Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#1 2008-03-28 09:29

Hmb

Gal kas galit smulkiau papasakoti arba įmesti nuorodų į straipsnius apie HMB (Calcium B-hydroxy-B-methylbutyrate monohydrate) poveikį ir vartojimą?

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2 2008-03-28 09:32

Re: Hmb

Radau tokį aprašymą, gal kas dar ką smulkiau žinote ar vartojote, kaip atsiliepimai?

"HMB – tai beta-hidroksi beta-metilbutiratas. Tai metabolitas, išgaunamas iš šakotų grandžių amino rūgšties leucino, padedantis Jūsų raumenims daug greičiau atsistatyti po treniruotės. HMB žymiai sumažina raumenų degradaciją po sunkios treniruotės, todėl jėgos padidėjimas gali atsirasti daug greičiau. HMB suteikia galimybę Jūsų organizmui padidinti raumenis daug greičiau ir pasidaryti stipresniam. Rezultatas: padidėjusi raumenų apimtis ir jėga. Atliekant sunkius pratimus, antinksčių žievė gamina kortizoną, kuris sustiprina Jūsų organizmo sugebėjimą reaguoti greitai ir būti budriam. Šie hormonai, deja, turi nepageidaujamų šalutinių simptomų sportininkams: jie skatina dalies raumenų masės pavirtimą į energiją. Todėl, gali atsitikti taip, kad jėgos sportininkai, nors ilgai ir sunkiai treniruojasi, negauna jokio raumenų apimties padidėjimo. HMB papildai veikia taip, kad nuslopina šią hormonų reakciją, kuri skatina raumenų masę degraduoti. Jėgos padidėjimas yra akivaizdus jau po dviejų savaičių HMB vartojimo. HMB yra galingas maisto papildas, iš kurio sportininkai išgauna daug naudos savo raumenų masės didininimui ir jėgai. Tai ne vienintelis HMB efektas, HMB taip pat padeda Jūsų organizmui deginti riebalus. HMB vartojimas taip pat padidins Jūsų nuolatinę jėgą intensyvios treniruočių programos metu. Rekomenduojama HMB vartojimą derinti su turtinga baltymais dieta, taip kaip baltymai padidina HMB efektyvumą."

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#3 2008-03-28 11:42

Re: Hmb

Kitam forume mačiau pasisakant, kad padeda ramiau užmigti ir šiaip miegas geras po treniruotės.

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#4 2008-03-28 11:49

Re: Hmb

Aš tada jau buvau susidomėjęs dėl to miego smile Bet paskui netikėtai nusipirkau B vitaminų kompleksą su dideliais RPN ir miegu dabar labai puikiai.

Neprisijungęs

 

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net