Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Bisonas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-18
Žinutės: 23
Atsiliepimai: 0

#1 2009-01-25 23:16

Patarkit del mitybos

Esu 15metu sveriu ~65kg sportuoti pradėjau neseniai gal galit padėti pakoreguoti mano mityba?Dabar ryte nieko nevalgau negaliu nesinori ir labai neskanu ryte kaškodėl... Per pietus dažniausia valgau kepsnį  parėjęs iš mokyklos irgi dažniausia mėsa su bulvėm ar kitką.Tada einu į kačialke po treniruotes sumuštiniai kiaušiniai... Vakare arbata su sumuštiniais. Tai ką galečiau pakoreguoti pakeisti savo mityboje?Ryte nesiūlikite valgyti nes man neimanoma smile
P.S Žadu pirkti kreatina.

Paskutinį kartą taisė Bisonas (2009-01-25 23:17)

Neprisijungęs

kempo
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-11-12
Žinutės: 78
Atsiliepimai: 0

#2 2009-01-26 07:06

Re: Patarkit del mitybos

Tau čia viską reik keist, baltymų 0
+ Ryte valgyti yra labai svarbu smile
Pasiskaityk forumą, rasi daug info, sekmės

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#3 2009-01-26 14:20

Re: Patarkit del mitybos

Tokių temų buvo ne viena, pasižiurėk mitybos planus, kitas temas ir kažką susidėliosi.

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net