Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

kephiii
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-08-07
Žinutės: 66
Atsiliepimai: 0

#1 2014-12-15 12:23

Šalto maisto valgymas

Sveiki,

Yra tokia bėda. Darbe, kuriame praleidžiu didžiąją dalį savo laiko, nėra mikrobangų krosnelės ar kitos galimybės šildyti maistą.

Ar kas nors dar susiduriat su tokia bėda? Ką darot? Kaip valgot? Valgot šaltą maistą?
Aš valgydavau, bet jau paskui nuo šaltų makaronų ar ryžių net tampydavo ryjant. Salotas bandžiau darytis ir trapučius kapot anglims, bet irgi ne išeitis.

Any ideas? Nors čia jaučiu jau nieko ir neprimastysi, bet įdomi jūsų nuomonė ar sprendimai.

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5188
Atsiliepimai: 53

#2 2014-12-15 12:25

Re: Šalto maisto valgymas

kephiii rašė:

Sveiki,

Yra tokia bėda. Darbe, kuriame praleidžiu didžiąją dalį savo laiko, nėra mikrobangų krosnelės ar kitos galimybės šildyti maistą.

Ar kas nors dar susiduriat su tokia bėda? Ką darot? Kaip valgot? Valgot šaltą maistą?
Aš valgydavau, bet jau paskui nuo šaltų makaronų ar ryžių net tampydavo ryjant. Salotas bandžiau darytis ir trapučius kapot anglims, bet irgi ne išeitis.

Any ideas? Nors čia jaučiu jau nieko ir neprimastysi, bet įdomi jūsų nuomonė ar sprendimai.

Indelius apvyniok folija, tada dar tokia ale "plastikine" plevele kur stipriai aptempia. Bent jau tokia kambario temperatura islaiko visada taip supakavus.
Dar geresnis variantas saltkrepsi nusipirk tik normalu, kur vidus toks "folijos" tipo, taip pat supakavus ir idejus i ji isliks siltas visa para wink

Neprisijungęs

Chizooka
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2014-01-24
Žinutės: 143
Atsiliepimai: 5

#3 2014-12-15 12:31

Vienas sprendimas iš mano pusės, jei kartais proteiną gali naudot: trapučiai su riešutų sviestu ir pjaustytais vaisiais (bananai/obuoliai) ir proteino kokteilis šalia. Paskaityk temą "Olego mityba" ten neblogų idėjų gali pasiimt šaltam maistui.

Paskutinį kartą taisė Chizooka (2014-12-15 12:53)

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8124
Atsiliepimai: 54

#4 2014-12-15 12:37

http://www.gerduva.lt/pietu-termosas-st … 0-5-l-3442

gal kazka tokio pasiimti, mesai ir garnyrui susideti smile

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#5 2014-12-15 12:52

sitas tai geris! senai reikejo man toki isigyt smile

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#6 2014-12-15 13:32

Termosas.
As pats valgau salta maista. Nes taip pat ner kur pasisildyt. Kazkaip viskas skanu. Islepe sukos esat

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5188
Atsiliepimai: 53

#7 2014-12-15 13:33

Nu man asmeniskai irgi jokio skirtumo saltas ar karstas:))

Neprisijungęs

bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4194

#8 2014-12-15 14:42

Manau igrystu visiem, jei pastoviai reiktu salta maista valgyt smile

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1

#9 2014-12-15 15:31

man tai juokingas tas didvyriskumas ten kur jo  visiskai nereik. pats pora metu kapoju salta maista darbe/kolegijoi, bet jei yra termosai kurie suteikia galimybe valgyti silta maista,tai kam spyriuotis? suk nesukes,bet skirtumas tarp silto ir salto maisto akivaizdus wink

Neprisijungęs

ernisx
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas/UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 363
Atsiliepimai: 0

#10 2014-12-15 16:36

Ernestas rašė:

man tai juokingas tas didvyriskumas ten kur jo  visiskai nereik. pats pora metu kapoju salta maista darbe/kolegijoi, bet jei yra termosai kurie suteikia galimybe valgyti silta maista,tai kam spyriuotis? suk nesukes,bet skirtumas tarp silto ir salto maisto akivaizdus wink

+1

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2026 Kulturizmas.net