Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruočių programų kritika
- » Ekspertai apsireiskit :)
- excellencer
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-02-25
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2014-02-25 01:57
Ekspertai apsireiskit :)
Sveiki.
Sportuoju 2 menesius laiko~ , turiu draugu kurie tai daro jau nepirmi metai ir bandau daryt tai ka daro jie "savo jegomis ir kruviais" , bet man vis kyla daug klausimu atrodo kuo toliau tuo daugiau tad prasyciau jusu pagalbos
Kaip ir daugelis sportuoju 3 dienas per savaite, bet pas mane motyvacijos ir noro pamacius pirmus rezultatus yra begale atrodo galeciau tai daryt kasdien , nes man tai padeda jaustis smagiau ar kazkas panasaus tai iskarto kyla klausimas ar galima tai daryti? ar reik duot organizmui pailseti , net jeigu kita diena po treniruotes ir nejauti jokio nuovargio ir buni toks pat zvalus kaip ir treniruociu diena? As 3 dienas per savaite darau lygegriates su savo kuno svoriu nuo 13 iki 5 ir po to dar 5x5, bica , siek tiek nugara. Noreciau i treniruote itraukt presa kartas nuo karto ir kojas padaryt galbut yra kokia programa pradedanciam? Lygiagretes taip pat darau be svoriu vienas draugas taip ta daro jau gana ilgai jis kur kas labiau patyres uz mane , taciau kitas kuris uz mane turi taip pat daug daugiau patirties siulo daryt maziau bet bent su kazkiek svoriu. Del mases nesiskundziu nors realiai visi sako , kad man jos nei reik daugiau nei reik numest , pats asmeniskai noreciau atsikratyt "gelbejimosi rato" jeigu maniski tokiu galima pavadint jis labai nedidelis apskritai kartais net nepastebiu nebent dirza stipriai susiverziu galbut yra kokie nors efektyvus pratimai tam? PS taip suprantu kad turbut tokiu temu milijonas ne viena valanda praleidau sitam forume , atsakiau sau y kai kuriuos klausimus bet y situos kazko tikslesnio taip ir neradau. Dekoju uz demesy
Neprisijungęs
- Martiz
- buvęs Martiz@home
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2012-10-13
- Žinutės: 83
#2 2014-02-25 08:21
Re: Ekspertai apsireiskit :)
Ilsetis yra butina, daryk 3 trenkes i sav. ir nesuk galvos.
o del sito
excellencer rašė:
kartas nuo karto ir kojas padaryt
sudraskys tave tuoj i gabalus
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#3 2014-02-25 10:53
Jo cia koju forumas
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#4 2014-02-25 10:54
Bet niekas ju nedaro
Neprisijungęs
- excellencer
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-02-25
- Žinutės: 2
#5 2014-02-25 12:27
na tas kartas nuo karto tai kiekviena trenke viena koja pritupimus prisilaikant darau tiek kad jie man labai nepatogus ir nesmagiai daros galvojau gal ka kito patarsit , kad kojas padaryt viena diena ir ramiam sedet kitas dvi
Neprisijungęs
- oxr
- Išmestas
- Registravosi: 2009-05-18
- Žinutės: 225
- Įspėjimai: 3
#6 2014-02-25 13:44
nedaryt kojų ir pasakot, kad sportuoji, tai tas pats kas masturbaciją seksu vadint.
nu tipo ir ten ir ten baigi, viskas zjb, bet kažkaip ne taip.
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#7 2014-02-25 13:45
oxr rašė:
nedaryt kojų ir pasakot, kad sportuoji, tai tas pats kas masturbaciją seksu vadint.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#8 2014-02-25 14:07
oxr rašė:
nezinau ar pats sugalvojai, bet i tema nuskambejo
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Treniruočių programų kritika
- » Ekspertai apsireiskit :)