- beisk
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-04-14
- Žinutės: 3
- Atsiliepimai: 0
#1 2008-04-14 15:56
permusa sirdis, silpnumas
sveiki.sportuoju apie 2 metus.nerukau ir stengiuosi vengt alkoholio, bet nevisada isheina viskas buvo labai gerai, bet viena savaitgaly truputy stipriai pabaliavojau. ir atsitiko dabar taip kad jau beveik dvi savaites gavus bet kokio fizinio kruvio permusa sirdis, noirs anksciau jokiu bedu nebuvo...negana to, atsirado mieguistumas kazkoks, issiblaskymas, greit pavargstu.gal yra kam taip buvo?padekit kas galit kaip atsigaut
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#2 2008-04-14 16:54
Re: permusa sirdis, silpnumas
beisk rašė:
sveiki.sportuoju apie 2 metus.nerukau ir stengiuosi vengt alkoholio, bet nevisada isheina
viskas buvo labai gerai, bet viena savaitgaly truputy stipriai pabaliavojau. ir atsitiko dabar taip kad jau beveik dvi savaites gavus bet kokio fizinio kruvio permusa sirdis, noirs anksciau jokiu bedu nebuvo...negana to, atsirado mieguistumas kazkoks, issiblaskymas, greit pavargstu.gal yra kam taip buvo?padekit kas galit kaip atsigaut
nueik pas daktaru, cia tau su sirdim kazkas blogai, daryk kardio treniruotes, bet siaip patarciau pas daktara.
Neprisijungęs
- beisk
- Naujas dalyvis
#3 2008-04-14 18:56
bet tai nelabai suprantu ka nuejus pasakyt:per dvi savaites negaliu atsipagiriot?ar stipriai pergeriau ir depresija uzpuole?
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#4 2008-04-14 20:48
beisk rašė:
bet tai nelabai suprantu ka nuejus pasakyt:per dvi savaites negaliu atsipagiriot?ar stipriai pergeriau ir depresija uzpuole?
gal paprasciausiai sutriko kas nors, reikia vaistu, kad atsistatytu.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#5 2008-04-16 15:28
beisk rašė:
sveiki.sportuoju apie 2 metus.nerukau ir stengiuosi vengt alkoholio, bet nevisada isheina
viskas buvo labai gerai, bet viena savaitgaly truputy stipriai pabaliavojau. ir atsitiko dabar taip kad jau beveik dvi savaites gavus bet kokio fizinio kruvio permusa sirdis, noirs anksciau jokiu bedu nebuvo...negana to, atsirado mieguistumas kazkoks, issiblaskymas, greit pavargstu.gal yra kam taip buvo?padekit kas galit kaip atsigaut
man panašiai buvo. pasiimk pertrauką (aš 30 dienų pasiėmiau) šiaip 1-2 savaičių užtektų gal. paskui po biški vėl pradedi, jei praėjo- gerai, jei ne- eik pas daktarus
Neprisijungęs
- beisk
- Naujas dalyvis
#6 2008-04-22 10:48
tai va. po truputy praeina, bet vistiek buvau pas daktarus,pasidariau EKG, tai nieko blogo nemate, tik kad sako ciuju mineralu truksta, tai daugiau vandens mineralizuoto gert ir stengtis daugiau nepadaugint alkoholio jei imanoma , nes ismusa alkoholis ten mineralus lauk
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#7 2008-04-22 10:56
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:41)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#8 2008-08-02 17:23
Nustate, kad ir man permuša širdis, dabar tirs ultragarsu ir dviratuka reiks pamint bus matyt ar rimta. Biški neramu, bet gerai jaučiuosi ir toliau sportuoju
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-26
- Žinutės: 317
#9 2008-08-02 21:25
studentas rašė:
Nustate, kad ir man permuša širdis, dabar tirs ultragarsu ir dviratuka reiks pamint bus matyt ar rimta. Biški neramu, bet gerai jaučiuosi ir toliau sportuoju
pasitreniruok prieš dviratuką - patariu, nėra lengva ten išmint
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#10 2008-08-03 12:40
TUANAS rašė:
studentas rašė:
pasitreniruok prieš dviratuką - patariu, nėra lengva ten išmint
20 min reikia mint, jau per vėlu reikėjo bent prieš mėnesi pradėt bėgiot CMEK'e pereit komisija kaip kosmonautam reikia, į gaisrininkus pažiurėjau kur pirma kart eina komisija visi kaip gyvuliai sporto mate ir tai tik kokie 3 iš 10 praeina
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#11 2008-08-07 15:47
Šiandien pramyniau dvirati tai visiem kas su geležim sportuoja patariu bent 1 kart savaitėj kardio padaryt, 5 metus nebėgiojas atrodo viskas gerai, bet kai pamatavo ten viska pasirodo labai mažas darbingumas, net komisija nepraleido, o dar kai daktarei pasakiau ką sportuoju išvis sako viso gero reiks bent dėl saves pabėgiot
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#12 2008-08-07 16:25
studentas rašė:
Šiandien pramyniau dvirati tai visiem kas su geležim sportuoja patariu bent 1 kart savaitėj kardio padaryt, 5 metus nebėgiojas atrodo viskas gerai, bet kai pamatavo ten viska pasirodo labai mažas darbingumas, net komisija nepraleido, o dar kai daktarei pasakiau ką sportuoju išvis sako viso gero
reiks bent dėl saves pabėgiot
Geras, as ir nebegioju ir sen kaiptik sirdi pradejo durt net nezinau kaip pavadint ta - kai giliai ir staigiai ikvepi radeda labai skaudet kaska sirdies plotyje. Dar ryte kraujas is nosies neblogai pabego, tai pradeda paranoja kankint. Ir man reiks kardio dazniau ikomponuot.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#13 2008-08-07 16:32
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:29)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#14 2008-08-07 16:43
lolardas rašė:
Antana5 rašė:
studentas rašė:
Šiandien pramyniau dvirati tai visiem kas su geležim sportuoja patariu bent 1 kart savaitėj kardio padaryt, 5 metus nebėgiojas atrodo viskas gerai, bet kai pamatavo ten viska pasirodo labai mažas darbingumas, net komisija nepraleido, o dar kai daktarei pasakiau ką sportuoju išvis sako viso gero
Geras, as ir nebegioju ir sen kaiptik sirdi pradejo durt net nezinau kaip pavadint ta - kai giliai ir staigiai ikvepi radeda labai skaudet kaska sirdies plotyje. Dar ryte kraujas is nosies neblogai pabego, tai pradeda paranoja kankint. Ir man reiks kardio dazniau ikomponuot.
Širdies neskauda raminkis
Perpūtė tuos šūdraumenius tarp šonkaulių.
O kad nedarot kardio, vyrukai, tai nu išradingumui ribų nėra...
Ieskojau info kas tai galetu buti su tais sonkauliais kaip tu minejai. Niekur nieko neradau. Gal zinai kas tai sukelia ir kas tas per daigtas (skausmas kuri minejau) Kai buvau maziukas taip budavo daznai ir poto nustojo. Dabar ant kurso tai sakau gal susije Zinai dabar jai ir kasnors nukrypsta nuo normos baisu.
O seip tai visada karsta man... tai tikrai nepersalau. Na vakar tiesa po treniruociu po maike kaip erelis namo ejau, tai gal rimtai perpute.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-08-07 16:44)
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#15 2008-08-07 16:49
.
Neprisijungęs
- ashai
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-08
- Žinutės: 278
#16 2008-08-07 16:49
šiaip kai būna tarpšonkaulinių nervų uždegimas tai nelabai į dūrimą tas skausmas panašus.
Neina normaliai nei iškvėpt nei įkvėpt, jau nekalbu apie juoką...
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#17 2008-08-07 16:51
lolardas rašė:
Man irgi visada karšta, pastoviai šlapias, o tokio būvio kaip tik ir perpučia
Nu ten tarpšonkauliniai raumenėliai tokie yra ir man tai laiks nuo laiko juos nudiegia. Užknisa tai tikrai
Net baisu orą traukt paskui
Vat vat, man irgi taspats. Ir nepasakyciau kad tas skausmas toks svelnus kada staigiai ikvepi. Buna sudiegia taip, kad net atsiremt kurnors reikia... Kai prie aplinkiniu suduria tai niekas nesupranta kas vyksta.. galvoja vaidinu.
Geras, pasirodo ne man vienam taip.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#18 2008-08-07 16:53
.
Neprisijungęs
- ashai
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-08
- Žinutės: 278
#19 2008-08-07 16:57
lolardas rašė:
ashai rašė:
šiaip kai būna tarpšonkaulinių nervų uždegimas tai nelabai į dūrimą tas skausmas panašus.
Neina normaliai nei iškvėpt nei įkvėpt, jau nekalbu apie juoką...O tai dar smagiau
Dabar tai nugaroi kažkas panašaus, smagu irgi
kas iš jūsų iki pensijos liks?
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#20 2008-08-07 17:04
.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#21 2008-08-07 17:59
lolardas rašė:
Antana5 rašė:
studentas rašė:
Širdies neskauda raminkis
Perpūtė tuos šūdraumenius tarp šonkaulių.
O kad nedarot kardio, vyrukai, tai nu išradingumui ribų nėra...
Aš pats viska puikia žinau, kad reikia jį daryt, bet labai nepatinka šita veikla bet matyt teks susidomėt
Neprisijungęs
- eyeGex
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2008-04-20
- Žinutės: 202
#22 2008-08-07 18:11
tai paskaiciau, man irgi sioks toks sirdies permusimas yra, tai ziuriu cia rimtai daugkam, dare kardiograma tipo nieko nemate, israse kalio ir magnio gert, bet seip noreciau nueit rimtesniu tyrimu pasidaryt. Studentas ten ta dvirati mynei kokioj cia istaigoj?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#23 2008-08-07 18:21
eyeGex rašė:
tai paskaiciau, man irgi sioks toks sirdies permusimas yra, tai ziuriu cia rimtai daugkam, dare kardiograma tipo nieko nemate, israse kalio ir magnio gert, bet seip noreciau nueit rimtesniu tyrimu pasidaryt. Studentas ten ta dvirati mynei kokioj cia istaigoj?
Aš myniau Vilniui CMEK'e ten kur komisija visi VRM pareigūnai turi praeit, o šiaip tai daug kur turėtu tokius tyrimus daryt, Abromiškėse žinau daro viska ir dviratis yra ir ultragarsu pažiuri širdi, gali su daktaru pasikonsultuot dėl treniruočių krūvių ir panašiai, šiaip kiekvienam nepamaišytų tokie tyrimai, tik aišku už viska mokėt reikia, bet kainos nėra labai gasdinančios.
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#24 2008-08-07 18:26
studentas rašė:
eyeGex rašė:
Aš myniau Vilniui CMEK'e ten kur komisija visi VRM pareigūnai turi praeit, o šiaip tai daug kur turėtu tokius tyrimus daryt, Abromiškėse žinau daro viska ir dviratis yra ir ultragarsu pažiuri širdi, gali su daktaru pasikonsultuot dėl treniruočių krūvių ir panašiai, šiaip kiekvienam nepamaišytų tokie tyrimai, tik aišku už viska mokėt reikia, bet kainos nėra labai gasdinančios.
As per pazystamus ta buvau praejes, seip idomu buvo. Nieko ipatingo nerado ir kaip visada sako butina vitaminus gert jai sportuoji ir daug skysciu geri.
Neprisijungęs
- eyeGex
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2008-04-20
- Žinutės: 202
#25 2008-08-07 18:28
studentas rašė:
eyeGex rašė:
Nu kadangi as ne is Vilniaus o Siauliu, tai nelabai zinau kas tas CMEK, na reiks pasidomet gal ir Siauliuose yra kazkas panasaus..
Neprisijungęs