Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

plugas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-08-17
Žinutės: 17
Atsiliepimai: 0

#1 2009-01-23 03:06

Animal Pump, BCAA, proteinas, kreatinas, glutaminas, suderinkit man

Sveiki,

sportuoju vos penki mėnesiai, rezultatai nėra geri, tik va esu nustebęs ant ištvermęs, varau kaip arklys, bėgimas, dviračio mynimas, kojos pagal mane labai gerai dirba, viršutinė kūno dalis liūdina.
Štanga stumiu vos 55-60kg 3x8, gali būti kalta treniruotė.
Mano duomenys: Ūgis ~183cm, svoris 76kg, 21metai. prieš sporta svėriau 71kg.

Vartoju BCAA, CFM Protein 82, kreatino monohydratą greit suvartojau raumenų užkrovimui, baigės. L-karnitino kapsules.
Vitaminų komplekso kapsules, Linų siemenų aliejaus kapsulės, tribulus terrestris, alaus mieles, vitamina C.
Man visi šie dalykai baigsis, reikia pirkti vėl, o ką patarkit.

Mano tikslas priaugti svorio, raumenų masės ir jėgos, riebalus deginu bėgdamas ar mindamas po treniruočiu pusvalandį. Apšilimą taip pat darau smile

Ketinu pirkti Animal PUMP, amino rūgštis BCAA, kreatina, glutaminą ir kokį proteiną arba geinerį. Kokius papildus man pirkti, ar visus kur pasakiau?
galit ir konkrečiai pavadinimas sakyt smile

PS. dirbu sunkų fizinį nemechanizuota darbą žemės ūkyje, darbas prasideda vos prašvitus ir sustojam pailsėt kai darba pabaigiam iki galo, dažniausiai 6-7val be pertraukos ir tada važiuojam namo ilsėtis ir taip kiekviena dieną. Mano treniruotės prasideda 16:00 val, baigiasi 17:30 val. Geriu be proto vandenį, pieną ir valgau pieno produktus, be jū gyventi negalėčiau...

Dėkui už patarimus, turėkit raumenį big_smileD

Neprisijungęs

viciusssss
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-09-20
Žinutės: 67

#2 2009-01-23 10:18

Re: Animal Pump, BCAA, proteinas, kreatinas, glutaminas, suderinkit man

Jei pirksi animal pump tai prie jo imk animal nitro, bent man tai toks derinukas patiko:)
Kad priaugt mases turi valgyt 6 kartus  i diena, kiekvienam valgi turi buti baltymu ir angliavandeniu (kadangi dirbi sunku fizini darba, turi suvalgyt daug angliavandeniu) Jei nesusidares tinkamos mitybos, tavo papildai nieko verti!

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#3 2009-01-23 12:59

viciusssss rašė:

Jei pirksi animal pump tai prie jo imk animal nitro, bent man tai toks derinukas patiko:)
Kad priaugt mases turi valgyt 6 kartus  i diena, kiekvienam valgi turi buti baltymu ir angliavandeniu (kadangi dirbi sunku fizini darba, turi suvalgyt daug angliavandeniu) Jei nesusidares tinkamos mitybos, tavo papildai nieko verti!

yra geresniu variantu negu pumpas su nitro.. ir kainuotu pigiau smile

Neprisijungęs

Mantekos
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-01-14
Žinutės: 110

#4 2009-01-25 15:57

Čia kažkada pamenu buvo diskusija dėl Pump'o ir creatino. Aš tai vistiek pasilieku prie nuomones, kad nebūtinas tas pump'as jei vartoji kreatiną smile
BCAA tai yra daug visokių, bet pagal kainą ir sudetį aš rekomenduočiau BCAA Xtra. Gera pagr. L-Leucino (2.5g), L-Izoleucino (1.25g) ir L-Valino (1.25g) koncentracija, plius dar Gliutaminas (2.5g), taigi nereikes atskirai pirkti wink Čia nuoroda:
http://www.proteinas.lt/?m=1,2,61&p=0,467, 
Jei nori gero proteino, atitinkančio savo kokybę pagal kainą ir netik pagal kainą... tai be jokių abejonių siūlyčiau NO Whey Gold smile
Kreatinas, tai daugmaž visas geras būna, jei tai kreatino monohidratas wink Na bent jau man kolkas blogo neteko nusipirkti smile
Dar pastebėjau, kad tavo trenoruotė trunka per ilgai. Stenkis išsitekti 30-45 minutėse. Ypač jei dirbi sunkų fizinį darbą, tai tikrai manau, kad iškyla didelė tikimybė persitreniruoti.

Neprisijungęs

plugas
Naujas dalyvis

#5 2009-01-25 22:21

Man animal pumpas kainuotų 130lt, tada kreatino nepirkčiau.
Mantekos: tavo tuos pasižiūrėsiu kokios sudėtys ir kaina.

Aš galvoju, kad man būtina gerti rytais, darbo metu, prieš ir po treniruotės ir einant miegot papildus, tik va man reikia pasidaryti sąrašą, kokius papildus, kokiomis dozomės ir kada gerti, tada žinosiu konkrečiai, ko man reikia
pvz prieš einant miegoti gerčiau aminą, glutamina ir kreatiną, nesporto dienomis irgi kažkaip panašiai, o prieš sporta gerčiau animal pumpą.
pats nežinau ką ir kada reikia gerti, nes dabar gerdavau tik prieš ir po proteiną su BCAA kokteili.

Kitur skaičiau, kad proteinas arba geineris netinka maišyti su pienu, bandžiau su vandeniu arba sultimis tai labai neskanu, kad ir šokoladinis, bananinis, vanilinis, visi vemti verčia, o su pienu suplaku labai skanu, kaip ledai.

Redaguota, nes nenoriu dublinti postus:
Užsisakiau BCAA amino rugštis: Scivation Xtend - 1.04kgScivation Xtend 1.04kg     £ 36.99
L-Leucine 3.5 g †
L-Isoleucine 1.75 g †
L-Valine 1.75 g †
L-Glutamine 2.5 g †
Dozė: 10g

Užsisakiau Animal PUMP dvi bonkes £ 36.55 per eBay :), dar užsisakiau iš https://www.musclecharge.com/ tris Animal PUMP po £35

Užsisakiau Nutrisport L Glutamine Powder  500g £ 13.49
Dozė: 5g (4500mg L-Glutamine)

Užsisakiau Proteiną Atlas All Whey - 5kg     £ 50
Per 100g yra 85g proteino isoliato (geriau nei koncentratas)
Dozė: 40g (36g proteino)

Aišku dar geriu testosterono skatintoją terrestrį (Bulgarian tribulus), jis būtinas visiems atletams-sportininkams :)
vitaminų kompleksą, L-Karnitino kapsules, Flax seeds (linų sėmenų aliejus) ir vitaminą C.

Mano maisto papildai suderinti :) Dabar vartosiu dvigubai daugiau nei prieš tai, manau man reikia daug energijos, ne vien dėl to, kad auginu raumenis, bet dirbu sunkų fizinį darbą.
Gali būti, kad man reikia suvartoti apie 3500-4000kcal :) kitaip neaugs masė

Mano pagr. maistas: košės su pienu, grūdėti dribsniai, įvairi liesa varškė, liesas pienas, tunas, kalakutienos krutinėlė, jautienos faršas, visokios daržovės ir salieras :) grepfrutai

Paskutinį kartą taisė plugas (2009-01-29 01:26)

Neprisijungęs

Blindness
Dažnas senbūvis
Vietovė: Colchester, United Kingdom
Registravosi: 2007-04-26
Žinutės: 1067

#6 2009-01-26 16:49

emexas rašė:

viciusssss rašė:

Ką galėtum pasiūlyt? smile

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#7 2009-01-26 17:43

plugas rašė:

Aš galvoju, kad man būtina gerti rytais, darbo metu, prieš ir po treniruotės ir einant miegot papildus, tik va man reikia pasidaryti sąrašą, kokius papildus, kokiomis dozomės ir kada gerti, tada žinosiu konkrečiai, ko man reikia
pvz prieš einant miegoti gerčiau aminą, glutamina ir kreatiną, nesporto dienomis irgi kažkaip panašiai, o prieš sporta gerčiau animal pumpą.
pats nežinau ką ir kada reikia gerti, nes dabar gerdavau tik prieš ir po proteiną su BCAA kokteili.

Kitur skaičiau, kad proteinas arba geineris netinka maišyti su pienu, bandžiau su vandeniu arba sultimis tai labai neskanu, kad ir šokoladinis, bananinis, vanilinis, visi vemti verčia, o su pienu suplaku labai skanu, kaip ledai.

Užsisakiau BCAA amino rugštis: Scivation Xtend - 1.04kgScivation Xtend 1.04kg     £ 36.99
L-Leucine 3.5 g †
L-Isoleucine 1.75 g †
L-Valine 1.75 g †
L-Glutamine 2.5 g †

Užsisakiau Animal PUMP dvi bonkes £ 36.55 per eBay smile

Dabar ieškau kreatino, glutamino, proteino arba gerinerio.

kad x-tend pasiemei, tai liux. geros BCAA aminkes cia.
kreatino geli neimt nes gausi jo is pumpo.
gliutamina koki imsi, skirtumo beveik nevus. pasizek pigesni ir griebk.

jei pirksi geineri, zek kad sudetyje butu proteino izoliato. beto, zek kad angliavandeniu ir baltymu santykis nebutu didesnis negu 2:1.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#8 2009-01-26 17:51

Blindness rašė:

emexas rašė:

viciusssss rašė:

Ką galėtum pasiūlyt? smile

vietoj A nitro - Nutrabolics grow factor.. is tos pacios operos tik daug stipresnes aminkes.
vietoj A pumpo - xplodas, arba HP. arba dar geresnis variantas butu pasiimti NO papilda be energetiku/diuretiku.. (kafeine, guarana, green tee extract ir t.t.)
tenka pastebeti, jog beenergetiniai NO papildai geriau veikia auginant mase, keliant jega.

P.S. jeigu dominatu NO be energetiku - rasom emexui i PM'a wink

Neprisijungęs

Nekurilka
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-02-19
Žinutės: 147

#9 2009-01-26 18:14

plugas rašė:

L-Leucine 3.5 g †
L-Isoleucine 1.75 g †
L-Valine 1.75 g †
L-Glutamine 2.5 g †

Užsisakiau Animal PUMP dvi bonkes £ 36.55 per eBay smile

Dabar ieškau kreatino, glutamino, proteino arba gerinerio.

o kiek pristatymas į Lietuvą kainoja?

Neprisijungęs

plugas
Naujas dalyvis

#10 2009-01-28 23:55

iš eBay pristatymas kainuoja apie 50lt, bet pas visų pardavėju pristatymo kainos skiriasi, yra pigiau.
https://www.musclecharge.com/store/shipping tik 7 svarai į lietuvą smile

Neprisijungęs

plugas
Naujas dalyvis

#11 2009-02-19 16:58

čia dabar parašysiu vėl iš naujo ką tiksliai pradėjau vartoti, nes visus Animal PUMP išpardaviau draugams, o jie per daug reklamos prisiklausė apie Animal PUMP ir jiems čia kaip steroidai lol

Aš truputi pasidomėjau apie raumenų pumpavimą ir kreatiną, nutariau naudoti kitokį produktą nei PUMP.

va čia mano maisto papildų komplektas, po mėnesio pasakysiu ant kiek jis man padėjo priaugti masės ir raumenų duomenis.
http://img10.imageshack.us/img10/9913/img0264.th.jpg

Proteinas Atlas All Whey - 5kg     £ 50
Per 100g yra 85g proteino isoliato (geriau nei koncentratas)
Dozė: 40g (36g proteino)

Amino rūgštys BCAA's Scivation Xtend - 1.04kg     £ 35.14
L-Leucine 3.5 g †
L-Isoleucine 1.75 g †
L-Valine 1.75 g †
L-Glutamine 2.5 g †
Dozė: 11.5g

Pumpas BSN No Xplode Grape 0.82kg     £ 32.00
Tai papildas, vartojamas prieš treniruotes ir iš karto suteikiantis energijos, jėgos, raumenų užpompavimą
AAKG, CAKG, HAKG ir t.t.
Dozė: 20.5g

Kreatinas BSN Cellmass     £ 22.00
CEM3™(Creatine Ethyl Ester Malate)Patent Pending 3000mg
Glutamine AKG 2000mg **
Muscle Cell Uptake Proprietary Matrix 950mg
Dozė: 16g

Glutaminas 1kg £ 24.00
kuras smegenims, imuninė sistema...
Dozė: 5g

Tikiuosi šitas komplektas būs pats geriausias smile

Paskutinį kartą taisė plugas (2009-02-22 20:32)

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#12 2009-02-19 17:37

lb geras rinkinukas. tik glutamino tikrai ne po 5gr vartok o daugiau.. nepaisant net kad jo yra ir cellmass ir xtende kazkiek.. apie diena is visu bent 20gr surink, jau sis tas bus gal. o po 5gr ar vartosi ar ne tai jokio skirtumo smile

Neprisijungęs

plugas
Naujas dalyvis

#13 2009-02-19 23:13

SenasSportas rašė:

lb geras rinkinukas. tik glutamino tikrai ne po 5gr vartok o daugiau.. nepaisant net kad jo yra ir cellmass ir xtende kazkiek.. apie diena is visu bent 20gr surink, jau sis tas bus gal. o po 5gr ar vartosi ar ne tai jokio skirtumo smile

Per parą aš glutaminą 3-4 dozes suvarau, priklauso nuo to training-day ar poilsio diena ir kaip išpuola. Beje ir darbo metu geriu proteiną, aminas ir glutaminą, nes neina pavalgyti.
Glutaminas pas manes gana pigus...  1kg - £ 24.00
Čia tos dozės surašytos kiek į kokteilį miltuku pilu, aišku visų į vieną nesuvarau, NO Xplode geriu vieną, be jokiu proteinu, nes proteiną, glutaminą ir amino BCAA 45min iki štangos, NO xplode'ą likus 20min. Bet dėl šito nesu tikras ar teisingai darau, nes NO xplode'ą tik ant tuščio skrandžio, kažin netrugdo mano proteino kokteilis...???

Neprisijungęs

Lauro programa
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-03
Žinutės: 2

#14 2009-03-03 00:59

jei kalbant apie nitro,ar pompa,gali buti ir kiti animal paildai.ir jei kam nors ju reiktu tikrai pigiau nei parduotuvese,parasykit man tikrai padesiu.pvz pompa su nitro uz 150 gauciau.rasykit jei ka padesiu.

Neprisijungęs

JUSTAO
Atkaklus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-02-03
Žinutės: 125

#15 2009-03-03 16:00

Lauro programa rašė:

jei kalbant apie nitro,ar pompa,gali buti ir kiti animal paildai.ir jei kam nors ju reiktu tikrai pigiau nei parduotuvese,parasykit man tikrai padesiu.pvz pompa su nitro uz 150 gauciau.rasykit jei ka padesiu.

Ta prasme PUMP + Nitro = 150 LT ar atskirai po 150lt? Nes jeia tskirai tai tikrai neapsimoka, nes cia xebra po 100-120 pardavinej..

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net