Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Bolidas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-01-21
Žinutės: 15
Atsiliepimai: 0

#1 2008-02-26 13:44

Reikia pragramos

Sweiki kolegos.. esu 18metu sveriu 65kg ugis 1.82cm.
Mokausi dirbu taigi nelabai turiu kada prisest gerai pavalgyt.. bet stengiuos pavalgyt kai tik galiu.
Sportavau seniau biski kacelkej vadinamoj bet jauciu kad ten tik save zalojau nes nieko taisiklingai nedariau smile
Taigi jau menesi laiko lankau sporto kluba ten man dave apsilimo programa kuria jau ivygdziau.. nusipirkau dabar gainerio nes noriu mases priaugt ir biski raumenu usiaugint.
Mano prasymas: Paaiskinkkit kaip man gaineri vartoti. ( Whey pro Gainer2 ). ar man ir netreniruociu dienas gert ji.?
Reikia programos mases didinimui ir raumenu jai tokia yra aisku... turiu valios ir noro.. taigi tik reikia gero paaiskinimo nes esu kaip sakant zalias sitame reikale.

Neprisijungęs

Bolidas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-01-21
Žinutės: 15

#2 2008-02-26 15:46

Re: Reikia pragramos

toks geras forumas o nieks padet nenori..  sad

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#3 2008-02-26 15:50

Bolidas rašė:

toks geras forumas o nieks padet nenori..  sad

niekas neparašys nieko per 2minutes. eik pats programos ieškoti.

Paskutinį kartą taisė jamada (2008-02-26 15:51)

Neprisijungęs

FDS
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-11-05
Žinutės: 50

#4 2008-02-26 15:53

To gainerio tai nereika niekam, ten anglių pilna ko gali gaut ir iš maisto, vo su baltymu sunkiau, čia jau ir mityba teks pasireguliuot arba daryt lengviausiu būdu pirkt proteiną...smile Apie mitybos reguliavimą nelabai išmanau tai ir patylėsiu.

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#5 2008-02-26 16:18

Trijų dienų progrma būtu geriausias pasirinkimas, turėtum pakankamai laiko atsistatyt, tuo labiau jei mityba nelabai gera. O jau konkrečiai ką pasiimt tai sunku patart, full-body programos manau labiau  tiktų negu spitas, o jas rast gali pagrindiniame puslapyje, ten visos waterburio programos bus full-body, bet pirmiau pasitark su treneriu klube turėtu toks būt.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net