Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

AVD
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-12-03
Žinutės: 697
Atsiliepimai: 1

#51 2014-08-06 11:49

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

kas nors ka nors uzsmaugs, o kitas paskutinio atodusio minute peiliu papjaus , tada liksim dvi panos:D

Neprisijungęs

 
zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8129
Atsiliepimai: 54

#52 2014-08-06 11:52

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

11 ar 12 klaseje reikejo parasyt rasineli, zinojau tema issitraukiau is neto, dar ten reikejo sms pervesti kazkiek lt sumoket.
zodziu mokytoja istaiso rasynius, sako visu pazymius. apie mano rasini komentaras ,,nesu dar per savo darbo metus skaicius tokiu paistalu, net apsvaigau'' gavau 3 tada big_smile

o dabar sedziu ir galvoju ar nebus naturalo kuryba ten ... big_smile

Neprisijungęs

 
Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#53 2014-08-06 11:52

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Santrauka by Ignas

PJUKLAS NEW EDITION BY NATURAL1978

I dalis
Nubudau, bet negaliu atsimerkt. Vokai svininiai, smilkiniuos jauciu savo pulsa. B l e
kas vyksta? Uzuodziu baisia smarve,tas kvapas toks stiprus kad bemat supykina. Dar neatsimerkes verciuos ant sono ir atpilu skrandzio turini. Atpleses vokus ,blausioje sviesoje pamatau aplink tysancius kunus keistose padetyse.na h ui,kaip cia atsiduriau?
Salia manes guli VYSNIA,uz jo GURMANE  salia jos AVD,paskui PELESIS. Pasuku galva i kaire,ten IRMA,PAMPERIS,POWER ir NEPRIVALGES,nematau IGNO. Ne nu negali but, cia sapnas galvoju.juk pats forume rasiau apie sita pjuklo siaubeka. Beprotiska puvancios mesos smarve neduoda sukaup minciu. Sirdis kala kaip kulkosvaidis,vos valdausi neklykes is siaubo. Spaudimas ko gero pasoko iki 220. Hebra kelkitės ,papuolem! saukiu kiek yra jegu.
Purtau mano paties apvemta VYSNIU, griebiu uz rankos - padjom saldat! Staugiu nesavu balsu. Tas suniurzge ,nah ui kas cia rekia. Gyvas alah akbar..Pasoku ant koju,griunu,b l e,kas per h u inia? Gavau klafo pirma mintis. Keturiom puolu prie mergu, tasau iskart abidvi uz plauku .kelt b le, degam !(saukiu).Tos vaitodamos kazka atsako. P x,bandau keltis. Pavyko. Adrenalinas daro savo.spiriu koja gulinciam PAMPUI i sikna,persoku per ji, spiriu IRMAI kazkur i kiausus, tas sucypia, -uz ka? as ne ozys.! Gerai, gyvas grybas.PELESY Purtau,kelt,bet vaaa! POWERIS!
Vos pakiles apvemia PELESIUI veida. Tas spjaudydamas viska pats sedasi,ir kaip dera tikram klaipedskam keikia :
- POWER nu tu portugalas koncenas, negana myzi man i jura, bet dar ir vemi bespredelnai.
Vaaauu!pats pila sliauka. Mama! Noriu pas mama! Cypia IRMA keturiom ropodamas
pasieniu ir trankydamas galva nes dar negali atsimerkt. Na ka, NATURAL parukom, kad jau papuolem,sako POWER jau stovedamas ir bandydamas nusivalyt apvemta maike armani jeans. Tokioj situacijoj kolektyvas, nieko daugiau nebelieka. (Traukdamas pakeli Camel is kisenes tariau).
Kyla nuo zemes PELESIS vis dar burnodamas apie portugalu zala klaipedos krastui. Davai parukom,sako,o mergos bent gyvos? PELESIS koja ispiria siknon abidviem princesem. Tos kazka murkia, bet negali prabust. Kagi, prisidegdamas cigarete pagalvojau. Svarbu gyvos. Tas pats klafo kiekis jas pakirto stipriausiai. VYSNIUS keliasi sunkiai,bet jo organizmas ko gero cia stipriausias, nekursaves, neskaitant anavaro,tai jo kepenim
perdirbt betkokius nuodus juokas.bet kai subadysiu stora pagaves,,,atsidusta jis. Davai duok ir man (uzsiruko ir jis). Mama, mama, kas dabar bus? Gailiai rauda IRMA, apsikabines vis dar kimarinanti PAMPA.
Baikit! Vaikai cypia kaip sliekai!, garsiai nukirto POWER. Ziurek, kas cia? Paspyre koja gulinti kompa su uzrasu PLAY ME. Pasakykit kad sapnuoju...vaauu! Na aahui. Keliasi ant keturiu ir apsivemia EPRIVALGES. Vel griuna. Oba, dar vienas nematomo fronto karys ,pamaniau pritupdamas prie radinio. Nagi zaist, tai zaist. Rodyk lope kas gero. Paleidziu irasa. Is ekrano zvelgia gerasirdis IGNO veidukas.
-Sveiki sportininkai!.Ha ha.Papuolet ziuriu. Tai va, zvenget is manes, dabar as pazvengsiu. Beja NATURAL ,tu gal aiskeregys? Nujautei kas ir kaip bus, bet kaip cia pats papuolei...
Prisidega cigarete ir leidziasi i monologa apie alko nauda organizmui IGNAS. As viena ausim klausau ir galvoju. Viska ka prisimenu, tai kaip atvazeve spaudem rankas, sedom prie stalo ir uz susitikima padarem visi po 50 garsios jo samanes.tada filmas nutruko ir atsibudau cia.
Karoce, IGNAS grazina mane is prisiminimu i realybe.
-Jus cia ne pirmi papuolet. Niekas jusu neisgelbes. As jus stebiu per 4 slaptas mikro kameras , kurios
palubej . Rusio aukstis 4 m, taip kad pasiruoskit mirtinam zaidimui iki
galo. Is jusu gali likti tik vienas paskutinis gyvas, ta paleisiu ir duosiu 1mln litu grynais. Kol kas niekas gyvas nera isejes,bet as jumis tikiu. Jei manim netikit paziurekit kairiau nuo jusu yra po dangciu 5 m
gylio srutu sulinys, atsiprasau uz kvapa, bet tokia jau grajaus specifika. (Ten buvo dalyviai ir ju ekskrementai ). Jie negalejo per savo zmogiskuma perzengt, tai mire badu paeiliui. Jus turit 1tona vandens bakeliais desiniam kampe rusio. Ten pat kovinis kirvis ir peilis. Tai jusu stalo irankiai,skanaus. Ventiliacija minimali, neuzduskit. Uzduotis aiski manau, stenkites islikt, o as varau pailset savaitei i Malta. Stebesiu jus per neta.
Stop kadras ir ekranas gesta. VYSNIUS neislaiko ,trypia kompa iki sipuliu. As vel uzsirukau, atsiremiu i siena stebiu vaizda. VYSNIUS spardo kompo liekanas, PELESIS su POWERIU narso panikoi kampus, ieskodami
ginklu. Stumdosi... Na va, prasideda. IRMA ir PAMPAS sedi suakmeneje galvas
susieme, abu verkia. Gaila vaiku pamaniau, jie tikrai neatlaikys. NEDAEDES be dideles panikos bando pribudint mergas. Reikia atsigert, o mintys galvoj karusel-ka daryt? Vanduo gal neuznuodytas, koks tikslas? Kita vertus atsidarau bacioka-saltas. Neblogai pradziai, baisu butu is troskulio mirt. Jauciu kad uz kojnes uzkistas mano lenktinis peilis vietoi. Super. Mintis nutraukia POWER saukdamas – radau! Pazvelgiu i ji, Jo
kaireje - tamohaukas, o desinej - didelis sunkus Rambo stiliaus peilis. Negerai,kad ginklai pateko i pacio fiziskai stipriausio ir ko gero agresyviausio nagus. POWERIS pikdziugiskai sypsos, - Na ka kas ne su manim -
tas pries mane. PELESIS atbulas eina per visa rusi, veide isgastis, -POWER negi  tu rimtai? POWER sau ramiai -O ka? Cia manau rimta viskas, tai ir as nezadu juokaut.
Jo 120kg kunas kovinej stovesenoi  tarsi liudijo apie jo ketinimus. Akys dege, jis jautesi valdantis padeti. As pasilenkiau, isemiau is slaptos vietos savo peili ir laikydamas ranka uz nugaros atlenkiau astrius kaip skustuvo asmenis. 12cm visada pasieks sirdy ar kepenis net tokio monstro kai POWER.
Tarsi pajutes gresme, POWER paziurejo i mane. Musu zvilgsniai susitiko. Per
sukastus dantis jis iskose:
-na NATURAL,tu ir as?
Ta sekunde adrenalinas trenke man i galva, sausgysles isitempe pasiruosdamos staigiai atakai. Akimirkai aplink viskas tarsi sustojo. Staiga VYSNES balsas grazino mane is transo. Jis rado IGNO mineta sulini. PELESIS,NEVALGES IR AS puolem ziuret. POWER liko kitam kampe. Atidare suliny pamatem ziauru
vaizda, kokiu 3 m gylyje srutose pluduriavo keletas stipriai apirusiu lavonu, o smarve tvyrojusi aplink dar labiau tvoske is duobes. PELESI dar kart sumutino ir jis atpyle VYSNEI ant batu, pastarasis trenkdamas dangti soko i sona leisdamas visus keiksmus ,kokius tik ymanoma ismokti klaipedoi. Sueme juokas, nors bendrai padetis atrode be iseities.
Kas vyksta , ka trankot? Is kito rusio galo pasigirdo GURMAN balsas. Atsisukom - abi panos sedejo ir zvelge i mus nuo nuostabos ispustom akim. Papuolem. Papuolem b l et visi ! VYSNIA emocingai rode rankom ,kaip mes stipriai papuolem. Ne visi, o jus, nuo kitos sienos atsiliepe POWER, prisidegdamas
cigarete. NEDAEDES greitai diplomatiskai papasakojo  panom, kad mes IGNO spastuose, i ka merginos suregavo isterisku juoku peraugusi i isteriska rauda. Aprimus aistroms sedom mastyt kaip galima butu issisukt. Vandens pakankamai, bet po savaites IRMA greiciausiai links nes ir taip vos gyvas. Vos 60kg, kai ugis 180cm. Mums is jo negyvo jokio tolko, nes kaulai ir oda, taip kad ne varijantas. Aisku GURMAN pasiule suvalgyt jo kepenis, i ka IRMA suregavo stipriai ir ilindo i kampa, pasakes kad skambins mentam, tik neaiskino kuo ir kaip. Visi skaniai pazvengem, itampa prasisklaid. Net AVD Pasake, kad biski atsikastu pas IRMA. Visi vėl juokiamės.

Taip slinko dienos. Sunkesnes akimirkas keite lengvesnes. Visi tikejomes, kad visu musu paskelbta pajeska ir mentai mus ras. Viltis mirsta paskutine. AVD vis dar turejo mamos dovanota laikrodi ir skaiciavo kiek
laiko mes dinge ir badaujam. Praejus parai ji brezdavo zyme. Svarbu zinoti, kada pereisim i krizes stadija del bado. Tai kazkur 5 para, kada vel atsiranda ziaurus alkis. POWERIS buvo atsiribojes ir uzsisklendes, sedejo paniures priesais mus, bet is ranku tomohauko nepaleisdavo.
Kai jis uzsnusdavo, mes patyliukais planavom, kaip priselinus paimt jo ginklus ir mest i ta srutu duobe, bet vos kas is musu atsistodavo, tas is kart atmerkdavo akis. Zodziu ne taip viskas paprasta buvo.
Gal 5 para panos sumane issimaudyt. VYSNE leido saviskei ir ji su AVD mums visiems matant pyle viena kitai vandeni ir kaip erotiniam filme rankomis prause viena kita. Buvo tiesiog grazu ziureti i atletiskus, nors ir sulysusius ju kunus. PELESIS aisku pasake kad *isp i stu* abi per kart, uz ka vos negavo nuo VYSNES  i aki. Visi pasijuokem smagiai net POWER.
Kita diena POWER pasikviete IRMA, kuris jau savaite slepesi kampe, kaip tarakonas. Tas klusnei nuropojo pas POWERI. Visa diena tarp ju dvieju vyko pokalbiai apie viska. Mes stebejomes, kas cia POWERIUI per gerumo priepuolis. IRMA atsigaves net pradejo ant musu visu stumt, kad tai mes oziai ir tt. Karoce uzmigom. Pabudau po keliu valandu nuo keisto garso. Per miegus, garsas panasus i cepsejima atsimerkiu ir negaliu patiket – vidury rusio guli IRMA OZIUKAS perpjauta gerkle. Vienos kojos kelniu klesne perpjauta ir is keturgalvio ispjauta gabalas raumens.o POWER sedi ir dviem rankom laikydamas kilogramini kruvina mesgali ,kruvinu veidu tiesiog dantim pleso mesa ir cepsedamas ryja. Kaip spyruokle pasoku, rekiu VYSNE trivoga, karaul! VYSNIA ir PELESIS sureguoja. Mergos cypia is siaubo.
NEDAVALGES aplenkdamas visus, dviem suoliais iveikia atstuma iki POWER. Bebaimis NEDAEDES plikom rankom griebia klupinti monstra uz gerkles, o tas is inercijos teskia ji aukstielninka. Tuo pat momentu POWERis kairia ranka išsitraukią peilį kuris buvo už diržo ir smeigia i kepenu sriti, kita ranka nubloskia vargsa nuo saves ir pasoka ant koju. Sekantis mikrobas! uzriaumoja POWER, pasilenkdamas ir nuo zemes pakeldamas kirvi. Bet VYSNE jau cia pat isibeges spiria atomine stangisto koja monstrui i grudaka. Tas vozias vel ant plauciu. VYSNIUS Krisdamas is virsaus bando prispaust ir kontroliuot kruvinas slidzias rankas, as griebiu ta kuri su peiliu, bet monstras velniskai stiprus.
Slidi ranka isslysta is mano gniauztu ir peilis sminga VYSNEI i sona. Vargsas paleidzia ranka su kirviu, rieciasi i kamuoliuka. Viskas. POWER bloskia mane zemen, ranka su kirviu uzsimoja, bet tuo pat metu is nugaros PELESIS pakimba visu svoriu bandydamas uzlauzt ranka su kirviu, o as staigiu spec smugiu ismusu peili POWERis kitos letenos. Peilis krenta ant grindu - bandau sugriebt. Ant kirvio kabanti PELESI  tas meta per save, PELESIS daro salto ir plojasi ant betono, tačiau tuo momentu peilis jau mano rankose ir
jau turiu sansa. Monstras vel uzsimoja kirviu, bet as 2 kart vikresnis ir klupedamas is visu jegu smeigiu POWERIUI I kakla. Peilis kaip sviesta skrodzia raumenis ir sulenda iki rankenos..kraujas upeliais.. Monstras gargaliuoja,spjaudo krauju ir krenta ant sono.
Atsikeliu nuo keliu ir padedu PELESIUI pakilt is kraujo balos. Ziurim vienas i kita. Nu i na h ui kaip sujudejom. Abu kruvini kaip velniai, uzduse, pulsas 200, spaudimas 300. PELESIS klausia ar visada taip sunku zudyt? As is kruvinos rankos ismetu peili, isimu cigaretes, prisidegu, itraukiu iki plauciu gelmiu -fuuu ... iskvepiu ir sakau:
-Zinai ,zmones - tai lengva ,o antzmogius sunku.
Cia panos nuo soko atsigauna. GURMAN puola prie negyvo VYSNIAUS, klykia rauda, o AVD puola man ant kaklo ,prisispaudzia, buciuja visa kruvina ir verkdama sako:
-As taip bijojau kad POWER tave nuzudys ir as liksiu jo verge.
-Nebijok jau ,as cia tam kad tave saugociau.- Atsakiau ja stipriai spausdamas gleby, -nebijok.

PELESIS apkabino GURMAN is uz nugaros, ramindamas vargse panele, tačiau verksmas
tesesi. Tada man kilo klausymas kur dinges PAMPAS? Negi toks bailys, kad net siknos nepakele kol cia zvaigdziu karai vyko.? Priejau prie miegancio kietu miegu PAMPO, spiriu is visu jegu i sikna, saukiu - vstavai
soldat! Pas mus cia revoliucija! Jokio efekto.. Pasilenkiu, paimu uz kaklo, kad papurtyt miegaliu, oi b l e ledinis PAMPO kaklas.negyvas kaip akmuo.Net siurpas nukrate. Pasirodo PAMPO neproporcingai dideli bicai
sunaudojo visa energija ir vargsas mus paliko jau pries daug valandu, neiskentes bado. Taigi tadien krito POWER,VYSNE,PAMPAS ir IRMA OZKUTIS. R.I.P. Forumieciai, kaip bebutu, o  IGNAS cia kaltas liko.
Tada mes suguldem visus negyvelius i POWERIO kampa ir sedom toliau sukt galvas ka daryt. Balsavom kas uz, kad valgyt POWERI. Visi buvo už.
Žodžiu sedim, ziebtuveliu pasikaitinom po 20g POWERIO, ant skonio kaip kiaule - kazkur taip. Pakramtem irmastom toliau. GURMAN taip pyko uz VYSNE, kad net paprašė pakartot. Davem dviguba, ka ten taupysi, 120kg turim. Staiga isgirstam keista snypstima is uz vandens baku, panasu i racijos garsa.
-Labas sportininkai, matau gerai sekasi. Belikot 4iese. Saunuoliai Ha ha ha..
Nnuskambejo linksmas IGNO juokas.


-Labas sportininkai, matau gerai sekasi. Belikot 4iese. Saunuoliai Ha ha ha..
Nnuskambejo linksmas IGNO juokas.

Paskutinį kartą taisė Pelesis (2014-08-06 12:18)

Neprisijungęs

 
camby
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-04-29
Žinutės: 83
Atsiliepimai: 0

#54 2014-08-06 12:03

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

geriau skaityt tais originaliais gabaliukais.vientisas tai ziaurus.raidziu jura smile

Neprisijungęs

 
pusseh
Išmestas
Registravosi: 2014-02-12
Žinutės: 1867
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 2

#55 2014-08-06 12:24

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

nezinau kodel bet labai idomiai ir smagiai skaitosi, liuks:DD

Neprisijungęs

 
Powerbuilder
Titan
Registravosi: 2012-12-05
Žinutės: 2775
Atsiliepimai: 29

#56 2014-08-06 14:00

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Stumi Natūralai big_smile užskaitau

Neprisijungęs

 
Kano
Gražulio parankinis
Registravosi: 2012-06-07
Žinutės: 2530
Atsiliepimai: 5

#57 2014-08-06 14:55

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

utiutiu utiutiu kaip pazvengiau gerai, burna uzsidenges sedejau darbe big_smile big_smile big_smile

Neprisijungęs

 
Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275
Atsiliepimai: 9

#58 2014-08-06 14:59

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

baisu cia, matot psichopato ispazinti big_smile

Neprisijungęs

 
Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#59 2014-08-06 16:48

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

su AVD tai gera vieta :DDD Krč aš jau žinau, kad liks AVD gale. Aš gerai kad miriau herojiškai, o ne kaip irmantas ožkutis big_smile

Neprisijungęs

 
Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#60 2014-08-06 16:51

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Neprivalges rašė:

su AVD tai gera vieta :DDD Krč aš jau žinau, kad liks AVD gale. Aš gerai kad miriau herojiškai, o ne kaip irmantas ožkutis big_smile

tai cia ryte rase, neaisku ka jis su panom nuveiks nakti kai rasys :DDD

Neprisijungęs

 
Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#61 2014-08-06 16:54

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Liks dvi panos ir jis krč, o tada vaizdų bus big_smile

Neprisijungęs

 
Pliauzeris
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2014-01-22
Žinutės: 119
Atsiliepimai: 0

#62 2014-08-06 16:57

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Kas su Ignu atsitiks big_smile

Neprisijungęs

 
Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#63 2014-08-06 17:16

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

prajuokino iki asaru big_smile big_smile

Neprisijungęs

 
Diky
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-03-27
Žinutės: 1855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 3

#64 2014-08-06 17:58

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

pati geriausia forumo tema lol lol

Neprisijungęs

 
Ramzis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2014-06-25
Žinutės: 141
Atsiliepimai: 0

#65 2014-08-06 18:46

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

laukiame tesinio big_smile

Neprisijungęs

 
ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#66 2014-08-06 18:48

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Pliauzeris rašė:

Kas su Ignu atsitiks big_smile

Ignas atsines granata,ipis i ta ju sklepa ir susprogdins. Pasaka baigta.

Neprisijungęs

 
Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#67 2014-08-06 18:53

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

ramas rašė:

Pliauzeris rašė:

Kas su Ignu atsitiks big_smile

Ignas atsines granata,ipis i ta ju sklepa ir susprogdins. Pasaka baigta.

nebesvaik... eik geriau pas ramzi paprasyk kaip kakla kaciot...mad

Neprisijungęs

 
Bonviveur
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sverige
Registravosi: 2010-12-07
Žinutės: 1109
Atsiliepimai: 3

#68 2014-08-06 19:02

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

nykstys

Neprisijungęs

 
ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#69 2014-08-06 19:25

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Pelesis rašė:

ramas rašė:

Pliauzeris rašė:

Kas su Ignu atsitiks big_smile

Ignas atsines granata,ipis i ta ju sklepa ir susprogdins. Pasaka baigta.

nebesvaik... eik geriau pas ramzi paprasyk kaip kakla kaciot...mad

Pats nesvaik gerai?

Neprisijungęs

 
Gourmandises
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-07-11
Žinutės: 1651
Atsiliepimai: 7

#70 2014-08-06 20:38

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Pelesis rašė:

Robšė rašė:

galetumet kanors idomaus dar paveikt, kol dienos slenka ir jegos dar visai neisseko. Pavyzdziui kazkas dar sualvotu uzsikociot ant vandens, kad paskui kitus iveiktu lengviau, kazkas uz bokso kriause pabutu...

vysnius badyt megsta tai stopodovai is miegancio poweriu peiliuka nuvogs big_smile kaip kriause irmanta galima kabint, niekas nepyktu big_smile

lol

Neprisijungęs

 
Gourmandises
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-07-11
Žinutės: 1651
Atsiliepimai: 7

#71 2014-08-06 20:57

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

dabar tik perskaiciau visa istorija big_smile nu prisizvengiau, bet kam mano Vysniu nukanykojot? sad toj vietoj lupa patempiau sad buciau uzsiklojus negyvu Vysnia ir gulejus ten kol irgi numirsiu sad

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#72 2014-08-07 00:49

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

camby rašė:

geriau skaityt tais originaliais gabaliukais.vientisas tai ziaurus.raidziu jura smile

pirma kart tiek raidziu vienoi vietoi matai?akiu raumenis treniruoji zinok.na kaip ,mokykloi 8 gauciau.uz tema.neziurint klaidu.?

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#73 2014-08-07 00:52

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Pelesis rašė:

Neprivalges rašė:

su AVD
tai gera vieta :DDD Krč aš jau žinau, kad liks AVD gale. Aš gerai kad
miriau herojiškai, o ne kaip irmantas ožkutis big_smile

tai cia ryte rase, neaisku ka jis su panom nuveiks nakti kai rasys
:DDD

viena pikantiska scena pazadu tai tikrai.galvoi kuriu scenariju.bet siand nutariau nerasyt.lopo neturiu.o tas tel tai zudo.5tadieni darbe duosim antra serija

Neprisijungęs

 
NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#74 2014-08-07 01:00

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

Gourmandises rašė:

dabar tik
perskaiciau visa istorija big_smile nu prisizvengiau, bet kam mano Vysniu
nukanykojot? sad toj vietoj lupa patempiau sad buciau uzsiklojus negyvu
Vysnia ir gulejus ten kol irgi numirsiu sad

karas nepazysta didvyriu,jie paprasciausiai atsiranda.VYSNE tave gelbejo ir mus visus .uztai mirtis nebeprasme

Neprisijungęs

 
Gourmandises
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-07-11
Žinutės: 1651
Atsiliepimai: 7

#75 2014-08-07 01:08

Re: NATURAL1978 - išprotėjusio grafomano užrašai

NATURAL1978 rašė:

Gourmandises rašė:

dabar tik
perskaiciau visa istorija big_smile nu prisizvengiau, bet kam mano Vysniu
nukanykojot? sad toj vietoj lupa patempiau sad buciau uzsiklojus negyvu
Vysnia ir gulejus ten kol irgi numirsiu sad

karas nepazysta didvyriu,jie paprasciausiai atsiranda.VYSNE tave gelbejo ir mus visus .uztai mirtis nebeprasme

Tai bent jau taip padaryk, kad krc tipo po visko suzinau kad vysniuku bus big_smile

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net