Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Reikia pragramos
- Bolidas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-01-21
- Žinutės: 15
- Atsiliepimai: 0
#1 2008-02-26 13:44
Reikia pragramos
Sweiki kolegos.. esu 18metu sveriu 65kg ugis 1.82cm.
Mokausi dirbu taigi nelabai turiu kada prisest gerai pavalgyt.. bet stengiuos pavalgyt kai tik galiu.
Sportavau seniau biski kacelkej vadinamoj bet jauciu kad ten tik save zalojau nes nieko taisiklingai nedariau
Taigi jau menesi laiko lankau sporto kluba ten man dave apsilimo programa kuria jau ivygdziau.. nusipirkau dabar gainerio nes noriu mases priaugt ir biski raumenu usiaugint.
Mano prasymas: Paaiskinkkit kaip man gaineri vartoti. ( Whey pro Gainer2 ). ar man ir netreniruociu dienas gert ji.?
Reikia programos mases didinimui ir raumenu jai tokia yra aisku... turiu valios ir noro.. taigi tik reikia gero paaiskinimo nes esu kaip sakant zalias sitame reikale.
Neprisijungęs
- Bolidas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-01-21
- Žinutės: 15
#2 2008-02-26 15:46
Re: Reikia pragramos
toks geras forumas o nieks padet nenori..
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#3 2008-02-26 15:50
Bolidas rašė:
toks geras forumas o nieks padet nenori..
niekas neparašys nieko per 2minutes. eik pats programos ieškoti.
Paskutinį kartą taisė jamada (2008-02-26 15:51)
Neprisijungęs
- FDS
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-05
- Žinutės: 50
#4 2008-02-26 15:53
To gainerio tai nereika niekam, ten anglių pilna ko gali gaut ir iš maisto, vo su baltymu sunkiau, čia jau ir mityba teks pasireguliuot arba daryt lengviausiu būdu pirkt proteiną... Apie mitybos reguliavimą nelabai išmanau tai ir patylėsiu.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#5 2008-02-26 16:18
Trijų dienų progrma būtu geriausias pasirinkimas, turėtum pakankamai laiko atsistatyt, tuo labiau jei mityba nelabai gera. O jau konkrečiai ką pasiimt tai sunku patart, full-body programos manau labiau tiktų negu spitas, o jas rast gali pagrindiniame puslapyje, ten visos waterburio programos bus full-body, bet pirmiau pasitark su treneriu klube turėtu toks būt.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Reikia pragramos