Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

kephiii
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-08-07
Žinutės: 66
Atsiliepimai: 0

#26 2017-02-22 18:48

Re: patempta nugara?

Shax rašė:

Kitus kartus nieko nejaučiau. Pirmą išvaržą gavau 19metų, tada dirbau sandėlyje kroviku. Teko perkrauti rankomis 120 tonų krovinio per dieną ir užsilenkiau. Atjungė vieną koją, paeit negalėjau, po kelių dienų paguldė į ligoninę, operacija, reabilitacija... Vienu žodžiu kroviku toliau dirbti negalėjau, teko išeiti ir ieškoti darbo kur nors ofise... Kitos išvaržos atsirado su laiku... Jos būna nuo daug ko, net nuo sėdėjimo išvaržą galima gauti( Vairuotojų liga, kaip ir hemarojus)... Tai, kad jeigu išvarža yra apatinėje stuburo dalyje, tada tirpsta užpakalio kuri nors pusė ir/arba koja(Priklauso į kurią pusę slankstelis pakrypęs ir kurios pusės nervą spaudžia).Jeigu ji viršutinėje dalyje, tokiu atveju tirpsta kažkuri ranka... Jeigu tau skauda tik stuburą, tai mano manymu būsi pasitempęs raumenį ir tiek...

Dažnai skauda užpakalį dešinėj pusėj ir koją dešinės pusės. Nepatogiau sėdint pradeda tirpti dešinės kojos apačia. Kaip suprantu čia jau labai rimti simptonai, kurie gali nurodyti išvaržą? Ar čia kreiptis į šeimos gydytoją, kad išrašytų siuntimą (kažkada kreipiau dėl nugaros skausmų, nieko nerado, nieko nepatarė, nustatė skoliozę ir pasakė saugotis ir nieko neveikt). Nuo nieko neveikimo, ilgo darbo (sėdimo) tik dar labiau skauda nugarą. Ar užtenka rentgeno, kad pamatytų mano problemas, pvz. nustatyti ar yra išvarža?

Neprisijungęs

 
jazzmatazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2016-10-10
Žinutės: 1002
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 18

#27 2017-02-22 19:06

Re: patempta nugara?

kai stazzavausi su krepsinio rinktine tai pasakysiu jog medikai patemptas raumenu vietas istepa tepalais i kuriuos sumaiso bent 4-6 skirtingus (capsicam, lioton, perskindol ir tt...) sumaiso bendra kose ir deda. Tik tada buna efektas.

Neprisijungęs

 
FujiMan
Išmestas
Registravosi: 2016-12-19
Žinutės: 23
Atsiliepimai: 0

#28 2017-03-16 10:33

Re: patempta nugara?

Man irgi buvo patempta nugara, nuėjau į polikliniką, tai sakė akd gerčiau ibuprofeną nuo skausmo, ir vėliau turėtų pats skausmas praeiti. Ir svarbu nenuvarginti nugaros

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net