Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#1 2017-12-06 20:44

NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Priesuzdegiminai vaistai skyriasi i opioidines ir ne opioindes.

Ne opioidines tai Nesteroidines Vaistai Nuo Uzdegimo (NVNU) ir atskyrai Steroidines tokie kaip gliukosteroidai..

Tai ka jus perkat vaistineje ir dazniausiai be recepto, tai yra nesteroidines vaistai nuo uzdegimo (NVNU)

Nesteroidines vaistai nuo uzdegimo (NVNU) turi analgetine (skausma malsinanti) , antipiretini ( karsciavimo mazinimui ) ir ilgiau vartojant priesuzdegimini efekta.

Nekalbesiu cia apie farmakokinetika, farmakodinamika, ka jie daro organizme, ir kokiu budu jie zaloja organizma. Visu NVNU ispirmo eina rizika sirdies kraujagisliu sistemai, paskui skrandis, inkstai, kepenys. Paracetomolis ne priesuzdegiminis ir skrandziui pavojus yra mazesnis, kepenim dydesnis, ypac tiems kurie alkoholi megsta. Ir dar atskirai stovi aspirinas, dydele rizika skrandziui. Ir nesvarbu kaip vartojat, per skrandi per lasine ar dar kaip, mechanizmas tas pats, zala toki pat daro.

NVNU gali sukelti tromboze, infarktus, insultus, skrandzio ir zarnyno kraujavima ir opus, gadina kepenus ir inkstus, is visu zmoniu kurie gyde tik viena liga su NVNU ligonineje ( o kiek zmones patis perka ir niekas apie tai nezino ) per patikrinima 90x metais amerikoje , nuo tokiu preparatu kas 10 buvo mires gydant tik artrita ! ir kas 3 senukas, kuris vartoja iskart ir NVNU ir visokiu milteliu nuo gripo kur yra paracetomolis nezinant ka vartoja, paskui atsiranda greitas skrandzio ir zarnynu kraujavimas ir nevisada galima izgelbeti. Mirsta daugiau nei nuo AIDS ar naviku. Amerikoje nuo 2014 meto uzdraude paracetomolo ir aspirinu miltelius kur yda daugiau nei 300mg paracetomolio, beveik ant visu NVNU analgetiku priesuzdegiminiu stovi juoda zyme black box, tai auksciausia rizikos klase,iskart pasakyta kad sukelia infarktus ir insultus, skrandzio ir zarnyno opus, astma, atipines smegenu uzdegimus ir net navikus. Indometacino uztenka 1 lasines kad sukeltu kraujojanti opa skrandzioje, diklofenako uztenka 5 lasines taip pat pavojingas ir aspirinas, jis taip pat selektviai, blokoja COX1 fermenta kuris atsako uz prostaglandinu sinteza, kurie atsako uz skrandzio apsauga nuo rugsciu, COX yra visame organizme ir smegenuose ir inkstuose. Kiti selektiviji COX2 blokatoriai maziau gadina skrandi, bet kraujagisliams, sirdziai, smegenims vistiek yra pavojus. Kai yra persalimas aspirina negalima vartoti nes ir taip gali buti kraujavimas, o aspirinas tik padidins ta kraujavima, vaikams draudziama vartoti aspirina. O tie kurie megsta isgerti, tiems kategoriskai negalima paracetomoli vartuot yra dydelis pavojus kepenims. Ir tada jau zmogu neisgelbesi. Yra neselektivi kurie iskart blokoja ir cox1 ir cox2 beveik vienodai. Net 20 metu atgal pagal mirties priezasciu analgetikai stovejo top15, daugeli is analgetiku buvo panaikinti is rinkos nes gadino krauja sukeldavo leukocitoze pvz analginas ir slapimo taku vezi pvz citramonas (phenacetin). Paracetomolis uzima pirma vieta pagal kepenu pazeidimus, antra vieta uzima visokias zoleles. Farm kompanijos dazniausiai slepia sita informacija, nenori perspeti ant pakuotes, uz tai yra baudziamos FDA, bet baudos yra milijonai,o pelnas milijardai.

Vartojant NVNU  kaip ir kitus preparatus reikia rimtai ivertinti nauda/zala jusu organizmui. Vartojant tokius vaistus ilgiau, organizmas pripranta, paskui skaudes viska del to kad nevartojat. Per savaite negalima daugiau nei 2 - 3 tabletes. Vadinasi skausmai nuo analgetiku vartojimo.


pavojingu analgetiku sarasas:


Pyrazolones ( Pyrazolonai )


Metamizole ( Analgin, Novalgin, Dipyrone, Adepiron, Novazol ) - uzdraustas svedioje ir amerikoje dar 1970 metais nes gadino krauja sukeldavo agranulocitoze, broncho spazmus ir taip toliau

Phenylbutazone ( Bute, Butazone, Butadion ) - uzdraustas amerikoje ir europje, nes gadindavo leukocitus, sukeldavo aplastine anemija ir taip toliau, anglioje gydo tik tam tikra spondiloartrita, bechterevo liga, nes kitu efektivesniu ir maziau pavojingiausiu preparatu nera.

Phenazone ( phenazon, antipyrine, analgesine ) naudojamas kad patikrinti kitus vaistus, kaip jie matabolizuojasi kepenuose.
Oxyphenbutazone ( TANDERIL ) phenylbutazono metabolitas, uzdraustas dar 1980 europoje, nes gadino kaulu ciulpus, arba sukeldavo Stevens–Johnson sindroma, tai toksinis epidermaline nekrolize.
Azapropazone ( Rheumox ) - anglioje uzdraustas, nes sukeldavo hepatita, plauciu fibroze, agranulocitoze, autoimuniniu ligu ir daug kitu dalyku kurie kelia pavoju gyvybei.
Morazone (Novartrina, Orsimon, Rosimon-Neu, Tarcuzate) - uzdraustas ir narkomanai pradejo vartoti.



Propionic acid derivatives, Propionates, Profens ( Propiono rugsties dariniai )

Ibuprofen ( Nurofen , Nurofen Forte , Ibumetin, Ibuprom, Ibustar, Ibufen, Ibugard, IbuMax, IbuViva, Ibudolor, Brufen, Butifen, Pfeil, Ibufanti, Pedea, Tvingestin ) FDA ameriketiska food and drug control organizacija, 2015 metais paskelbe kad ilgas vartojimas sukelia infarkto insulto rizika, pavojingas kaip ir kiti NVNU.

Dexketoprofen ( Dolmen, Mialdex ) kaip ir kitu NVNU, galvos svaigimas, ir net labai stiprus, vairoti negalima tuo metu, kol zmogus nezino kaip veikia ji tas preparatas.
Ketoprofen ( Ketonal, Ketonal forte, Fastum gel, Begsan gel ) toks pat stiprus kaip ir indometacinas, diklofenakas, naproksenas ir efektivesnis uz ibuprofena ir piroksikama. Pavojus tas pats.
Naproxen ( Nalgesin , Nalgesin Forte, Emox ) dydesne rizika del skrandzio opu nei ibuprofenas, bet mazesne nei indometacinas.
Naproxen + esomeprazole ( Vimovo )
Fenoprofen - rusioje uzdraustas, dazniau nei kiti NVNU pazeidzia inkstus, sukelia nefrita, nefrotini sindroma, inkstu nepakankamuma del vaistu daznai nepagydoma, tai jau keisti inkstus reikes.
Benoxaprofen (Oraflex, Opren ) - uzdraustas, 1980 metais anglioje sukele virs 10 mirciu, amerikoje virs 60 , del inkstu ir kepenu pazeidimu. Taip pat skrandziui pavojingas, nervinei sistemai toksiskas.
Flunoxaprofen - benoxaprofeno analogas, hepatotoksiskas
Loxoprofen - hepatotoksiskas, gali sukelti skrandzio opa, bronchospazmus, anemija.
Indoprofen - uzdraustas del skrandzi opu ir kraujavima
Oxaprozine ( Daypro, Dayrun, Duraprox) - ta pat kaip ir kiti NVNU, ilgiau vartojant, skrandzio opai, kraujavimas, inkstu zaloja, kepenys zaloja.



Acetic acid derivatives, Acetates ( Acto rugsties dariniai )


Ketorolac ( Ketanov, Ketolgan, Ketorolac Claris ) Toks pat pavojingas , gali sukelti infarkta, insulta, skrandzio opus, stivo dzhonsono sindroma, toksini epidermalini sindroma, anafilaksini soka.

Diclofenac ( Naklofen, Diclac, Olfen, Voltaren , Dicloberl, Diclomelan , Uniclophen, Feloran, DicloFlex, Dicuno, Ortofen ) - pavojingas uztenka 5 lasiniu kad atsirastu kraujojanti opa skrandzioje.
Diclofenac + vit B1, B6, B12 ( Diclovit ) toks pat pavojingas
Diclofenac + omeprozole ( DIOMPRAZ ) toks pat
Aceclofenac ( AIRTAL ) - diklofenako analogas tokie pat salutiniai.
Acemetacin ( Emflex ) - pavojingas skrandziui, 1 - 10% atvejose sukelia problemu, taip pat ir hepatotoksiskas.
Indomethacin - pavojingas skrandziui kaip ir aspirinas. uztenka vienos lasines kad atsirastu kraujojanti opa.
Sulindac - uzdraustas rusioje, labai hepatotoksiskas, 25% atveju sukeldavo kepenu pazeidimus
Tolmetin - pavojingas sirdies kraujagisliu sistemai, skrandiui, zarnynui, gali atsirasti kraujavimas.
Bufexamac (Paraderm , Parfena ) - pavojingas taip pat kaip ir kiti, sukeldavo kontaktine dermatita kuri buna sunkiai atskirti nuo pradines bukles, nuo 2010 europos medicinos organizacija rekomenduoja panaikinti is rinkos.



Oxicams ( Oksikamai )



Meloxicam ( Movalis, Mexolan, Melox, Recoxa, Melobax, Lormed, Meloxistad, Normelox ) - infarktu, insultu rizika. Daugiau selektivus COX2 nei diklofenakas, piroksikamas, naproxenas, todel mazesnis pavojus skrandziui.

Lornoxicam ( Xefo , Xefo Rapid ) kaip ir kitu NVNU, galvos skausmas, pikinimas, diareja, rietai broncospazmai, kraujavimas.

Piroxicam ( Brexin , Hotemin ) Taip pat kai ir kitu priesuzdegiminiu, skausmas, depresija, viduriavimas, inkstus gadina, kepenys gadina, kasos uzdegimas, uodos problemos , aukstas spaudimas.

Isoxicam - uzdraustas prancuzioje , kaip ir kitu NVNU , toksini epidermalini nekrolise , kuri sukele mirti.




Coxibs ( Koksibai ) - selektiveji COX 2 inhibitoriai


Celecoxib ( Aclexa, Celebrex ) turi salutiniu ir pavoju toki pat kaip ir visi kiti NVNU , sirdies kraujagisliu rizika.

Etoricoxib ( Arcoxia ) - amerikoje kolkas uzdraustas, praso daugiau patikrinimu, kad preparatas naudingas daugiau nei zalos gali padaryti. Nes gali sukelti sirdies
kraujagisliu ligus, toksidermija, eritema ir taip toliau. Kitur kolkas neuzdraustas.

Parecoxib ( Dynastat ) turi salutiniu ir pavoju toki pat kaip ir visi kiti NVNU, bet amerika neiledzia i savo rinka, cia jau farmkompanijas kovoja, europoje neuzdraustas.

Rofecoxib ( Vioxx, Ceoxx ) uzdraustas, gamintojas slepdavo informacija nuo gydytoju, kad preparatas gali sukelti sirdies ir kraujagisliu problemas, 90000 - 140000 zmoniu nukentejo.

Valdecoxib ( Bextra ) uzdraustas, sukeldavo rimtos sirdies kraujagisliu problemu, infarktus, insultus, stenokardija, uodos problemu Stevens–Johnson sindroma.

Lumiracoxib ( Prexige ) uzdraustas, gadino kapeni , reikedavo kepenu transplantacija daryti.




Kiti

Nimesulide ( Nimesil, Aponil, Nise ) - pavojingas, neiligiau nei 10 dienu galima vartoti, yra informacija kad gadina kepeni, na ir skrandi, inkstus, kraujagisliu sistema.
Nabumetone ( Relifex ) pavojus toks pat kaip ir kitu NVNU
Glucosamine ( Glucosamin , GOOL, Arthryl ) pavojus toks pat kaip ir kitu NVNU



Salicilatai



Acetylsalicylic acid, ASA ( Aspirin, Aspirin Cardio , Aspirine UPSA, Upsarin UPSA, Hjertemagnyl, Thrombo ASS , Acard, Herz ASS, Provapirin ) - skrandi gadina, kepenys negadina. Vartojamas daznai kaip antiagregantas, mazomis dozavinams, 1mg i 1kg svorio, dydesne doze nedydina efekta, o sukelia daugiau salutiniu ! ir net mazomis dozemis kaip antiagregantas pvz 81mg amerikoje - 100 mg europoje kaip israso kardiologai, vistiek pavojingas skrandziui. Ausim pavojingas, gali svilpimas ausije atsirasti.


Diflunisal ( Dolobid ) gadina skrandi, sirdies kraujagilius pavojus.


Alka-Prim Acidum acetylsalicylicum/Acidum aminoaceticum
Aspirin C Acidum acetylsalicylicum/Ac.ascorbic
Aspirine UPSA Vitaminee C Acidum acetylsalicylicum/Acid.ascorbicum
Aspirine Vitamine C Oberlin Acidum acetylsalicylicum/Ac.ascorbicum
Upsarin UPSA Vitamin C Acidum acetylsalicylicum/Ac.ascorbicum
Upsarin C Acidum acetylsalicylicum/Ac.ascorbicum
Alka-Seltzer Acidum acetylsalicylicum / Citric acid / Sodium bicarbonate



Paracetamol-type , Anilides ( Anilidai )


Paracetomol, APAP ( Acetaminophen, Panadol, Pamol, Efferalgan, PARAMAX Rapid, Tylenol ) - COX 3 kaip ir analginas. Yra ( antipiretinis, karsciavima mazinimui ) efektas, analgetinis efektas yra, o priesuzdegiminio beveik nera. Skrandi negadina, gadina kepenys.

Phenacetin ( Citramon, Vicks ) - Phenacetinas gadino krauja, kepenus, sukeldavo slapimo taku , inkstu vezi, todel buvo panaikintas is rinkos, ir pakeistas paracetomolu,kuris gadina kepenus.

Citramonas – priesuzdegiminiu ir skausmamalsinanciu preparatu prekinis zenklas, buvo populiarus tarybines laikais.
Citramono sudetis buvo toks acetilsalicilo rugstis/phenacetinas/kofeinas/kakavos milteliai/citrinos rugstis



KARTU SU PSICHOTROPINIAIS ir tt..

Neocitramonas Acidum acetylsalicylicum/Paracetamolum/Coffeinum
Neoaskofenas Acidum acetylsalicylicum/Paracetamolum/Coffeinum
Efferalgan C Paracetamolum/Ac.ascorbicum
PARAMAX Extra Paracetamolum/Coffeinum
Dioppex Paracetamolum/Ac.ascorbicum/Phenylephrinum
Febrisan Paracetamolum/Ac.ascorbicum/Phenylephrinum
Febristak Paracetamolum/Coffeinum/Phenylephrinum
Fervex Paracetamolum/Ac.ascorbicum/Pheniraminum
Saridon Paracetamolum/Propyphenazonum/Coffeinum
Gripex Paracetamolum/Ac.ascorbicum/Phenylephrinum
Gripex Paracetamol/Pseudoephedrin/Dextromethorphan
Daleron Cold 3 Paracetamol/Pseudoephedrin/Dextromethorphan
Theraflu night Paracetamolum/Phenylephrinum/Diphenhydramine
Theraflu Paracetamolum/Pseudoephedrinum/Dextromethorphan/Chlorphenaminum/Pheniramine/
TriFlunex Paracetamol/Guaifenesinum/Phenylephrinum
Actifed Triprolidinum/Guaifenesinum/Pseudoephedrinum
Grippostad C Paracetamol/Ac.ascorbicum/Coffeinum/ Chlorphenaminum
Coldrex Maxgrip Menthol & Berries Paracetamolum/Ac.ascorbicum/Phenylephrinum
Coldrex HotRem Honey & Lemon Paracetamolum/Ac.ascorbicum/Phenylephrinum
Coldrex Cold and Flu Plus Paracetamolum/Coffeine/Phenylephrinum
Coldrex Cold and Flu day and night Paracetamolum/Dextromethorphan/Phenylephrine/Chlorpheniraminum
Coldrex Nite Paracetamolum/Promethazine/Dextromethorphan
Coldrex Paracetamolum/Ac.ascorbicum/Coffeinum/Phenylephrinum/Terpinhydrate
Ultracod Paracetamolum/Codeinum
CoCodamol Paracetamolum/Codeinum
Solpadeine Paracetamolum/Codeinum/Coffeinum
Cirrus Cetirizinum/Pseudoephedrinum

Na o opiodines analgetikai, nors ir pilnai nuima skausma , bet sukelia greita ir stipri, psichine ir fizine pripratima ir priklausomybe, abstinencija, lomkes.

tai tokie preparatai, kaip morfinas, kodeinas, ir sintetini, heroinas, promedol, tramadol, metadon, fentanil,  buprenorphine, hydrocodone, oxycodone ir taip toliau..

Yra dar nuo skausmalsinanciai nuo migrenos taip vadinami triptanai, kurie taip pat kaip ir NVNU, opiodiniai, barbituratai, ergotaminas, gali sukelti indukcine vaistine galvos skausma jeigu ilgai vartoti , tai tokie preparatai kaip  Almotriptan Avitriptan Eletriptan Frovatriptan Naratriptan Rizatriptan Sumatriptan Zolmitriptan.

Paskutinį kartą taisė neurof (2018-11-12 01:59)

Neprisijungęs

 
jazzmatazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2016-10-10
Žinutės: 1002
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 18

#2 2017-12-07 11:49

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Kam reikalinga sita laisvai internete prieinama informacija? Daktare Unikauskai?

Neprisijungęs

 
fitnesas
buvęs <3 fitness
Vietovė: Juiceland
Registravosi: 2008-03-01
Žinutės: 6496
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 23

#3 2017-12-07 12:08

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

lol

Neprisijungęs

 
BritainFirst
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-08-16
Žinutės: 3790
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 5

#4 2017-12-07 12:39

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

:d

Neprisijungęs

 
iload
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2014-04-07
Žinutės: 196
Atsiliepimai: -1

#5 2017-12-07 13:53

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

jazzmatazz rašė:

Kam reikalinga sita laisvai internete prieinama informacija? Daktare Unikauskai?

lengviau rasti kam reikes serlokai

Neprisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#6 2017-12-08 02:26

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

gerai papasakok kuo skyriasi opioidines ir steroidines? kokiu atveju jie skyriami aa huyakauskas ))

koks is situ priesuzdegiminiu naujesnis ir selektivesnis?

ieskok per google big_smile

kisk pomidora u subine ne klausk kodel, ir apipilk save su slapimu, nuo visu ligu padeda, ir taip pat nuo pleiskanu, nes pleiskanai nepernesa slapimo kvapa , - unikausko receptas.

Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-08 03:19)

Neprisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#7 2017-12-08 02:33

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

BritainFirst rašė:

:d

vel avatara pakeitei vos atpazinau wink

tave is psichuskes paleido? arba psichuskese jau prie kiekvieno kompo interneta pajunge?? wink nieko nesuprantu .

nedapasakojai kaip ten medbroliai sadistai arkliskose dozavimose duria neuroleptikus antipsichotikus, kad ligoniai nesimaisitu po kojomis, musia, zemina, pinigus atima ir taip toliau..daug idomu dalyku pasakojat..gaila psichu ir medbroliu pavardes nerasot )

Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-08 04:20)

Neprisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#8 2017-12-08 02:35

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo


Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-08 02:50)

Neprisijungęs

 
ekko
Naujas dalyvis
Registravosi: 2017-12-06
Žinutės: 24
Atsiliepimai: 1

#9 2017-12-08 08:45

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Neprisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#10 2017-12-08 18:12

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Cia panasei i oligofrenija, tai yra nuo mazens jau toks zmogus, tai nuoditi su neuroleptikais nera prasmes.

Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-11 21:44)

Neprisijungęs

 
jazzmatazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2016-10-10
Žinutės: 1002
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 18

#11 2017-12-09 08:32

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Nezinau ka tu cia bandai suzaveti tais savo neuroleptikais psichomatais ir kitais antibiotikais, bet as tau pasakysiu vieno garsaus trenerio fraze istarta minutes pertraukeles metu savo komandos zaidejui : " zinai, as neturiu daug pinigu, bet jeigu ju tureciau tai nupirkciau tau smegenu ".

Neprisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#12 2017-12-09 17:15

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

as jau pergiventi pradejau kur tu prapuolei, gal pamidorai uzstrigo, shtoporu reikejo bandyti big_smile

prie ko cia tas zaidejas, ir pavojingos neurotropines nuodai?)) Neuroleptikai zaloja organizma, daznai neatstatomai, ir ju israso kai kurie alegydytojai kaip saldainiukus. Nezinantis zmogus prades vartoti tai ka nereikia darant sau zala.

Tas pats ir su antidepresantais, zmones vartoja ir tiki kad isgydis depresija, o antidepresantai nieko negydo ypac be psichoterapijos.

Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-09 17:16)

Neprisijungęs

 
Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2824
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#13 2017-12-09 17:55

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

neurof rašė:

as jau pergiventi pradejau kur tu prapuolei, gal pamidorai uzstrigo, shtoporu reikejo bandyti big_smile

prie ko cia tas zaidejas, ir pavojingos neurotropines nuodai?)) Neuroleptikai zaloja organizma, daznai neatstatomai, ir ju israso kai kurie alegydytojai kaip saldainiukus. Nezinantis zmogus prades vartoti tai ka nereikia darant sau zala.

Tas pats ir su antidepresantais, zmones vartoja ir tiki kad isgydis depresija, o antidepresantai nieko negydo ypac be psichoterapijos.

Yra užrašomas šalutinis vaistų poveikis. Gydytojai neverčia tavęs jų vartot ir pirkt. Nebetriesk čia.

Prisijungęs

 
bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 902
Atsiliepimai: 6

#14 2017-12-09 18:30

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Neurof,tai apibendrink,kurie vaistai nuo uzdegimo daro maziausia zala,jei taip galima pasakyt.

Neprisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#15 2017-12-09 21:13

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Kavioras rašė:

neurof rašė:

as jau pergiventi pradejau kur tu prapuolei, gal pamidorai uzstrigo, shtoporu reikejo bandyti big_smile

prie ko cia tas zaidejas, ir pavojingos neurotropines nuodai?)) Neuroleptikai zaloja organizma, daznai neatstatomai, ir ju israso kai kurie alegydytojai kaip saldainiukus. Nezinantis zmogus prades vartoti tai ka nereikia darant sau zala.

Tas pats ir su antidepresantais, zmones vartoja ir tiki kad isgydis depresija, o antidepresantai nieko negydo ypac be psichoterapijos.

Yra užrašomas šalutinis vaistų poveikis. Gydytojai neverčia tavęs jų vartot ir pirkt. Nebetriesk čia.

neskaitai ka rasau, daug salutiniu neuzrasoma ant pakuotes, kurie gali pasilikti vi sam gyvenimui ir po vaistu vartojimo tik prasideti.

Neprisijungęs

 
Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2824
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#16 2017-12-09 21:23

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

neurof rašė:

Kavioras rašė:

neurof rašė:

as jau pergiventi pradejau kur tu prapuolei, gal pamidorai uzstrigo, shtoporu reikejo bandyti big_smile

prie ko cia tas zaidejas, ir pavojingos neurotropines nuodai?)) Neuroleptikai zaloja organizma, daznai neatstatomai, ir ju israso kai kurie alegydytojai kaip saldainiukus. Nezinantis zmogus prades vartoti tai ka nereikia darant sau zala.

Tas pats ir su antidepresantais, zmones vartoja ir tiki kad isgydis depresija, o antidepresantai nieko negydo ypac be psichoterapijos.

Yra užrašomas šalutinis vaistų poveikis. Gydytojai neverčia tavęs jų vartot ir pirkt. Nebetriesk čia.

neskaitai ka rasau, daug salutiniu neuzrasoma ant pakuotes, kurie gali pasilikti vi sam gyvenimui ir po vaistu vartojimo tik prasideti.

Ir ką? Verčia tave kas nors tuos vaistus vartot? Vaistų vartojimas tenka ant tavo atsakomybės, pacientas turi teisę sutikti arba atsisakyti siūlomo gydymo. Nebuvo užrašytas šalutinis poveikis ant pakuotes kuris pasireiškė? Teisme įrodynėk. Dar klausimų bus?

Prisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#17 2017-12-09 23:00

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

ka as galiu tave paklausti? jeigu tu visiskai neismanai nei medicina nei apie vaistus )) Pries farmkompanijas teisme nieko neirodysi, tik pinigus i veju ismesi )

Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-09 23:00)

Neprisijungęs

 
Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2824
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#18 2017-12-09 23:14

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

neurof rašė:

ka as galiu tave paklausti? jeigu tu visiskai neismanai nei medicina nei apie vaistus )) Pries farmkompanijas teisme nieko neirodysi, tik pinigus i veju ismesi )

Yra toks dalykas kaip valstybinė vaistų kontrolės tarnyba ir visi vaistai prieš įregistruojant į prekybą yra patikrinti(su visais šalutiniais poveikiais surašyti ir t.t.). Jeigu įstatymus suvoki tai įrodysi, nors panašu, kad nelabai nes smegenų trūksta tau.  O, kad tu čia besmegenis iš oro jau nusprendęs, kad neįrodysi tai yra tavo problemos. Kalbi pastoviai apie psichotropinius vaistus, tai ne tik jie, bet yra žinoma, kad daugelis vaistų žaloja organizmą(sukelia šalutinius poveikius). Tavo skleidžiamos erezijos nėra kažkokia naujiena.

Prisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#19 2017-12-09 23:41

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Tai gal tau ne naujiena, kitiems naujiena..kiti mano kad vaistai tai vos ne saldainiukai, ko daugiau isgersi to sveikesnis busi.

Visas salutines irasomos? patikek kad ne visi..farmkompanijas nenori apie visus rasyti, nes niekas vaistus  nepirks..ir prie ko cia teismas? jeigu ypac psichotropiniai gali is zmogaus invalida padaryti, teismas nepades. ir nieko teisme neirodysi.. tu daug pinigu advokatams turi? irodynesi visa gyvenima ) geriau nevartoti toki bruda..o alegydytojai lengvai juos israsineja lengva ranka..lietuvoj ekai kuriu psichotropiniu 20 kart daugiau suvartojama nei latvioje ar estioje..prisidirbes konkreciai alegydytojai..ypac trankvilizatoriai kurie sukelia stipri psichine ir fizine priklausomybe jau po keleta savaiciu vartojimo. seimos gydytojai ir psichiatrai net neismano kiek dienu galim juos vartoti..kai israso tai israso..menesiasi ar metais vartot..to daryti negalima. Tau trunka pilku lastelui smegenise sita suprasti aa artistas? Tai erezija ar nera naujiena? apsispresk?

Neprisijungęs

 
Audrius
buvęs Katukas
Registravosi: 2013-06-05
Žinutės: 5862
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#20 2017-12-10 03:01

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

neurof rašė:

Kavioras rašė:

neurof rašė:

as jau pergiventi pradejau kur tu prapuolei, gal pamidorai uzstrigo, shtoporu reikejo bandyti big_smile

prie ko cia tas zaidejas, ir pavojingos neurotropines nuodai?)) Neuroleptikai zaloja organizma, daznai neatstatomai, ir ju israso kai kurie alegydytojai kaip saldainiukus. Nezinantis zmogus prades vartoti tai ka nereikia darant sau zala.

Tas pats ir su antidepresantais, zmones vartoja ir tiki kad isgydis depresija, o antidepresantai nieko negydo ypac be psichoterapijos.

Yra užrašomas šalutinis vaistų poveikis. Gydytojai neverčia tavęs jų vartot ir pirkt. Nebetriesk čia.

neskaitai ka rasau, daug salutiniu neuzrasoma ant pakuotes, kurie gali pasilikti vi sam gyvenimui ir po vaistu vartojimo tik prasideti.

Nenesvaik. Salutiniai visi surasomi info lapely. Surasoma ir ju tikimyne. Apie samokslo teorijas gali nebeburt cia. Rimtai tu kazkoks LSD privartojes.

Neprisijungęs

 
Audrius
buvęs Katukas
Registravosi: 2013-06-05
Žinutės: 5862
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#21 2017-12-10 03:05

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

neurof rašė:

Tai gal tau ne naujiena, kitiems naujiena..kiti mano kad vaistai tai vos ne saldainiukai, ko daugiau isgersi to sveikesnis busi.

Visas salutines irasomos? patikek kad ne visi..farmkompanijas nenori apie visus rasyti, nes niekas vaistus  nepirks..ir prie ko cia teismas? jeigu ypac psichotropiniai gali is zmogaus invalida padaryti, teismas nepades. ir nieko teisme neirodysi.. tu daug pinigu advokatams turi? irodynesi visa gyvenima ) geriau nevartoti toki bruda..o alegydytojai lengvai juos israsineja lengva ranka..lietuvoj ekai kuriu psichotropiniu 20 kart daugiau suvartojama nei latvioje ar estioje..prisidirbes konkreciai alegydytojai..ypac trankvilizatoriai kurie sukelia stipri psichine ir fizine priklausomybe jau po keleta savaiciu vartojimo. seimos gydytojai ir psichiatrai net neismano kiek dienu galim juos vartoti..kai israso tai israso..menesiasi ar metais vartot..to daryti negalima. Tau trunka pilku lastelui smegenise sita suprasti aa artistas? Tai erezija ar nera naujiena? apsispresk?

Jeigu tu duodi kazkoki savo argumenta, pavyzdi, tai tu ir pateik kazkoki saltini pagrista, sneki, kaip kaimietis konkretus. Kaip bobute delfi paskaiciusi. Pateik pavyzdiu paremtu, jei jau rasai.

Neprisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#22 2017-12-10 17:28

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Tu galvoji kad farmkompanijas patis zino kokie gali but salutines? kurie pasireisk po dug metu po vartojimo? dar viena anaboline gumine galva ))

Ziurek, pvz persalimo ligas, virusines, ir zarnyno infekcijas virusines, gydosi vandeniu, ir praeina po savaites..tai tu ejsi pas gydytoja tau prirasis antibiotiku, kitu 100 vaistu, nuo kuriu prasides salutines, ir ka paskui tu i teisma paduosi i ta gydytoja? o ne geriau pa gulet namuose pagert vandeni ir pasveikti, be jokiu gydytoju ir teismu? smile Daug alegydytoju kolchoziniku vaistu platintoju arba nezino gydymo standartus arba seip platina vaistus..bando sveikam zmogu prirasyti kruva vaistu be diagnozes . Arba nejesko liga, arba nezino kaip ieskoti, arba kai randa nezino kaip gydyti ) bet vaistus platinti nepamirsa )

konkretus pavyzstis, kas zinojo ir kas rase ant instrukciojs lapeio, kad citramonas, purgenas ir taip toliau, sukelia slapimo taku ir zarnyno navikus? O kas priesuzdegiminiai sukele infarktus insultus, farmkompanijas nenorejo rasyti, bet FDA priverte..black box pazyma, tai auksciausias ryzikos lygis. ant antidepresantu black box iskart pasakita kad sukelia savizudybiu rizika ir taip toliau, kad jaunam zmogui negalima del agresijos ir savyzudubiu, jie raso kad iki 18 metu negalima istikruju negalima iki 26 metu )  as pasakyciau kad vaistus niekada negalima, ta nuoda jusu organizmui.

Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-10 17:40)

Neprisijungęs

 
Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2824
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#23 2017-12-10 17:42

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

neurof rašė:

Tu galvoji kad farmkompanijas patis zino kokie gali but salutines? kurie pasireisk po dug metu po vartojimo? dar viena anaboline gumine galva ))

Ziurek, pvz persalimo ligas, virusines, ir zarnyno infekcijas virusines, gydosi vandeniu, ir praeina po savaites..tai tu ejsi pas gydytoja tau prirasis antibiotiku, kitu 100 vaistu, nuo kuriu prasides salutines, ir ka paskui tu i teisma paduosi i ta gydytoja? o ne geriau pa gulet namuose pagert vandeni ir pasveikti, be jokiu gydytoju ir teismu? smile Daug alegydytoju kolchoziniku vaistu platintoju arba nezino gydymo standartus arba seip platina vaistus..bando sveikam zmogu prirasyti kruva vaistu be diagnozes . Arba nejesko liga, arba nezino kaip ieskoti, arba kai randa nezino kaip gydyti ) bet vaistus platinti nepamirsa )

Yra virusų ir bakterijų su kuriomis organizmas nepajėgia pats kovot, apie kokį tu čia vandenį kalbi besmegeni big_smile big_smile big_smile
Visi vaistai išrašomi atlikus diagnozę. Žmonės tam ir eina pas daktarus, kad išrašytų vaistus nuo ligų(nekalbu apie visokias chirurgines intervencijas ir t.t.).

Prisijungęs

 
neurof
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-28
Žinutės: 975
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#24 2017-12-10 17:58

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

Kavioras rašė:

neurof rašė:

Tu galvoji kad farmkompanijas patis zino kokie gali but salutines? kurie pasireisk po dug metu po vartojimo? dar viena anaboline gumine galva ))

Ziurek, pvz persalimo ligas, virusines, ir zarnyno infekcijas virusines, gydosi vandeniu, ir praeina po savaites..tai tu ejsi pas gydytoja tau prirasis antibiotiku, kitu 100 vaistu, nuo kuriu prasides salutines, ir ka paskui tu i teisma paduosi i ta gydytoja? o ne geriau pa gulet namuose pagert vandeni ir pasveikti, be jokiu gydytoju ir teismu? smile Daug alegydytoju kolchoziniku vaistu platintoju arba nezino gydymo standartus arba seip platina vaistus..bando sveikam zmogu prirasyti kruva vaistu be diagnozes . Arba nejesko liga, arba nezino kaip ieskoti, arba kai randa nezino kaip gydyti ) bet vaistus platinti nepamirsa )

Yra virusų ir bakterijų su kuriomis organizmas nepajėgia pats kovot, apie kokį tu čia vandenį kalbi besmegeni big_smile big_smile big_smile
Visi vaistai išrašomi atlikus diagnozę. Žmonės tam ir eina pas daktarus, kad išrašytų vaistus nuo ligų(nekalbu apie visokias chirurgines intervencijas ir t.t.).

klounas, zmogus ejna pas gera gydytoja o ne pas komersanta )kad gydytojas paaskintu ka daryti kaip daryti, ir aplamai reikia kazka daryti ar ne ) prie ko cia vaistai ?

kokie persalimo virusai reikia gydyti su tablete?

tai bakterijas kitas reikalas, bet as kalbu konkreciai apie zarnynos infekcijas, tik pora simptomu ir pora bakteriju reikia israsineti  antibiotikus, ir tai tik kad zmogus kita neuzkrestu ) o su zarnyno bakterijoms organizmas pats kovoja ) na jeigu kokia sunki cholera ir kraujavimas zarnyne tik tada reikia antibiotiku )

klounas, ar nezinojai kad pagal tarptautines WHO standartus persalimo ir zarnyno inekciju gydymas tai paprsatas skystis?)) kiek praranda organizmas vandens tiek reikia ir papildyti..kad vaikui nebutu komlikaciju, ir plauciu uzdegimo.

Nene juokauju, reikia 120 preparatu, kad isgydyti persalima, sukelta grippo virusu ar kitu persalimo virusu kokiu yra virs 200. Ko daugiau vaistu, kitaip nepasveiksi ) Tu gal is tu kurie persalima su antibiotikais gydo?)) Tu is tu kurie galvoja kad antibiotikai virusa uzmusa? wink

Paskutinį kartą taisė neurof (2017-12-10 18:00)

Neprisijungęs

 
Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2824
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#25 2017-12-10 18:10

Re: NVNU- nesteroidines vaistai nuo uzdegimo

neurof rašė:

Kavioras rašė:

neurof rašė:

Tu galvoji kad farmkompanijas patis zino kokie gali but salutines? kurie pasireisk po dug metu po vartojimo? dar viena anaboline gumine galva ))

Ziurek, pvz persalimo ligas, virusines, ir zarnyno infekcijas virusines, gydosi vandeniu, ir praeina po savaites..tai tu ejsi pas gydytoja tau prirasis antibiotiku, kitu 100 vaistu, nuo kuriu prasides salutines, ir ka paskui tu i teisma paduosi i ta gydytoja? o ne geriau pa gulet namuose pagert vandeni ir pasveikti, be jokiu gydytoju ir teismu? smile Daug alegydytoju kolchoziniku vaistu platintoju arba nezino gydymo standartus arba seip platina vaistus..bando sveikam zmogu prirasyti kruva vaistu be diagnozes . Arba nejesko liga, arba nezino kaip ieskoti, arba kai randa nezino kaip gydyti ) bet vaistus platinti nepamirsa )

Yra virusų ir bakterijų su kuriomis organizmas nepajėgia pats kovot, apie kokį tu čia vandenį kalbi besmegeni big_smile big_smile big_smile
Visi vaistai išrašomi atlikus diagnozę. Žmonės tam ir eina pas daktarus, kad išrašytų vaistus nuo ligų(nekalbu apie visokias chirurgines intervencijas ir t.t.).

klounas, zmogus ejna pas gera gydytoja o ne pas komersanta )kad gydytojas paaskintu ka daryti kaip daryti, ir aplamai reikia kazka daryti ar ne ) prie ko cia vaistai ?

kokie persalimo virusai reikia gydyti su tablete?

tai bakterijas kitas reikalas, bet as kalbu konkreciai apie zarnynos infekcijas, tik pora simptomu ir pora bakteriju reikia israsineti  antibiotikus, ir tai tik kad zmogus kita neuzkrestu ) o su zarnyno bakterijoms organizmas pats kovoja ) na jeigu kokia sunki cholera ir kraujavimas zarnyne tik tada reikia antibiotiku )

klounas, ar nezinojai kad pagal tarptautines WHO standartus persalimo ir zarnyno inekciju gydymas tai paprsatas skystis?)) kiek praranda organizmas vandens tiek reikia ir papildyti..kad vaikui nebutu komlikaciju, ir plauciu uzdegimo.

Nene juokauju, reikia 120 preparatu, kad isgydyti persalima, sukelta grippo virusu ar kitu persalimo virusu kokiu yra virs 200. Ko daugiau vaistu, kitaip nepasveiksi ) Tu gal is tu kurie persalima su antibiotikais gydo?)) Tu is tu kurie galvoja kad antibiotikai virusa uzmusa? wink

Ai tu galvoji nueisi pas daktarą sergantis kokia peršalimo liga su 39 temparatūros, ir daktaras tau pasiūlys vandenuko pagert mėnesį? big_smile big_smile Tu besmegeni žinai kokia daktarui atsakomybė gręsia už netinkamą sveikatos priežiūros paslaugų suteikimą? kas jeigu vandenuką begerdamas jis padvės?

Prisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net