- ro_mka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#26 2009-02-19 21:16
Re: nera noro sportuoti....
kasandra rašė:
Man atvirksciai noriu sportuot bet kaskaip egas praradau nera egu ir rezultatu matau nera ka daryti nezinau gal pertrauka kokia padaryti, metus be pertrauku treniravaus tai organismas gal isvargo:(
pertraukas reikia reguliariai daryt, kas 4-6 menesius, savaites ar dvieju. jei jau metus sportuoji be pertrauku pamegink pailset pora savaiciu, turetu viskas susitvarkyt
Neprisijungęs
- kasandra
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-10-03
- Žinutės: 13
- Atsiliepimai: 0
#27 2009-02-20 12:34
Didelis aciu uz patarima;)Taip ir darau jau savaite neinu i kluba dar sirguliavau cia tai truputi reik atsistatyt po ligos;)
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#28 2009-02-20 18:09
man buna kai nueinu i sale o visai to nenoriu, tai buvimas ten tik kankinimasis, tada varau namo, bet siaip persitreniravus reikia pailseti ir eiti tada kai jausiesi gerai ir vel jauti tam nora. bet po persitreniravimo lengva vel persitreniruoti pvz einant 3 dienas is eiles 4 diena jau gali vel gresti nenoras kacialintis dar 2 sav, todel ziurek eik i sale bet ir pertrauku neuzmirsk, neik 4-5 dienas is eiles ir viskas bus gerai.
Neprisijungęs
- kasandra
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-10-03
- Žinutės: 13
#29 2009-02-20 20:58
Aciu uz patarima;)Na as sio metu dar gydaus po susirgimo tai atstatisiu egas dar galvoju pavalyti organizma nuo visokiu slaku bet nezinau dar kaip ieskau informacijos bet niekur nerandu;)
Neprisijungęs
- Impressive
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-11
- Žinutės: 4
#30 2009-02-26 19:03
Man noras niekada nedingsta, ypac kai prasimusiau is vos ne permatomo zmogelio;D Kuo toliau, tuo noriu siekt daugiau, tai ir pastumeja nemest nieko, o treniruotis..
Neprisijungęs
- InfiNeon
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-06-15
- Žinutės: 302
#31 2009-02-26 21:02
Jei nera noro sportuoti, prasta nuotaika, maza jegu geriausia butu pasidaryti pertraukele savaites. Rutina zudo jegas. Malonus ispudziai padeda atgauti jegas ir nora toliau testi.
O kartais padeda geri stimuliatoriai , NO produktas koks, ar siaip ka nors su kofeinu. Niuri nuotaika gali buti ir del to, jog organizmas uzterstas slakais, nusipirk ko nors kepenu valymui. Daugiau darzoviu, ir galu gale seksas!
Neprisijungęs
- Ru0b1S
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Red Deer, Alberta
- Registravosi: 2006-09-26
- Žinutės: 195
#32 2009-02-26 22:18
Jo, buvo ir man, buvo netgi ziauriai, baiges viskas ties ryskinimuosi, kai visai paluzau, dar panele susiradau, egzai, tai visa vasara nesportavau, spalio menesi pradejau vienam menesiui, bet irgi buvo visiskai ne tas, kazko truko, tada operacija, po operacijos jokiu sportu, po naujuju metu vel pradejau, kai jutau kad biski atsigavau, tada susiradau kazka naujo is treniruociu ko dar nesu bandes, ir iki siol esu labai patenkintas, jauciuosi tarsi is naujo atgimes, viskas auga, jega grista, sportuoju su dideliu malonumu, buvau pasiilges tokio jausmo
Neprisijungęs