Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

pmprockers
Naujas dalyvis
Registravosi: 2015-11-20
Žinutės: 15
Atsiliepimai: 0

#1 2017-02-24 05:12

kodel , kas, kur ir kaip

Labas vakaras, visa diena praleidau sitam forume skaitydamas visas temas ir iskilo vienas esminis klausimas.

Kodel reikia susideliot raumenu grupes? kodel negali daryt nugara kartu su bicepsu? i ka reguoja raumenys? kodel darydamas bicepsa su kojom bus blogai? kaip vyksta visa kuno biologija? kodel sudaromos tam tikros raumenu grupes ir kodel jos daromos kartu , o kitos ramenu grupes atskirai? ar gali daryt kiekviena grupe vienu metu?
?
kodel reikia grupuot raumenu grupes, kodel nedirbama viso kuno programomis? ar galima dirbt su viso kuno programa kieviena diena tais pratimais? jos pliusai ir minusai.

Jeigu atsiras bent vienas isamus atsakymas, manau ne vienas pradedantysis padekos asmeniskai.

is anksto ACIU

Neprisijungęs

 
DuBro
Išmestas
Vietovė: Adaptas
Registravosi: 2015-10-10
Žinutės: 3007
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 5

#2 2017-02-24 06:08

Re: kodel , kas, kur ir kaip

galima daryt nugara su bicepsu,kojas su bicepsu,dazniausiai splitai sudarinejami didelw raumenu grupe + mazesne.

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net