Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

excellencer
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-02-25
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2014-02-25 01:57

Ekspertai apsireiskit :)

Sveiki.
Sportuoju 2 menesius laiko~ , turiu draugu kurie tai daro jau nepirmi metai ir bandau daryt tai ka daro jie "savo jegomis ir kruviais" , bet man vis kyla daug klausimu atrodo kuo toliau tuo daugiau tad prasyciau jusu pagalbos smile
Kaip ir daugelis sportuoju 3 dienas per savaite, bet pas mane motyvacijos ir noro pamacius pirmus rezultatus yra begale atrodo galeciau tai daryt kasdien , nes man tai padeda jaustis smagiau ar kazkas panasaus big_smile tai iskarto kyla klausimas ar galima tai daryti? ar reik duot organizmui pailseti , net jeigu kita diena po treniruotes ir nejauti jokio nuovargio ir buni toks pat zvalus kaip ir treniruociu diena? As 3 dienas per savaite darau lygegriates su savo kuno svoriu nuo 13 iki 5 ir po to dar 5x5, bica , siek tiek nugara. Noreciau i treniruote itraukt presa kartas nuo karto ir kojas padaryt galbut yra kokia programa pradedanciam? Lygiagretes taip pat darau be svoriu vienas draugas taip ta daro jau gana ilgai jis kur kas labiau patyres uz mane , taciau kitas kuris uz mane turi taip pat daug daugiau patirties siulo daryt maziau bet bent su kazkiek svoriu. Del mases nesiskundziu nors realiai visi sako , kad man jos nei reik daugiau nei reik numest , pats asmeniskai noreciau atsikratyt "gelbejimosi rato" jeigu maniski tokiu galima pavadint jis labai nedidelis apskritai kartais net nepastebiu nebent dirza stipriai susiverziu galbut yra kokie nors efektyvus pratimai tam? PS taip suprantu kad turbut tokiu temu milijonas ne viena valanda praleidau sitam forume , atsakiau sau y kai kuriuos klausimus bet y situos kazko tikslesnio taip ir neradau. Dekoju uz demesy smile

Neprisijungęs

Martiz
buvęs Martiz@home
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2012-10-13
Žinutės: 83

#2 2014-02-25 08:21

Re: Ekspertai apsireiskit :)

Ilsetis yra butina, daryk 3 trenkes i sav. ir nesuk galvos.

o del sito

excellencer rašė:

kartas nuo karto ir kojas padaryt

sudraskys tave tuoj i gabalus smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#3 2014-02-25 10:53

Jo cia koju forumas smile

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#4 2014-02-25 10:54

Bet niekas ju nedaro big_smile

Neprisijungęs

excellencer
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-02-25
Žinutės: 2

#5 2014-02-25 12:27

na tas kartas nuo karto tai kiekviena trenke viena koja pritupimus prisilaikant darau tiek kad jie man labai nepatogus ir nesmagiai daros galvojau gal ka kito patarsit , kad kojas padaryt viena diena ir ramiam sedet kitas dvi smile

Neprisijungęs

oxr
Išmestas
Registravosi: 2009-05-18
Žinutės: 225
Įspėjimai: 3

#6 2014-02-25 13:44

nedaryt kojų ir pasakot, kad sportuoji, tai tas pats kas masturbaciją seksu vadint.
nu tipo ir ten ir ten baigi, viskas zjb, bet kažkaip ne taip.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#7 2014-02-25 13:45

oxr rašė:

nedaryt kojų ir pasakot, kad sportuoji, tai tas pats kas masturbaciją seksu vadint.

nykstysalahalah

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#8 2014-02-25 14:07

oxr rašė:

nezinau ar pats sugalvojai, bet i tema nuskambejo smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net