2 2013-05-06 17:35

Re: Klausimai dėl superseriju, dropsetu, piramidės

TerminatorLTU rašė:

Superserijos, Dropsetai, Piramide - atlikti kiekvienoje treniruotės dienoje ar galima pasirinkt daryt ir viena diena  pvz: tik pečius ir kokia nugara treniruot superserijomis?

Dropsetai - kaip daryti dropsetus, nes nelabai randu pavyzdžių po kiek serijų, pakartojimų?
Superserijos - noriu daugiau dėmesio skirt pečiams, tai rašo veiksminga yra atlikti 2 bazinius pratimus iškarto be poilsio. Dabar nežinau ar gerai tinka pečių spaudimas kartu su trauka iki smakro? o tada man mostus į šalis išviso nedaryt po superserijos bazinių pratimų, nes ten jau izoliuotas pratimas nesinori ir jo išmest gal kaip nors suderint?
Piramidė - ar ji veiksminga masės auginime gal kas bandė daryt, nes mano tikslas užsiaugint kuo greičiau raumenis?

Prajuokinai lietuviskasis terminatoriau. big_smile

Neprisijungęs

TerminatorLTU
Naujas dalyvis
Vietovė: Štanginė
Registravosi: 2012-02-29
Žinutės: 36
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#3 2013-05-06 18:11

Re: Klausimai dėl superseriju, dropsetu, piramidės

samas rašė:

TerminatorLTU rašė:

Piramidė - ar ji veiksminga masės auginime gal kas bandė daryt, nes mano tikslas užsiaugint kuo greičiau raumenis?

Prajuokinai lietuviskasis terminatoriau. big_smile

big_smile redagavau čia per klaida

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net