Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Valgio gaminimo receptai
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#51 2009-04-05 18:03
Re: Valgio gaminimo receptai
Geografas rašė:
Receptukas-misraine
100gr ryziu virtu
2 kiausiniai virti
100gr slapenkos
agurkas
galima ir pomidora
tada viska susmulkini ir su majonezu sumaisai.... na ir man tai skanei gaunas.
Skaniai atrodo, bet agurkas toks bevertis produktas, geriau kokius saldzius kokuruzus det...
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
- Atsiliepimai: 0
#52 2009-04-05 19:16
Re: Valgio gaminimo receptai
Robšė rašė:
Geografas rašė:
Receptukas-misraine
100gr ryziu virtu
2 kiausiniai virti
100gr slapenkos
agurkas
galima ir pomidora
tada viska susmulkini ir su majonezu sumaisai.... na ir man tai skanei gaunas.Skaniai atrodo, bet agurkas toks bevertis produktas, geriau kokius saldzius kokuruzus det...
Tai kad ten paprasta misraine,tokia kiekvienas zino, o ir slapenka irgi beverte.
Neprisijungęs
- Sefas666
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-11-22
- Žinutės: 189
- Atsiliepimai: 0
#53 2009-04-05 20:46
Re: Valgio gaminimo receptai
Ka vyrai manot apie saltibarscius? Kaip tik vasara, pasidarau puoda, kokiem 6 indeliams po 0.5l prie kokios vistienos krutineles, dar bulvyciu, taj angliu gan daug, bulviu galima nedet, svorio metimo laiku, bet snd taip norejau, negalejau atsispirt. Po 2 kart i diena uzlest, uz visas darzoves ir anglis sulimpa gerai Arba gali daug kiausiniu pripjaustyt ir pasidaryt sriuba/baltimus/anglis viename, pirmus 2 valgymus gerai uzvalgyt, butu tirsciau
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#54 2009-04-05 20:49
Re: Valgio gaminimo receptai
Patinnka man saltibarsciai, mmmmniam... Nu bet cia nevisai tas maistas, su kuriuom raumenis augint...
Neprisijungęs
- Sefas666
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-11-22
- Žinutės: 189
- Atsiliepimai: 0
#55 2009-04-05 21:11
Re: Valgio gaminimo receptai
Robšė rašė:
Patinnka man saltibarsciai, mmmmniam... Nu bet cia nevisai tas maistas, su kuriuom raumenis augint...
Bet juk prie baltyminio maisto vietoj darzoviu gali uzsivaryt, beto labai didelis pasirinkimas, daug ka gali i sudeti maisyt, man patinka pasidaryt su daug kiausiniu ir viena gera valgyma padaryt, ryte pats geriausias variantas jei kiausiniai pabode ir maziau riebalu nei kepimas + skystalo yra, taigi lengvokai sulenda, aisku gali ir pilvuka papust, taip kad kiekvienam individualiai, bet man tai 1-2 kart i diena Aisku nereiktu pamirsti kosiu
Paskutinį kartą taisė Sefas666 (2009-04-06 12:31)
Neprisijungęs
- marblazas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 24
- Atsiliepimai: 0
#56 2009-05-16 19:16
Re: Valgio gaminimo receptai
Pasiulysiu receptuka smaliziams "sedintiems ant dietos" arba kaip populiaru sakyti ant sveikos mitybos . Pats pameginau, nes esu smalizius, tad bandau suktis is padeties. Taigi,ko mums reiks:
1. Liesa varske - 1 pakelis (180 gr.)
2. Kiausiniai - 2 vnt. (vidut. 50-60gr.)
3. Kiausinio baltymas - 4 vnt (is keturiu kiausiniu )
4. Saldiklis - ne cukrus, o sacharinas. Cia pagal skoni .As dedu 12 tableteliu
5. 1.5-2 valgomieji saukstai a/r miltu - apie 15-20gr
6. Bananas - 1vnt, apie 200gr.
7. Obuolys - 1,5vnt apie 150gr.
Dirbame:
sutriname varske, suplakame ja su dviem kiausiniais ir 4 kiausiniu baltymais. I karsta laseli vandens suberiame sacharina (kad istirptu), ipilame i tesla. smulkiai supjaustome banana, itarkuojame obuoli. Viska gerai ismaisome. Dedame 1.5-2 valgomuosius saukstus miltu (tolygiai pabarstau, kad lengviau issimaisytu ir nesuliptu )
Viska gerai ismaisome. Kaitiname keptuve (galima su MINIMALIU riebalu kieku teflonineje keptuveje) ir kepame kaip paprastus blynus (tik vartome atsargiai, nes purus gaunasi nuo kiausinio ) arba kaip omleta, t.y. pilame visa turini i keptuve (cia labiau tinginiams ar stokojantiems laiko) uzdengiame dangciu ir po keliu min atsargiai perverciame . Isties sveikas ir svarbiausia smaliziams tinkantis patiekalas. Asmeniskai man daug skaniau netgi nei tradiciniai miltiniai blynai, o ir virskinasi daug lengviau.
Paskaiciuokime sios porcijos kalorijas (pagal http://www.kalorijos.lt/skaiciuokle/ ):
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
Liesa varske 180gr.: 151.2 3.24 32.4 1.08
Kiausiniai 2 100gr.: 149 1.2 12.4 10.2
Kiausinio balt. 4vnt 120gr.: 60 1.2 12.6 0
Miltai a.r. 20gr.: 65.4 14.84 2.06 0.18
Bananai 200gr.: 184 46.8 2 0.8
Obuoliai 150gr.: 60 14.85 0.6 0
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
VISO: 770gr.: 669.6 82.13 62.06 12.26
Galime atsisakyti bananu, o ideti daugiau obuoliu:
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
Liesa varske 180gr.: 151.2 3.24 32.4 1.08
Kiausiniai 2 100gr.: 149 1.2 12.4 10.2
Kiausinio balt. 4vnt 120gr.: 60 1.2 12.6 0
Miltai a.r. 20gr.: 65.4 14.84 2.06 0.18
Obuoliai 250gr.: 100 24.75 1 0
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
VISO: 670gr.: 525.6 45.23 60.46 11.46
Zinoma, galima dadeti kazkiek kaloriju del riebaliuko, jei kepsime ant aliejaus (aisku geriau alyvuogiu).
Skanaus!
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 1363
- Atsiliepimai: 7
#57 2009-06-26 22:58
Re: Valgio gaminimo receptai
SITAS TAI MAN ZIAURIAI PATIKO TIK NORECIAU PASITIKSLINTI. Tipo gaunasi is viso 6 kiausinio baltymai ir du tryniai? Nes parasyta du kiausiniai ir po to 4 kiausinio baltymai.
marblazas rašė:
Pasiulysiu receptuka smaliziams "sedintiems ant dietos" arba kaip populiaru sakyti ant sveikos mitybos . Pats pameginau, nes esu smalizius, tad bandau suktis is padeties. Taigi,ko mums reiks:
1. Liesa varske - 1 pakelis (180 gr.)
2. Kiausiniai - 2 vnt. (vidut. 50-60gr.)
3. Kiausinio baltymas - 4 vnt (is keturiu kiausiniu )
4. Saldiklis - ne cukrus, o sacharinas. Cia pagal skoni .As dedu 12 tableteliu
5. 1.5-2 valgomieji saukstai a/r miltu - apie 15-20gr
6. Bananas - 1vnt, apie 200gr.
7. Obuolys - 1,5vnt apie 150gr.
Dirbame:
sutriname varske, suplakame ja su dviem kiausiniais ir 4 kiausiniu baltymais. I karsta laseli vandens suberiame sacharina (kad istirptu), ipilame i tesla. smulkiai supjaustome banana, itarkuojame obuoli. Viska gerai ismaisome. Dedame 1.5-2 valgomuosius saukstus miltu (tolygiai pabarstau, kad lengviau issimaisytu ir nesuliptu )
Viska gerai ismaisome. Kaitiname keptuve (galima su MINIMALIU riebalu kieku teflonineje keptuveje) ir kepame kaip paprastus blynus (tik vartome atsargiai, nes purus gaunasi nuo kiausinio ) arba kaip omleta, t.y. pilame visa turini i keptuve (cia labiau tinginiams ar stokojantiems laiko) uzdengiame dangciu ir po keliu min atsargiai perverciame . Isties sveikas ir svarbiausia smaliziams tinkantis patiekalas. Asmeniskai man daug skaniau netgi nei tradiciniai miltiniai blynai, o ir virskinasi daug lengviau.
Paskaiciuokime sios porcijos kalorijas (pagal http://www.kalorijos.lt/skaiciuokle/ ):
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
Liesa varske 180gr.: 151.2 3.24 32.4 1.08
Kiausiniai 2 100gr.: 149 1.2 12.4 10.2
Kiausinio balt. 4vnt 120gr.: 60 1.2 12.6 0
Miltai a.r. 20gr.: 65.4 14.84 2.06 0.18
Bananai 200gr.: 184 46.8 2 0.8
Obuoliai 150gr.: 60 14.85 0.6 0
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
VISO: 770gr.: 669.6 82.13 62.06 12.26
Galime atsisakyti bananu, o ideti daugiau obuoliu:
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
Liesa varske 180gr.: 151.2 3.24 32.4 1.08
Kiausiniai 2 100gr.: 149 1.2 12.4 10.2
Kiausinio balt. 4vnt 120gr.: 60 1.2 12.6 0
Miltai a.r. 20gr.: 65.4 14.84 2.06 0.18
Obuoliai 250gr.: 100 24.75 1 0
Kiekis (g) KCAL Anglv.(g) Baltym.(g) Riebal.(g)
VISO: 670gr.: 525.6 45.23 60.46 11.46
Zinoma, galima dadeti kazkiek kaloriju del riebaliuko, jei kepsime ant aliejaus (aisku geriau alyvuogiu).
Skanaus!
Neprisijungęs
- CrowMan
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: marijampole
- Registravosi: 2008-02-24
- Žinutės: 843
- Atsiliepimai: 0
#58 2009-06-26 23:19
Re: Valgio gaminimo receptai
receptukas : varske sutrini su boso dziovintais vaisiais ir buna liux
Neprisijungęs
- E5
- Moderatorius
- Registravosi: 2009-01-08
- Žinutės: 1645
- Atsiliepimai: 10
#59 2009-06-27 00:57
Re: Valgio gaminimo receptai
as cia viena receptuka elemantaru gal ir zinoma, bet vistiek nebloga turiu :
Reikes :
Smulkintu tunu savo sultyse 1 banke (±185g)
Makaronu (spiraliu) 100g
3 kiausiniu
Puses dezutes Bonduell gold kukuruzu
1-2 saukstu Helmans Light majonezo
Paruosimas :
Uzdedame virti makaronus bei kiausinius. Nusunkiame vandeni nuo tuno bei kukuruzu ir idedame i inda. Isvirus makaronams juos taip pat dedame i tapati inda. Kietai isvirus kiausiniams, juos supjaustome kubikais ir pakabine pora saukstu majonezo (pagal skoni) viska sumaisome. Gero apetito!
Neprisijungęs
- marblazas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 24
- Atsiliepimai: 0
#60 2009-06-27 18:06
Re: Valgio gaminimo receptai
?uess rašė:
SITAS TAI MAN ZIAURIAI PATIKO TIK NORECIAU PASITIKSLINTI. Tipo gaunasi is viso 6 kiausinio baltymai ir du tryniai? Nes parasyta du kiausiniai ir po to 4 kiausinio baltymai.
Jep. Tikrai taip.
Dabar kai dar labiau sugrieztinau dieta, tai darau viska ta pati, tik kiausinius dedu tik baltyma, be trynio, tada visa tesla dedu i plastikini inda, uzdengiu kokia lekstele ir 5min i mikrobange dedu. Palaukiu kol atves ir ta viena dideli blyna kertu - irgi super. Kartais vietoje banano deu dziovintu slyvu truputi, kartais nieko, tik saldiklio, o kartais atvesusi jogurtu truputi uzpilu - super. Skanaus!
Neprisijungęs
- Deficitas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-08-05
- Žinutės: 26
- Atsiliepimai: 0
#61 2009-08-15 14:24
Re: Valgio gaminimo receptai
Klausykit, kolegos, noriu patarimų dėl kepsniukų, konkrečiau krutinėlės bei jautienos, ta prasme ar galiu taip paruoštą maistą valgyt?
Jautiena:
sumuštas kepsnelis, svogūnas ant viršaus, majonezas valgoma su ryžiais ir daržovėmis.
Krutinėlės:
Receptą bandysiu imti iš čia: http://www.kulturizmas.net/receptai
Paruošimas:
Supjaustytą vištos mėsą sumaišyti su spaudekliu suspaustais arba smulkiai supjaustytais česnakais, įdėti šiek tiek išplaktus kiaušinius, sudėti krakmolą, prieskonius ir viską išmaišyti. Paruoštą tešlą semti šaukštu ir kepti keptuvėje kaip blynelius. Garnyrui pateikti ryžius, bulves, daržoves.
Mitybos planas yra, tik norėjau pasikonsultuoti konkrečiai dėl kepsniukų, ar būtent taip paruošti man tinkami auginti masę. Ačiū už atsakymą.
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
- Atsiliepimai: 0
#62 2009-08-15 14:40
Re: Valgio gaminimo receptai
Deficitas rašė:
Klausykit, kolegos, noriu patarimų dėl kepsniukų, konkrečiau krutinėlės bei jautienos, ta prasme ar galiu taip paruoštą maistą valgyt?
Jautiena:
sumuštas kepsnelis, svogūnas ant viršaus, majonezas valgoma su ryžiais ir daržovėmis.
Krutinėlės:
Receptą bandysiu imti iš čia: http://www.kulturizmas.net/receptai
Paruošimas:
Supjaustytą vištos mėsą sumaišyti su spaudekliu suspaustais arba smulkiai supjaustytais česnakais, įdėti šiek tiek išplaktus kiaušinius, sudėti krakmolą, prieskonius ir viską išmaišyti. Paruoštą tešlą semti šaukštu ir kepti keptuvėje kaip blynelius. Garnyrui pateikti ryžius, bulves, daržoves.
Mitybos planas yra, tik norėjau pasikonsultuoti konkrečiai dėl kepsniukų, ar būtent taip paruošti man tinkami auginti masę. Ačiū už atsakymą.
Sveikas ir skanus maistas bus Tik pasistenk naudot maziau aliejaus kepant, kad isvengt nereikalingu riebaliuku
Neprisijungęs
- Deficitas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-08-05
- Žinutės: 26
- Atsiliepimai: 0
#63 2009-08-15 16:07
Re: Valgio gaminimo receptai
Suprasta. Stengsimės.
Neprisijungęs
- SuperSonic
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Joniskis
- Registravosi: 2009-08-23
- Žinutės: 10
- Atsiliepimai: 0
#64 2009-08-29 17:26
Re: Valgio gaminimo receptai
Apkeptos krabu lazdeles:
krabu lazdeles
kiausinis
miltai
vanduo
majonezas
agurkas
Ka manot apie toki uzkandi ? Sakykim prie 125g grikiu.
Neprisijungęs
- Deficitas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-08-05
- Žinutės: 26
- Atsiliepimai: 0
#65 2009-10-04 22:43
Re: Valgio gaminimo receptai
Gal kas receptėliu vienu kitu pasidalins, kur dominuoja pupelės? Energetinės vertės lentelėje užkliuvo pupelės, naudingas maistas, o ir skanus asmeniškai.
Pats pasidalinsiu mišrainės receptu, greičiausiai žinomas ir galbūt aptartas, tačiau šioje temoje neradau.
Pupelės, kepinta duona, sūris, obuoliai, majonezas, česnakas/svogūnas pagal skonį.
Ką manot? Skanu tai labai, tačiau vat kokia šio patiekalo maistinė vertė?
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
- Atsiliepimai: 1
#66 2009-10-05 14:20
Re: Valgio gaminimo receptai
Hebra kaip ir kiek laiko reikia virti zuvi, Juros lydeka?
Neprisijungęs
- Rolandux
- ©
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2008-03-11
- Žinutės: 1090
- Atsiliepimai: 3
#67 2009-10-05 15:17
Re: Valgio gaminimo receptai
Mantas86 rašė:
Hebra kaip ir kiek laiko reikia virti zuvi, Juros lydeka?
20 minuciu per akis.
Neprisijungęs
- Paulius1339
- ℗ Moderatorius
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-27
- Žinutės: 792
- Atsiliepimai: 2
#68 2009-10-21 14:13
Re: Valgio gaminimo receptai
Va mano mėgiamas kokteiliukas.
200g varske
1 bananas
100g aviziniu dribsniu koses (persiku skonio)
Plombyriniai ledai
Pienas
Kepta vistiena.
Vistienos file + ryziai + darzoves + anasas + suris
Vistienos file 150g
virti ryziai 100g
lydytas suris ant kepsniu
Ananaso griezineliai taip pat.
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#69 2009-10-28 00:12
Re: Valgio gaminimo receptai
SuperSonic rašė:
Apkeptos krabu lazdeles:
krabu lazdeles
kiausinis
miltai
vanduo
majonezas
agurkas
Ka manot apie toki uzkandi ? Sakykim prie 125g grikiu.
manau,kad nieko gero,nei medziagu nei skonio atzvilgiu....motyvuosiu..krabu lazdeliu sudetis nera kazkuom pasizyminti...butu kitas reikalas jei tikra kraba valgytum...nei kiausinis su tryniu kuriame tu jas mirkai,nei miltai nei majonezas irgi nieko gero patikek tau neduos...pasiziurek kokioj nors kaloriju skaiciuoklej situ produktu maistine verte suprasi kodel....na,o skonis tai cia asmeniska...kas man nepatinka nebutinai turi kitiems nepatikti...
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#70 2009-10-28 00:15
Re: Valgio gaminimo receptai
Shvedas rašė:
SuperSonic rašė:
Apkeptos krabu lazdeles:
krabu lazdeles
kiausinis
miltai
vanduo
majonezas
agurkas
Ka manot apie toki uzkandi ? Sakykim prie 125g grikiu.manau,kad nieko gero,nei medziagu nei skonio atzvilgiu....motyvuosiu..krabu lazdeliu sudetis nera kazkuom pasizyminti...butu kitas reikalas jei tikra kraba valgytum...nei kiausinis su tryniu kuriame tu jas mirkai,nei miltai nei majonezas irgi nieko gero patikek tau neduos...pasiziurek kokioj nors kaloriju skaiciuoklej situ produktu maistine verte suprasi kodel....na,o skonis tai cia asmeniska...kas man nepatinka nebutinai turi kitiems nepatikti...
dar galiu pridurti,kad keptas patieklas,kad ir koks jis bebutu nera geriausias pasirinkimas...reiketu dazniau kepta maista iskeisti i virta ar gaminta gariniam puode...islieka daugiau vertingu medziagu ir vitaminu..bei nedasideda joks papildomas riebalas kas daznai buna kepant,ypac krabu lazdeles tesloje
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#71 2009-10-28 00:21
Re: Valgio gaminimo receptai
lawlis rašė:
Deficitas rašė:
Klausykit, kolegos, noriu patarimų dėl kepsniukų, konkrečiau krutinėlės bei jautienos, ta prasme ar galiu taip paruoštą maistą valgyt?
Jautiena:
sumuštas kepsnelis, svogūnas ant viršaus, majonezas valgoma su ryžiais ir daržovėmis.
Krutinėlės:
Receptą bandysiu imti iš čia: http://www.kulturizmas.net/receptai
Paruošimas:
Supjaustytą vištos mėsą sumaišyti su spaudekliu suspaustais arba smulkiai supjaustytais česnakais, įdėti šiek tiek išplaktus kiaušinius, sudėti krakmolą, prieskonius ir viską išmaišyti. Paruoštą tešlą semti šaukštu ir kepti keptuvėje kaip blynelius. Garnyrui pateikti ryžius, bulves, daržoves.
Mitybos planas yra, tik norėjau pasikonsultuoti konkrečiai dėl kepsniukų, ar būtent taip paruošti man tinkami auginti masę. Ačiū už atsakymą.Sveikas ir skanus maistas bus Tik pasistenk naudot maziau aliejaus kepant, kad isvengt nereikalingu riebaliuku
gal ir nieko,bet butu geriau jei rastum panasu recepta be krakmolo ir blyneliu...nera is ju daug naudos...garnyre bulviu irgi siulyciau atsisakyti...verciau ryzius ar makaronus,grikius,idealiausiai darzoves,bet cia jau priklauso nuo valgio laiko ir tavo dietos specifikos...
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
- Atsiliepimai: 0
#72 2009-11-29 13:36
Re: Valgio gaminimo receptai
Tai va...neturiu ka veikt taigi bevalgydamas parasysiu receptuka kuri daugumoj tikrai zinot
Taigi mums reikes:
200g makaronu
100g virtos ar keptos vistienos
1~2 pomidoriukai
Truputis prieskoniu, druskyte, pam param ir panasiai.
Taigi issiverdam makaroniukus (butu skaniau jei virtumete i vandeni imete kubeli buljono), poto dedam juos i keptuve su laseliu aliejaus, ir apkepinam is visu pusiu kol igaus aukso spalva
Po to idedam smulkiai supjaustyta vistiena, ir toliau maisydami apkepinejam kol apskrus viskas.Poto sudedam viska i bliuda, ant virsaus pagal skoni uzsipilam kecupo lasiuka ir pasipjaustom svieziu pomidoru.Paruosta! Gero aptetito
Vienu kartu apie 1.000kcal grubiai tariant, ir pigiai prasisukat - sunaudojat vakarykste vistiena ir makaronus pusmeti spintoj gulejusius
Neprisijungęs
- ramunasx
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaimas
- Registravosi: 2009-04-26
- Žinutės: 606
- Atsiliepimai: 0
#73 2009-11-29 21:29
Re: Valgio gaminimo receptai
lekiu i spinta vistienos ieskot:D
Neprisijungęs
- Miozeriux
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-07
- Žinutės: 499
- Atsiliepimai: 1
#74 2009-11-29 23:05
Re: Valgio gaminimo receptai
lawlis- Nice patiekaliukas reikės pietum pabandyt kuria diena, kaloriju tai tikrai sociai
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#75 2009-11-30 13:28
Re: Valgio gaminimo receptai
Tą patį darau su tunu. Lašas aliejaus, supjaustai kubeliais raudonskruostį pomidorą, įtraiškai česnako skiltelę, sukratai tuno skardinę, apkepi, išimi tuno skardinę, supili makaronus. Tuomet maišom kol užsipisam maišyt. Po to visą keptuvės turinį supurtom į lėkštę (geriausiai į švarią, bet tinka ir naudota). Nusinešam prie kompo ir lapnojam.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Valgio gaminimo receptai