Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#26 2014-05-21 15:08

Re: Giminės nesamonių kampelis

Cia vakarinis toks (rytinis "norma"). IR pagal savijauta galiu pasakyti, kad jis pas mane toks kiekviena vakara. O kaip nukaliau tai ir paciam idomu...

Neprisijungęs

 
smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8737
Atsiliepimai: 25

#27 2014-05-21 17:45

Re: Giminės nesamonių kampelis

kaip sportuojasi su 6 moliais testo... ? kaip aplamai bendra savijauta su tiek?

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5080
Atsiliepimai: 30

#28 2014-05-22 03:14

Re: Giminės nesamonių kampelis

ot kaip buna.tongat ali pradejo naudot ir testas nuo 17 iki 6 krito.ir siaip gera istorija.bande be angliu gyvent.o as kazkada vien ant angliu riebalu be baltymu.ant galo abiem ragas

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5080
Atsiliepimai: 30

#29 2014-05-22 03:17

Re: Giminės nesamonių kampelis

tarp kitko as kai kas 14d saunu susta tai para po suvio E2 net 300 aiskt paskui krenta.testas 47mol.bet nejauciu nei gyno. nei vandens kad kauptu

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#30 2014-05-22 08:47

Re: Giminės nesamonių kampelis

NATURAL1978 rašė:

ot kaip buna.tongat ali pradejo naudot ir testas nuo 17 iki 6 krito.ir siaip gera istorija.bande be angliu gyvent.o as kazkada vien ant angliu riebalu be baltymu.ant galo abiem ragas

Tai tu taip ir uzmusei savo testa? Ka gydytojai "diagnozavo"?

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#31 2014-05-22 09:03

Re: Giminės nesamonių kampelis

smekla rašė:

kaip sportuojasi su 6 moliais testo... ? kaip aplamai bendra savijauta su tiek?

Matyt jis nevisada pas mane 6. Sportuojasi nenoriai. Teisingiau nesinori pradeti, kai pradedu, matyt koks adrenalinas sauna ir tada viskas norma. Progresas labai nedidelis, bet yra.
Savijauta tai sudina smile Is ryto kaip ir normaliai, be mazdaug pries pietus dingsta energija ir tik paguleti noris.

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14205
Atsiliepimai: 38

#32 2014-05-22 09:27

Re: Giminės nesamonių kampelis

Gimine rašė:

Cia vakarinis toks (rytinis "norma"). IR pagal savijauta galiu pasakyti, kad jis pas mane toks kiekviena vakara. O kaip nukaliau tai ir paciam idomu...

Ka ten nuo prostatos gerei? Nelabai aisku, nuo ko daugiau tas testas taip smigt galejo, nebent tongkat ali butu ne tonkat ali o koks steroidu misinys big_smile
Prolaktina L-Dopa numust galejo

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#33 2014-05-22 11:48

Re: Giminės nesamonių kampelis

Geriau kazkokius antibiotikus (10 dienu) ir Permixon, kuri dar ir dabar geriu. Situos as gerti pradejau sekancia diena po to kai paeme krauja tyrimui, kuriame ir buvo testas 6. Kiek testas buvo vakar (t.y. po visu vaistu) - suzinosiu rytoj.
O prolaktinas 439 mU/L buvo po savaites Ldopos. Ziuresiu, ka endokrinologe sakys, gal reiks pabandyti prolaktina pasidaryti pametus Ldopa.

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#34 2014-05-22 15:24

Re: Giminės nesamonių kampelis

Vel papildziau pirma pranesima. Vakar dienos rytinis:
Testosteronas 17,96 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l)
Idomu, kaip atrodys vakarinis (irgi vakar pasidariau).

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5080
Atsiliepimai: 30

#35 2014-05-22 22:24

Re: Giminės nesamonių kampelis

Gimine rašė:

NATURAL1978 rašė:

ot kaip
buna.tongat ali pradejo naudot ir testas nuo 17 iki 6 krito.ir siaip
gera istorija.bande be angliu gyvent.o as kazkada vien ant angliu
riebalu be baltymu.ant galo abiem ragas

Tai tu taip ir uzmusei savo testa? Ka gydytojai "diagnozavo"?

nieko jie netyre.as atejau parodziau kruva tyrymu.pasakiau kad 6 kart metana edes ir kad man gali reiket sest i zona tai man reikia kad diagnozuotu hipogonadizma ir israsytu naudot sustanon .taip ir padare tik dar visus tyrymus padare isnaujo.paskui parase ka man reikia,bet gydytoja su mano nuomone sutiko.

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5080
Atsiliepimai: 30

#36 2014-05-22 22:28

Re: Giminės nesamonių kampelis

Gimine rašė:

Vel papildziau pirma pranesima. Vakar dienos rytinis:
Testosteronas 17,96 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l)
Idomu, kaip atrodys vakarinis (irgi vakar pasidariau).

vakarinis bus 6-9 speju.mano kai rytinis budavo 17 tai vakare tik telika ziuret tepajegdavau,kartais net akys neryskiai kazkaip matydavo.bet netikrinau vakarinio testo niekad.na idomu koks tavo bus

Neprisijungęs

 
uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12955
Atsiliepimai: 34

#37 2014-05-22 22:48

Re: Giminės nesamonių kampelis

Nu bet rytinis 17 cia neblogai!

Neprisijungęs

 
nenugalimas
pulsometras
Registravosi: 2011-03-15
Žinutės: 4026
Atsiliepimai: 12

#38 2014-05-22 22:57

Re: Giminės nesamonių kampelis

uzsivedes rašė:

Nu bet rytinis 17 cia neblogai!

Jo, visai neblogai butu, jei butu  60metis..

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5080
Atsiliepimai: 30

#39 2014-05-23 02:31

Re: Giminės nesamonių kampelis

uzsivedes rašė:

Nu bet rytinis 17 cia neblogai!

kas cia gero.60metu butu kai mirt ruosiesi tai gal gerai.turi 27 but arba 32 kaip cia pas kazkoki viena.mano toks karatistas naktim mergas kale nemiegojo kol nulinko nekursaves 21m tai padare ant komos tos krauja .23 o savijauta tragiska.isvada.reikia daugiau

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#40 2014-05-23 14:47

Re: Giminės nesamonių kampelis

Vakariniai (~16:30):
Prolaktinas  238,9 mIU/l (norma 86 - 324 mIU/l)
Testosteronas 17,63 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l)

Ko gero Kildos klinokoj bus sugrybave su tais 6.
Panasu busiu prisibadaves (intermittent fasting), mazdaug nuo metu pradzios 16 valandu nevalgydavau, po to 8 valgydavau, faktiskai neribodamas maisto (angliu vis tiek paribodavau, susidarydavo kokie 150 - 200 g per diena)
Bandysiu rytais koses ikalti. Ziuresiu kaip bus savijauta.
Dabar kai pagalvoju, budavo, kad savaitgaliais ikirsdavau seimynine pica ir/ar pyragu (nu taip ne pora gabaliuku), ir ko gero po to kelias dienas geriau jausdavausi. Tada galu nesuvedziau, bet panasu, kad reikalas tame ir bus. Siryt sukirtau 150 g grikiu (sveriau sausus, jei ka), tai siandien nebuvo taip, kad jausciaus super, bet tikrai geriau negu vakar.
Uztikau idomia serija apie undereating/overtraining. Panasu, kad amzina atilsi Mike Mentzer bus buves teisus: "there is no such thing as overtraining, there is only undereating".
http://suppversity.blogspot.com/2012/09 … i-how.html
http://suppversity.blogspot.com/2012/09 … ii-lh.html
http://suppversity.blogspot.com/2012/10 … ii_14.html

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#41 2014-05-23 14:50

Re: Giminės nesamonių kampelis

Ko gero buvau pradejes lipti i anoreksijos liuna (smegenines lygyje, kol kas vis dar sveriu 100 kg su ~18% bf). Nes realiai galvodavau, kad va, suvalgiau pica (viena pica per savaite, kai siaip valgau "svariai") ir dabar busiu storas...

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5080
Atsiliepimai: 30

#42 2014-05-23 22:28

Re: Giminės nesamonių kampelis

17 ir vakare.matai tas pats.idomiai kaip .tarsi sintetini butum soves.nu nemaniau kad toks bus rezas.o tu valgyk viska tik mazom porcijom ir viskas bus ok.visa pica tai cia durnyste.karta i men ne tankiau esant storam tokie cheatinimai.

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#43 2014-06-17 16:38

Re: Giminės nesamonių kampelis

Po mazdaug menesio, kai pradejau valgyti daugiau angliu (tame tarpe vel pradejau valgyti pusrycius: 100 g grikiu)

Tyrimas Medicina practica 2014 06 13 (rytinis):
E2 36,2 pmol/l (norma 28 - 156 pmol/l) - labai nukrito
Prolaktinas  262,9 mIU/l (norma 86 - 324 mIU/l) - norma
Testosteronas 14,41 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l) - pakrito
SHBG 24,37 nmol/l (norma 14,50 - 48,40 nmol/l) - pakrito

Laisvas testas gaunasi 2.42 %, 0.348 nmol/l, 10,04 ng/dl (100 pg/ml) - faktiskai nepakito.

Papildus visus meciau (pas mane realiai ne kas jus ir bebuvo), bet pradejau kreatino monohidrata. Tai aisku, pridejus angliu ir kreatino, per menesi +5 kg kaip niekur nieko (aisku, kad vanduo). Tik pilvas kazkoks labai issiputes (ne tai, kad vidurius pustu, o grynai pilvas issiputes), ar gali buti nuo kreatino?

Paskutinį kartą taisė Gimine (2014-06-17 16:40)

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14205
Atsiliepimai: 38

#44 2014-06-17 16:42

Re: Giminės nesamonių kampelis

normalus tie tavo tyrimai. Maziau eksperimentuok su dietom ir nebus bedu

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#45 2014-06-17 16:46

Re: Giminės nesamonių kampelis

Norisi testo 30 smile
Nu bet reikia prostatos uzdegima issigydyti ir tada ziuresiu.

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10907
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#46 2014-06-17 16:49

Re: Giminės nesamonių kampelis

Gimine rašė:

Po mazdaug menesio, kai pradejau valgyti daugiau angliu (tame tarpe vel pradejau valgyti pusrycius: 100 g grikiu)

Tyrimas Medicina practica 2014 06 13 (rytinis):
E2 36,2 pmol/l (norma 28 - 156 pmol/l) - labai nukrito
Prolaktinas  262,9 mIU/l (norma 86 - 324 mIU/l) - norma
Testosteronas 14,41 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l) - pakrito
SHBG 24,37 nmol/l (norma 14,50 - 48,40 nmol/l) - pakrito

Laisvas testas gaunasi 2.42 %, 0.348 nmol/l, 10,04 ng/dl (100 pg/ml) - faktiskai nepakito.

Papildus visus meciau (pas mane realiai ne kas jus ir bebuvo), bet pradejau kreatino monohidrata. Tai aisku, pridejus angliu ir kreatino, per menesi +5 kg kaip niekur nieko (aisku, kad vanduo). Tik pilvas kazkoks labai issiputes (ne tai, kad vidurius pustu, o grynai pilvas issiputes), ar gali buti nuo kreatino?

nuo kruopų

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 14205
Atsiliepimai: 38

#47 2014-06-17 16:52

Re: Giminės nesamonių kampelis

Gimine rašė:

Norisi testo 30 smile
Nu bet reikia prostatos uzdegima issigydyti ir tada ziuresiu.

ne vien testas svarbu o visuma. normalus tas tavo tyrimas. pakelsi testa, pakils shbg ir e ar panasiai - rezultate turesi ta pati, tik bereikalo organizma is normalaus rezimo ismusinesi.

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#48 2014-06-17 17:00

Re: Giminės nesamonių kampelis

lolardas rašė:

Gimine rašė:

Po mazdaug menesio, kai pradejau valgyti daugiau angliu (tame tarpe vel pradejau valgyti pusrycius: 100 g grikiu)

Tyrimas Medicina practica 2014 06 13 (rytinis):
E2 36,2 pmol/l (norma 28 - 156 pmol/l) - labai nukrito
Prolaktinas  262,9 mIU/l (norma 86 - 324 mIU/l) - norma
Testosteronas 14,41 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l) - pakrito
SHBG 24,37 nmol/l (norma 14,50 - 48,40 nmol/l) - pakrito

Laisvas testas gaunasi 2.42 %, 0.348 nmol/l, 10,04 ng/dl (100 pg/ml) - faktiskai nepakito.

Papildus visus meciau (pas mane realiai ne kas jus ir bebuvo), bet pradejau kreatino monohidrata. Tai aisku, pridejus angliu ir kreatino, per menesi +5 kg kaip niekur nieko (aisku, kad vanduo). Tik pilvas kazkoks labai issiputes (ne tai, kad vidurius pustu, o grynai pilvas issiputes), ar gali buti nuo kreatino?

nuo kruopų

Turejau toki itarima (viska itarinejau, ir bananus, ir braskes, ir varske, tik kruopu nebandziau ismesti). Gal turi koki patarima? Kuo pakeist? Ar nekreipt demesio.

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 5080
Atsiliepimai: 30

#49 2014-06-18 02:10

Re: Giminės nesamonių kampelis

Gimine rašė:

Po mazdaug menesio, kai
pradejau valgyti daugiau angliu (tame tarpe vel pradejau valgyti
pusrycius: 100 g grikiu)

Tyrimas Medicina practica 2014 06 13 (rytinis):
E2 36,2 pmol/l (norma 28 - 156 pmol/l) - labai nukrito
Prolaktinas  262,9 mIU/l (norma 86 - 324 mIU/l) - norma
Testosteronas 14,41 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l) - pakrito
SHBG 24,37 nmol/l (norma 14,50 - 48,40 nmol/l) - pakrito

Laisvas testas gaunasi 2.42 %, 0.348 nmol/l, 10,04 ng/dl (100 pg/ml) -
faktiskai nepakito.

Papildus visus meciau (pas mane realiai ne kas jus ir bebuvo), bet
pradejau kreatino monohidrata. Tai aisku, pridejus angliu ir kreatino,
per menesi +5 kg kaip niekur nieko (aisku, kad vanduo). Tik pilvas
kazkoks labai issiputes (ne tai, kad vidurius pustu, o grynai pilvas
issiputes), ar gali buti nuo kreatino?

turbut valgai paprastai arba kulturistiskai kaip kewle ,viska kartu.o tu vienu valgymu kose valgyk ,o kitu mesa su  zalumynais.po baltyminio maisto valanda grieztai draudziama gert.ar valgyt anglis.galima angli mest po 2val ant baltymo

Neprisijungęs

 
Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4408
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#50 2014-06-18 09:51

Re: Giminės nesamonių kampelis

Gimine rašė:

Po mazdaug menesio, kai pradejau valgyti daugiau angliu (tame tarpe vel pradejau valgyti pusrycius: 100 g grikiu)

Tyrimas Medicina practica 2014 06 13 (rytinis):
E2 36,2 pmol/l (norma 28 - 156 pmol/l) - labai nukrito
Prolaktinas  262,9 mIU/l (norma 86 - 324 mIU/l) - norma
Testosteronas 14,41 nmol/l (norma 9,90 - 27,80 nmol/l) - pakrito
SHBG 24,37 nmol/l (norma 14,50 - 48,40 nmol/l) - pakrito

Laisvas testas gaunasi 2.42 %, 0.348 nmol/l, 10,04 ng/dl (100 pg/ml) - faktiskai nepakito.

Papildus visus meciau (pas mane realiai ne kas jus ir bebuvo), bet pradejau kreatino monohidrata. Tai aisku, pridejus angliu ir kreatino, per menesi +5 kg kaip niekur nieko (aisku, kad vanduo). Tik pilvas kazkoks labai issiputes (ne tai, kad vidurius pustu, o grynai pilvas issiputes), ar gali buti nuo kreatino?

kiek palieki jei nepaslaptis pvz uz sita bendra tyrima E2, Prolaktinas, Testas, SHBG ?

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2021 Kulturizmas.net