Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Aesthtics
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2016-02-07
Žinutės: 517
Atsiliepimai: 2

#2226 2019-07-30 10:44

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

NATURAL1978 rašė:

BritainFirst rašė:

Raimond21 rašė:

Sveiki, idomi situacija...
Soviau 4 sav testE 400mg + bold 500mg staigej parkrito taip vadinama "libido" - pridaviau hormonus..
TEST: 42.53
LH/FSH (1.8 / 2.42)
PRL/E2 (<18 / 18.35)

Netikras testas. Underdosintas. Vos 40 rodo big_smile

42 buna man kai testa sustanon 250 saudau kas 14 dienu,3paros po injekcijos

Dar prie viso šito fakto, kad testas underdosintas, šiam mielam ponui libido pakritimas ne dėl testo, o dėl to, kad bolda nucrashino e2, su tokiu testu tikrai libido nebuvimo nebūtų smile Pasitikrint e2 reik, neabejoju, kad rasi žemiau ref normų smile P.S. pas mane 6 dienos po šūvio test e 175mg 48 testas.

Paskutinį kartą taisė Aesthtics (2019-07-30 10:46)

Neprisijungęs

 
naturex
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-11-27
Žinutės: 66
Atsiliepimai: 0

#2227 2019-08-01 16:59

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki. Turiu problemą, negaliu numušti estradiolio. Kame bėdos, ka ne taip darau?

Kursas: 1ml/100mg TestProp + 1ml/100mg Tren KAS ANTRA DIENA. + 40mg winstrol kas diena
Kursa jau vartoju 20dienų

Prolaktina numušinėju su Cabaser(Cabergoline) 0.5mg į savaitę. Prolaktina numušęs žemiau normos, pradėsiu vartoti 0.25mg į savaitę
Estradioli numušinėju su Anastrozole kas antra diena po 1mg. Tačiau kaip nekrenta taip nekrenta, o net pakilo dvigubai.

Žemiau pridedu tyrimu rezultatus:

2019.07.26 Prolaktinas(norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 26,55
2019.07.26 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 40,17
2019.07.26 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 283,8

2019.08.01 Prolaktinas (norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 19.62
2019.08.01 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 52,05
2019.08.01 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 577,4

Ka galvojat apie Provirono pajungimą?
Lauksiu pagalbos, dėkingas iš anksto smile

Paskutinį kartą taisė naturex (2019-08-01 17:01)

Neprisijungęs

 
intuziastas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 520
Atsiliepimai: 2

#2228 2019-08-01 17:33

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

naturex rašė:

Sveiki. Turiu problemą, negaliu numušti estradiolio. Kame bėdos, ka ne taip darau?

Kursas: 1ml/100mg TestProp + 1ml/100mg Tren KAS ANTRA DIENA. + 40mg winstrol kas diena
Kursa jau vartoju 20dienų

Prolaktina numušinėju su Cabaser(Cabergoline) 0.5mg į savaitę. Prolaktina numušęs žemiau normos, pradėsiu vartoti 0.25mg į savaitę
Estradioli numušinėju su Anastrozole kas antra diena po 1mg. Tačiau kaip nekrenta taip nekrenta, o net pakilo dvigubai.

Žemiau pridedu tyrimu rezultatus:

2019.07.26 Prolaktinas(norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 26,55
2019.07.26 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 40,17
2019.07.26 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 283,8

2019.08.01 Prolaktinas (norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 19.62
2019.08.01 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 52,05
2019.08.01 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 577,4

Ka galvojat apie Provirono pajungimą?
Lauksiu pagalbos, dėkingas iš anksto smile

Saunant Trena E2 bus kosmosas, tai rodyklis kad jis  veikia ir tai nereiskia kad tau e2 realiai sukyles an tiek. Treno metu net neverta e2 testo daryt. Pries naudojant trena reikejo suzinot koks tavo e2 buna nuo testo ir kiek reikejo AI kad laikyt referensu ribuose. Kalk kas 3 dienas 0,5 Anastrazol ir bus ok. Nesiparink.

Neprisijungęs

 
naturex
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-11-27
Žinutės: 66
Atsiliepimai: 0

#2229 2019-08-01 18:02

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

intuziastas rašė:

naturex rašė:

Sveiki. Turiu problemą, negaliu numušti estradiolio. Kame bėdos, ka ne taip darau?

Kursas: 1ml/100mg TestProp + 1ml/100mg Tren KAS ANTRA DIENA. + 40mg winstrol kas diena
Kursa jau vartoju 20dienų

Prolaktina numušinėju su Cabaser(Cabergoline) 0.5mg į savaitę. Prolaktina numušęs žemiau normos, pradėsiu vartoti 0.25mg į savaitę
Estradioli numušinėju su Anastrozole kas antra diena po 1mg. Tačiau kaip nekrenta taip nekrenta, o net pakilo dvigubai.

Žemiau pridedu tyrimu rezultatus:

2019.07.26 Prolaktinas(norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 26,55
2019.07.26 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 40,17
2019.07.26 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 283,8

2019.08.01 Prolaktinas (norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 19.62
2019.08.01 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 52,05
2019.08.01 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 577,4

Ka galvojat apie Provirono pajungimą?
Lauksiu pagalbos, dėkingas iš anksto smile

Saunant Trena E2 bus kosmosas, tai rodyklis kad jis  veikia ir tai nereiskia kad tau e2 realiai sukyles an tiek. Treno metu net neverta e2 testo daryt. Pries naudojant trena reikejo suzinot koks tavo e2 buna nuo testo ir kiek reikejo AI kad laikyt referensu ribuose. Kalk kas 3 dienas 0,5 Anastrazol ir bus ok. Nesiparink.

Ačiū! Bent nuraminai big_smile

Neprisijungęs

 
naturex
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-11-27
Žinutės: 66
Atsiliepimai: 0

#2230 2019-08-01 18:32

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Gal kažkur galima rasti daugiau informacijos apie Trena ir e2, kodėl nuo treno tyrimai e2 rodo visai ką kitą? Kiek ieškojau neradau..

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 5102
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 27

#2231 2019-08-01 19:00

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Deca irgi kaip testa rodo

Prisijungęs

 
GiedriusQ
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-02-26
Žinutės: 285
Atsiliepimai: 5

#2232 2019-08-01 19:17

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

naturex rašė:

Gal kažkur galima rasti daugiau informacijos apie Trena ir e2, kodėl nuo treno tyrimai e2 rodo visai ką kitą? Kiek ieškojau neradau..

https://do4a.net/threads/%D0%A2%D1%80%D … st-1046758

Prisijungęs

 
Mighti
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-18
Žinutės: 1374
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#2233 2019-08-02 10:53

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

naturex rašė:

intuziastas rašė:

naturex rašė:

Sveiki. Turiu problemą, negaliu numušti estradiolio. Kame bėdos, ka ne taip darau?

Kursas: 1ml/100mg TestProp + 1ml/100mg Tren KAS ANTRA DIENA. + 40mg winstrol kas diena
Kursa jau vartoju 20dienų

Prolaktina numušinėju su Cabaser(Cabergoline) 0.5mg į savaitę. Prolaktina numušęs žemiau normos, pradėsiu vartoti 0.25mg į savaitę
Estradioli numušinėju su Anastrozole kas antra diena po 1mg. Tačiau kaip nekrenta taip nekrenta, o net pakilo dvigubai.

Žemiau pridedu tyrimu rezultatus:

2019.07.26 Prolaktinas(norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 26,55
2019.07.26 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 40,17
2019.07.26 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 283,8

2019.08.01 Prolaktinas (norma 86-324 mIU/L) rezultatas: 19.62
2019.08.01 Testosteronas (norma 8,64 - 29,0 nmol/L) rezultatas: 52,05
2019.08.01 Estradiolis (norma 28.0 - 156 pmol/L) rezultatas: 577,4

Ka galvojat apie Provirono pajungimą?
Lauksiu pagalbos, dėkingas iš anksto smile

Saunant Trena E2 bus kosmosas, tai rodyklis kad jis  veikia ir tai nereiskia kad tau e2 realiai sukyles an tiek. Treno metu net neverta e2 testo daryt. Pries naudojant trena reikejo suzinot koks tavo e2 buna nuo testo ir kiek reikejo AI kad laikyt referensu ribuose. Kalk kas 3 dienas 0,5 Anastrazol ir bus ok. Nesiparink.

Ačiū! Bent nuraminai big_smile

Tai kad nieko cia gero, trenui tu nesi tinkamas kursantas, reikejo pasiimti kazka kito pabandymui o ne iskarto trena, viska ka tu dabar bandai issiaiskinti tau reikejo tai daryti pries kursa o ne kurso metu, tiesiog neuspranti ka tu su savim darai ir kokios gali būti pasekmes.
Nesuvaldysi hormonu per sita kursa ir mazai ka is jo isspausi.

Neprisijungęs

 
Mighti
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-18
Žinutės: 1374
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#2234 2019-08-02 10:55

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

naturex rašė:

Gal kažkur galima rasti daugiau informacijos apie Trena ir e2, kodėl nuo treno tyrimai e2 rodo visai ką kitą? Kiek ieškojau neradau..

Nes treno metabolitus labuose   mato kaip estradioli.

Neprisijungęs

 
0822
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-10-09
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#2235 2019-10-09 10:42

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki,

Pries metus buvo kursas : trenas, propas, winstrol.

Dabar yra tokie tyrimu rezultatai, esu naujas narys, bet matau, kad suprantanciu cia nemazai, tai gal patarimu kokiu bus. Savijauta viskas ok, pasaliniu kazkokiu problemu nejauciu.


SHGB 16.65 (18.3-54.1 norma)
E2  97.45 (41.40-159.00 norma)
FSH 2.64 (1.5-12.4 norma)
Liutropinas LH 3.74 (1.7-8.6 norma)
Prolaktinas 376.30 (86.00-324.00 norma)
Testosteronas 13.87 (8.64-29.00 norma)
Progesteronas 0.81 (0.00-0.47 norma)
Laisvas androgenu indeksas 83.30 (11.10-3.80 norma)

Neprisijungęs

 
Lukasb94
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2019-07-10
Žinutės: 471
Atsiliepimai: 0

#2236 2019-10-09 11:11

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Del Prolaktino caberio pagert turi tai tiksliai.smile

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4283
Atsiliepimai: 28

#2237 2019-10-09 11:23

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Lukasb94 rašė:

Del Prolaktino caberio pagert turi tai tiksliai.smile

Nebutinai, pirma issiaiskinti reiktu kada priduotas kraujas, o tada jei teisingai priduotas siulyti caber.
Prg uzkiles irgi tai reiktu poilsio rezima reguliuot, gal saleje labai dauzaisi, gal darbas fizinis ar gal siaip gyvenimas itemptas. Is esmes nieko blogo, bet reiktu ir mityba paziuret, gyvenimo buda.

Neprisijungęs

 
Lukasb94
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2019-07-10
Žinutės: 471
Atsiliepimai: 0

#2238 2019-10-09 11:29

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

bender rašė:

Lukasb94 rašė:

Del Prolaktino caberio pagert turi tai tiksliai.smile

Nebutinai, pirma issiaiskinti reiktu kada priduotas kraujas, o tada jei teisingai priduotas siulyti caber.
Prg uzkiles irgi tai reiktu poilsio rezima reguliuot, gal saleje labai dauzaisi, gal darbas fizinis ar gal siaip gyvenimas itemptas. Is esmes nieko blogo, bet reiktu ir mityba paziuret, gyvenimo buda.

Supratau:)

Neprisijungęs

 
intuziastas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 520
Atsiliepimai: 2

#2239 2019-10-09 11:49

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Viskas cia ok, prl aukstokas bet speju pridavei krauja neseniai is lovos islipes.
O prg ir del aukstestio prl gali but biski uzkiles.

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 5102
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 27

#2240 2019-10-09 12:08

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Gali saut blasta 😀

Prisijungęs

 
0822
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-10-09
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#2241 2019-10-09 13:52

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Dekui, dekui, taip krauja pridaviau 8 ryto big_smile

Neprisijungęs

 
intuziastas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 520
Atsiliepimai: 2

#2242 2019-10-09 15:06

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

0822 rašė:

Dekui, dekui, taip krauja pridaviau 8 ryto big_smile

Del to ir prl biski aukstesnis. As. Ir la anksti padariau, poto veliau ir buvo ok.
Dabar gali sauti konkretu kursa 😈

Neprisijungęs

 
Makintoss
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2018-01-27
Žinutės: 375
Atsiliepimai: 0

#2243 2019-10-09 16:03

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Kad testas kaip pas senyva zmogu

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 5102
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 27

#2244 2019-10-09 16:58

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Makintoss rašė:

Kad testas kaip pas senyva zmogu

Lol

Prisijungęs

 
Makintoss
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2018-01-27
Žinutės: 375
Atsiliepimai: 0

#2245 2019-10-09 18:00

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Garmus rašė:

Makintoss rašė:

Kad testas kaip pas senyva zmogu

Lol

13 yra normau pagal tawe?wirs 50 kokia kai butu gal jo

Neprisijungęs

 
Lukasb94
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2019-07-10
Žinutės: 471
Atsiliepimai: 0

#2246 2019-10-09 18:07

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Makintoss rašė:

Garmus rašė:

Makintoss rašė:

Kad testas kaip pas senyva zmogu

Lol

13 yra normau pagal tawe?wirs 50 kokia kai butu gal jo

Pas zmogu kuris po kurso ir be sintetinio testo dbr 50? Oho

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 5102
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 27

#2247 2019-10-09 18:21

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Makintoss rašė:

Garmus rašė:

Makintoss rašė:

Kad testas kaip pas senyva zmogu

Lol

13 yra normau pagal tawe?wirs 50 kokia kai butu gal jo

Natty 50?tau kas negerai?😀

Prisijungęs

 
Laurynas_K
Naujas dalyvis
Registravosi: 2018-12-17
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#2248 2019-10-09 19:08

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki,

praejus 3sav nuo kurso pradzios pasidariau tyrimus:
  1. E2 - 333
  2. PRL - 311
  3. TTE - 103 (zinau nereikejo daryt, bet idomu buvo)

  Kursas TestE 500mg/sav plius Anavar 40mg ED.

Klausimas ar verta pradet AI ir must E2?

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1576
Atsiliepimai: 32

#2249 2019-10-09 19:09

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Makintoss rašė:

Garmus rašė:

Makintoss rašė:

Kad testas kaip pas senyva zmogu

Lol

13 yra normau pagal tawe?wirs 50 kokia kai butu gal jo

Chemikas , kaip reikiant big_smile

Neprisijungęs

 
Makintoss
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2018-01-27
Žinutės: 375
Atsiliepimai: 0

#2250 2019-10-09 19:19

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

valdas4x4 rašė:

Makintoss rašė:

Garmus rašė:


Lol

13 yra normau pagal tawe?wirs 50 kokia kai butu gal jo

Chemikas , kaip reikiant big_smile

As metus turejau omeny jei wirs 50m esi 13 testas normalu butu

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2020 Kulturizmas.net