Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Sorigonas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-08-21
Žinutės: 1
Atsiliepimai: 0

#1 2019-08-21 15:31

Užsiregistruočiau per Jūsų nuorodą

Sveiki,

Šiuo metu vystau savo projektą http://premijos.lt ir norėčiau pridėti daugiau įvairių premijų, nuolaidų, bonusų. Todėl, turite puikų šansą pasinaudoti manimi. smile

Galėčiau užsiregistruoti per Jūsų nuorodą į Jūsų siūlomą aplikaciją, platformą, svetainę ir panašiai. Yra kelios sąlygos - Jūsų platforma ar programa neturi būti paskelbta mano puslapyje ir aš už tą registraciją turėčiau taipogi gauti kažką pvž 5 eurų premiją arba nemokamą važiavimą ar kokį nors kavos puodelį. Programa turi būti orientuota į Lietuvos vartotojus! Taipogi pasilieku teisę pats atsirinkti kur noriu registruotis.

Kol kas dar nenusprendžiau ar dėsiu kazino ar lažybų pasiūlymus, todėl neterškite temos, tačiau juos galite siųsti man asmenine žinute.

Kas pirmesnis, tas gudresnis - važiuojam!

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net